themaras7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 παιδιά καλησπέρα!!προσπαθούσα σήμερα να κάνω εγκατάσταση το windows με cdboot απο το bios αλλά δεν τα καταφερα!τελικά έκανα install τα windows σαν να ήταν ένα κανονικό πρόγραμμα(setup.exe κτλ) στην συνέχεια στα partitions εβαλα αυτό που είχα παλιά τα vista!τελικά τα φόρτωσα αλλά μου έβγαλε έναν φάκελο old windows που είχε ό,τι αρχείο είχα στα vista!τα φόρτωσα σωστά τελικά;;ή έχει και τα vista μέσα και τα έκανα λίγο κώλο με λίγα λόγια;;
thanos713 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 http://support.microsoft.com/kb/933212 κάνε το και είσαι ΟΚ...
themaras7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 εκανα ακριβώς τα ίδια βήματα αλλά τό Previous Windows installation(s) δεν το βρισκω!!ειχα προσπαθήσει νωρίτερα να το κάνω delete μόνος μου!ίσως γι'αυτό; ---------- Προσθήκη στις 19:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ---------- και μου λέει αν πάω να διαγράψω τον φάκελο old windows (ότι αρχείο έχει μέσα το έχω διαγράψει) ότι coyld not find this item . this is no longer located in C.τι να κάνω;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μου ετυχε παλια σε ενα φορητο φιλου και εσβησα χειροκινητα τον φακελο με τα old χωρις προβλημα.
themaras7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ουσιαστικά ναι!έχει έναν υποφάκελο και όλο μαζί δεν διαγράφεται!λέει αυτό που έγραψα προηγουμένως
themaras7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ούτε με safe mode!!!τώρα το προσπάθησα!λέει ότι could not find this item . this is no longer located in C.
lexmark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Live cd του ubuntu και boot απο εκει. Μετα σβησιμο και τελειωσες.
themaras7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ρε παιδιά συγγνλωμη δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά και που θα τα βρώ!!!
themaras7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ok thanks!!ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!πρέπει όσοι ρωτάνε να είναι εξαιρετικοί χρήστες των Η/Υ!!θα προσέχω άλλη φορά να μην ρωτάω βλακείες.Ευχαριστώ και συγγνώμη!
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ok thanks!!ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!πρέπει όσοι ρωτάνε να είναι εξαιρετικοί χρήστες των Η/Υ!!θα προσέχω άλλη φορά να μην ρωτάω βλακείες.Ευχαριστώ και συγγνώμη! Σε καταλαβαινω φιλε μου γιατι κι εμενα η παραπομπη σε ξενα site μου την δινει αφανταστα. Καποιοι λες και μιλανε σε αλλη γλωσσα.
thanos713 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Πρώτα πρώτα, δεν είπε κανείς ότι όσοι ρωτάμε πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί χρήστες. Δεύτερον, το google το έψαξες? Δεν γίνεται να τα έχεις όλα έτοιμα...Και τελευταίο, είπες ότι δεν ξέρεις αγγλικά?(αυτό πάει στην "υποστήριξη" του platano)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.