Bootstroke Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Το τελευταιο διαστημα αντιμετωπιζω προβλημα με το λαπτομ μου(ενα TOSHIBA satellite).Ενω το χρησιμοποιω ξαφνικα κλεινει,ακουγεται ενα τακ τακ και ανασβηνει κατι κατω.Μετα το βγαζω απο τη πριζα για λιγο σβηνει αυτο που αναβοσβηνει αφου περασουν καποια λεπτα,το παταω και ανοιγει κανονικα. Τι μπορει να φταιει;Θελει αντικατασταση ο σκληρος; Η εγγυηση εληξε το Δεκεμβρη.
acomaedo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Το τελευταιο διαστημα αντιμετωπιζω προβλημα με το λαπτομ μου(ενα TOSHIBA satellite).Ενω το χρησιμοποιω ξαφνικα κλεινει,ακουγεται ενα τακ τακ και ανασβηνει κατι κατω.Μετα το βγαζω απο τη πριζα για λιγο σβηνει αυτο που αναβοσβηνει αφου περασουν καποια λεπτα,το παταω και ανοιγει κανονικα. Τι μπορει να φταιει;Θελει αντικατασταση ο σκληρος; Η εγγυηση εληξε το Δεκεμβρη. Ποιο μοντέλο έχεις? Τι αναβοσβήνει? Μήπως στις ρυθμίσεις της μπαταρίας έχεις να κλείνει ο δίσκος ή οθόνη μετά από λίγο? Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το hibernation?
JohnnyB Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μάλλον κάποιο ανεμιστηράκι σου έχει χαλάσει ή έχει μαζέψει σκόνη και δεν ψύχει το laptop σου κανονικά. Το BIOS σβήνει το laptop για να μην γίνει χειρότερη ζημιά στο hardware. Πρόσεξε αν ο υπολογιστής σου είναι πιο ζεστός από κάτω από ότι συνήθως για να επιβεβαιώσεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα.
lkastritis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 τον εχεις καθαρισει ποτε (εσωτερικα) τον υπολογιστη?
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 δεν αποκλείεται το τακ τακ να ειναι ο δισκός... Και εμένα απο δίσκο πήγε το toshiba... Αχρηστα τα φτιαχνουνε πια... Κυριολεκτικα με Ημερομηνία λήξης...
Bootstroke Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Οχι δεν τον εχω καθαρισει εσωτερικα.τι πρεπει να κανω ακριβως;(γιατι απο "ανατομια" λαπτοπ μηδεν) Δηλαδη φιλε παυλιδη δεν χωρει αντικατασταση σκληρου δισκου στην περιπτωση που οντως ειναι αυτο το προβλημα;Πρεπει να αγορασω αλλο λαπτοπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.