Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περήφανος νιώθω όταν βλέπω στο γήπεδο παιδιά να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο και να πλακώνονται "συμμορίτικα" γιατί η βία γεννάει τον άνθρωπο, όταν βλέπω τα ίδια παιδιά να διαδηλώνουν στο δρόμο όταν βλέπω όταν στο σχολείο αρνούνται να υποκύψουν στις διεθνιστικές - ειρηνιστικές αρλούμπες του καθηγητάκου όταν βλέπω πως εργαζόμενοι σηκώνουν κεφάλι στα αφεντικά συνταξιούχους που τρώνε ξύλο από τα ΜΑΤ* και δεν το βάζουν κάτω σε αντίθεση με ορισμενους που παριστάνουν τους "αντιστασιακούς", όταν βλέπω πως στα μέρη μας η antifa δε φτουράει, πως μπορείς να λες τη γνώμη σου για κάτι και να μη σε βάζουν φυλακή όπως στο εξωτερικό , που μπορεί ο Χριστόδουλος και ο Ανθιμος να λένε ότι πιστεύουν , που αποσύρθηκε το βιβλίο της ιστορίας , που είμαστε η μόνη χώρα που άτομα λένε πως οι τράπεζες κλέβουν η ακόμα και το βιντεοκλιπ ενός μακρυμάλλη που κατέβασα σήμερα και είχε κάτι παιδάκια να ζωγραφίζουν.

είναι φοβερό το τι μπορεί να κάνει περήφανο κάποιον... έχω χάσει τα λόγια μου.

εγώ είμαι περήφανη που δεν γίνομαι περήφανη με τα παραπάνω.

*το πρόβλημα είναι ότι τρώνε ξύλο και όχι το ότι δεν το βάζουν κάτω.

Δημοσ.
πωπω διάβασες ότι διάβασα garnele??αφεντικό έτρωγα και με έπνιξες ρε συ..

έχω ακόμη κάποιες αμφιβολίες του στυλ "ελα, δεν εννοούσε αυτό, λάθος κατάλαβες, κλπ"...

Δημοσ.
Λαϊκισμού το ανάγνωσμα.

sic έννοια δε λέω (χρησιμοποιείται κατά κόρον από άτομα με ελλειψη επιχειρημάτων) αλλά δε νομίζω πόσο συμβάλλει στη διενέργεια της συζήτησης

Περήφανος νιώθω όταν βλέπω στο γήπεδο παιδιά να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο και να πλακώνονται "συμμορίτικα"

Τι θες δλδ να τραγουδάν τα παιδιά πέρα από tiesto.Φαραντούρη? :lol:Και φαντάζομαι θα σαι ειρηνίστρια και τα ανιψάκια σου δε θα τα αφήνεις να παίζουν με όπλα γιατί προάγουν τη βία:lol:Βέβαια αν κάποιοι το '21 δεν χρησιμοποιούσαν βία και είχαμε Τούρκους στο κεφάλι μας θα σε βιάζανε και αντί να δικάσουν το βιαστή θα δικάζανε εσένα.Η κάνω λάθος?

*το πρόβλημα είναι ότι τρώνε ξύλο και όχι το ότι δεν το βάζουν κάτω.

Είναι φυσιολογικό σε μια δημοκρατία να τρώνε ξύλο και να μπαίνουν φυλακή όσοι εξεγείρονται.Πχ πέρσι οι φοιτητές .Παράλογο θα ταν ξέρω γω να πάει ο Λαναράς φυλακή ή οι κουμπάροι ή να μείνει στη στενή η Μπουρμπούλια

που μπορεί ο Χριστόδουλος και ο Ανθιμος να λένε ότι πιστεύουν

Εσύ δλδ τι προτιμάς?Να μη λένε ότι θέλουν?

που αποσύρθηκε το βιβλίο της ιστορίας

Η πλειοψηφία επιθυμούσε την απόσυρση (δε μας ενδιαφέρει γιατι και πως) οπότε το βρίσκω σωστό

πωπω διάβασες ότι διάβασα garnele??αφεντικό έτρωγα και με έπνιξες ρε συ..

Μην τρως στο pc σου κοντά ρε γεμίζει λάδια :-D

Δημοσ.

@garnele μπορείς να απαντήσεις αν όχι μη σπαμμάρεις.Εγώ εξέθεσα τις απόψεις μου δικαίωμα σου να διαφωνείς και να τις διακωμωδείς ακόμα αλλά προσωπικοί χαρακτηρισμοί είναι περιττοί.:devil:Πες μου που διαφωνείς και εδώ είμαστε

Στα τελευταία 10 ποστ μόνο εγώ έχω εκθέσει την άποψη μου(μπορεί να ναι και μαλακίες για κάποιους συμφωνώ και vice versa δε λέω) και τα υπόλοιπα 10 είναι σπαμ.

Δημοσ.

θα σου απαντήσω στα πόστ που δεν με πιάνει νευρικό όποτε τα διαβάζω:

Μην τρως στο pc σου κοντά ρε γεμίζει λάδια

είμαι σίγουρη ότι ο horsepower προσέχει να μη στάξει στο πισι όταν τρώει στο γραφείο.

Δημοσ.
sic έννοια δε λέω (χρησιμοποιείται κατά κόρον από άτομα με ελλειψη επιχειρημάτων) αλλά δε νομίζω πόσο συμβάλλει στη διενέργεια της συζήτησης

Καταρχήν, άλλο chic και άλλο sic.

Από εκεί και πέρα, εάν εσύ λες ότι αυτό που έμεινε από τους Ολυμπιακούς αλλά και τα έργα στη χώρα είναι να χρήματα στους εργολάβους είναι λαϊκισμός. Το να λες ότι η Αττική οδός κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για να τα τσεπώσουν κάποιοι, είναι λαϊκισμός.

Για να μην επεκταθώ στη μαγκιά του να σπάνε τα κεφάλια τους στο γήπεδο. Ούτε στην επιθυμία σου να σπάσεις τα κεφάλια των εθελοντών.

Δημοσ.
θα σου απαντήσω στα πόστ που δεν με πιάνει νευρικό όποτε τα διαβάζω:

Ξυδάκι στα υπόλοιπα ή ignore:devil:

άν εσύ λες ότι αυτό που έμεινε από τους Ολυμπιακούς αλλά και τα έργα στη χώρα είναι να χρήματα στους εργολάβους είναι λαϊκισμός.

Καλατράβα.Αν δεν υπήρχε το στέγαστρο δε θα παιρνες εσύ το μετρό?Είδες το στέγαστρο και νιωσες Ευρωπαίος?

Κωπηλατοδρόμιο.Χρησιμοποιείται καθόλου?Εχει η Ελλάδα πλούσια παράδοση στην κωπηλασία?Κάθεται εκεί και μας κοιτάει.Για τη Νίκαια?Τεράστιο κτήριο που δεν ξέρουνε τι να το κάνουν άκουσον άκουσον.Πανθεσσαλικό, Παγκρήτιο, ή της Πάτρας, έχουν αυτά πανω από 1000 οπαδούς σε παιχνίδι?Ολα αυτά σου ωφέλησαν την καθημερινή σου ζωή?Στα φρύδια μου ,σου του αν έγιναν.Δε με αφορούν και κυρίως έγιναν με λεφτά μου,σου ,του.

Το μετρό δε θεωρώ ότι έγινε για τους Ολυμπιακούς.Ηταν αναγκαίο να γίνει

Και προχωράω δεν είμαι αντίθετος στις αθλητικές διοργανώσεις.Πχ μουντιάλ Ιταλία.Φτιάξανε γήπεδα αλλά τα γεμίζουν, Γερμανία το ίδιο εδώ τπτ ή στην τελική μην ξοδεύεις πολλαπλάσια από όσα αντέχει η τσέπη σου ή άσκοπα και μετά εγκαταλείπονται.

Το να λες ότι η Αττική οδός κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για να τα τσεπώσουν κάποιοι, είναι λαϊκισμός

Ξαναδιάβασε τι έγραψα.Δεν είπα ότι έγινε για φαγοπότι αλλά γιατί χρησιμοποιείται.Πχ για μένα χρήσιμο έργο θα ταν καμιά πεζογέφυρα στο Σταυρό Αγ.Παρασκευής αλλά φαίνεται απο κει δε βγάζεις πολλά

ια να μην επεκταθώ στη μαγκιά του να σπάνε τα κεφάλια τους στο γήπεδο

Εννοώ τις συμμορίες στους δρόμους.Οχι τα οπαδιλίκια.Θυμόμαστε τι έγινε

Ούτε στην επιθυμία σου να σπάσεις τα κεφάλια των εθελοντών.

Μα μπορείς να βρεις μεγαλύτερους ηλίθιους?Αν τους έλεγες να πάνε εθελοντική αιμοδοσία ή σε κανά Ονήσιμο της Αρχιεπισκοπής (για φυλακισμένους), η σε γηροκομεία ή στους γιατρούς χωρίς σύνορα θα σφύριζαν αδιάφορα.Αλλά το να προσφέρουν εργασία χωρίς να πληρώνονται ενώ άλλοι βγάζουν εκατομμύρια ε το λιγότερο βλάκες μπορούν να χαρακτηριστούν.Και σιγά μην ξέρουν από Ολυμπιακά ιδεώδη.

Δημοσ.

Έλα όμως που η Ελλάδα είχε οφέλη πολύ μεγαλύτερα με τους Ολυμπιακούς από την Ιταλία με το Μουντιάλ.

Για να σε βοηθήσω, για 15 μέρες όλος ο πλανήτης ασχολούνταν με την Ελλάδα. Και αυτό έχει πολλαπλά οφέλη, πέρα από τον τουρισμό που έχει αλματώδη ανάπτυξη.

Και ναι, έχω χρησιμοποιήσει την Αττική οδό 2-3 φορές για διασκέδαση (που είναι το κακό άραγε; ) και μερικές εκατοντάδες για δουλειά. Και φαντάζομαι είμαι η μειοψηφία, ο περισσότερος κόσμος την χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο.

Δημοσ.

Θέλω να παίξω ας μου επιτραπεί, με την έννοια "μαλακία" και "άγνοια" όχι μόνο για τα του "εκόντως" σχετικά με τους ολυμπιακούς αγώνες, γιατρούς χωρίς σύνορα, καθημερινότητα , καταναγκασμός του γηπέδου και περηφάνια , βία και ορμέμφυτα μιας και αναφερθήκατε (με εμπνεύσατε δηλαδή και συγνώμη για το off topic). Μαλάκας ή κόπανος ή ηλίθιος ή βλάκας χρήζεται αυτός που δεν μπορεί να διακρίνει τα κινητρά του για να δίνει τζάμπα ή όχι τον χρόνο του, αναφέρομαι πρώτα από όλα στον εθελοντισμό γενικά, γιατι το θεωρώ σημαντικό όπου και αν αυτός εδράζει - η καθημερινότητα εξάλλου σε όλες τις εκφάνσεις της είναι γεμάτη από εθελοντισμό (πορείες , διαμαρτυρίες , συλλαλητήρια, πάρτυ γενεθλίων , κινηματογραφικές αίθουσες φορουμς κτλ ) , είναι αυτός που δεν συνειδητοποιεί επαρκώς την θέση του στον χώρο και τον χρόνο, τις ιδέες του και εν τέλει τις πράξεις του , πολλές φορές μπορεί αυτός να είναι και ένας αδιάφορα μαλάκας , εξαρτάται.

Ανέγνοιαστος στην κοινή βάση του προαιρετικού και γενικότερα , είναι αυτός που κατανοεί τα κίνητρά του ή των άλλων αναγνωρίζοντας την κοινή πεποίθηση με τους ανω για την κατάχρηση της εξουσίας που a priori και a posteriori είναι σε όλες τις μορφές της καταχρηστική για αυτό και οι μαλάκες μπορούν να το καταλάβουν ! Αυτός δεν είναι μαλάκας θα μπορούσες να τον πεις αμέριμνο , ανέμελο αλλά σίγουρα όχι μαλακα.

Ευχαριστώ που με ακουσατε.

Δημοσ.
για 15 μέρες όλος ο πλανήτης ασχολούνταν με την Ελλάδα. Και αυτό έχει πολλαπλά οφέλη, πέρα από τον τουρισμό που έχει αλματώδη ανάπτυξη.

Γιατί ήρθε καμιά μεγάλη εταιρεία και άνοιξε βιομηχανική μονάδα ούτως ώστε να απορροφήσει ανέργους?Οχι εκτός αν θεωρείς κατόρθωμα τα ikea που ψάχνεις να βρεις εργαζόμενο να σε βοηθήσει και δε βρίσκεις.

Για τον τουρισμό επέτρεψε μου να γελάσω.Ελεγαν λοιπόν οι τοπικοί αρχοντές σε κάποιους φτωχομπινέδες πως θα νοικιάζετε τα σπίτια σας σε ξένους όταν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί.Μάντεψε όμως δε φάνηκε κανείς.Δε νομίζω εσύ να πιστεύεις πως ανακάλυψαν οι ξένοι την Ελλάδα με τους Ολυμπιακούς?Απλά σου πλασάραν έργα όπως το μετρό που αλλού γινήκαν έναν αιώνα πριν ως έργα για τους Ολυμπιακούς που θα ωφελήσουν και το λαό

Δημοσ.

Πότε θα πάρετε χαμπάρι ότι εργοστάσια δεν άνοιξαν όταν κάτι τέτοιο ήταν δυνατό, τώρα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει;

Εξάλλου, οικονομική ανάπτυξη είναι μόνο η βιομηχανία; Τα ργοστάσια που κλείνουν σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες τα βλέπει κανείς;

Για τον τουρισμό αν δε μπορείς να καταλάβεις ότι οφελείται όλη η οικονομία, ότι είναι η πιο δημοκρατική βιομηχανία, τι να πω. Μάλλον την ώρα μου χάνω.

Δε νοικιάσανε τα σπίτια τους λέει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...