dimitrisak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 παιδια το παρελαβα το χειριστιριο...ειναι φοβεροο...το παρειγκειλα και σε 16 μερες ηρθε....κανει φοβερη δουλεια και παιζει και στα windows 7πολυ βολικο...το συστηνω...
vasman15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 παιδια το παρελαβα το χειριστιριο...ειναι φοβεροο...το παρειγκειλα και σε 16 μερες ηρθε....κανει φοβερη δουλεια και παιζει και στα windows 7πολυ βολικο...το συστηνω... τελικα ποσο σου κοστισε?
therock Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Τα περισσοτερα του εμποριου ειναι πλαστικουρες, νομιζω ομως πως μπορεις με custom drivers να χρησιμοποιησεις το remote απο Ps3 και xbox360. Αν σε ενδιαφερει ψαχτω περισσοτερο μπας και βρεις με αυτα ακρη. Εγω ετσι σκεφτομαι να το κανω καποια στιγμη.
dimitrisak Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 εγω μπορω να πω οτι με 5 ευρω που το πηρα ειμαι απολυτος ευχαριστιμενος και ειναι πολυ καλο...αν το προσεχεις δεν θα παθει κατι...και τα λευτα του θα τα βγαλει...5 ευρω απο e-bay με αποστολες....ηρθε απο κινα σε 16 μερες..(μεσολαβησε και πασχα)
MasterX Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27596 Λογαριασμό Paypal θέλει μόνο. Μεταφορικά δεν πληρώνεις τίποτα ~7€ αυτο φαινεται οτι πρεπει... μου φαινεται καλύτερο απο αυτο που πηρε ο dimitrisak και στα 2 ρυθμιζεις οτι shortcut θες??
dimitrisak Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ναι οτι θες....απλα δεν εχω βρει ακομα το πως...κοιτα εγω προτιμισα αυτο που πηρα λογο μεγεθους και εμφανισης...ειδα και αυτο που ειπες εσυ...αλλα δεν μου πολυαρεσε εξωτερικα....θεωρω το αλλο πιο βολικο....γνωμη μου
MasterX Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 απλα αυτο που πηρες θελει πλακε μπαταρια μικρη και δεν νομιζω να κραταει πολύ..
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μια χαρά κρατάει η μπαταρία. Το έχω πάνω από 1 χρόνο και ζήτημα είναι να του έχω αλλάξει μια φορά μπαταρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.