jimmy007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Παιδια καλημέρα! Σημερα πηγα να βάλω αυτη τη συσκευη tl-wn322g και δεν μπορει να βρει στα windows 7 τους drivers! Kατεβασα τους νεους για τα 7 αλλα δεν κανει τιποτα δεν το αναγνωρίζει! Καμια ιδέα? thanks!!! ---------- Προσθήκη στις 14:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:50 ---------- please help!! κανεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Windows 7 32 ή 64bit? Η συγκεκριμενη συσκευη ειναι ασυρματη καρτα δικτυου USB μαρκας TP LINK. Ολα τα παραπανω επρεπε να τα ειχες γραψει, αν περιμενες σοβαρα βοηθεια, αλλα εν πασει περιπτωση... Επισης, η εχεις δημοσιευσει το μηνυμα σου σε λαθος ενοτητα. Υπαρχει ειδικη ενοτητα για drivers... Πρεπει να εγκαταστησεις μονος σου τους drivers: Εδω για τη Version 3 της συσκευης σου. Εδω για τη Version 1. Το πώς θα δεις ποια version εχεις, θα το βρεις εδω. Προφανως θα επιλεξεις τους drivers για Windows 7.
jimmy007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Windows 7 32 ή 64bit?Η συγκεκριμενη συσκευη ειναι ασυρματη καρτα δικτυου USB μαρκας TP LINK. Ολα τα παραπανω επρεπε να τα ειχες γραψει, αν περιμενες σοβαρα βοηθεια, αλλα εν πασει περιπτωση... Επισης, η εχεις δημοσιευσει το μηνυμα σου σε λαθος ενοτητα. Υπαρχει ειδικη ενοτητα για drivers... Πρεπει να εγκαταστησεις μονος σου τους drivers: Εδω για τη Version 3 της συσκευης σου. Εδω για τη Version 1. Το πώς θα δεις ποια version εχεις, θα το βρεις εδω. Προφανως θα επιλεξεις τους drivers για Windows 7. windows 7 x64 εχω! και συγνωμη για τα λαθη μου!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Νομιζω οτι η παραπανω απαντηση μου πρεπει να σε καλυπτει.
jimmy007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Νομιζω οτι η παραπανω απαντηση μου πρεπει να σε καλυπτει. Ευχαριστώ φίλε μου δουλευει μια χαρα!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Τιποτα Αλλη φορα να εισαι λιγο πιο αναλυτικος οταν περιμενεις βοηθεια.
Majestic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καλημέρα παιδιά εγώ έχω την version 2 αυτής της συσκευής για την οποία δεν υπάρχει driver στο site της tp'link.. ξέρετε πως μπορω να το κάνω να δουλέψει; ---------- Προσθήκη στις 02:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:02 ---------- Καλημέρα παιδιά εγώ έχω την version 2 αυτής της συσκευής για την οποία δεν υπάρχει driver στο site της tp'link.. ξέρετε πως μπορω να το κάνω να δουλέψει; Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα, εγκαταστήστε τον driver για windows vista και λογικά θα είστε οκ. Και για να μιλάμε πιο σωστά, έχω Windows 7 X64 και την ασύρματη USB συσκευή TP'-LINK TL-WN322GV2 [στο πίσω μέρος το γράφει]..
samkib Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλημέρα παιδιά εγώ έχω την version 2 αυτής της συσκευής για την οποία δεν υπάρχει driver στο site της tp'link.. ξέρετε πως μπορω να το κάνω να δουλέψει; ---------- Προσθήκη στις 02:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:02 ---------- Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα, εγκαταστήστε τον driver για windows vista και λογικά θα είστε οκ. Και για να μιλάμε πιο σωστά, έχω Windows 7 X64 και την ασύρματη USB συσκευή TP'-LINK TL-WN322GV2 [στο πίσω μέρος το γράφει].. καλημερα παιδια εχγω εχω το TP'-LINK -WN322G βερσιον απο πισω δεν γραφει,ειχα xp οποτε λειτουργουσε και τωρα εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7 ,προσπαθω να κατεβασω τους drivers αλλα δεν λειτουργουν ,προσπαθω να τους κατεβασω απο εδω http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WN322G&h=V3 αλλα ενω εγκασταθεστονται υποτιθεται δεν λειτουργει το στικακι,βοηθηστε με!!!!!!!!!!
samkib Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλημέρα παιδιά εγώ έχω την version 2 αυτής της συσκευής για την οποία δεν υπάρχει driver στο site της tp'link.. ξέρετε πως μπορω να το κάνω να δουλέψει; ---------- Προσθήκη στις 02:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:02 ---------- Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα, εγκαταστήστε τον driver για windows vista και λογικά θα είστε οκ. Και για να μιλάμε πιο σωστά, έχω Windows 7 X64 και την ασύρματη USB συσκευή TP'-LINK TL-WN322GV2 [στο πίσω μέρος το γράφει].. καλημερα παιδια εχγω εχω το TP'-LINK -WN322G βερσιον απο πισω δεν γραφει,ειχα xp οποτε λειτουργουσε και τωρα εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7 ,προσπαθω να κατεβασω τους drivers αλλα δεν λειτουργουν ,προσπαθω να τους κατεβασω απο εδω http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WN322G&h=V3 αλλα ενω εγκασταθεστονται υποτιθεται δεν λειτουργει το στικακι,βοηθηστε με!!!!!!!!!!
kosmasgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Αποκλείεται να μην γραφει. Δες στο πίσω μέρος της συσκευής στο χαρτάκι στο σημείο που έχει έναν αριθμό fcc id και πές μας τι γράφει. οχι το S/N
kosmasgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Αποκλείεται να μην γραφει. Δες στο πίσω μέρος της συσκευής στο χαρτάκι στο σημείο που έχει έναν αριθμό fcc id και πές μας τι γράφει. οχι το S/N
samkib Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Αποκλείεται να μην γραφει. Δες στο πίσω μέρος της συσκευής στο χαρτάκι στο σημείο που έχει έναν αριθμό fcc id και πές μας τι γράφει. οχι το S/N s/n γρεφει και μετα 094UB224344 ,αυτο μονο....τι κανω??? ---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ---------- s/n γρεφει και μετα 094UB224344 ,αυτο μονο....τι κανω??? ακυρο λεει !!!! TE7WN322GV2
samkib Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Αποκλείεται να μην γραφει. Δες στο πίσω μέρος της συσκευής στο χαρτάκι στο σημείο που έχει έναν αριθμό fcc id και πές μας τι γράφει. οχι το S/N s/n γρεφει και μετα 094UB224344 ,αυτο μονο....τι κανω??? ---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ---------- s/n γρεφει και μετα 094UB224344 ,αυτο μονο....τι κανω??? ακυρο λεει !!!! TE7WN322GV2
Ethnikos14 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μην πιστεύεται στους drivers της tp-link είναι «ψεύτικοι» για να μην την κατηγορήσουν πως δεν έβγαλε και για win7. Παλιά ιστορία της tp-link...
jimmy007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιουνίου 2011 - Κατ' αίτημα του ιδίου Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιουνίου 2011 - Κατ' αίτημα του ιδίου Παιδια οπως ειχα πει στην αρχη εχω αυτην την ασυρματη καρτα δικτυου, ειναι συνδεδεμενη σε υπολογιστη που η αποσταση απο το ρουτερ ειναι 15-20 μετρα με <εμποδιο> ενα δωματιο ο υπολογιστης λεει παντα συνδεση χαμηλη,και μου κανει ολο αποσυνδεσεις και αργει το ιντερνετ πολυ. Ενω ο υπολογιστης που ειναι συνδεδεμενος με ethernet κοντα στο ρουτερ δουλευει μια χαρα,ουτε αποσυνδεσεις κανει ουτε τιποτα. Το ρουτερ ειναι το Thomson TG585 v7 της forthnet με Software version 8.2.7.7 Καμια ιδεα για το τι γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.