LL_NEO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Χίλιες φορές να πάρουν όλοι οι μετανάστες τις θέσεις στην εργασία μας, να σηκώσουν τις ελληνικές σημαίες αν είναι πιο άξιοι και πιο ικανοί, Tι δουλειά έχει η ελληνική σημαία στα χέρια ξένων. Γαμώ την πουτάνα την ισοπέδωση γαμώ.
stone Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Tι δουλειά έχει η ελληνική σημαία στα χέρια ξένων. Γαμώ την πουτάνα την ισοπέδωση γαμώ. Χαλαρωσε.Ενα χρωματιστο πανακι ειναι δεν ειναι και κατι αξιο διαμαχης για ιδιοκτησια του απο συγκεκριμενους ανθρωπους.
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εντάξει, για μερικούς δεν είναι μόνο ένα χρωματιστό πανάκι. Εγώ συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι το βαμβάκι και ο πολυεστέρας η Ελλάδα, αλλά κάποιος άλλος δεν το βλέπει έτσι, και μια δήλωση σαν αυτή που quόtαρε ο ll_neo, δεν νομίζω πως έχει καμία πρακτική χρησιμότητα εξελικτικά -πιο πολύ φαντάζει σαν απόπειρα εξοργισμού του απέναντι, και αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι μαλακίες γυμνασιόπαιδων.
nmtray2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Το αλλο ακρο: 1) Γνωστος βιομηχανος "προσελαβε" καμμια 15αρια αλβανους για να καθαρισουν την αποθηκη του. Μολις τελειωσαν, εβγαλε το περιστροφο και τους διαολοστειλε. (Κυκλοφορουσε το γεγονος στη Θεσσαλονικη πριν καμμια 10ρια χρονια αλλα μαλλον εχει ξεχαστει τωρα). 2) Σπειρα το επαιζαν αλβανοι. Χτυπουσαν και ληστευαν και αλλαζαν την προφορα τους στο πιο "αλβανικο". Το ειχαν πει στις ειδησεις αλλα κανενας δεν το θυμαται. 3) Κυκλοφορουσε στην Θεσσαλονικη οτι αλβανοι ετοιμαζονται με καλασνικοφ να δημιουργησουν αναταραχες (πριν 2-3 χρονια). Πηξαμε λιγο στις αναταραχες βεβαια αλλα κανεις δεν το θυμαται. Ουπς, ξεχασα να ρωτησω τον κοσμητορα αν ειναι ρατσιστικο το "αλβανοι" στα παραπανω (γιατι αλλου ειναι ρατσιστικο). Προσωπικο περιστατικο στην Γερμανια: Μακρυ (σχετικα) μαλλι και μονιμα αξυριστος με παιρνουσαν για τουρκο. 1) Τα χρηματα μου ηταν (κατα πασα πιθανοτητα) πλαστα και σε ολα τα μαγαζια τα ελεγχαν με μεγαλη επιμελεια. 2) Η προφορα μου ηταν απιεικως απαραδεκτη και αλλα τους ζητουσα κι αλλα μου εδιναν (Brötchen blättchen) 3) 2 φορες περασα με κοκκινο για τους πεζους. Τη μια φορα μου εκανε παρατηρηση η αστυνομια που ετυχε να περναει απο κει και μια γρια "με καρφωσε" ("Το κοκκινο ειναι και για εσας"). Οταν ψυλλιαστηκα τη δουλεια, εραψα μια μικρη ελληνικη σημαια στο μανικι (ηταν και της μοδος τοτε). Ξαφνικα, τα χρηματα μου εγιναν απολυτα αυθεντικα, η προφορα μου βελτιωθηκε αισθητα και δεν πολυκοιτουσαν τι εφτιανα. Πολλα "μικροβια" εχουν ζησει εστω και για λιγο εξω? (μικροβια, ιοι, αμοιβαδες κτλ)
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Χαλαρωσε.Ενα χρωματιστο πανακι ειναι δεν ειναι και κατι αξιο διαμαχης για ιδιοκτησια του απο συγκεκριμενους ανθρωπους. Για σένα. Για μένα κάτι συμβολίζει και δε δέχομαι κανένας ξένος να το ακουμπάει. Ή μάλλον ας αναδιατυπώσω. Καλύτερα να μη σώσει και το ακουμπήσει και κανένας "ελληνάκος" αν το βλέπει ως ένα απλό πανί.
stone Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Για σένα.Για μένα κάτι συμβολίζει και δε δέχομαι κανένας ξένος να το ακουμπάει. Ή μάλλον ας αναδιατυπώσω. Καλύτερα να μη σώσει και το ακουμπήσει και κανένας "ελληνάκος" αν το βλέπει ως ένα απλό πανί. Συμφωνω απολυτα.Οι σημαιες ανηκουν στους "ελληναρες".
LL_NEO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Όπερ και σημαίνει ότι αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, καλύτερα να μην την πιάνεις στο στόμα σου
nmtray2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Συμφωνω απολυτα.Οι σημαιες ανηκουν στους "ελληναρες". Το ιδιο ισχυει και για τη σημαια που βγαινει πρωτα στην πορεια στο Πολυτεχνειο?
mandate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 καλά οκ για άλλους είναι πανί,για άλλους σύμβολο με βαθύτερο νόημα .
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αποδεδειγμενο ιστορικα' date=' ειναι οτι οι μεταναστες πανε σε χωρες με υψηλοτερο ποσοστο ευμαριας . Εξου κ οι ελληνες μεταναστες πηγαν ΚΥΡΙΩΣ σε αμερικη, κ γερμανια κ οι αλβανοι στην ελλαδα κοκ.οσοι απο εσας ειστε εναντιον της εισροης μεταναστων, φανταζομαι οτι εισαστε και εναντιον της ΕΚΡΟΗΣ μεταναστων,ετσι? ....... δεν εριξαν οι μεταναστες το ημερομισθιο...το εριξαν οι εργοδοτες,που δεν τους ασφαλιζουν, το κρατος που δεν εχει μηχανισμους ελεγχου ...[/quote'] Οι μετανάστες είναι φυσικό να έρχονται σε χώρες με υψηλότερο ποσοστό ευμάρειας. Η ουσία που χάνεις είναι η εξής: Στην Γερμανία και στην Αμερική υπήρχε πολύ αυξημένη ζήτηση εργασίας, ενώ στην Ελλάδα όχι τόσο μεγάλη σε σχέση με τους μετανάστες που ήρθαν. Έστω οτι έχουμε Ελλάδα και Αλβανία. Φυσικό επακόλουθο της οικονομικής μετανάστευσης είναι η αύξηση των πραγματικών μισθών των Αλβανών και η μείωση των Ελληνικών. Το συνολικό παραγόμενο προϊόν της Ελλάδας αυξάνει ενώ της Αλβανίας μειώνεται. Γενικά υπάρχει και όφελος και ζημιά για την Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες γής στην Ελλάδα ωφελούνται από τη μεγαλύτερη προσφορά εργασίας, αυξάνοντας το παραγόμενο προϊόν, από την άλλη επιδεινώνονται άλλες ομάδες με τη μείωση των πραγματικών μισθών του. Αν η ζήτηση εργασίας είναι χαμηλότερη από την προσφορά τότε αυτός ο ζυγός δεν ισορροπεί. Διεθνής Οικονομική.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Χαλαρωσε.Ενα χρωματιστο πανακι ειναι δεν ειναι και κατι αξιο διαμαχης για ιδιοκτησια του απο συγκεκριμενους ανθρωπους. Το βλέπει ο κόσμος και γελάει. Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Θα επανάλαβω μια παλαιότερη ερώτησή μου, πείτε μου έναν επαγγελματικό κλάδο στον οποίο ένας Έλληνας είναι δύσκολο να βρει δουλειά εξ'αιτίας των αλλοδαπών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.