Προς το περιεχόμενο

Free Antivirus για Windows 98

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα (πανάλαφρο) Free Antivirus για Windows 98.

Το σύστημα είναι παμπάλαιο, 128ΜΒ RAM.

Είδα το avast αλλά είναι από XP και πάνω.

Δημοσ.

Από free, το ClamWin αναφέρει συμβατότητα με Windows 98, αλλά ως γνωστόν δε διαθέτει realtime protection, είναι offline scanner.

Υπάρχει και το http://www.oldapps.com στο οποίο μπορείς να βρεις παλιότερες εκδόσεις των AVG και Avira συμβατές με Windows 98, αλλά δε γνωρίζω αν μπορούν να ενημερωθούν (αυτόματα ή χειροκίνητα) με νεότερα virus definitions.

edit: «Όχι» είναι η απάντηση όσον αφορά το AVG. Το ίδιο και για το Avira.

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά, το είχε σε ένα φροντιστήριο αγγλικών... μου έλεγε ότι είναι παλιό μηχάνημα αλλά τόσο παλιό... δεν το περίμενα...

Μάλλον θα πάω προς την λύση του parsifal στα oldapps, τώρα για τα update θα δοκιμάσω να δούμε.....

Θα βάλω το http://www.oldapps.com/antivir.php

χμμ... είδα τα edit

Οπότε να πάω στο ClamWin ?

Δημοσ.
Τι να πω ρε παιδιά, το είχε σε ένα φροντιστήριο αγγλικών... μου έλεγε ότι είναι παλιό μηχάνημα αλλά τόσο παλιό... δεν το περίμενα...

...

Οπότε να πάω στο ClamWin ?

Αν το μηχάνημα δε βγαίνει Internet και δε μπαινοβγαίνουν σε αυτό συχνά από άλλες πηγές (π.χ. CD, φλασάκια) εκτελέσιμα αρχεία, τότε το ClamWin μπορεί να δώσει μία στοιχειώδη προστασία. Αρκεί να θυμούνται πάντα όσοι χειρίζονται το PC να σκανάρουν χειροκίνητα τα περιεχόμενα από CD, φλασάκια ή δισκέτες, κάθε φορά που κάποιο τέτοιο μέσο εισάγεται στο σύστημα.

Δημοσ.

Δεν πολυ βγαίνει στο net μόνο για email και κανένα δελτίου τύπου, τίποτα παραπάνω...

Ελπίζω κάποια στιγμή να τον αλλάξουν... δεν γίνεται δουλειά έτσι!

Δημοσ.

Και γιατί δεν βάζεις LINUX; Με τα 98άρια δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτε περισσότερο από το να το κάνεις κατεβαστήρι.

Δημοσ.

To pc (ευτυχώς) δεν είναι δικό μου.

Άμα τους πω να βάλουν Linux θα μου πουν.... (εμείς σε βρίσαμε? εσύ γιατί μας βρίζεις), κοινώς και ότι έχουν φύγει από την γραφομηχανή είναι τεράστιο βήμα γι'αυτούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...