Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προς paredwse (δεν κανω multiquote ειναι επιπονο):

1) Δεν εχω καποιο επισημο στοιχειο ουτε πηγα να ρωτησω καποιον απλα μετεφερα τα οσα βλεπουμε στην TV.

Ναι' date=' είναι δεδομένο ότι τον τελευταίο καιρό κάνεις thread εδώ [/quote']

Nα κι ενα διπλο κιολας!

Ναι οντως ανοιγω threads περι-οπης (αντι να ειναι περιωπης) LOL...

Δε θα κανω offtopic (ασχετα αν το κανεις, δε με αφορα στην τελικη) και να σου αιτιολογησω ορισμενα πραγματα (π.χ. γιατι παρακολουθω κι αλλα forums στον ελαχιστο χρονο που μπαινω μεσα).

Βλεπω παντως οτι συνεχιζεις (με καποια σχετικη καθυστερηση) το ιδιο βιολι να με ειρωνευεσαι.

Παντως δεν προκειται να ανοιξω εδω μεσα κοντρα μαζι σου γιατι ειναι ευκολο να μου ριξεις ΒΑΝ εκμεταλλευομενος τη θεση σου.

Αν θες ομως παμε στο MSN σε ουδετερο γηπεδο.

Ειπες οτι κωφευω εσυ "αποφευγεις" επιτηδες να καταθεσεις μια εναλλακτικη γνωμη.

Αντι να κρινεις συνεχως τα λεγομενα μου και των αλλων.

Εξεφρασα μια αποψη περι ελεγχου αριθμου των αλλοδαπων ασχετα αν δεν ψηφισα το συγκεκριμενο κομμα (αφου ουτε καν κατεβηκα εκλογες).

Επομενως οπως ο λεων φαινεται απο τον ονυχα ετσι κι εσυ προδιδεσαι.

Αλλα ειπαμε go at MSN.

Eιδαλλως θα σε αγνοω.

So simple.

P.S. Aπαγορευονται ορισμενες αγγλικες λεξεις???

Θα μας διαβαζουν κι αλλοδαποι σε λιγο LOL...

Για σκεψου τι θα κανεις αν πλακωσουν εδω μεσα και σου ζητανε να μιλουν κινεζικα....

Ιδεες πεταω :-D

Για πες μας τι "θέσεις" μας πήραν οι ξένοι στη χειρωνακτική εργασία; Το λες κι εσύ ο ίδιος στη συνέχεια του post σου: θα πάει Έλληνας στο χωράφι για ψίχουλα, χωρίς ΙΚΑ, ΣΥΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ; Όχι βέβαια!
Α και πρωτα ποιος εκανε τις εργασιες αυτες???? (αγγαρειες αν το θες).

Οταν πλακωσαν οι Αλβανοι τη δεκαετια του 90 το μεροκαμματο επεσε αποτομα αλλα συν τω χρονω εχει ανεβει.

Τωρα αν ο αλλος θελει να παει στην Αθηνα σε εταιρειες security ή LIDL @@ με 600Ε το μηνα ας κανει ο,τι θελει.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

@ MrSeanKon...
Thanks man :-)
Όσο για το εδώ μέσα, αυτό που έχω αναφέρει πολλές φορές με διάφορους τρόπους, δεν υπάρχει εδώ μέσα ή εκεί έξω, κάποτε οι κάτοικοι του ελληνικού χώρου πείναγαν, τώρα πεινούν οι αφρικανοί, δεν ξέρουμε αν στα επόμενα 10 χρόνια θα πεινούν οι Γάλλοι και οι Κινέζοι θα πίνουν σαμπάνια από τις αποικίες τους στο Μπορντώ.
Μα κι εγω το ειπα το ιδιο.

Εχω ολοκληρο σοι στον Καναδα και πηγαν πριν 40 χρονια εκει.

Κι οι παπουδες μου ειχαν παει Αμερικη.

Και βοηθησαν την οικογενεια ολακερη.

Συνεπως δεν ειμαι αντιθετος με το να ελθει καποιος εδω και να εργαστει και να βοηθαει τους οικειους του στις χωρες που ανηκουν.

Kαι να βγαλει και συνταξη να εχει την περιθαλψη που πρεπει.

Κι ειμαι υπερ της κατωτατης εθνικης συνταξης (να δουμε θα μεινει στα χαρτια με φοβιζει) τι να γινει ολοι πρεπει να παρουν κατι καποτε αλλιως τι θα τους κανουμε??? (λυσεις Καιαδα??)

Οντως μπορει στο μελλον να αλλαξουν οι καταστασεις (αν κι ειναι δυσκολο) και να γινει αυτο που λες.

Ομως αυτη η περιοχη παραγει εναν συγκεκριμενο πλουτο.

Που δε μοιραζεται ομοιομορφα (κακως φυσικα).

Και γκρινιαζουν οι χαμηλοσυνταξιουχοι κλπ....

Nα παρει η ευχη η Ελλαδα εχει περισσοτερα και σοβαροτερα προβληματα απο οτι εχει η Γερμανια που ζεις.

Επομενως πως μπορει να δεχεται ενα σωρο μεταναστες?

Μην επαναλαμβανομαι πως θα ζησουν αυτοι τι κομματι θα λαβουν απο μια περιορισμενη πιττα?

Για αυτο λεω οτι διογκωνουν την ολη κακη κατασταση οι παραπανισιοι αλλοδαποι.

Η Γερμανια μπορεις να μας πεις τι πολιτικη εφαρμοζει σε αυτο το θεμα?

Κλεινοντας το τεραστιο αυτο post θα σου δωσω ενα ακομη ερεθισμα:

Καθε χωρα μπορει να συντηρησει οποιονδηποτε αριθμο κατοικων?

Ασχετως φυλης, χρωματος, εθνικοτητας.

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α και πρωτα ποιος εκανε τις εργασιες αυτες???? (αγγαρειες αν το θες).

Σημασία έχει τώρα ποιος τις κάνει.

Νομίζω αργα ή γρήγορα θα χρειαζόμασταν εργατικό δυναμικό….ακόμη και αν δεν άνοιγαν τα σύνορα θα ζητούσαμε από μόνοι μας ….οι ολυμπιακοί αγώνες πως θα γινόταν?

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Βλεπω παντως οτι συνεχιζεις (με καποια σχετικη καθυστερηση) το ιδιο βιολι να με ειρωνευεσαι.

Παντως δεν προκειται να ανοιξω εδω μεσα κοντρα μαζι σου γιατι ειναι ευκολο να μου ριξεις ΒΑΝ εκμεταλλευομενος τη θεση σου.[...]

Δεν σε ειρωνεύομαι. Εδώ και δέκα ημέρες σου ζητώ να καταθέσεις κάποια στοιχεία γι'αυτά που γράφεις και... με γράφεις. Σε παρέπεμψα σε επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας για την εγκληματικότητα (τα οποία σε διαψεύδουν) και το μόνο που βρήκες να πεις είναι "αν βρω το χρονο θα επισυναψω κατι στο μελλον".

Περιμένω ακόμα. Εναγωνίως.

Ισχυρίζεσαι επίσης ότι μπορεί να σου ρίξω ban εκμεταλλευόμενος τη θέση μου ως moderator. Θα'ταν πολύ να σου ζητήσω μία (1) περίπτωση που έχω πράξει κάτι τέτοιο; Ή απλώς πετάς κάτι έτσι για εφέ; Στο κάτω-κάτω, αν ήταν να κάνω κάτι τέτοιο, δεν θα το'χα κάνει ήδη;

Δημοσ.

Παντως δεν προκειται να ανοιξω εδω μεσα κοντρα μαζι σου γιατι ειναι ευκολο να μου ριξεις ΒΑΝ εκμεταλλευομενος τη θεση σου.

Αν θες ομως παμε στο MSN σε ουδετερο γηπεδο.

Έλεος με αυτη τη δικαιολογία.

Δημοσ.

Συγνώμη ρε φιλαράκι,αλλά μεγάάάλη μαλακία πέταξες τώρα γι αυτόν τον τυπάκο.Όσα χρόνια νταραβερίζομια μ' αυτό το δικτυακό καφενείο,μάθε ότι είναι ο μοναδικός που δεν χρησιμοποιεί τη θέση του για να εδραιώσει την άποψή του.Παντοιοτρόπως.Υπάρχουν όμως εδώ μέσα καυλόσπυρα,που με την παραμικρή υποψία παρέκλισης, σε στέλνουνε αδιάβαστο.Θα το έχεις διαπιστώσει,αλλά δεν σ' αφήνει η περηφάνειά σου να το παραδεχτείς.Όσο για την ειρωνία,έχεις πέσει διάνα,είναι στο DNA του μέσα,τι να κάνουμε....

@all:Όχι,προς Θεού,δεν τα έχω φτιάξει μαζί του,απόδειξη το ban που θα φάω εντός ολίγου...

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί μερικοί, ενώ τους ενοχλούν τόσα πράγματα σε ένα φόρουμ, δε φεύγουν.

Νομίζεις οτι σε ειρωνεύονται ή φοβάσαι να παραθέσεις τις απόψεις σου? Ε τι κάθεσαι? Τόσα άλλα φόρουμ υπάρχουν.

ΥΓ: Εξαιρούνται οι μαζοχιστικές-ψυχοπαθολογικές αιτίες.

Δημοσ.

Δεν εχω δωσει ομως αφορμη paredwse οποτε δεν εχεις λογο εως του παροντος.

Εδω ειναι η σελιδα των στατιστικων backaup και θα τα δω σπιτι ηρεμος (ανευ Ιντερνετ).

Cromb γενικα απεφευγα να ποσταρω σε αυτη την κατηγορια,

dis_member80 αν ειδες σε προηγουμενο ποστ (αλλης σελιδας) ειπα οτι κατανοω τη θεση του καθε Moderator και τη δικαιολογω σε ορισμενες περιπτωσεις.

Later guys....

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν εχω δωσει ομως αφορμη paredwse οποτε δεν εχεις λογο εως του παροντος. [...]

Αντί να ανακαλέσεις την προσβλητική κοτσάνα που μου πέταξες, το συνεχίζεις.

Τι να πω... :-(

Δημοσ.
@paredwse δες σε βιασμούς , ληστείες τα ποσοστά των αλλοδαπών και ελλήνων.Είναι αναλογία 3 προς 2 κάποιες χρονιές

ξαναδιάβασέ τα.

Δημοσ.
ξαναδιάβασέ τα.

Ξέρω να διαβάζω:-)Και στην τελική και έναν μετανάστη να έχω που είναι προβληματικός αυτος δε χρειάζεται.Εσύ δλδ τι περίμενες ? Να ναι περισσότεροι οι αλλοδαποί εγκληματίες σε αναλογία πληθυσμού 5 προς 1?Για να μας δώσει ο paredwse τα στοιχεία των φυλακισμένων να δούμε εκεί ποιοι είναι μειοψηφία

Δημοσ.

έμαθα σήμερα από δημοσιογράφο του νομού Ροδόπης το εξής περιστατικό:

στην Κομοτηνή υπάρχει ένα δημοτικό στο οποίο παρακολουθεί μαθήματα μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. από αυτούς, οι δυο αποκαλύφτηκε πρόσφατα ότι φέρουν τον ιό της ιππατίτιδας Α.

οι γονείς λοιπόν των ελλήνων μαθητών ξεσηκώθηκαν και προσπαθούν μέσω συνελεύσεων να αποβάλλουν τα δυο αυτά παιδάκια με τη δικιολογία ότι "μπορεί μεν η ιππατίτιδα Α να είναι αντιμετωπίσημη, αλλά ποιός ξέρει τι αρρώστιες θα μας κουβαλήσουν στο μέλλον". αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι ίδιοι αυτοί γονείς που έθεσαν το προαναφερθέν "σοφό" επιχείρημα, στο παρελθόν έχουν προσπαθήσει να χωρίσουν την αυλή στη μέση με κάγκελα, μοιράζοντας τους γηγενείς μαθητές από τους αλλοδαπούς, καθώς επίσης και να καθιερώσουν καθαρίστρια σταντ μπάι στις τουαλέτες ώστε όταν οι αλλοδαποί μαθητές τη χρησιμοποιούν, να φροντίζουν την απολύμανσή της.

απόφαση από τη συνέλευση γονέων θα βγει εντός της εβδομάδας.

...μετά από αυτό, απλά δεν έχω λόγια...

ή μάλλον.. απλά ντρέπομαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...