Προς το περιεχόμενο

Γραφείο από τα Praktiker...

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πήγα την παρασκευή(19/3) και πήρα ένα γραφείο-θρανείο ,όπως θέλετε πείτετο, από το κατάστημα Praktiker. Σήμερα, μετά από αρκετές ώρες εργασίας, μπόρεσα και το κατασκεύασα.

Στο τέλος που πήγα όμως να βάλω το πάνω μέρος του γραφείου(που ακουμπάμε) αντιλήφθικα ότι δεν μπένει. Αλλού οι τρύπες αλλού οι βίδες κτλ.

Τι πρόβλέπετε γι'αυτού του ίδους τις περίπτώσεις;

Οπωσδήποτε είναι μέσα στην εγγύηση. Αλλά αφού είναι και κατασκεύασμένο και κολλημένο δεν γίνεται πάλι να γίνει κομμάτια και να το πάω.

Τους πήρα και μου είπαν να τους πάω το πάνω κομμάτι.

Άμα δεν γίνει τίποτα, μπορώ να τους πώ ελάτε να το πάρετε, χωρίς να κάνω όμως περιτά έξοδα για την μεταφορά; Δεν το συζητάω για την επισκευή.

Δυστυχώς έπεσα στην ανάγκη τους, για πολλοστή φορά, και αναγκάστικα να αγοράσω από αυτούς. Όπως τώρα έτσι και στο παρελθόν ότι έπιπλο έχω πάρει έχουν βγεί με κάποιο πρόβλημα. Δυστυχώς...

Δημοσ.

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως κατα τη συσκευασια, εβαλαν απο λαθος αλλο "πανω" κομματι, απο αλλο γραφειο. Οποτε λογικα και θα στο αλλαξουν.

Τωρα για το οτι πληρωνεις παιρνεις, εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα απο αυτο το καταστημα.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι το συναρμολόγησες σωστά; Πολλά από τα γραφεία τους έχουν επιπλέον τρύπες για σύνδεση με άλλα έπιπλα που ανήκουν στο ίδιο σετ. Μήπως σε μπερδεύτηκες κάπου;

Έχω συναρμολογήσει αρκετά έπιπλα από Praktiker και ήταν όλα άψογα. Τώρα αν στο δικό σου υπήρχε λάθος κομμάτι θα πρέπει να τα αποσυναρμολογήσεις όλα πριν το επιστρέψεις.

Δημοσ.

Τι οτι πληρωνεις παιρνεις μωρε ειμαστε σοβαροι?

Και 1 ευρο να το αγοραζε ,λεει πουθενα ο κατασκευαστης

πως "υπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωματικο επειδη ειναι φθηνο ?"

Η τιμη ειναι προβλημα του κατασκευαστη οχι του αγοραστη..

Θα στο αλλαξουνε παντως..

Δημοσ.

Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα με Praktiker. ΟΚ δεν είναι και για μια ζωή αλλά είναι καλή λύση για σχετικά μειωμένο budget. Εκτός αν τα έχουτν μαμήσει, γιατί το δικό μου σετ γραφείο-κομοδίνο το πήρα πριν 7+ χρόνια (εννοείται σε αυτό κάθομαι ακόμη)

Δημοσ.

Η παραγωγη σε τετοια προιοντα ειναι μαζικη, δεν καθεται ο ξυλουργος να πιασει ενα ενα να κανει τρυπες. Αυτο συνεπαγεται οτι ολα τα ξυλα θα εχουν τις τρυπες τους στα ιδια σημεια. Που σημαινει 2 πραγματα, ειτε οτι κατα τη συσκευασια μπηκε καποιο κομματι απο αλλο γραφειο (τυχαινει), ειτε ο τοπικ σταρτερ, καπου ισως εβαλε τα πλαινα λαθος με αποτελεσμα να μην του καθονται οι επανω θεσεις.

Δημοσ.

Όλα είναι ακριβώς σωστά βαλμένα. Και ανάποδα να τα βάλεις πάλι θα έμπαινε το πάνω μέρος του τρπεζιού. Τέλος πάντων φτιάχτηκε. Έκανα άλλες 4 τρύπες και εφτιαξε.

Όσο γι'αυτό που είπες pournaras, επηδή εχω πάρει αρκετές καρέκλες γραφείου από το συγκεκριμένο μαγαζί(με 40€ έκαστη) όλες είχαν αλλού τις τρύπες για τις βίδες, άλλες είχαν διορθόματα και γενικότερα ότι να'ναι.

Τι να πω. Μόνο ένα τρυπάνι ηλεκτρικό που έχω πάρει είναι ακόμα ζωντανό.

Δημοσ.

το "οτι πληρωνεις παιρνεις" ειναι η γνωστή καραμέλα δήθεν καταναλωτών με δήθεν αγοραστική κουλτούρα..σε άλλα κράτη και μισό ευρώ να κάνει θα στο ζητάνε μέχρι τέλους..ο ελληναράς όπως παντα είναι υπεράνω χρημάτων και κιμπάρης...α ρε τι άτομα έχουμε να δούμε ακόμα:lol:

Δημοσ.

+1 στον απο πάνω.

Ότι έχω πάρει απο praktiker με έχει απογοητεύσει. Ιδιαίτερα αν κάτι έχει συρτάρια κτλ είναι απλά για πέταμα.

ΙΚΕΑ μέχρι στιγμής όλα είναι Α-ψο-γα παρόλες τις χαμηλότατες τιμές και τους πολλές φορές περίεργους μηχανισμούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...