sintartag Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Γεια σας Εχω ενα δίκτυο με 20 pc και θελω απο αυτον που καθομαι να εγκαταστήσω μερικα προγράμματα στα υπολοιπα.Γινεται αυτο .Και αν ναι πως?
macabre_sunsets Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μπορείς μέσω Remote Desktop να μπεις στον κάθε υπολογιστή ξεχωριστά και να βάλεις ότι προγράμματα θέλεις. Επίσης, μπορείς να κάνεις έναν shared folder στον υπολογιστή που είσαι και να μοιράσεις τα προγράμματα σε όλους τους υπολογιστές. Έτσι, κάθε φορά θα μπαίνεις σε ένα PC, θα μπαίνεις στον shared folder και θα κάνεις εγκατάσταση το εκάστοτε πρόγραμμα. Βέβαια δεν ξέρω άμα μπορείς να ανοίξεις 20 RD ταυτόχρονα. Επίσης, υπάρχει ένας περιορισμός στο πόσοι υπολογιστές μπορούν να έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση στον shared folder σου νομίζω.
sintartag Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 δεν θελω ταυτοχρονα.θελω εναν εναν απλα δεν θελω να πηγαινω στα pc
macabre_sunsets Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Και έναν-έναν και δύο-δύο και τρεις-τρεις μπορείς να τους κάνεις. Εσύ επιλέγεις. Δοκίμασε μέσω Remote Desktop και ελπίζω να κάνεις δουλειά. Εαν μια εγκατάσταση θέλει κάμποσο χρόνο να ολοκληρωθεί, μπορείς να την τρέξεις παράλληλα και σε έναν άλλο υπολογιστή με αποτέλεσμα να χρειαστείς λιγότερο χρόνο.
sam4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δοκιμασε και με το teamviewer για πιο απλα πραγματα. Μπορεις να απενεργοποιησεις το μεσω internet remote desktop και να συνδεεσαι μεσω ip μονο στο lan σου.
tarantules Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εαν θέλεις να εγκαταστήσεις σε όλα τα pc τα ίδια προγράμματα και έχουν πάνω-κάτω τα ίδια specs (για κοινούς drivers μιλάω) τότε μπορείς να κάνεις μια εγκατάσταση σε 1 pc και μετά να κλωνοποιήσεις το partition που έκανες την εγκατάσταση και να το περάσεις πανεύκολα σε όλα τα υπόλοιπα pc χωρίς να κάνεις εγκαταστάσεις λειτουργικών και προγραμμάτων από την αρχή. Για remote access μέσα από lan κατέβασε το radmin.Eίναι κορυφαίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.