free-s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Κάτι ΠΟΛΥ σπαστικό με το advent (msi u100)είναι το εξής... Εχω τη φωτεινότητα στο χαμηλότερο σημείο πατώντας fn+f4 αλλά βάζοντας το βίσμα της τροφοδοσίας η φωτεινότητα πάει στο φούλ και βγάζωντας το βίσμα πάει στη μέση οπότε κάθε φορά που βάζω η βγάζω το βίσμα ρυθμίζω και την φωτεινότητα:mad: Υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτής της αηδίας???????
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 αυτο φιλε μου γινεται για εξοικονομηση μπαταριας...Νομιζω οτι στα win7 εχει ρυθμισεις και για την φωτεινοτητα της οθονης οταν αλλαζει το σχεδιο τροφοδοσιας
free-s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 αυτο φιλε μου γινεται για εξοικονομηση μπαταριας...Νομιζω οτι στα win7 εχει ρυθμισεις και για την φωτεινοτητα της οθονης οταν αλλαζει το σχεδιο τροφοδοσιας Α ξέχασα να πω ότι έχω xp:o
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ναι κ εμενα ετσι ειναι το acerακι μου με xp..δεν εχω βρει κατι...εκτος κ αν ειναι μπροστα μου και δεν το εχω δει ποτε... της msi δεν ειναι αυτο που εχεις;
free-s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 της msi δεν ειναι αυτο που εχεις; Nαι φίλε μου και πραγματικά με ενοχλεί παρα πολύ.... Με ενοχλεί η μεγάλη φωτεινότητα,ολες τις οθόνες μου τις έχω στην χαμηλότερη δυνατή φωτεινότητα και με το που βάζω βγάζω το βίσμα της τροφοδοσίας τα νεύρα μου γίνονται κρόσια.... Φανταζόμουν ότι θα υπάρχει κάποια ρύθμιση για τη φωτεινότητα με ρεύμα δικτυου και χωρίς.. αλλά δεν.......
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 το ζηλευω πολυ αυτο το netbookακι γμτ...κλοκαρεται στα 2 GHz απο το bios του... Τελος παντων,εγω προσωπικα δεν εχω βρει στα xp καποια ρυθμιση γ αυτο,ελπιζω καποιο αλλο μελος να βοηθησει..
panos2000gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Κάτι ΠΟΛΥ σπαστικό με το advent (msi u100)είναι το εξής...Εχω τη φωτεινότητα στο χαμηλότερο σημείο πατώντας fn+f4 αλλά βάζοντας το βίσμα της τροφοδοσίας η φωτεινότητα πάει στο φούλ και βγάζωντας το βίσμα πάει στη μέση οπότε κάθε φορά που βάζω η βγάζω το βίσμα ρυθμίζω και την φωτεινότητα:mad: Υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτής της αηδίας??????? Εχω εγκαταλήψει τα windows xp προ πολλών ετών αλλά σίγουρα θα υπαρχει κάποια παραμετροποίηση στο power manager. Τουλάχιστον στα Vista και στα Windows 7 θυμάμαι ότι υπάρχει. Επίσης αν θες την γνώμη μου καλό θα είναι πρωτού βγάζεις και βάζεις το βίσμα να κάνεις ένα shutdown. Υ.Γ: Αλήθεια γιατί δεν αλλάζεις το λειτουργικό...? Εγώ είχα εγκαταστήσει τα Windows 7 από την πρώτη μέρα που το πήρα και τα έτρεχε απίστευτα καλά. (με 2gb ram έχεις και aero). To συγκεκριμένο netbook είναι αστέρι....
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 advent (msi u100) Advent η wind έχεις; Μη μπερδέυουμε τη βουρτσα με την... χτενα... (είναι σα να συγκρίνουμε iphone με καλο sciphone) Anyway, Υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου (για 7 και vista που χρησιμοποιώ εγώ) αλλα στα xp δεν το έχω ψάξει...
panos2000gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Advent η wind έχεις; Μη μπερδέυουμε τη βουρτσα με την... χτενα... (είναι σα να συγκρίνουμε iphone με καλο sciphone) Μπορείς να μας περιγράψεις την διαφορά...γιατί το παράδειγμα που χρησιμοποιείς είναι ατυχέστατο. Εχουν περάσει από τα χέρια μου 2 advent 4211 και 2 msi wind u100. Αν έβαζες κουίζ βρείτε τις διαφορές , πολύ δύσκολα θα έβρισκα έστω και μία!!! Το advent 4211 είναι MSI WIND U100 και μάλιστα ίσως και καλύτερο καθώς τα περισσότερα μοντέλα έρχονται με standard touchpad synaptics. Επίσης δεν υπάρχει ταινία ασφαλείας για το άνοιγμα με αποτέλεσμα να μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις χωρίς να κινδυνεύεις να χάσεις την εγγύηση.
mivas1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ρίξτε μια ματιά εδώ ..... http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/maintain/powermgmt.mspx
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μπορείς να μας περιγράψεις την διαφορά...γιατί το παράδειγμα που χρησιμοποιείς είναι ατυχέστατο. Εχουν περάσει από τα χέρια μου 2 advent 4211 και 2 msi wind u100. Αν έβαζες κουίζ βρείτε τις διαφορές , πολύ δύσκολα θα έβρισκα έστω και μία!!! Το advent 4211 είναι MSI WIND U100 και μάλιστα ίσως και καλύτερο καθώς τα περισσότερα μοντέλα έρχονται με standard touchpad synaptics. Επίσης δεν υπάρχει ταινία ασφαλείας για το άνοιγμα με αποτέλεσμα να μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις χωρίς να κινδυνεύεις να χάσεις την εγγύηση. είχα δει ενα advent απο κοντα στα Multirama και η ποιοτητα του σε σχέση με το U100+ που εχω ήταν κλασης κατώτερη, από τα πλαστικά έως και την οθόνη. Το μόνο θετικό που βρίσκω είναι η μη-υπαρξη της ταινίας ασφαλείας, που και εγω αφαίρεσα στο wind με πιστολάκι...
panos2000gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 είχα δει ενα advent απο κοντα στα Multirama και η ποιοτητα του σε σχέση με το U100+ που εχω ήταν κλασης κατώτερη, από τα πλαστικά έως και την οθόνη. Το μόνο θετικό που βρίσκω είναι η μη-υπαρξη της ταινίας ασφαλείας, που και εγω αφαίρεσα στο wind με πιστολάκι... Και μόνο που μου λες οτι είδες το Advent 4211 στο Multirama δεν συνεχίζω την συζήτηση γιατί μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο ή έχεις δει άλλο μοντέλο. Το advent 4211 το φέρνει στην Ελλάδα ΜΟΝΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ/Electroworld και δεν έχει την παραμικρή διαφορά με το msi wind.-
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Και μόνο που μου λες οτι είδες το Advent 4211 στο Multirama δεν συνεχίζω την συζήτηση γιατί μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο ή έχεις δει άλλο μοντέλο. Το advent 4211 το φέρνει στην Ελλάδα ΜΟΝΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ/Electroworld και δεν έχει την παραμικρή διαφορά με το msi wind.- Για να το λες δίκιο θα έχεις, αλλα δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με τις απομιμήσεις γενικά οπότε εγω είδα ένα Advent στα multi-d-rama το οποια ήταν μια άθλια απομίμηση του wind και γι'αυτό σου απαντησα οτι δεν τα θεωρω ίδια... Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Καταφερε κανείς να βρει πως λύνεται αυτό το θέμα στα xp?
panos2000gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Για να το λες δίκιο θα έχεις, αλλα δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με τις απομιμήσεις γενικά οπότε εγω είδα ένα Advent στα multi-d-rama το οποια ήταν μια άθλια απομίμηση του wind και γι'αυτό σου απαντησα οτι δεν τα θεωρω ίδια... Φίλε μου νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω. Θα προσπαθήσω για τελευταία φορά να σου εξηγήσω ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είδες Advent 4211 στο Multirama γιατί πολύ απλά τα εισάγει αποκλειστικά ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ/ELECTROWORLD. Αυτό που είδες ήταν Multirama HT-Xpress Netbook. To διευκρινίζω για να μην λέμε ανακρίβειες.
free-s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση γι αυτή την ΑΗΔΙΑ :mad::mad::mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.