Προς το περιεχόμενο

Περί απεργιών [split από «Πρόγραμμα διακοπών ΔΕΗ»]

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όσους δεν αρέσει το μεροκάματο που παίρνουν ας παραιτηθούν, δεν με νοιάζει. Υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που θα δούλευαν με αυτά τα λίγα που λένε ότι παίρνουν. Απλά πράγματα.

Αν δεν πετυχαίνεις τον σκοπό σου κόβοντας το ρεύμα των βουλευτών. Βρες άλλο τρόπο. Τι με νοιάζει εμένα.

Νοιάστηκε ποτέ κανένας από τη Δ.Ε.Η. για το πώς θα κάνω απεργία εγώ? Αν μου φτάνει το δικό μου το μεροκάματο?

Δες κάτι ξύπνιους ρε.

Θες να μας πεις ότι οι συνδικαλιστές της Δ.Ε.Η. έχουν αίτημα να κοπεί το ρεύμα μόνο στα σπίτια των βουλευτών. Μας κοροϊδεύεις ρε φίλε?

---------- Προσθήκη στις 16:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:08 ----------

Να κατεβώ στους δρόμους χωρίς κόμματα ναι. Να έχω τη σημαία του κάθε κόμματος πάνω από το κεφάλι μου, όχι φίλε μου. Γιατί απλά δεν θέλω να δώσω σε κανένα κόμμα το δικαίωμα να καρπωθεί τα κέρδη από τον αγώνα τον δικό μου όπως έχει γίνει παλαιότερα. Αυτά πέστε τα σε κανένα παιδάκι.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Hint: Οι βουλευτές δεν είναι βουλευτές αν δεν τους ψηφίσει κάποιος.

Σε αυτή τη χώρα όποιον και να ρωτήσεις σου λέει εγώ δεν τους ψήφισα. Πλέον είμαι σίγουρος ότι μόνοι τους βγαίνουν βουλευτές. :eek:

Δημοσ.
Εγώ που δεν δουλεύω στο δημόσιο, δεν έχω τρακτέρ, δεν έχω φορτηγό να κλείσω τους δρόμους. Τι να κάνω? Να πάω για πικ νικ? Να βγω με το αυτοκίνητο μου να κλείσω κανένα δρόμο? Να χαλάσω το ασανσέρ της οικοδομής μου? Να κάνω απεργία πίνας?

Δεν σε νοιάζει έτσι?

Ε λοιπόν δεν νοιάζει και εμένα τι θα κάνουν οι εργαζόμενοι τις Δ.Ε.Η. αρκεί να μην με ενοχλούν. Ας κόψουν το ρεύμα των βουλευτών που ψήφισαν τα νομοσχέδια. Εγώ τι φταίω ρε φίλε θα μας τρελάνεις. Και τι είμαι εγώ ρε φίλε? Το θύμα της υπόθεσης? Δηλαδή αυτό που θέλεις είναι να ταλαιπωρηθώ εγώ για τραβήξω το κουπί της διαμαρτυρίας τους. Το κουπί το δικό μου ποιος θα το τραβήξει. Ο τραβοκουπίδης?

Τρώω και σουτζουκάκια με σαλτσούλα και θα μου κάτσει κανένα στο λαιμό με αυτά που διαβάζω. Μιαμ, μιαμ, μιαμ....

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν έκλεισαν κάποιο δρόμο. Σταμάτησαν να δουλεύουν. Αυτή είναι η έννοια της απεργίας. Στο θέμα της απεργίας αναγνωρίζω ότι το δημόσιο είναι πολύ πιο οργανωμένο από τον ιδιωτικό τομέα. Φαντάσου να έκανε η ΓΣΕΕ μία εβδομάδα απεργία και όλοι του ιδιωτικού τομέα να μη δούλευαν. Θα τους έννοιαζε τους βιομήχανους ή όχι; Επίσης θα δεχόσουν το επιχείρημα του βιομήχανου ότι "Με ενοχλεί η απεργία γιατί χάνω παραγωγή. Τι είμαι εγώ ρε φίλε το θύμα της υπόθεσης;"

Δημοσ.

Μέσα από τη σιγουριά της μονιμότητας και εγώ σου κάνω παπάδες. Εγώ θα πω λοιπόν ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.

---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ----------

Hint: Οι βουλευτές δεν είναι βουλευτές αν δεν τους ψηφίσει κάποιος.

κλεμμένο από άλλο topic

Μην το ψάχνεις δεν ξεφεύγεις από πουθενά.

1) Αν ψηφίσεις τα δυο μεγάλα κόμματα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς, αυτοί τα έκαναν έτσι.

2) Αν ψηφίσεις τα άλλα 4 μικρά κόμματα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς, αυτά είναι κόμματα διαμαρτυρίας και όχι σοβαρά κόμματα διακυβέρνησης.

3) Αν ψηφίσεις λευκό ή άκυρο δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς, η ψήφος σου δεν μετράει

4) Αν ψηφίσεις κάποιο μικρό κόμμα χωρίς παρουσία στη βουλή δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς, η ψήφος σου δεν μετράει

5) Αν δεν ψηφίσεις δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς, γιατί άφησες να αποφασίσουν άλλοι.

Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να απεργήσει χωρίς να ενοχλεί εμένα όμως. Βασικές αρχές της δημοκρατίας.

Η αλήθεια είναι δυστυχώς αυτή και οι μόνοι οι οποίοι δεν την λένε είναι αυτοί που έχουν συμφέρον να μην την πούνε και όχι ότι δεν την ξέρουν:

Ο εργαζόμενος της ΔΕΗ κάνει απεργία γιατί θέλει να πιέσει εμένα, για να πιέσω εγώ με τη σειρά μου την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα του χωρίς να τον νοιάζει με το αν εγώ συμφωνώ με τα αιτήματα του.

Ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ (που ζήτημα να έχει δουλέψει στην ζωή του 48ώρες) θέλει να πιέσει εμένα, για να πιέσω με τη σειρά μου την κυβέρνηση έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων και τα δικά του άσχετα με το ότι δεν εργάζεται,έτσι ώστε να γίνει αυτός μέρος κυβέρνησης. Να τα οικονομήσει και να γίνει αυτός με τη σειρά του κυβέρνηση στη θέση της κυβέρνησης.

Δημοσ.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν έκλεισαν κάποιο δρόμο. Σταμάτισαν να δουλεύουν. Αυτή είναι η έννοια της απεργίας. Στο θέμα της απεργίας αναγνωρίζω ότι το δημόσιο είναι πολύ πιο οργανωμένο από τον ιδιωτικό τομέα. Φαντάσου να έκανε η ΓΣΕΕ μία εβδομάδα απεργία και όλοι του ιδιωτικού τομέα να μη δούλευαν. Θα τους έννοιαζε τους βιομήχανους ή όχι; Επίσης θα δεχόσουν το επιχείρημα του βιομήχανου ότι "Με ενοχλεί η απεργία γιατί χάνω παραγωγή. Τι είμαι εγώ ρε φίλε το θύμα της υπόθεσης;"

Συμφωνω με τον φιλο.Δεχομαι οτι η απεργια στο Δημοσιο και ευρυτερο δημοσιο τομεα ειναι πιο ευκολα πραγματοποιησιμη αλλα μην ξεχναμε οτι οι μεγαλες ανατροπες σε καθεστωτα απο τον ιδιωτικο τομεα ξεκινησαν.

Αν οι εργατοπατερες του ιδιωτικου τομεα ενεπνεαν εμπιστοσυνη δεν θα μπορουσαν να συγεντρωσουν ολους μαζι ??? Το μονο ομως που τους ενδιαφερει ειναι να γινουν β(ο)ουλευτες καποια στιγμη.

Ενα χαρακτηριστικο που θυμαμαι....Ειχε ερθει στη ΔΕΗ ο Κος (ο θεος να τον κανει...) Εξαρχος προεδρος της ΓΕΝΟΠ . Ενας συναδελφος τον ρωτησε αν εχει πολιτικες βλεψεις και τοτε αυτος βγηκε απο τα ρουχα του αναφωνιζοντας " Τι λες αδερφε ???"

Μετα απο 15 μερες αυτος ο Κος εγινε αν θυμαμαι καλα ΓΓ Αθλητισμου ή κατι τετοιο ???? Τι σχεση ειχε ο προεδρος της ΓΕΝΟΠ με το ποδοσφαιρο ειναι ακομα αναπαντητο.

Δημοσ.
Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να απεργήσει χωρίς να ενοχλεί εμένα όμως.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις για να έχεις τέτοιες ιδέες, αλλά οι δουλειές των περισσοτέρων ανθρώπων είναι χρήσιμες και το να απεργήσουν αναπόφευκτα θα ενοχλήσει (τον κάθε) εσένα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και επειδή οι περισσότεροι κλάδοι είναι χρήσιμοι για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας, θα έπρεπε να μας νοιάζει όλους το πώς τα φέρνουν βόλτα οι εργαζόμενοι σ' αυτούς.

Αυτά σου τα λέω μήπως προσπαθήσεις να κατανοήσεις το γιατί γίνεται αυτό και να δεις τα πράγματα λίγο out-of-the-box και όχι από τη σκοπιά του τι σε νοιάζει εσένα. Αν δε θες να σκεφτείς (εσύ και ο οποιοσδήποτε) αυτά τα άκρως στοιχειώδη πράγματα, δεν κάνεις κακό σε μένα και δε θα με απασχολήσει ούτε λεπτό παραπάνω αν το σκέφτηκες ή όχι. Εγώ, στο κάτω-κάτω, γουστάρω όταν ακούω να γίνονται απεργίες και γουστάρω απείρως περισσότερο να βλέπω μερικούς να αφρίζουν που κάποιοι τολμούν να τους διαταράσσουν μία μέρα από την καθωσπρέπει ζωή τους. Εν ολίγοις, αν δε θες να το σκεφτείς και να νοιαστείς, εγώ θα γουστάρω και εσύ θα αφρίζεις. Αν προσπαθήσεις να σκεφτείς, δε θα γουστάρεις κατά πάσα πιθανότητα, αλλά τουλάχιστον δε θα αφρίζεις.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις για να έχεις τέτοιες ιδέες, αλλά οι δουλειές των περισσοτέρων ανθρώπων είναι χρήσιμες και το να απεργήσουν αναπόφευκτα θα ενοχλήσει (τον κάθε) εσένα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και επειδή οι περισσότεροι κλάδοι είναι χρήσιμοι για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας, θα έπρεπε να μας νοιάζει όλους το πώς τα φέρνουν βόλτα οι εργαζόμενοι σ' αυτούς.

Και οι κλάδοι που δεν είναι χρήσιμοι όπως λες? Ποιος θα νοιαστεί? Που είναι η αλληλεγγύη την οποία ξαφνικά θυμήθηκες?

Δεν σε είδα κανέναν ΔΥ να κάνει απεργίες για τους αγρότες, για τους ταξιτζήδες, για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, για τους ελευθέρους επαγγελματίες, για τους εμπόρους (τους μικρούς) κλπ κλπ. Οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν απεργία γιατί θα χάσουν τη δουλειά τους ή την πελατεία τους. Μήπως νομίζεις ότι αυτοί ζούνε καλύτερα? Η μήπως νομίζεις πως έχουν εξασφαλισμένη δουλειά όπως ένας ΔΥ. Στην ίδια χώρα ζούμε φίλε μην το ξεχνάς.

Δημοσ.

To "μία ώρα προγραμματισμένα" πάντως, άσχετα αν η ενημέρωση είναι τρομερά δύσκολο να φτάσει εκεί που πρέπει, είναι σίγουρα καλύτερο απο το προπέρσινο ξεφτιλίκι.

Το ρεύμα, καλώς/κακώς, είναι 1ης ανάγκης και ακόμα χειρότερα ζωής/θανάτου για κάποιες κατηγορίες πληθυσμού.

Το αν η γιαγία μου ας πούμε μπορεί να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα οξυγόνου στο σπίτι όταν πρέπει/θέλει, είναι ένα απο αυτά τα περιστατικά ζωής/θανάτου που λέω, που χάρη στους ανεγκέφαλους έζησα απο πάρα πολύ κοντά. Αλλα άσε τις μίζερες ανθρώπινες ζωές.

Τα μπρόκολα μου στο ψυγείο; Γιατί να πετάξω το μισό ψυγείο μου εγώ; Τι φταίνε τα γάλατα και τα γιαούρτια μου; Τα δικά μου 12 ευρώ την ώρα απο την απεργία τους απο πού θα τα πάρω; Τα φανάρια που δεν λειτουργούν και στουκάρουν τα ζώα το ένα πάνω στο άλλο στους κεντρικούς; Ποιός θα τα ρυθμίσει; Την ώρα που θα φάει ο ούτως η άλλως κλειστοφοβικός στο ασανσέρ και το σκ@το που θα ρίξει ποιός θα του το πληρώσει; Το pc μου που θα κάψει τροφοδοτικά/μητρικές; Το φλασάρισμα του drive που θα μείνει στη μέση και θα μπρικάρω τα πάντα όλα; Την εργασία που πρέπει να κάνω για αύριο;

Χέστε με με τις απεργίες. Κάποια πράγματα απλα ΔΕΝ κόβονται. Δεν είναι το ίδιο να απεργήσει ο ταξιτζής (που μεταξύ μας μακάρι να αφανιστούν ώστε να γλυτώσουμε απο την ΑΠΕΙΡΗ κίνηση που δημιουργούν) και το ίδιο ο ΔΕΗτζής (δεν το λέω απαραίτητα υποτιμητικά).

Αν ένα κλείσιμο δρόμου δημιουργεί προβλήματα... Ένα κλείσιμο ρεύματος δημιουργεί τρομερά μεγαλύτερα προβλήματα. Απο βιολογικά/ψυχολογικά, μέχρι το λιγότερο, οικονομικά.

Ευτυχώς βλέπουμε ήπια πράγματα τώρα, αλλα αυτό το συνεχόμενες 48ωρες που ανέφερε ο Γιάννης μου γύρισε το μυαλό.

Δημοσ.

Εκπλήσσομαι για άλλη μια φορά -όπως κάθε φορά που τίθεται θέμα για τα εργασιακά- με το πόσο κομφορμιστικές απόψεις ακούγονται από στόματα εργαζομένων, και πόσο ξένη τους είναι η λέξη αλληλεγγύη προς ανθρώπους που κάνουν κάποιο κοινωνικό αγώνα από τη θέση που βρίσκονται -έστω και του δημόσιου υπαλλήλου.

[Βέβαια όποιος θέλει να συζητήσει για την κατάσταση στο δημόσιο, τις παράνομες προσλήψεις και τη γραφειοκρατία, ας ανοίξει άλλο τόπικ κι ας μην τα κάνει όλα αχταρμά (απεργίες, κυβερνητική διαφθορά, καβατζωμένα στελέχη δημοσίου κ.ο.κ.)]

Η απεργία και το σαμποτάζ είναι το μόνο όπλο που διαθέτει ο μοντέρνος σκλάβος του δυτικού κόσμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί είτε για μερική δικαιοσύνη εντός του πλαισίου σκλαβιάς στο οποίο βρίσκεται, είτε για συνολική ανατροπή του πλαισίου αυτού, της σχέσης δηλαδή εργασίας-κεφαλαίου, και την εναντίωσή του στον εκβιασμό που υφίσταται ως εργαζόμενος σε μια καπιταλιστική κοινωνία (=αν δεν δουλέψέις για να βγάλω φράγκα εγώ το αφεντικό σου, καρπωνόμενος την υπεραξία σου, δεν έχεις δικαίωμα στην επιβίωση, κοινωνική και βιολογική).

Προφανώς όποιος θεωρεί αδιαμφισβήτητο το ..."δικαίωμα" των αφεντικών να μην διαταραχτούν με την απεργία οι σχέσεις παραγωγής, και οι κοινωνικές /πολιτικές σχέσεις, από τις οποίες τα αφεντικά αντλούν τόσο όφελος (αλλά όχι ο ίδιος ο εργαζόμενος που του φεύγει ο τάκος για ένα μηνιαίο μισθό), έχει διαλέξει την πλευρά της συντήρησης, απολαμβάνει το ρόλο του υποταγμένου σε κανόνες στους οποίους ο ίδιος δεν θα έχει ποτέ πρόσβαση προκειμένου να τους συνδιαμορφώσει, και προτιμάει να "ζήσει τη ζωούλα του" με ησυχία τάξη και ασφάλεια, νοηματοδοτώντας τη ζωή του πολύ φτηνά. Στα π@π@ρια του μωρέ τα προβλήματα των άλλων. Άσχημα περνάμε δηλαδή; Δουλίτσα, παντοφλίτσα, μπαλίτσα, καμιά ψαγμένη καταναλωτική επιλογή να μη βαριόμαστε και το σάββατο μπουζούκια (ή μπαράκι), για να ξεχωρίζει και μία μέρα από τις άλλες.

Εγώ, στο κάτω-κάτω, γουστάρω όταν γίνονται απεργίες και γουστάρω απείρως περισσότερο να βλέπω τους "μακριά από μας κι όπου θέλει ας πάει" να οδύρονται και να βγάζουν όλη την κακία τους, σαν αφρό, καθώς σκίζονται να φωνάζουν για τους "τεμπελχανάδες", "βολεμένους" και λοιπά που τολμούν να τους διαταράσσουν μία μέρα από τη ζωή τους.

:-):-) +1000

Δημοσ.
Εν ολίγοις, αν δε θες να το σκεφτείς και να νοιαστείς, εγώ θα γουστάρω και εσύ θα αφρίζεις. Αν προσπαθήσεις να σκεφτείς, δε θα γουστάρεις κατά πάσα πιθανότητα, αλλά τουλάχιστον δε θα αφρίζεις.

Ωραίος....

Μπικικίνια τέλος όμως....:lol:

Δεν μπα να κλείσεις τα φώτα για κάνα χρόνο. Προσωπικά καλό θα μου κάνεις έτσι όπως έγιναν τα πράγματα. Μπορεί να κάνω κι άλλο παιδί. Ποιος ξέρει.

Μάλλον για πρώτη φορά στην ζωή μου θα δω να αφρίζει ΔΥ. Όχι ότι θα γουστάρω κιόλας. Απλά είναι άδικο να αφρίζουν συνέχεια οι άλλοι.

Δημοσ.

Εκπλήσσομαι για άλλη μια φορά -όπως κάθε φορά που τίθεται θέμα για τα εργασιακά- με το πόσο κομφορμιστικές απόψεις ακούγονται από στόματα εργαζομένων, και πόσο ξένη τους είναι η λέξη αλληλεγγύη προς ανθρώπους που κάνουν κάποιο κοινωνικό αγώνα από τη θέση που βρίσκονται -έστω και του δημόσιου υπαλλήλου.

[Βέβαια όποιος θέλει να συζητήσει για την κατάσταση στο δημόσιο, τις παράνομες προσλήψεις και τη γραφειοκρατία, ας ανοίξει άλλο τόπικ κι ας μην τα κάνει όλα αχταρμά (απεργίες, κυβερνητική διαφθορά, καβατζωμένα στελέχη δημοσίου κ.ο.κ.)]

Η απεργία και το σαμποτάζ είναι το μόνο όπλο που διαθέτει ο μοντέρνος σκλάβος του δυτικού κόσμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί είτε για μερική δικαιοσύνη εντός του πλαισίου σκλαβιάς στο οποίο βρίσκεται, είτε για συνολική ανατροπή του πλαισίου αυτού, της σχέσης δηλαδή εργασίας-κεφαλαίου, και την εναντίωσή του στον εκβιασμό που υφίσταται ως εργαζόμενος σε μια καπιταλιστική κοινωνία (=αν δεν δουλέψέις για να βγάλω φράγκα εγώ το αφεντικό σου, καρπωνόμενος την υπεραξία σου, δεν έχεις δικαίωμα στην επιβίωση, κοινωνική και βιολογική).

Προφανώς όποιος θεωρεί αδιαμφισβήτητο το ..."δικαίωμα" των αφεντικών να μην διαταραχτούν με την απεργία οι σχέσεις παραγωγής, και οι κοινωνικές /πολιτικές σχέσεις, από τις οποίες τα αφεντικά αντλούν τόσο όφελος (αλλά όχι ο ίδιος ο εργαζόμενος που του φεύγει ο τάκος για ένα μηνιαίο μισθό), έχει διαλέξει την πλευρά της συντήρησης, απολαμβάνει το ρόλο του υποταγμένου σε κανόνες στους οποίους ο ίδιος δεν θα έχει ποτέ πρόσβαση προκειμένου να τους συνδιαμορφώσει, και προτιμάει να "ζήσει τη ζωούλα του" με ησυχία τάξη και ασφάλεια, νοηματοδοτώντας τη ζωή του πολύ φτηνά. Στα π@π@ρια του μωρέ τα προβλήματα των άλλων. Άσχημα περνάμε δηλαδή; Δουλίτσα, παντοφλίτσα, μπαλίτσα, καμιά ψαγμένη καταναλωτική επιλογή να μη βαριόμαστε και το σάββατο μπουζούκια (ή μπαράκι), για να ξεχωρίζει και μία μέρα από τις άλλες.

:-):-) +1000

Αυτά τα c/p απο τα μανιφέστα του κόμματος να μην κάνατε...

Ακόμα χειρότερα αν δεν είναι c/p.

Ποιά αφεντικά μωρε; Τους ίδιους βουλευτές που οι ίδιοι ψηφίζουν για να τους διορίσουν; Ποστάρετε τα δικά σας αλλα να βγαίνει και νόημα.

Δημοσ.

πραγματικα χαιρομαι οταν διαβαζω παλικαρια η και τυπισες (δεν ξερω):P οπως

teo64χ,_hopelesscase_,σκεφτομαι ρε παιδι μου οτι υπαρχουν και καποιοι που σκεφτονται περα απο τον μικροκοσμο τους και κυριως αρνουνται να χαψουν αμασητο οτι τους πασαρεται ως αληθεια η δεδομενο

@Γιαννης,συνειδητοποιεις οτι ισως μιλας σε ατομα που δεν εχουν δουλεψει ποτε?

Δημοσ.
Αυτά τα c/p απο τα μανιφέστα του κόμματος να μην κάνατε...

Ακόμα χειρότερα αν δεν είναι c/p.

Ποιά αφεντικά μωρε; Τους ίδιους βουλευτές που οι ίδιοι ψηφίζουν για να τους διορίσουν; Ποστάρετε τα δικά σας αλλα να βγαίνει και νόημα.

Δεν σε πιάνω.

Προσωπικά δεν ψηφίζω εδώ και αρκετά χρόνια, γιατί δεν θέλω να συναινώ με την ψήφο μου στον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία. Ούτε έχω γραφτεί ποτέ σε κάποιο κόμμα.

Επίσης δεν έχω διοριστεί κάπου, αν ήμουν εγώ το πρόσωπο που κράζεις στη συνέχεια. Ήμουν ιδιωτ. υπάλληλος (με πτυχία) και τώρα στην ανεργία.

Επί της ουσίας έχεις να πεις τίποτα, ή θα συνεχίσεις με τηλεοπτική γλώσσα κι επιχειρηματολογία;

Δημοσ.

Ποια αλλυλεγγύη προς τον συνάνθρωπο; Ο καθένας που απεργεί απλά προσπαθεί να πάρει ένα ευρώ παραπάνω εις βάρος των άλλων (γιατί προφανώς δεν θα γεννηθούν ξαφνικά παραπάνω λεφτά για να παίρνει). Αλίμονο αν ήξεραν πραγματικά τι ζητάνε.

Δημοσ.
πραγματικα χαιρομαι οταν διαβαζω παλικαρια η και τυπισες (δεν ξερω):P οπως

teo64χ,_hopelesscase_,σκεφτομαι ρε παιδι μου οτι υπαρχουν και καποιοι που σκεφτονται περα απο τον μικροκοσμο τους και κυριως αρνουνται να χαψουν αμασητο οτι τους πασαρεται ως αληθεια η δεδομενο

@Γιαννης,συνειδητοποιεις οτι ισως μιλας σε ατομα που δεν εχουν δουλεψει ποτε?

Καλά εσύ μη χάσεις. Ε βέβαια είναι παλικάρια. Αφού για σένα δουλεύουν. Για την γλυκιά σου την τσεπούλα. Μιλάει για δουλεία αυτή που εν ώρα εργασίας γράφει στο foroum.:lol::lol::lol:

Όλα έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους γιατί αν δεν ήταν καβατζωμένοι δεν θα κάναν απεργία γιατί αν υπήρχε Δ.Ε.Η. Νο2 (ανταγωνιστής δηλαδή) θα είχαν μείνει άνεργοι. Και ξαναλέω λοιπόν ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. Εκτός αν τα κομάντα και οι πραγματικοί αγωνιστές όπως λες παίρνουν extra μόρια για να μπουν στο δημόσιο.

Το γεγονός ότι οι πολίτες (πλην των δημοσίων υπαλλήλων) που στην τελική δεν έχουν προσωπικό συμφέρον από το αν εσύ ή ο άλλος πάρει 5-10 ευρώ παραπάνω είναι εναντίων των ΔΥ ? Το γιατί τους αντιμετωπίζουν έτσι το έχεις σκεφτεί?

Το μόνο που ενδιαφέρει είναι τσέπη και τίποτε άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...