Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία αρχείου .pdf

georgep800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα αρχείο .pdf το οποίο στο background του σε όλες σχεδόν τις σελίδες έχει πολύ σκούρες φωτογραφίες και οι γραμματοσειρές είναι σε άσπρο. Επειδή θέλω να το εκτυπώσω, σκεφτόμουν αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αφαιρεί το background ή ακόμα καλύτερα να αλλάζει την απόχρωση σε πιο ανοιχτή και να κάνει τις γραμματοσειρές άλλο χρώμα. Μπορεί να γίνει άραγε κατι τέτοιο; Καμιά ιδέα;;

• Members
Δημοσ.

To Abbyy Fine Reader μπορεί να μετατρέψει το PDF σε doc και να το επεξεργαστείς. Τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Σε δωρεάν λύση υπάρχει το online εργαλείο PDF2Word Online. Όταν το είχα δοκιμάσει ήταν πολύ καλό. Βέβαια, στην περίπτωση που το PDF σου είναι πολύ μεγάλο ίσως να μην σε αφήσει να το ανεβάσεις. Επίσης, το ότι είναι online ίσως να σε αποθαρρύνει στην περίπτωση που το έγγραφο είναι εμπιστευτικό, αν και γενικά δεν έχω ακούσει κάτι κακό για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Δημοσ.

Thanks για την άμεση απάντηση! Ενδιαφέρον το Abbyy Fine Reader! Ελπίζω να κάνει δουλειά! Τώρα όσον αναφορά το PDF2Word Online, όπως αναφέρεις και 'συ, είναι ένα θέμα το γεγονός πως είναι online!

• Members
Δημοσ.
Thanks για την άμεση απάντηση! Ενδιαφέρον το Abbyy Fine Reader! Ελπίζω να κάνει δουλειά! Τώρα όσον αναφορά το PDF2Word Online, όπως αναφέρεις και 'συ, είναι ένα θέμα το γεγονός πως είναι online!

Κοίτα, αν μπορεί κάτι να σε καλύψει σε αυτό που ζητάς είναι το Fine Reader. Αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις θα έλεγα να το προτιμήσεις.

Πρόβλημα θα έχεις μόνο εάν το PDF είναι κλειδωμένο / προστατευμένο, αλλά σε αυτή την περίπτωση υποθέτω πως δεν θα έχεις έτσι κι αλλιώς πολλά περιθώρια για κάτι άλλο.

Α, επίσης, εγκυκλοπαιδικά να αναφέρω πως η βασική λειτουργία του Fine Reader είναι να «διαβάζει» σκαναρισμένα έγγραφα και τα ψηφιοποιεί. Μπορείς δηλαδή να σκανάρεις μια σελίδα και αυτό να σου την περάσει στο Word, έτοιμη για επεξεργασία (είναι ιδανικό για δακτυλογράφους :P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...