Προς το περιεχόμενο

Πώς να διώξω τα σπουργίτια από τη στέγη;

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη αν καθε μερα τα σπουργιτια σου κανουν το μπαλκονι καπως ετσι, εσυ θα καθαριζεις καθε μερα με το λαστιχο?

Και το νερο που χαλας και καταστρεφεις τον πλανητη δε σε νοιαζει και σε νοιαζουν τα σπουργιτια που στο κατω κατω υπαρχουν εκατομυρια σε ολη την ελλαδα?

Να πανε να χεσουν παραπερα τα σπουργιτια, στο μπαλκονι βρηκανε?

Με το φλομπερ κανεις καλη δουλεια

post-16814-129063075573_thumb.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Να καθαρίζεις πιο συχνα.

Γιατι να διώξεις τα σπουργίτια?

Αντε μαθαμε ολοι οτι δεν μας αρεσει το απομακρύνουμε.

Και εμένα μου την σπάει ο γειτονάς μου αλλα τον υπομένω.

Ετσι σου την σπάω και γώ αλλα τι να κανεις.

Σε λιγα χρόνια οταν θα ψάχνεις με το κυάλι πρασινο και αλλο ζωντανο οργανισμό εκτος απο εμας, να δεις πως θα αναπολείς τα σπουργίτια!!!!

Ζήσε τότε, για να καθαρίζεις τα σκατά του κάθε όντος που κυκλοφοράει εσύ. Ε ρε κάτι μυαλά. Δε θέλει να τα διώξει από τα δέντρα ο άνθρωπος! Από το σπίτι ΤΟΥ θέλει. Εμ με το ζόρι συγκάτοικοι; Σας έχει φάει η ζωή της πόλης και νομίζετε οτι παντού υπάρχει έλλειψη από ζώα. Αν τα αγαπάτε τόσο πολύ, ελάτε να ζήσετε στην επαρχία. Γεμίσαμε τσάμπα μάγκες ζωόφιλους εκ του ασφαλούς.

Δημοσ.
είναι τόσο δύσκολο να παίρνεις κάθε φορά το λάστιχο και να καθαρίζεις? γιάτι πρέπει, ντέ και καλά, να "πηδήξουμε" ότι έχει απομείνει από τη φύση?? η απάντηση στο πρόβλημα σου λέγεται χλωρίνη και μπόλικο νερό...έλεος!:mad:

Να πηγαίνεις εσύ σπίτι του κάθε μέρα να τα καθαρίζεις αφού δε θες να διώξει τα σπουργίτια.

Ζήσε τότε, για να καθαρίζεις τα σκατά του κάθε όντος που κυκλοφοράει εσύ. Ε ρε κάτι μυαλά. Δε θέλει να τα διώξει από τα δέντρα ο άνθρωπος! Από το σπίτι ΤΟΥ θέλει. Εμ με το ζόρι συγκάτοικοι; Σας έχει φάει η ζωή της πόλης και νομίζετε οτι παντού υπάρχει έλλειψη από ζώα. Αν τα αγαπάτε τόσο πολύ, ελάτε να ζήσετε στην επαρχία. Γεμίσαμε τσάμπα μάγκες ζωόφιλους εκ του ασφαλούς.

Πέστα τα ντε.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να βάλεις δίχτυ σαν αυτό

grape_bird_netting.jpg

Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρεις μόνο, για να είναι στα 10 μέτρα πρέπει να είναι 2όροφο

Tο έχω δει σε παρόμοια περίπτωση με τη δική σου (σε μαύρο χρώμα) αλλά θα σε γελάσω για το πως το στερέωσαν πάνω στο κεραμίδι

Άσχετο σχετικό : ένας υγιής πληθυσμός φιδιών λύνει τέτοια προβλήματα.

Πάντως με το δίχτυ το λούκι θα μείνει ανοιχτό και μετά όλο και κάτι άλλο θα "σπιτωθεί" (σφήγγες, νυχτερίδες)

Το καλύτερο είναι να χτίσεις τριγύρω κλείνοντας την τρύπα. Αυτό έχουμε κάνει εμείς.

Δημοσ.

Δεν του είπα να παει να βρει φίδια, πρότεινα τον λόγο για τον οποίον πιθανον να δημιουργείται το πρόβλημα.

Και τόνισα την λέξη υγιής μήπως αποφευχθει το τρολάρισμα

Δημοσ.
Δεν του είπα να παει να βρει φίδια
ένας υγιής πληθυσμός φιδιών λύνει τέτοια προβλήματα.

Υγιής πληθυσμός φιδιών, δε σημαίνει αθώα φιδάκια, σημαίνει είτε υγιή και ντούρα φιδάκια, ή πληθυσμός του οποίου ο αριθμός αρκεί για τη διατήρησή του ενάντια σε ασθένειες και φυσικούς εχθρούς. Τρολάρισμα τώρα, είναι να εκτροχιάζεις τη συζήτηση, όχι να κράζεις τις ανοησίες που περιέχονται σε αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, τα φίδια δεν χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση σπουργιτιών από λούκια, μια και, αφενός ζουν στο έδαφος, αφετέρου χορταίνουν με τρωκτικά.

Δημοσ.
Δεν του είπα να παει να βρει φίδια
ένας υγιής πληθυσμός φιδιών λύνει τέτοια προβλήματα.

Υγιής πληθυσμός φιδιών, δε σημαίνει αθώα φιδάκια, σημαίνει είτε υγιή και ντούρα φιδάκια, ή πληθυσμός του οποίου ο αριθμός αρκεί για τη διατήρησή του ενάντια σε ασθένειες και φυσικούς εχθρούς. Τρολάρισμα τώρα, είναι να εκτροχιάζεις τη συζήτηση, όχι να κράζεις τις ανοησίες που περιέχονται σε αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, τα φίδια δεν χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση σπουργιτιών από λούκια, μια και, αφενός ζουν στο έδαφος, αφετέρου χορταίνουν με τρωκτικά.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η αντανάκλαση τα τρομάζει.

Εγώ έτσι είχα διώξει ορισμένα περιστέρια που έκαναν φωλιά στο μπαλκόνι μου, με μια αντανακλαστική επιφάνεια (αλουμινόχαρτο στην περίπτωσή μου).

Δημοσ.

Νομίζω ότι η αντανάκλαση τα τρομάζει.

Εγώ έτσι είχα διώξει ορισμένα περιστέρια που έκαναν φωλιά στο μπαλκόνι μου, με μια αντανακλαστική επιφάνεια (αλουμινόχαρτο στην περίπτωσή μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...