Προς το περιεχόμενο

Remote Shutdown Server 2008

BEDROCK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα μηχάνημα που τρέχει server 2008 το οποίο έχει ένα nas με αρκετά terra συνδεδεμένο με iscsi. Το desktop μου φοράει windows 7 και έχω φτιάξει το εξής batchaki για να τον κάνω remote shutdown

@ echo off

clr

shutdown -s -m \\server -t 20

Πρίν κάνω format λόγω σκάσιμο της μητρικής, έπαιζε like a charm αλλά τώρα δεν παίζει και τρώω access is denied (5). Μετά από πολύ digging και googling δεν έβγαλα άκρη τι παίζει... Μπήκα στο local security policy και πήγα --Local Plocies -- User rights Assignment -- Shutdown the system και πρόσθεσα το everyone. Και πάλι τζίφος!!!!

Έχει κανένας κανένα clue τι μπορεί να φταίει? Το sharing είναι ανοιχτό, το firewall κλειστό και στα 2 καθώς και στο ίδιο workgroup.

Δημοσ.

Τελικά το βρήκα!!! FYI κιόλας, ήταν το UAC που έκανε prevent οποιοδήποτε remote execution και ας γινόταν με admin rights. Το απενεργοποίησα και έπαιξε κανονικότατα!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τελικά το βρήκα!!! FYI κιόλας, ήταν το UAC που έκανε prevent οποιοδήποτε remote execution και ας γινόταν με admin rights. Το απενεργοποίησα και έπαιξε κανονικότατα!

Φίλε μου κοίτα λίγο τα pm σου γιατί έχει γεμίσει το box σου και δεν μπορεί να σου στείλει κανείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...