parisb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ειχα Adsl απο τον ΟΤΕ εδω και 2 χρονια περιπου και πριν απο ενα μηνα περασα στο double play της HOL. Εκει που ειχα πληρωσει ολους τους λογαριασμους μου στον Οτε και περιμενα εναν εκαθαριστικο οπου περιμενα επιστροφη κανενα 15ευρω λογω προπληρωμενων παγιων σκαει ενας λογαριασμος σημερα 195 ευρω! Οι χρεωσεις ειναι: OnDsl Home 8Mbps Conn-x - Υπολοιπα Παγια τελη 47,334 ευρω ADSL 8Mbps Conn-x - Υπολοιπα Παγια τελη 127,880 ευρω Τι ειναι αυτα που μου ζητανε και απο που κι ως που?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Νομιζω το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με το Οτε, εδώ τι περιμένεις να βρεις ;
parisb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Καλα οτι θα παω αυριο ειναι σιγουρο. Απλα μηπως ξερει κανεις κατι. Ξερω πχ οτι στον πρωτο χρονο σκας ενα προστιμο αν φυγεις. Και πολλοι μπαινουν και λενε δεν το ηξερα κτλ. Εγω λοιπον το ηξερα και εξαλλου εχω πανω απο 2 χρονια τη συνδεση. Αυτα τα λεφτα δεν ξερω πως τα εβγαλαν...
zoocra77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αυτό είναι stadar από δωδεκάμηνο η ποινή. Τώρα από εκεί και πέρα ή κάποιο λαμόγιο σου έβαλε νέο 12αμηνο.Ή έκανες κάποια μετατροπή που ήθελε νέο 12αμηνο.Λογικά αν έκανες κάτι, έγινε πριν απο 4 μήνες.Θυμάσε να χες κάνει κάποια μετατροπή τελευταία(και ειδικά σε κατάστημα Γερμανός?). Πάντως αν έχει κάνει λαμογιά κάποιος υπάλληλος δικαιούσαι αποχρέωση.Σε κάθε περίπτωση πέρασε από ένα κατάστημα(αν θυμάσαι που είχες κάνει την τελευταία μετατροπή,πήγαινε στο συγκεκριμένο κατάστημα) να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο να δεις και το ιστορικό των κινησεων σου και αν κάτι έγινε εν αγνοία σου να κάνεις έγραφο παράπονο αποχρέωσης(αν και δεν ξέρω τι μπορούν να σου κάνουν τώρα που έχεις φύγει...)
gf030 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Απορια, η υποχρεωτικη αναβαθμηση σε ολους πριν 5-6 μηνες θεωρειται μετατροπη και αρχη για νεο δωδεκαμηνο;
Tsino Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 πήγες στον πΟΤΕ? έμαθες τι είδους χρέωση είναι αυτή? Έχει ενδιαφέρον...
parisb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Πηγα... Λοιπον, ειναι τα παγια ενος χρονου στην ουσια... Ειχα μετακομισει προσφατα και εκανα μεταφορα τηλεφωνου και εκ νεου adsl... Ειχα την αισθηση οτι ειχα τη dsl πολυ καιρο λογω του οτι ο αριθμος μου δεν αλλαξε. Η Adsl ομως δε μεταφερεται και ειναι σα να εκανα νεα συνδρομη... Ετσι λοιπον με τη μεταφορα μου στη hol διεκοψα τη adsl του Οτε στον πρωτο μηνα σχεδον. Οποτε εχω φαει προστιμο τα παγια του υπολοιπου πρωτου χρονου... Ας προσεχα...
kalmik Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πηγα... Λοιπον, ειναι τα παγια ενος χρονου στην ουσια... Ειχα μετακομισει προσφατα και εκανα μεταφορα τηλεφωνου και εκ νεου adsl... Ειχα την αισθηση οτι ειχα τη dsl πολυ καιρο λογω του οτι ο αριθμος μου δεν αλλαξε. Η Adsl ομως δε μεταφερεται και ειναι σα να εκανα νεα συνδρομη... Ετσι λοιπον με τη μεταφορα μου στη hol διεκοψα τη adsl του Οτε στον πρωτο μηνα σχεδον. Οποτε εχω φαει προστιμο τα παγια του υπολοιπου πρωτου χρονου... Ας προσεχα... Αυτό μου φαινεται πρωτάκουστο και απατεων ίστικο... Γιατί δεν μεταφέρεται η ADSL? Για γράψει κανένα γράμμα παραπόνων στην ΕΕΕΤ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.