zoranb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αναφέρομαι στα vaio F11M1E, EB1Z1E, και EB1S1E 1. Αξίζει για τα λεφτά του η αγορά ενός sony vaio 15.4"; 2. Τα αρνητικά που λένε για το service της sony ισχύουν; 3. Σαν χαρακτηριστικά κ σχέση απόδοσης/τιμής αξίζουν;
panos2000gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αναφέρομαι στα vaio F11M1E, EB1Z1E, και EB1S1E1. Αξίζει για τα λεφτά του η αγορά ενός sony vaio 15.4"; 2. Τα αρνητικά που λένε για το service της sony ισχύουν; 3. Σαν χαρακτηριστικά κ σχέση απόδοσης/τιμής αξίζουν; 1. Εξαρτάται το μοντέλο και την τιμή που το αγοράζεις. Τα ΕΒ νομίζω εχουν πολύ καλό value for money. 2. Οχι 3. Βλ. απάντηση 1. Σε πολύ γενικές γραμμές τα καινούργια sony έχουν κάνει υποχωρήσεις στην ποιότητα κατασκευής τους (υλικά και οθόνη) αλλά εξακολουθούν κατα την γνώμη μου να είναι ανώτερα από τον άμεσο ανταγωνισμό τους. Στα πολύ θετικά η μεγάλη μείωση στην τιμή τους. Για τα EB θα βρείς 2-3 thread μέσα στο Insomnia. Καλό διάβασμα λοιπόν...
zoranb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Επίσης κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με το Skroutz. Τί εννοώ, έχω βρεί εκεί σχεδόν όλα τα vaio σε τιμές φθηνότερες κατά 200euros σε σχέση με γνωστά καταστήματα. Πώς κ έχουν τόσο μεγάλη διαφορά, υπάρχει κάτι που πρέπει να ρωτάω κατά αγορές από αυτούς τους μη επώνυμους dealers; Μπορεί να παίζει κάτι ύποπτο με εγγυήσεις;
panos2000gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Επίσης κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με το Skroutz. Τί εννοώ, έχω βρεί εκεί σχεδόν όλα τα vaio σε τιμές φθηνότερες κατά 200euros σε σχέση με γνωστά καταστήματα. Πώς κ έχουν τόσο μεγάλη διαφορά, υπάρχει κάτι που πρέπει να ρωτάω κατά αγορές από αυτούς τους μη επώνυμους dealers; Μπορεί να παίζει κάτι ύποπτο με εγγυήσεις; Είναι ανεξάρτητες εισαγωγές...δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο το πληκτρολόγιο να μην έχει ελληνικούς χαρακτήρες και τα windows να είναι μόνο αγγλικά αλλά κατα την γνώμη μου μικρο το κακό αν ειναι να γλυτώσεις 150-200 ευρώ. Πάντως πολλά άτομα που αγόρασαν τελευταία το VAIO ΕΒ από αυτά τα καταστήματα ήταν κανονικότατο (ελληνικό).
GoldenEye Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Αναφέρομαι στα vaio F11M1E, EB1Z1E, και EB1S1E1. Αξίζει για τα λεφτά του η αγορά ενός sony vaio 15.4"; 2. Τα αρνητικά που λένε για το service της sony ισχύουν; 3. Σαν χαρακτηριστικά κ σχέση απόδοσης/τιμής αξίζουν; 1.απο τα 3 που λες μονο το F τα "φθηνα" vaio δεν ειναι οτι καλυτερο (βεβαια ειναι καλυτερα απο hp fujitsu acer) αλλα ποτε δεν μου εκατσε καλα το γεγονος οτι μπορεις να παρεις πλεον μετριο vaio με 600 και υπερπληρες με 850 ευρω... 2. δεν ειναι dell και toshiba (ειδικα για το θεμα αντικαταστασης) 3. παντα αξιζαν ειδικα για ποιοτητα κατασκευης αλλα τα μοντελα πανω απο χιλιαρικο σημερα κρατανε αυτη την ποιοτητα
panos2000gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 1.απο τα 3 που λες μονο το F τα "φθηνα" vaio δεν ειναι οτι καλυτερο (βεβαια ειναι καλυτερα απο hp fujitsu acer) ...εγώ θα πρόσθετα και πολύ καλύτερο από τα DELL,TOSHIBA αντίστοιχης χρηματικής αξίας.
GoldenEye Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ...εγώ θα πρόσθετα και πολύ καλύτερο από τα DELL,TOSHIBA αντίστοιχης χρηματικής αξίας. οπτικα ναι στην πραξη οχι
panos2000gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 οπτικα ναι στην πραξη οχι Για την πράξη αναφερόμουν και εγώ...το οπτικό είναι δεδομένο.
GoldenEye Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Για την πράξη αναφερόμουν και εγώ...το οπτικό είναι δεδομένο. χειροτερα ηχεια χειροτερη οθονη χειροτερη ποιοτητα κατασκευης χειροτερο support αλλα και λιγο ακριβοτερα τα sony συγκριτικα με τα toshiba. επισης δεν εχουν καλο ονομα στα ξενα forum λογω της μετριας συσχετισης τιμης ποιοτητας after sales service.
panos2000gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 χειροτερα ηχεια χειροτερη οθονη χειροτερη ποιοτητα κατασκευης χειροτερο support αλλα και λιγο ακριβοτερα τα sony συγκριτικα με τα toshiba. . θα μιλήσω σε γενικές γραμμές και αυτό γιατί δεν αναφέρουμε συγκεκριμένα μοντέλα για σύγκριση. Απο αυτά που γράφεις θα διαφωνήσω στα περισσότερα πλην των ηχείων. Απο όσο μπορώ να θυμηθώ υπήρξα κάτοχος 7 toshiba (A100-906, A100-912, M70-159, M70-160, U130-154, a300-211) και καμιά 10 VAIO (2 σειράς F, 4 σειράς FE, TX, ΤΤ, 1 S5XP, CW ...μπορεί να ξεχνώ και κανένα). Επίσης κατά καιρούς έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά μοντέλα φίλων και γνωστών (αγγαρείες να τους περάσω software, format κτλ) τα οποία έχω τεστάρει και δοκιμάσει. Θέλω να πιστεύω ότι έχω καταφέρει να διαμορφώσω τόσα χρόνια μια άποψη για τις δύο εταιρείες. Όσο αφορά οθόνη και ποιότητα κατασκεύης δεν υπάρχει κάνενα μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο εταιρειών. Η SONY υπερτερεί κατα κράτος. Στο θέμα του support τώρα η TOSHIBA έχει λανσάρει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων-αντικατάστασης για το οποίο έχουν ακουστεί βέβαια και κάποια παράπονα. Παρόλο αυτά είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση που όμως η TOSHIBA βιάζεται να αποσύρει γιατί έκαναν χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος ουκ ολίγοι που απλά μετάνιωσαν για την αγορά τους (γιατί άραγε? ). Αν επικεντρωθούμε μόνο στο service/εξυπηρέτηση δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά, άξια αναφοράς. Τέλος όσον αφορά τις τιμές δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά και να μην πω ότι πολλα TOSHIBA είναι ακριβότερα από αντίστοιχα VAIO. Με όλα αυτά που λέω σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μηδενίσω την αξία των TOSHIBA τα οποία και έχω επιλέξει αρκετές φορές μέχρι τώρα όπως προανέφερα...απλά δεν θα τα έβαζα ποτέ στην ίδια θέση με τα VAIO. Για μένα η σειρά "κατάταξης" παραμένει αμετάβλητη εδώ και χρόνια........ 1. Thinkpad (titanium models) - Macbook Unibody 2. Sony Vaio - Επαγγελματικά μοντέλα HP Compaq - Επαγγελματικά μοντέλα DELL (π.χ. Latitude) 3. Toshiba - ASUS 4. Λοιπά DELL - Λοιπά HP 6. ACER, FUJITSU κτλ κτλ
GoldenEye Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 θα μιλήσω σε γενικές γραμμές, γιατί δεν αναφέρουμε συγκεκριμένα μοντέλα για σύγκριση. Απο αυτά που γράφεις θα διαφωνήσω σε ΟΛΑ πλην των ηχείων. Απο όσο μπορώ να θυμηθώ υπήρξα κάτοχος 7 toshiba (A100-906, A100-912, M70-159, M70-160, U130-154, a300-211) και καμιά 10 VAIO (2 σειράς F, 4 σειράς FE, TX, ΤΤ, 1 S5XP, CW ...μπορεί να ξεχνώ και κανένα). Επίσης κατά καιρούς έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά μοντέλα φίλων και γνωστών (αγγαρείες να τους περάσω software, format κτλ) τα οποία έχω τεστάρει και δοκιμάσει. Θέλω να πιστεύω ότι έχω καταφέρει να διαμορφώσω τόσα χρόνια μια άποψη για τις δύο εταιρείες. Όσο αφορά οθόνη και ποιότητα κατασκεύης δεν υπάρχει κάνενα μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο εταιρειών. Η SONY υπερτερεί κατα κράτος. Στο θέμα του support τώρα η TOSHIBA έχει λανσάρει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων-αντικατάστασης για το οποίο έχουν ακουστεί βέβαια και κάποια παράπονα. Παρόλο αυτά είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση που όμως η TOSHIBA βιάζεται να αποσύρει γιατί έκαναν χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος ουκ ολίγοι που απλά μετάνιωσαν για την αγορά τους (γιατί άραγε? ). Αν επικεντρωθούμε μόνο στο service/εξυπηρέτηση δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά, άξια αναφοράς. Τέλος όσον αφορά τις τιμές δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά και να μην πω ότι πολλα TOSHIBA είναι ακριβότερα από αντίστοιχα VAIO. Με όλα αυτά που λέω σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μηδενίσω την αξία των TOSHIBA τα οποία και έχω επιλέξει αρκετές φορές μέχρι τώρα όπως προανέφερα...απλά δεν θα τα έβαζα ποτέ στην ίδια θέση με τα VAIO. Για μένα η σειρά "κατάταξης" παραμένει αμετάβλητη εδώ και χρόνια........ 1. Thinkpad (titanium models) - Macbook Unibody 2. Sony Vaio - Επαγγελματικά μοντέλα HP Compaq - Επαγγελματικά μοντέλα DELL (π.χ. Latitude) 3. Toshiba - ASUS 4. Λοιπά DELL - Λοιπά HP 6. ACER, FUJITSU κτλ κτλ 1. στα σημερινα μοντελα (δεν αναφερθηκα στο τι γινοταν διαχρονικα) της sony κατω απο χιλιαρικο και οσα δεν εχουν οθονη vaio display plus η οθονη ειναι απλα τραγικη (δεν γινεται sony φθηνοτερο και με καλυτερα χαρακτηριστικα απο acer χωρις καποια φακα). 2. πολυ κακα γυαλιστερα πλαστικα που χαρασονται πολυ ευκολα, απο την f σειρα και πανω κατι γινεται. τα αντιστοιχα σε dell και toshiba μοιαζουν επισης φθηνιαρικα αλλα δεν ειναι της πλακας. 3. το σερβις εχει μετρια ανταποκριση (με τιποτα κατω απο εργασιμη βδομαδα) και αρκετες φορες τα βγαζουν εκτος εγγυησης για χαζες δικαιολογιες. 4. η σονυ δεν ειναι αυτη που ηταν σε καμμια περιπτωση (made in china πλεον σχεδον ολα) 5. που ειναι το 5. ; 1.toshiba 2. dell 3. asus (λογω μετριου σερβις στην ελλαδα - ιταλια) 4. vaio 5. mac (κακο σερβις στην ελλαδα πανακριβο apple care) 6. το χαος. τα thinkpad δεν ειναι πως ηταν καποτε δυστυχως. φιλε zoranb, συμπερασμα: ενα ακριβο vaio αξιζει. αλλα αν ειναι να δωσεις πολλα παιρνεις αυτο και ξεχνας για 4 χρονια τι να επιλεξεις. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A500-1GH-Plus-PSAR9E-01SE5054I.htm και αυτο για την καλη οθονη http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-VPC-F11M1E-H-VPCF11M1E-H.htm
sotos81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Κοιτα καλυτερα για κανενα toshiba satellite!Κορυφαια κατα την γνωμη μου και κατα την γνωμη πολλων!
panos2000gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 1.toshiba 2. dell 3. asus (λογω μετριου σερβις στην ελλαδα - ιταλια) 4. vaio 5. mac (κακο σερβις στην ελλαδα πανακριβο apple care) 6. το χαος. τα thinkpad δεν ειναι πως ηταν καποτε δυστυχως. r u kinding me? τα TOSHIBA-DELL-ASUS καλύτερα από τα thinkpad και τα macbook? (Εκτός αν η σειρά που βάζεις είναι απο το χειρότερο προς το καλύτερο). Απ' ότι κατάλαβα μετράς το service κατά 95% και μετά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος. Αυτό είναι λάθος. Μπορείς να πεις αν θέλεις ότι τα mac-thinkpad είναι κορυφαία μηχανήματα αλλά έχουν κακό service...σίγουρα όμως δεν μπορείς να πείς ότι ένα macbook είναι χειρότερο από ένα TOSHIBA. Αυτό είναι τουλάχιστον άστοχο και ιεροσυλία. Είναι σαν να λέμε ένα SEAT είναι καλύτερο από μια Ferrari γιατί η FERRARI δεν έχει καλό service στην Ελλάδα, ενω η SEAT σου δίνει και αυτοκίνητο αντικατάστασης. Άσε που θα διαφωνήσω στο θέμα κακού service που αναφέρειs. Μια χαρά support έχει η apple τουλάχιστον στην θεσ/νικη που έχω εμπειρία(...και τώρα μπήκε στον χορό και η Infoquest). Για τα VAIO...εσύ πριν μερικές μέρες δεν έλεγες έχουν διατηρήσει την ποιότητα τους σε σχέση με τα υπόλοιπα που την έχουν ρίξει δραματικά ? Το θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα thread για τα EB που τα υπερασπιζόσουν σθεναρά. Εκτός και αν η ποιότητα τους έπεσε την τελευταία εβδομάδα. Για τα Thinkpad...θέλω να μου πεις αν έχεις δει πραγματικό thinkpad τιτανίου απο κοντά??? Όχι τα μουφα-Thinkpad που λανσάρει το electroworld στα 399 ευρώ. Ρίξε μια ματιά σε T series και λοιπά επαγγελματικά μοντέλα και έλα να τα ξαναπούμε. Το Τ61p που αγόρασα πέρυσι ήταν απλά ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ και δεν είχε καμία απολύτως διαφορά με τo παλιό μου Τ43. Αν είχε και ισχυρότερη κάρτα γραφικών θα ήταν ακόμη και σήμερα το βασικό μου μηχάνημα. Αν δεις απο κοντά και δουλέψεις Thinkpad T500-Τ400-Τ61 κτλ, Macbook PRO Unibody κτλ και επιμένεις ότι ένα TOSΗΙΒΑ ή ένα DELL είναι καλύτερο, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα γιατί απλά θα χωρίζει χάος τις απόψεις μας.
GoldenEye Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 r u kinding me? τα TOSHIBA-DELL-ASUS καλύτερα από τα thinkpad και τα macbook? (Εκτός αν η σειρά που βάζεις είναι απο το χειρότερο προς το καλύτερο). Απ' ότι κατάλαβα μετράς το service κατά 95% και μετά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος. Αυτό είναι λάθος. Μπορείς να πεις αν θέλεις ότι τα mac-thinkpad είναι κορυφαία μηχανήματα αλλά έχουν κακό service...σίγουρα όμως δεν μπορείς να πείς ότι ένα macbook είναι χειρότερο από ένα TOSHIBA. Αυτό είναι τουλάχιστον άστοχο και ιεροσυλία. Άσε που θα διαφωνήσω στο θέμα κακού service που αναφέρειs. Μια χαρά support έχει η apple στην θεσ/νικη και τώρα μπήκε στον χορό και η Infoquest. Για τα Thinkpad...θέλω να μου πεις αν έχεις δει πραγματικό thinkpad τιτανίου απο κοντά??? Όχι τα μουφα-Thinkpad που λανσάρει το electroworld στα 399 ευρώ. Ρίξε μια ματιά σε T series και λοιπά επαγγελματικά μοντέλα έλα να τα ξαναπούμε. Το Τ61p που αγόρασα πέρυσι ήταν απλά ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ και δεν είχε καμία απολύτως διαφορά με τo παλιό μου Τ43. Αν είχε καλύτερη κάρτα γραφικών θα ήταν ακόμη και σήμερα το βασικό μου μηχάνημα. Αν δεις Thinkpad T500-Τ400-Τ61 κτλ, Macbook Unibody και επιμένεις ότι ένα TOSΗΙΒΑ είναι καλύτερο τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα γιατί θα χωρίζει χάος τις απόψεις μας. αυτα που λες ειναι πανακριβα και αφορουν μονο το 5% των χρηστων με το ζορι.ποσο εχει το lenovo που λες; ποσο παλιο μοντελο ειναι. αμα χαλουσε τι υποστηριξη ειχε. για τι χρηση προοριζεται; το ιδιο και τα mac. κρινω μια εταιρια για ολη την γκαμα οχι για ενα μοντελο. δεν ειπα οτι ειναι χειροτερο το apple απο τοσιμπα αλλα για τα λεφτα του, την γκαμα την ποιοτητα και την υποστηριξη γενικα ειναι καλυτερο και αφορα περισσοτερο κοσμο για να κανει την δουλεια του. ναι φοβερα τα mac ευκολα σταθερα αλλα και 1500 ευρω (1800 με apple care για να μην το κλαις στον χρονο) ειναι πολλα. με αυτο το σκεπτικο καλυτερη εταιρια ειναι η σονυ για τα vaio που βγαζει με ανθρακονηματα μαγνησιο 5 ωρες μπαταρια ssd 256 γιγα και 2500 ευρω τιμη. αντιστοιχα και τα portege και τα tecra. ατρωτα αλλα πανακριβα. ολα αυτα τα κορυφαια μηχανακια δεν εχουν διαφορες σε επιδοσεις αλλα αφορουν μονο επαγγελματιες με συγκεκριμενες απαιτησεις και ουσιαστικα ειναι αχρηστα για καποιον που αλλαζει λαπτοπ καθε 1,5 ή 2 χρονια ή δεν εχει τρελες απαιτησεις και μπορει να δουλεψει με φθηνοτερο και αντιστοιχης αξιοπιστιας μηχανημα. ποιοτικα χαρακτηριστικα / σερβις πρεπει να ναι 50/50, γιατι με την αντιθετη λογικη μπορεις να παρεις acer με τα μισα λεφτα και να εισαι μαγκας γιατι εχουν design χαρακτηριστικα και σχετικα καλη ποιοτητα εξωτερικα (ασχετα αν το 50% χαλαει και μενεις με το λαπτοπ στο χερι) πραγμα που σαφως δεν ισχυει... και φυσικα ολα τα παραπανω ειναι offtopic καθως ειπαμε απο τα παραπανω που προτεινει ο φιλος καλο ειναι να προτιμησει το F γιατι οταν πληρωνεις για sony καλο ειναι να παιρνεις και κατι που μοιαζει με sony και οχι με λιγο παραπανω απο acer. η σειρα εχει διαφορα προβληματα που εχουν αναφερθει και εδω και σε φορουμ του εξωτερικου http://forum.notebookreview.com/showpost.php?p=6019892&postcount=404 οπως θερμοκρασιες κολληματα θεματα με την οθονη στα HD ready μοντελα με το battery care και την φασαρια απο το ανεμιστηρακι. γι αυτο πιθανως και η ελαχιστη διαφορα στα χαρακτηριστικα και η μεγαλη διαφορα στην τιμη. και ναι αλλαξα γνωμη για την σειρα E γιατι δεν μετραει μονο το πως φαινεται στην πρωτη επαφη κατι αλλα και απο το αν δουλευει ικανοποιητικα, σε πολλα φορουμ ειδα για τα προβληματα που εμφανιζονται. επισης οταν εβαλα να τρεξει το windows 7 experience index στο public το λαπτοπ κολλησε και ηθελε reset για να παιξει, τρελη ξενερα συν κατι γρατζουνιες και τα μαλακα και στραβα πληκτρα στο πληκτρολογιο (και ημουν ετοιμος να το παρω...)
tzimis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 θα μιλήσω σε γενικές γραμμές και αυτό γιατί δεν αναφέρουμε συγκεκριμένα μοντέλα για σύγκριση. Απο αυτά που γράφεις θα διαφωνήσω στα περισσότερα πλην των ηχείων. Απο όσο μπορώ να θυμηθώ υπήρξα κάτοχος 7 toshiba (A100-906, A100-912, M70-159, M70-160, U130-154, a300-211) και καμιά 10 VAIO (2 σειράς F, 4 σειράς FE, TX, ΤΤ, 1 S5XP, CW ...μπορεί να ξεχνώ και κανένα). Επίσης κατά καιρούς έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά μοντέλα φίλων και γνωστών (αγγαρείες να τους περάσω software, format κτλ) τα οποία έχω τεστάρει και δοκιμάσει. Θέλω να πιστεύω ότι έχω καταφέρει να διαμορφώσω τόσα χρόνια μια άποψη για τις δύο εταιρείες. Όσο αφορά οθόνη και ποιότητα κατασκεύης δεν υπάρχει κάνενα μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο εταιρειών. Η SONY υπερτερεί κατα κράτος. Στο θέμα του support τώρα η TOSHIBA έχει λανσάρει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων-αντικατάστασης για το οποίο έχουν ακουστεί βέβαια και κάποια παράπονα. Παρόλο αυτά είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση που όμως η TOSHIBA βιάζεται να αποσύρει γιατί έκαναν χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος ουκ ολίγοι που απλά μετάνιωσαν για την αγορά τους (γιατί άραγε? ). Αν επικεντρωθούμε μόνο στο service/εξυπηρέτηση δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά, άξια αναφοράς. Τέλος όσον αφορά τις τιμές δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά και να μην πω ότι πολλα TOSHIBA είναι ακριβότερα από αντίστοιχα VAIO. Με όλα αυτά που λέω σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μηδενίσω την αξία των TOSHIBA τα οποία και έχω επιλέξει αρκετές φορές μέχρι τώρα όπως προανέφερα...απλά δεν θα τα έβαζα ποτέ στην ίδια θέση με τα VAIO. Για μένα η σειρά "κατάταξης" παραμένει αμετάβλητη εδώ και χρόνια........ 1. Thinkpad (titanium models) - Macbook Unibody 2. Sony Vaio - Επαγγελματικά μοντέλα HP Compaq - Επαγγελματικά μοντέλα DELL (π.χ. Latitude) 3. Toshiba - ASUS 4. Λοιπά DELL - Λοιπά HP 6. ACER, FUJITSU κτλ κτλ Καλησπέρα, Επειδή σε βλέπω πολύ ενημερωμένο θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα και αν σε σου κάνει κόπο να μου απαντήσεις. Η κοπέλα μου ενδιαφέρεται για αγορά λαπτοπ και επειδή δεν ασχολείται καθόλου ανέλαβα να βρω λύση εγώ. Θέλει να είναι όμορφο, άσπρο από 14 μέχρι 15,6" για απλή καθημερινή χρήση. Κατέληξα σ'αυτά τα δυο: http://www.shop13.gr/hp-pavilion-dv6-2135ev-wh722ea-p-88253.html http://www.shop13.gr/sony-vaio-vpc-cw2s1e-w-p-88086.html Η τιμή μέχρι 900 ευρώ δεν αποτελεί πρόβλημα. Καταλαβαίνω ότι το hp έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, τα οποία όμως της είναι άχρηστα όπως κάρτα γραφικών και μεγάλος σκληρός δίσκος. Προσωπικά κλίνω προς το sony. H απορία μου είναι αν αξίζει η αγορά ενός ακριβότερου λαπτοπ (sony) προς όφελος της ποιότητας και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το δικό σου sony vaio cw. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.