Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα 2 MBP?

goku_dbz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. 13", 2,26Ghz, 4gb ram, applecare για αλλα 2,5 χρονια -->850Ε

2. 15" 2,53ghz, 4gb ram με 6 μηνες υπολοιπο εγγυησης-->1000Ε

και τα 2 μεταχειρισμενα απο Αγγλια αλλα σε αριστη κατασταση(εχω δει φωτος και εξαλλου θα τα ελεγξει και ο φιλος μου πριν τα παρει)

στην αρχη για 13αρι εψαχνα αλλα μετα βρηκα και το 15αρι σε καλη τιμη και μπερδευτηκα...

ποιο θα διαλεγατε εσεις?

Δημοσ.

Εξαρτάται από το Budget σου.

Βασικά εγώ θα προτιμούσα το 15+apple care.

Εκτός και αν θέλεις οπωσδήποτε 13 για να είναι πιο συμμαζεμένο.

Δημοσ.

Πρέπει να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία για να σου πούμε πιο να πάρεις.

Για τι δουλειά το θές καταρχήν; Και αν σε ενδιαφέρει η όχι η φορητότητα.

Δημοσ.

βασικα το θελω για λιγο απ'ολα!

ιντερνετ, msn, skype, office, ερασιτεχνικα βιντεος και λιγο photo editing!

παιχνιδια δεν θα παιζω

η φορητοτητα μετραει πολυ αλλα απ' οσο εχω δει τουλαχιστον, δεν νομιζω να με χαλασει το 15αρι...

σκεφτηκα επισης να παρω μια οθονη 23-24" για να το εχω συνδεδεμενο οσο το εχω σπιτι(να βλεπω και κανα HD σαν ανθρωπος:))

• Super Moderators
Δημοσ.
τα διαφορα πακετα applecare απο ebay ειναι δοκιμασμενα? δουλευουν κανονικα?

Προσωπικά πήρα AppleCare από το ebay για το MacBook Alu 13 και είναι μια χαρά, το τσέκαρα στο online σύστημα της Apple και ισχύει κανονικά.

Δημοσ.
Προσωπικά πήρα AppleCare από το ebay για το MacBook Alu 13 και είναι μια χαρά, το τσέκαρα στο online σύστημα της Apple και ισχύει κανονικά.

η απαντηση που γυρευα (και ευχομουν)!!!

μια χαρα τοτε...

Δημοσ.
Πριν πάρεις Applecare από το ebay δες και αυτό. Μπορεί να το πάρεις και στην αρχή να ισχύει κανονικά, και όταν καταλαβαίνεις την απάτη είναι αργά

Ευτυχως που το ανεφερες αυτο γιατι μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο φτηνα ηταν τα applecares που εβρισκα στο ebay.Διαβαζοντας λοιπον αυτο το αρθρο η καλυτερη λυση που προκυπτει ειναι να αγορασεις σφραγισμενο applecare ειτε απο ebay ειτε απο εδω μιας και οταν προκειται για 100% γνησιο applecare οι τιμες ειναι αρκετα κοντα με της ελλαδας.

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι ισως λιγο noobικο...

το macbook pro μοντελο MC118B/A τι οθονη εχει?

σε μερικα sites μου λεει τεχνολογια LED και σε αλλα τεχνολογια WXGA+ TFT Active Matrix

??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...