Προς το περιεχόμενο

4870 crossfire vs 58xx

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να κάνω καμιά αναβάθμιση στο πρώτο pc της υπογραφής μου, επειδή δεν έχω και πολλά χρήματα έλεγα να πάρω ακόμη μια 4870 και να της ενώσω σε crossfire, το ερώτημα είναι θα περάσω τις επιδόσεις μιας 5850; θα πλησιάσω μια 5870; έδωσα μια ματιά και δεν βρίσκω ακριβός το ίδιο μοντέλο 4870 με αυτό που έχω, θα είναι εντάξει αν την ενώσω με αυτήν;

Δημοσ.

Θα είσαι ανάμεσα στις επιδόσεις μιας 5850 και μιας 5870.

Ποια υλοποίηση έχεις τώρα;

Δημοσ.

αρχικά τι τροφοδοτικό έχεις.. ? καλή φαίνεται η saphire αλλα δές μήπως παίξεις και hybrid με 4890.. (δεν ξέρω αν γίνεται κ πως) .. αν βρείς μεταχειρισμένη πήγαινε 100%.. εγώ είχα πουλήσει μια 4890 100 ευρώ σε τέλεια κατάσταση και σίγουρα θα βρείς κάτι... :-)

Δημοσ.

τσαμπα χρημα για 4890 γιατι θα εχει επιδοσεις 4870;)

πουλησε την 4870 που εχεις και πηγαινε για 5850 αν μπορεις

Δημοσ.

τροφοδοτικό έχω ένα thermaltake 750w, έχει 2χ6pin, στο κουτί είχε ένα μετατροπέαν απο 8pin->6pin και λογαριάζω και με έναν 2χ4pin->6pin να κάνω την δουλειά μου, θα έχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Υπάρχουν πιθανότητες να πέσουν οι τιμές σε 5850/5870 αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Τελικά πήρα ακόμη μια 4870 επειδή δεν είχα περισσότερα λεφτά, την έβαλα πάνω και είπα να κάνω φόρματ σε 64bit για να διαβάζει όλα τα ram... τι drivers να βάλω; παίζουν διαφορετικοί;

Δημοσ.

Όχι θα 'ναι για αρκετά games αυτά τα profiles, απλά αν π.χ. βγει αύριο ένα καινούργιο παιχνίδι και η ΑΤΙ έχει 1 μήνα να βγάλει drivers και δεν υποστηρίζεται το CF, τότε βγαίνουν αυτά τα profiles.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...