Προς το περιεχόμενο

4870 crossfire vs 58xx

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν βρήκα αυτό που λες, μήπως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τα Call of Duty, επειδή τα παίζω οnline και όσο περισσότερα fps το καλύτερο...

Δημοσ.

Τι να το κάνεις το Crossfire στο CoD;

Όποιο COD και να βάλεις τέρμα full το παίζεις, αλλά online δεν έχεις ανάγκη από fps αλλά από ping, για να μην lagάρει.

Anyway, όταν κάνεις search drivers είναι σε εκείνη την σελίδα.

Δημοσ.
Τι να το κάνεις το Crossfire στο CoD;

Όποιο COD και να βάλεις τέρμα full το παίζεις, αλλά online δεν έχεις ανάγκη από fps αλλά από ping, για να μην lagάρει.

Anyway, όταν κάνεις search drivers είναι σε εκείνη την σελίδα.

εγώ πάντως παίζω άνετα στα 80-90 fps.. πιο κάτω μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε καταστάσεις που απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις :)

και στο MW2 σε μερικές πίστες ακόμα και με CF πέφτει στα 60.. έστω για λίγο.

Δημοσ.
και στο MW2 σε μερικές πίστες ακόμα και με CF πέφτει στα 60.. έστω για λίγο.

Αν μιλάς για internet οφείλεται στο lag, αν μιλάμε για single player ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να έχεις τέτοια fps, ακόμα και με μία κάρτα.

Δημοσ.
Αν μιλάς για internet οφείλεται στο lag, αν μιλάμε για single player ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να έχεις τέτοια fps, ακόμα και με μία κάρτα.

κοίτα δεν μπορώ να πώ απόλυτα αν φταίει η κάρτα μπορεί να παίζει ρόλο και η CPU κ πολλά άλλα.. ίσως περισσότερο ο τρόπος φόρτωσης της πίστας απτο game.. αλλά σε συγκεκριμένα σημεία, σε συγκεκριμένες πίστες, πέφτουν τα fps.. δεν έχει να κάνει με lag.. !

αν θές τραβάω και fraps να δείς για τι λέω..

Δημοσ.

Εγώ με GTX 275, όλα full στο game στο single δεν είχα πέσει ποτέ κάτω από 90fps.

Στο multi είναι άλλη ιστορία.

Και ο cpu στο MW2 δεν παίζει και πολύ ρόλο, και με 2πύρηνο τέλεια τρέχει.

Δημοσ.

για το single δεν ξέρω.. πάντως είναι λίγα τα σημεία που πέφτουν τα fps.. τράβηξα με fraps αλλα δεν μπορεί να τραβήξει όλα τα fps :( εκεί στο τέλος στην σκάλα είναι το σημείο που συνήθως πέφτει αισθητά...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=7kmFELMxK6w[/ame]

Δημοσ.
για το single δεν ξέρω

Για το single μιλάω βρε. Παίξε λίγο single να δεις τι εννοώ.

PS: Το video δεν παίζει.

Δημοσ.

χμμ ναι δώστου λίγο χρόνο να ανέβει... :P πάντως στο θέμα μας, και εγώ δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα με την μία κάρτα... πριν το CF.. για το συγκεκριμένο game.. :)

Δημοσ.
Κανονικά πρέπει να έχεις 91 fps κολλημένα σε 1680χ1050 πόσο μάλλον με crossfire...

91 κολλημένα είναι, συνήθως.. εκτώς απο συγκεκριμένα σημεία. αλήθεια το 91 απο τι βγαίνει? απορία το είχα...

π.χ στο wow βλέπω απο 250-350 fps.. στο MW2 91 κολλημένα :P μάλλον είναι κάποιος τρόπος περιορισμού tearing..? σαν καλύτερο vsync?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...