Προς το περιεχόμενο

Shoutcast ραδιο...

Jaco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ʼσχετο αλλά, κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ στην δουλειά και στο σπίτι ακούω τον smoothjazz.com (128Κb/sec) μέσω WinAmp. Τον σταθμό μπορείτε να τον "κατεβάζετε" μέσω του site του www.smoothjazz.com ή στο www.shoutcast.com. Φιγουράρει εκεί στα πρώτα...

Παίζει acid jazz, κανά χαλαρό σεξο-fussion, τίποτα New Orleanes, stream jazz πολύ σπάνια και γενικά bit-αδικο jazz με πολύ flat ήχο (κάποια dominants κυρίως), χωρίς όμως κουραστικά progressions και extreme αρμονίες που πολλοί δεν αντέχουν... Ότι πρέπει για χαλάρωση...

Αν σας έφτιαξα για τα καλά, τώρα θα σας χαλάσω... μόνο με DSL... Sorry, guys... :P

Δημοσ.

Internet radio στην Ελλάδα. Σαν κακόγουστο αστείο μοιάζει. Έχω βρει κι εγώ κάποιους "σταθμούς" που παίζουν μουσική του γούστου μου, αλλά τι να το κάνω που με το ταπεινό μοντεμάκι μου δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο όσο τους ακούω (σε low bandwidth εννοείται) ενώ ταυτόχρονα πληρώνω σαν μαλάκας και τη χρονοχρέωση του ΟΤΕ. :mad:

Δημοσ.
Jaco

said:

Ασ'τα μόλις γυρίσω για κανα χρόνο να δω τι θα κάνω...

tha exeis grapsei tis ekpompes pou akous ekei se cdia kai tha tis akous kanonikotata edo Ελλάντα! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...