nitzamc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 δεν μπορω να μπω στο microsoft.com μου λεει οτι εχει σφαλμα , το δευτερο προβλημα μου ειναι οτι ειπα εναν φιλο μου να κατεωασι το σερβισ πακ 3 απο το microsoft.com και το κατεβασε , το εβαλε σε τσιπακι , μ το εδοσε και μ λεει οτι δεν γινετε να το κανς εγκαταστασι ... τα ουιντοους μου ειναι ελινικα χομε εντισιον (χπ) , κε το σερβισ πακ ινε ελινικο HELP PLS!
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 για να βαλεις sp3 πρεπει πρωτα να εχεις περασμενο το sp1 H sp2 διαφορετικα δεν γινεται
isay Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Το να μην μπορείς να μπεις στη microsoft είναι αυτό που πρέπει να σε ανησυχήσει περισσότερο. Μήπως έχεις κολλήσει κάποιο worm/spyware; Χρησιμοποιήσε το malwarebytes ή το spybotsearchanddestroy να κάνεις ένα έλεγχο και καθαρισμό. Για το service pack. To αρχείο που σου έδωσε ο φίλος σου είναι πάνω από 300ΜΒ ή όχι; Το παρακάτω το αφήνω ασχολίαστο (αν και δυσκολεύομαι). ... κε το σερβισ πακ ινε ελινικο
gfilippas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Άσχετο αλλά μήπως να το ξαναγυρίσουμε στα greeklish?
nitzamc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ασε τα ασχετα εδω κεγομαστε ρε καραγκιοζι
isay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Διαβάζοντας εδώ http://support.microsoft.com/kb/327101 σκέφτομαι ότι είτε έχεις πολύ πειραγμένα windows είτε τα windows δεν είναι αυθεντικά. Το πολύ πειραγμένα σημαίνει ότι το customization που έχεις βάλει (γραφικά, εικονίδια, κλπ) έχει επέμβει πολύ στον πυρήνα σου και δε σε αφήνει να βάλεις το SP. Μπορείς να βάλεις ένα hjacklog να δούμε τι γίνεται; Ίσως να μη χρειάζεται να βάλει το sp αλλά να είναι αλλού το πρόβλημα. (ινε = είναι) EDIT: Mόλις είδα το παρακάτω. ασε τα ασχετα εδω κεγομαστε ρε καραγκιοζι Πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου, αν θες βοήθεια από οποιονδήποτε. Το ότι εσύ καίγεσαι, δε σημαίνει ότι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε (όσο μπορούμε), πόσο μάλλον όταν δεν δείχνεις σεβασμό. Καλό σου βράδυ.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ασε τα ασχετα εδω κεγομαστε ρε καραγκιοζι μπραβο ρε ωραιους τροπους εχεις.. μαλλον τα πειραγμενα windows ειναι..εχω περασει σε xp απο τον "θειο" και μπηκε το sp3...(λες να ετυχε;
nitzamc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 isay σεφχαριστω παραπολυ! τορα μπορω να μπο στο μικροσοφτ.κομ κατεβασα το προγραμα που μου ειπες κε εσβησε τον ιο , αμα απενεργοποιησω το 8εμα που εχω βαλει και προσπαθησω να κανω εγγατασταση το σπ3 λες να γινει ? ---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ---------- σεφχαριστω παραπολυ isay κατεβασα το προγραμα που μου ιπες να κατεβασω και εσβσε καπιο virus και τορα γινεται να μπενω στο μικροσοφτ.κομ ,αμα απενεργοποιησω το theme που εχω βαλει λες να γινεται να κανω ινσταλ το σπ3? και τα ουινδους μου ινε αφθεντικα ---------- Προσθήκη στις 01:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:06 ---------- εσβησα τελιως το προγραμα κε παλι το ιδιο μου λεει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 1. Η γλώσσα του forum είναι τα ελληνικά. Εάν δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά, λυπάμαι αλλά δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Εάν δεν μπορείς να γράψεις έστω τα βασικά ελληνικά, βάλε ορθογράφο. 2. Οι χαρακτηρισμοί προς υπόλοιπα μέλη είναι απαράδεκτοι. Θες βοήθεια και βρίζεις κι από πάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.