Radiatedsoul Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δηλαδη αν καθε μερα τα σπουργιτια σου κανουν το μπαλκονι καπως ετσι, εσυ θα καθαριζεις καθε μερα με το λαστιχο? Και το νερο που χαλας και καταστρεφεις τον πλανητη δε σε νοιαζει και σε νοιαζουν τα σπουργιτια που στο κατω κατω υπαρχουν εκατομυρια σε ολη την ελλαδα? Να πανε να χεσουν παραπερα τα σπουργιτια, στο μπαλκονι βρηκανε? Με το φλομπερ κανεις καλη δουλεια
pappous_soulis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 sudo apt-get gata Διαφορετικά πας για τροφοδοτικό..
Nemo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=149846 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=124191 http://blog.postmaster.gr/2007/07/13/μπαλκόνια-και-cd/
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Να καθαρίζεις πιο συχνα. Γιατι να διώξεις τα σπουργίτια? Αντε μαθαμε ολοι οτι δεν μας αρεσει το απομακρύνουμε. Και εμένα μου την σπάει ο γειτονάς μου αλλα τον υπομένω. Ετσι σου την σπάω και γώ αλλα τι να κανεις. Σε λιγα χρόνια οταν θα ψάχνεις με το κυάλι πρασινο και αλλο ζωντανο οργανισμό εκτος απο εμας, να δεις πως θα αναπολείς τα σπουργίτια!!!! Ζήσε τότε, για να καθαρίζεις τα σκατά του κάθε όντος που κυκλοφοράει εσύ. Ε ρε κάτι μυαλά. Δε θέλει να τα διώξει από τα δέντρα ο άνθρωπος! Από το σπίτι ΤΟΥ θέλει. Εμ με το ζόρι συγκάτοικοι; Σας έχει φάει η ζωή της πόλης και νομίζετε οτι παντού υπάρχει έλλειψη από ζώα. Αν τα αγαπάτε τόσο πολύ, ελάτε να ζήσετε στην επαρχία. Γεμίσαμε τσάμπα μάγκες ζωόφιλους εκ του ασφαλούς.
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 είναι τόσο δύσκολο να παίρνεις κάθε φορά το λάστιχο και να καθαρίζεις? γιάτι πρέπει, ντέ και καλά, να "πηδήξουμε" ότι έχει απομείνει από τη φύση?? η απάντηση στο πρόβλημα σου λέγεται χλωρίνη και μπόλικο νερό...έλεος! Να πηγαίνεις εσύ σπίτι του κάθε μέρα να τα καθαρίζεις αφού δε θες να διώξει τα σπουργίτια. Ζήσε τότε, για να καθαρίζεις τα σκατά του κάθε όντος που κυκλοφοράει εσύ. Ε ρε κάτι μυαλά. Δε θέλει να τα διώξει από τα δέντρα ο άνθρωπος! Από το σπίτι ΤΟΥ θέλει. Εμ με το ζόρι συγκάτοικοι; Σας έχει φάει η ζωή της πόλης και νομίζετε οτι παντού υπάρχει έλλειψη από ζώα. Αν τα αγαπάτε τόσο πολύ, ελάτε να ζήσετε στην επαρχία. Γεμίσαμε τσάμπα μάγκες ζωόφιλους εκ του ασφαλούς. Πέστα τα ντε.
Morticia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Θα μπορούσες να βάλεις δίχτυ σαν αυτό Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρεις μόνο, για να είναι στα 10 μέτρα πρέπει να είναι 2όροφο Tο έχω δει σε παρόμοια περίπτωση με τη δική σου (σε μαύρο χρώμα) αλλά θα σε γελάσω για το πως το στερέωσαν πάνω στο κεραμίδι Άσχετο σχετικό : ένας υγιής πληθυσμός φιδιών λύνει τέτοια προβλήματα. Πάντως με το δίχτυ το λούκι θα μείνει ανοιχτό και μετά όλο και κάτι άλλο θα "σπιτωθεί" (σφήγγες, νυχτερίδες) Το καλύτερο είναι να χτίσεις τριγύρω κλείνοντας την τρύπα. Αυτό έχουμε κάνει εμείς.
frenzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Βάλε φίδια να γλυτώσεις από τα σπουργίτια. Σήμερα στο ινσόμνια.
Morticia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν του είπα να παει να βρει φίδια, πρότεινα τον λόγο για τον οποίον πιθανον να δημιουργείται το πρόβλημα. Και τόνισα την λέξη υγιής μήπως αποφευχθει το τρολάρισμα
frenzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν του είπα να παει να βρει φίδια ένας υγιής πληθυσμός φιδιών λύνει τέτοια προβλήματα. Και τόνισα την λέξη υγιής μήπως αποφευχθει το τρολάρισμα Υγιής πληθυσμός φιδιών, δε σημαίνει αθώα φιδάκια, σημαίνει είτε υγιή και ντούρα φιδάκια, ή πληθυσμός του οποίου ο αριθμός αρκεί για τη διατήρησή του ενάντια σε ασθένειες και φυσικούς εχθρούς. Τρολάρισμα τώρα, είναι να εκτροχιάζεις τη συζήτηση, όχι να κράζεις τις ανοησίες που περιέχονται σε αυτήν. Σε κάθε περίπτωση, τα φίδια δεν χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση σπουργιτιών από λούκια, μια και, αφενός ζουν στο έδαφος, αφετέρου χορταίνουν με τρωκτικά.
frenzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν του είπα να παει να βρει φίδια ένας υγιής πληθυσμός φιδιών λύνει τέτοια προβλήματα. Και τόνισα την λέξη υγιής μήπως αποφευχθει το τρολάρισμα Υγιής πληθυσμός φιδιών, δε σημαίνει αθώα φιδάκια, σημαίνει είτε υγιή και ντούρα φιδάκια, ή πληθυσμός του οποίου ο αριθμός αρκεί για τη διατήρησή του ενάντια σε ασθένειες και φυσικούς εχθρούς. Τρολάρισμα τώρα, είναι να εκτροχιάζεις τη συζήτηση, όχι να κράζεις τις ανοησίες που περιέχονται σε αυτήν. Σε κάθε περίπτωση, τα φίδια δεν χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση σπουργιτιών από λούκια, μια και, αφενός ζουν στο έδαφος, αφετέρου χορταίνουν με τρωκτικά.
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Νομίζω ότι η αντανάκλαση τα τρομάζει. Εγώ έτσι είχα διώξει ορισμένα περιστέρια που έκαναν φωλιά στο μπαλκόνι μου, με μια αντανακλαστική επιφάνεια (αλουμινόχαρτο στην περίπτωσή μου).
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Νομίζω ότι η αντανάκλαση τα τρομάζει. Εγώ έτσι είχα διώξει ορισμένα περιστέρια που έκαναν φωλιά στο μπαλκόνι μου, με μια αντανακλαστική επιφάνεια (αλουμινόχαρτο στην περίπτωσή μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.