Προς το περιεχόμενο

εγκατάσταση windows 7

themaras7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα!!προσπαθούσα σήμερα να κάνω εγκατάσταση το windows με cdboot απο το bios αλλά δεν τα καταφερα!τελικά έκανα install τα windows σαν να ήταν ένα κανονικό πρόγραμμα(setup.exe κτλ) στην συνέχεια στα partitions εβαλα αυτό που είχα παλιά τα vista!τελικά τα φόρτωσα αλλά μου έβγαλε έναν φάκελο old windows που είχε ό,τι αρχείο είχα στα vista!τα φόρτωσα σωστά τελικά;;ή έχει και τα vista μέσα και τα έκανα λίγο κώλο με λίγα λόγια;;

Δημοσ.

εκανα ακριβώς τα ίδια βήματα αλλά τό Previous Windows installation(s) δεν το βρισκω!!ειχα προσπαθήσει νωρίτερα να το κάνω delete μόνος μου!ίσως γι'αυτό;

---------- Προσθήκη στις 19:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ----------

και μου λέει αν πάω να διαγράψω τον φάκελο old windows (ότι αρχείο έχει μέσα το έχω διαγράψει) ότι coyld not find this item . this is no longer located in C.τι να κάνω;;

Δημοσ.

ok thanks!!ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!πρέπει όσοι ρωτάνε να είναι εξαιρετικοί χρήστες των Η/Υ!!θα προσέχω άλλη φορά να μην ρωτάω βλακείες.Ευχαριστώ και συγγνώμη!

Δημοσ.
ok thanks!!ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!πρέπει όσοι ρωτάνε να είναι εξαιρετικοί χρήστες των Η/Υ!!θα προσέχω άλλη φορά να μην ρωτάω βλακείες.Ευχαριστώ και συγγνώμη!

Σε καταλαβαινω φιλε μου γιατι κι εμενα η παραπομπη σε ξενα site μου την δινει αφανταστα.

Καποιοι λες και μιλανε σε αλλη γλωσσα.

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα, δεν είπε κανείς ότι όσοι ρωτάμε πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί χρήστες. Δεύτερον, το google το έψαξες? Δεν γίνεται να τα έχεις όλα έτοιμα...Και τελευταίο, είπες ότι δεν ξέρεις αγγλικά?(αυτό πάει στην "υποστήριξη" του platano)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...