Προς το περιεχόμενο

Αγορα φορητου εγγυηση και λειτουργικου

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι σε αναζητηση φορητου εδω και καιρο καποιοι θα το εχουν δει στο forum

και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι και ψαχνω για λαπτοπ μεχρι 850 euro θα γλιτωσω το φπα του θελω να ρωτησω τα εξης:

μπορω να αγορασω λαπτοπ χωρις το λειτουργικο του win 7 για να μην το χρεωθω?

επισης αν αγορασω λαπτοπ toshiba η del η sony απο τα αντιστοιχα site απο αγγλια η γερμανια ή απο καποιο καταστημα εκει πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα ισχυει και εδω η εγγυηση και αν μπορω να κανω επεκταση της?

thanks εκ των προτερων.

Δημοσ.

δεν ξερω το κατα ποσο θα σε βοηθησει αυτο που θα πω,αλλα στα acer που εχω,εχει μεσα χαρτια(βιβιλαρακι ολοκληρο)που ειναι η εγγυση μου για την ευρωπη...ακομη και στο netbook ειχε τετοιο μεσα

Δημοσ.

Για το θέμα αγοράς επώνυμου φορητού (toshiba,dell, sony) έχεις πανευρωπαϊκή εγγύηση ανεξάρτητα από που θα το αγοράσεις. Ειδικά για τα sony, έτσι-κι-αλλιώς το service γίνεται εκτός Ελλάδας. Αρκεί μόλις αγοράσεις τον υπολογιστή σου, να τον δηλώσεις (register) στις αντίστοιχες ιστοσελίδες

Για το θέμα των windows. Είναι "δύσχρηστο" να βρεις φορητό χωρίς windows. Κάποιοι είχανε βγάλει βγάλει άκρη με τα vista (δες τα links).

http://forum.teilar.net/viewtopic.php?f=132&t=3356

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=205918

http://sinakstories.blogspot.com/2009/01/windows.html

ΥΓ:Μην πάρεις acer ακόμα κι αν έχει παγκόσμια εγγύηση.

Δημοσ.
Γιατί δεν παίρνεις acer?

Δεν περνει ασερ οπος και εγω. ο λογος ειναι το κακο σερβις και οτι ειναι ελατοματικα (μερικα μοντελα)

Δημοσ.

Έγω είχα πάρει 2 acer από το 2004 και δεν έμφάνισαν το παραμικρό πρόβλημα. Μήν βάζουμε σε καλούπια τις εταιρείες επειδή μπορεί να τύχει να βγούν μερικά ελλατωματικά σε κάποιες παρτίδες.Μην ξεχνάς ότι κι άλλες εταιρείες είχαν παρόμοια θέματα όπως Dell & Asus!

Δημοσ.
Δεν περνει ασερ οπος και εγω. ο λογος ειναι το κακο σερβις και οτι ειναι ελατοματικα (μερικα μοντελα)

ακομα και οταν δουλευουν ειναι κλασης κατωτερα απο αντιστοιχα μοντελα αλλων εταιριων, με σχεδιαστικα σφαλματα, τραγικα υλικα, μηδενικη υποστηριξη και παρανομως μονο ενα χρονο εγγυηση

αλλα πολυ φθηνοτερα (αν αγοραζεις συνειδητα φθηνοτερο με οποιο ρισκο)

μεγαλη γκαμα

μερικα μοντελα προσφερουν δυνατοτητες η συνδυασμο χαρακτηριστικων που αλλοι κατασκευαστες ακολουθουν μετα καιρο.

βεβαια τα αρνητικα ειναι περισσοτερα απο τα θετικα.

Δημοσ.
Έγω είχα πάρει 2 acer από το 2004 και δεν έμφάνισαν το παραμικρό πρόβλημα. Μήν βάζουμε σε καλούπια τις εταιρείες επειδή μπορεί να τύχει να βγούν μερικά ελλατωματικά σε κάποιες παρτίδες.Μην ξεχνάς ότι κι άλλες εταιρείες είχαν παρόμοια θέματα όπως Dell & Asus!

Δεν είναι θέμα καλουπιών αλλά θέμα στατιστικής. Και στο πιο επώνυμο μπορεί να σου κάτσει σκάρτο πράγμα, αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ μικρότερες. Επίσης, ακόμα κι αν σου κάτσει στραβή άλλη αντιμετώπιση έχεις από toshiba/sony και άλλη από acer. Εσύ tmark να λες φτου φτου που είσαι από τους τυχερούς. Αν σκαλίσεις λίγο το forum θα καταλάβεις τι εννοώ στατιστική.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι αν θα παρω acer αλα αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει για το λειτουργικο κυριως.

thanks

Δημοσ.

δεν υπαρχει απο οσο γνωριζω η δυνατοτητα στην ελλαδα να κανεις custom παραγγελια σε toshiba-sony και οι αντιστοιχες σελιδες του εξωτερικου δερν ξερω κατα ποσο στελνουν ελλαδα.

οποτε dell ειναι μονοδρομος αν θες κατι επωνυμο custom εκτος και αν πας σε λυσεις τυπου turbo x.

οσον αφορα τα dell πρεπει να κανεις ειδικη παραγγελια στην ιδια την αντιπροσωπεια και να σου δωσουν αυτοι τελικη τιμη

Δημοσ.
δεν υπαρχει απο οσο γνωριζω η δυνατοτητα στην ελλαδα να κανεις custom παραγγελια σε toshiba-sony και οι αντιστοιχες σελιδες του εξωτερικου δερν ξερω κατα ποσο στελνουν ελλαδα.

οποτε dell ειναι μονοδρομος αν θες κατι επωνυμο custom εκτος και αν πας σε λυσεις τυπου turbo x.

οσον αφορα τα dell πρεπει να κανεις ειδικη παραγγελια στην ιδια την αντιπροσωπεια και να σου δωσουν αυτοι τελικη τιμη

thanks θα τους παρω τηλεφωνο για να μαθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...