Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Ο ανθρωπος Χιτλερ δλδ δεν ηταν καμμια ιδιοφυια. Κι αυτο γιατι εχασε το πολεμο τη στιγμη που τον αρχισε. Για τους στρατηγους του το συζηταμε...

Κι ειναι αλλη μια ενδειξη του τι ειδους ατομα αναρριχωνται στην εξουσια...

[offtopic]Ανοίγεις πολύ μεγάλη συζήτηση.

Από ιστορικής απόψεως διαφωνώ' date=' ο Hitler ήταν στρατηγικά σαφώς διορατικότερος - μέχρι το 1941. Οι στρατηγοί του (μέχρι το 1941 πάντα) ήταν επιφυλακτικοί, σε γενικές γραμμές άτολμοι και τον υπονόμευαν συστηματικά - κι ας μην αρχίσουμε να λέμε για την Abwher...

Σκέψου μόνο ότι η κατάκτηση της Τσεχοσλοβακίας, των Κάτω Χωρών, του Βελγίου, της Γαλλίας ήταν δικά του επιτεύγματα και όχι των στρατηγών του.

Το [b']μέγα[/b] στρατηγικό λάθος ήταν φυσικά ο γίγαντας που ονομαζόταν Σοβιετική Ένωση.

Αλλά είπαμε, είναι άλλη, πολύ μεγάλη, συζήτηση... [/offtopic]

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάποια μοσχάρια αφού ντρέπεστε που είστε Έλληνες, μπορείτε να μεταναστεύσετε σε άλλες καλύτερες χώρες... Και εκεί είναι βέβαιο ότι θα σας υποδεχτούν με κόκκινα χαλιά και θα σας παρακαλάνε να δουλέψετε 1 ώρα και να παίρνετε μισθό 8ώρου.... Πρέπει να φύγετε με ομαδική μεταφορά για Γυάρο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάποια μοσχάρια αφού ντρέπεστε που είστε Έλληνες' date=' μπορείτε να μεταναστεύσετε σε άλλες καλύτερες χώρες... [/color']

Αλίμονο, αντί να προσπαθείς να καλυτερέψεις τη χώρα σου, είναι σαφώς προτιμότερο να την εγκαταλείψεις...

Πρέπει να φύγετε με ομαδική μεταφορά για Γυάρο...

Γιατί να μην εκτελούνται δημοσίως όλοι όσοι διαφωνούν μαζί σου;

Γλυτώνουμε και τα μεταφορικά έτσι...

Δημοσ.
Αλίμονο' date=' αντί να προσπαθείς να καλυτερέψεις τη χώρα σου, είναι σαφώς προτιμότερο να την εγκαταλείψεις...[/color']

Γιατί να μην εκτελούνται δημοσίως όλοι όσοι διαφωνούν μαζί σου;

Γλυτώνουμε και τα μεταφορικά έτσι...

paredwse 1η σειρα δεξια, διπλα στους cyberπειρατες και στους χασικληδες..

Δημοσ.

Η επιλογή του καθενός που θα ζει είναι δικαίωμα του.

Oι δηλώσεις του kostasntn δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος χρήστης ανακαλεί και αναπολεί πρακτικές των φασιστικών, χουντικών και διδακτόρων που έχουν καταστρέψει τον συγκεκριμένο τόπο τουλάχιστον 4 φορές τον προηγούμενο αιώνα και όλα αυτά στο όνομα της πατρίδας του (κτητική η αντωνυμία)!

Έχοντας δεχθεί 17 χρόνια παιδεία από το ελληνικό κράτος, ενημερώνω λοιπόν το συγκεκριμένο χρήστη, ότι αυτές οι πρακτικές έχουν καταδικαστεί από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις αυτού του τόπου, οι εμπνευστές τους και οι υπεύθυνοι για αυτές τις πρακτικές έχουν πρωτόδικα καταδικαστεί σε θάνατο και στη συνέχεια οι ποινές τους μετατράπηκαν σε ισόβια, "και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια". Επίσης η ελληνική Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα αμάγαλμα απόψεων, τάσεων, πεποιθήσεων που μπαίνουν στο κάθε τραπέζι διαβούλευσης.

Γνωστοί εκφραστές δεξιών απόψεων, έχουν αλλάξει παντελώς στάση ζωής μετά από τη δικτατορία του 1967, πχ ο Ράλλης, αφού κατανόησαν ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία δεν είναι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος, αλλά αγώνας ζωής.

Άτομα σαν το χρήστη kostastnt είναι ντροπή για τη δημοκρατία, για το ελληνικό κράτος, για την ελληνική παιδεία. Τέτοια νοσηρά αποβράσματα πρέπει να εξοστρακίζονται, να απομονώνονται, να αποτελούν τα παραδείγματα προς αποφυγή για όλους μας. Είναι ντροπή που στο όνομα ενός κράτους καλούν τους συμπολίτες τους να εγκαταλείψουν την προσπάθεια για βελτίωση του κοινού κράτους και να αυτό-βαπτίζονται τιμητές και φύλακες της πορείας στο χρόνο των λαών στη νότια βαλκανική χερσόνησο.

Δημοσ.
που έχουν καταστρέψει τον συγκεκριμένο τόπο τουλάχιστον 4 φορές τον προηγούμενο αιώνα

Πόσες δικτατορίες είχαμε ρε παιδιά τον προηγούμενο αιώνα. Τις μετράω αλλά δε μου βγαίνουν 4

Τέτοια νοσηρά αποβράσματα πρέπει να εξοστρακίζονται, να απομονώνονται, να αποτελούν τα παραδείγματα προς αποφυγή για όλους μας.

Κάργα δημοκρατικά πράγματα δλδ.

Δημοσ.

δημοκρατία - ισότητα - ελευθερία και θρησκεία είναι οι λέξεις-κλειδιά του "εξουσιαστικού μάρκετινγκ" από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα.

Δώστε στο κόσμο "άρτον κ θεάματα" :lol:

ρε που έχουμε καταντήσει....

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά χαλαρώστε...δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε τους τόνους.

Πάντως σκεφτείτε να έτυχε να ήσασταν αλβανός και οι γονείς σας να σας είχαν φέρει στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Δεν θα νιώθατε λίγο άσχημα για τον τρόπο που τους αντιπμετωπίζουμε; Η άποψη μου απλά είναι με 2 λέξεις ότι δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν για οτιδήποτε δεν είναι αυτός υπεύθυνος, δηλ. χρώμα δέρματος, εμφάνιση, εθνικότητα κτλ.

Δημοσ.

Δημοκρατια στην Ελλαδα του 2006.Καλο...Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις....Κοιμηθητε λιγο ακομη.Θα σας ξυπνησουν συντομα πολυ πενθιμες καμπανες.

Δημοσ.

orionas ωραία η τεκμηρίωση. Χρειαζόμαστε τέτοιες εμβριθείς απόψεις γεμάτες ουσία και χρησιμότητα για την ροή της συζήτησης.

Όσο αφορά στον Χιτλερ, δεν είδα κανέναν από σας να παίρνει ένα κράτος με τον πληθωρισμό στην στρατόσφαιρα και να το φέρνει μέσα σε μια πενταετία σε οικονομία πολέμου. Τώρα που το σκέφτομαι, ούτε είδα έναν από εσάς να γίνεται από δεκανέας καγκελάριος χωρίς conne. Επίσης όποιος έχει πάρει όλη την Ευρώπη φαλάγγι και έχει μοιράσει Βαλκάνια-Βαλτικές με τον Stalin (που ξέρετε πόσο αδύναμος ήταν, συνέχεια είχε ανάγκη τη διπλωματία) ας σηκώσει το χέρι του.

Είναι όμορφο να καθόμαστε σε ένα PC 70 χρόνια μετά και να λέμε πόσο υπερεκτιμημένος ήταν ο Χίτλερ, αλλά καλό είναι να θυμόμαστε πως ό,τι πετάει ψηλότερα από εμάς φαίνεται και μικρότερο.

Δημοσ.

Αυτός που έκανε την ανάλυση για μένα πράγματι μερικά τα πέτυχε... Αλλά ίσως δεν κατάλαβε ότι τα post που κάνω τις τελευταίες 2-3 μέρες είναι τελείως της πλάκας, απλά για να οξύνω καταστάσεις και να δυναμιτίζω συζητήσεις... Ότι έλεγα πρίν από μέρες το υποστήριζα, χωρίς να είναι ρατσιστικό/εθνικιστικό κτλ. αλλά όταν κάποιοι χρήστες που η μαμάκα τους δεν τους έμαθε να συμπεριφέρονται, αρχίσαν να με κοροϊδεύουν με το παραμικρό, τότε τους γράφω κι εγώ όλους στα @ρχίδι@ μου και ο μόνος σκοπός που συνεχίζω να γράφω είναι απλά για να σπάω νεύρα άλλων και εγώ να γελάω... Καταλάβατε??? Αυτό ήταν το τελευταίο σοβαρό post στο ΜπλάΜπλά. Από εδώ κι πέρα συνέχεια στο κανονικό φόρουμ για υπολογιστές, οπού δεν χωράνε ρατσιστικές/εθνικιστικές/κομμουνιστικές/ακραίες δηλώσεις από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Aloha amigos!!!

Δημοσ.
Από εδώ κι πέρα συνέχεια στο κανονικό φόρουμ για υπολογιστές' date=' οπού δεν χωράνε ρατσιστικές/εθνικιστικές/κομμουνιστικές/ακραίες δηλώσεις από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Aloha amigos!!![/color']

Επειδή είσαι φασίστας, εθνικιστής, πωρωμένος με την πατρίδα σου

531746 ουυυυυυυυυ 666531746

θέλω να σου πω ότι το pc μου είναι καλύτερο από το δικό σου!!!

Μη μασάς ρε...κι εγώ γέλασα ;-)

Δημοσ.

Εμενα δε μου αρεσει οι συγκατοικοι μου να ειναι Αμερικανοι Γερμανοι Τουρκοι Αλβανοι Ρωσοι Κινεζοι............. και μαλιστα αποβρασματα των χωρων τους που βρισκουν καταφυγιο εδω

Οταν "πρωτο-ανοικσαν" τα συνορα της χωρας μας,τελη 80 - αρχες 90 ουσιαστικα εγινε πραγματικοτητα η "ελευθερη" μετα-ναστευση/κινηση(νομιμη) στην χωρα μας ειναι λογικο οι πρωτοι που θα ερθουν να ειναι οι εγκληματιες καταζητουμενοι στην χωρα τους ωστε να γλιτωσουν(ειτε νομιμα η παρανομα με καποιον τροπο - κατι που δεν ηταν τοσο ευκολο πριν).Απο τοτε μεχρι σημερα πολλα εχουν αλλακσει ομως....

Εχουν ερθει πολοι οικογενειαρχες κ τα παιδια τους μπας κ εχουν μια καλυτερη μοιρα απ'οτι στην χωρα τους(οπως πολυ πιθανο να εκαναν καποιοι δικοι σου συγγενεις,στην αυστραλια,αμερικη,γερμανια κλπ κλπ).

Προσωπικα πιστευω πως μια ειναι η λυση που θα οφελουσε ολους μας : Να τους αποδεκτουμε κ σιγα σιγα να τους αφομοιωσουμε στον πληθυσμο μας κανοντας τους μεσα απο 3-4 γενιες να αισθανθουν ελληνες κ υπεριφανοι που ζουν κ εργαζοντε σ'αυτη την χωρα(βοηθαμε κ το δημοραγφικο :P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...