Zeromancer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σε ολους...καινουργιο μελος και εγω και μολις εμαθα το φορουμ. Δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα που ανοιγω.Αν ναι παρακαλω τους mods να το σβησουν. παιδες εκανα φορματ τον υπολογιστη μου λογο Iου και τωρα το Windows Live Mess δεν με αφηνει να κανω login λογο του γνωστου error-80048820.Εκανα οτι ακριβος γραφουν οι "λυσεις" και οτι διαβασα σε διαφορα φορα/φορουμ αλλα τιποτα...μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει??? Ευχαριστω πολυ
jemadux Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Καλησπερα σε ολους...καινουργιο μελος και εγω και μολις εμαθα το φορουμ.Δεν ξερω αν εχει συζητηθει το θεμα που ανοιγω.Αν ναι παρακαλω τους mods να το σβησουν. παιδες εκανα φορματ τον υπολογιστη μου λογο Iου και τωρα το Windows Live Mess δεν με αφηνει να κανω login λογο του γνωστου error-80048820.Εκανα οτι ακριβος γραφουν οι "λυσεις" και οτι διαβασα σε διαφορα φορα/φορουμ αλλα τιποτα...μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει??? Ευχαριστω πολυ δοκίμασε aMSN
guido Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 η ημερομηνία στο PC σου είναι η σωστή; αυτό είναι και το πιο σύνηθες πρόβλημα για το συγκεκριμένο error
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.