Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Πρώτα πρώτα, δεν είπε κανείς ότι όσοι ρωτάμε πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί χρήστες. Δεύτερον, το google το έψαξες? Δεν γίνεται να τα έχεις όλα έτοιμα...Και τελευταίο, είπες ότι δεν ξέρεις αγγλικά?(αυτό πάει στην "υποστήριξη" του platano) Φιλε Θανο αν ηταν να ψαχνουμε στο google τι ρολο θα ειχαν τα forums ? Στο google για να μαθεις κατι χρειαζεται να ψαξεις και να δεις αχρηστα πραγματα πολλα πιο πολλα απο αυτ α που θελεις. Ασε που δεν εχουν ολοι τον χρονο για κατι τετοιο.
thanos713 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Στο google για να μαθεις κατι χρειαζεται να ψαξεις και να δεις αχρηστα πραγματα πολλα πιο πολλα απο αυτα που θελεις. Ασε που δεν εχουν ολοι τον χρονο για κατι τετοιο.To tuneup πες μου ειλικρινά άμα το βάλεις στο google θα σου βγάλει άχρηστα? Το πρώτο λινκ έχει το download. To ubuntu επειδή δεν το ξέρω δεν έδωσα απάντηση, αναφέρομαι μόνο στο tuneup. Ο φίλος μας από πάνω ρώτησε πού να βρει το tuneup, όχι πως να το χρησιμοποιήσει... Άμα ρωτούσε το δεύτερο θα ήμουν πάρα πολύ πρόθυμος να βοηθήσω. Και κάτι τελευταίο, για τον χρόνο δεν είπε τίποτα, δεν είμαι uri geller για να το καταλάβω. Το λινκ του tuneup το θέλετε τελικά?
sotos81 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω κατι ασχετο εγω?Γιατι δηλαδη δεν μπορουσες να φορτωσεις το cd απο το bios?Πες μας γι αυτο μηπως σου βρουμε καποια λυση και μετα ψαξε το αλλο.Το windows old στο εβγαλε επειδη δεν εκανες καθαρη εγγατασταση δλδ δεν εκανες πρωτα format τον δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.