katsouras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Χθες αγορασα το παραπανω modem router γιατι το προηγουμενο χαλασε.Το προβλημα μου ειναι το εξης,οταν παω να το εγκαταστησω μεσω του cd rom του δεν αναγνωριζει τον κωδικο internet που του εισαγω.Ετσι πηγα στην δημιουργια μιας νεας συνδεσης και εβαλα τον κωδικο μου και ολα καλα.Ολα καλα μεχρι που αρχισε να με πεταει που και που..Αυτο που θελω να μαθω ειναι γιατι δεν ειναι δυνατο να εγκαταστησω τους κωδικους μου απο το cd rom.Οταν παω να μπω στο setup page του μου ζηταει καποιους κωδικους που δεν ξερω που να τους βρω.Εχει κανενας το ιδιο μοντεμ να μου πει?
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware - Γενικά. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ξεχνα το cd.για να το παμε απο την αρχη.πατα το μικρο κουμπακι απο πισω για 4 seconds γιανα κανει reset defaults.μετα συνδεσε το ethernet σου και ανοιξε τον explorer και γραψε 192.168.1.1 και θα μπεις μεσα στο interface toy router.username admin password admin. και κανε το setup απο εκει .pppoe/llc vpi 8 vci 35
katsouras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Απαιτείται ένα όνομα χρήστη και κωδικός από το http://192.168.1.1. Η σελίδα δηλώνει: "Linksys WAG120N..Αυτο το μηνυμα μου βγαζει και δεν μπορω να μπω στο setup..
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 username admin password admin.ayta einai ta default .αμα τα εχεις αλλαξει απλα καντο reset sta default για να χασει οτι εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.