MrSeanKon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Απλα να ΜΗ μιλάνε αυτοί που το παίζουν αντι-ρατσιστές απ' τη στιγμή που δεν έχουν δει καν αλλοδαπό να περνάει απο δίπλα τους ή δε μένουν μαζί του στα 5 μέτρα απόσταση.Σου απαντησα και στο υ2υ επ' αυτου. Αν μπει ενας τραμπουκος σπιτι ενος αντι-ρατσιστη τι θα κανει θα του κατεβασει τα σωβρακα?
insomniaK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Eo, άραξε, μένω κάπου που όλοι είναι αλλοδαποί! Απαντώ σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, που ειπώθηκε σχετικά παραπάνω με τη γνώση της γλώσσσας στη χώρα υποδοχής. Οι χώρες που αναφέρει το παράδειγμα σου, προσφέρουν μαθήματα σε εξευτελιστική τιμή σε όλους τους αλλοδαπούς που το επιθυμούν! Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην Ελλάδα. Οι εξετάσεις στα βασικά της γλώσσας είναι μετά από εύλογο χρονικό διάστημα. Και το προσωπικό μου παράδειγμα, δουλεύω σε κρατικό ινστιτούτο στη Γερμανία τα τελευταία 3 χρόνια, δεν ξέρω γερμανικά (περαν τον πολύ βασικών), σε αντίθεση κατέχω σε αρκετά υψηλό επίπεδο τα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά και ξέρω τα βασικά σε μερικές ακόμα, λατινογενείς κυρίως, γλώσσες. Δεν υπάρχει περίπτωση να με διώξουν, ούτε από τη δουλειά μου, ούτε βέβαια από τη χώρα (αυτό είναι αδύνατον λόγω ΕΕ), αλλά και νιγηριανούς, βραζιλιάνους κλπ κλπ.
MrSeanKon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αυτο ειπα παραπανω (Σαρκοζι methods). Τωρα συγκρινεις τα α**δια (χωρες υποδομων) με τα μυδια (Ουγκαντα, Ελλαντα). Οπως κι εγω πριν (Καναδας vs Ελλαδα). Γιατι εμεις αντιγραφουμε ο,τι σκατο εχουν αυτες οι προηγμενες χωρες και δεν παιρνουμε κατι καλο (να οπως αυτο που με επιβεβαιωνεις περι μαθησεως της τοπικης γλωσσας). Ξερεις τι μου ειπε ενας Γαλλος εκει???? Να εισαι περηφανος για το παρελθον της χωρας σου αλλα να ντρεπεσαι με το τωρινο της χαλι (σε ελευθερη αποδοση).
MrSeanKon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 LEET thanks. Δε θα κανω reply στο θεμα των φοιτητικων παραταξεων γιατι αφενος βγαινουμε εκτος θεματος αφετερου ραντεβου στο MSN. Κι εγω φοιτητης ημουν (κι αιωνιος μαλιστα) αλλα δεν ασχοληθηκα με την πολιτικη. Αλλα που να παρει βλεπουμε το δεντρο κι οχι το δασος. Η πολιτικη της χωρας μας ειναι να θαβει τα προβληματα κατω απο τα χαλι. Μολις διογκωθουν θα μας πιασει η κωλοφορτουνα. Εχω ανοιξει κι ενα θρεντ για το ασφαλιστικο δειτε εδω να ποσο επικαιρο θα ειναι. Τι ασφαλεια και περιθαλψη θα εχει ενας αλλοδαπος οταν ο δικος μας πισινος θα καιγεται??? Θα τον παρει ο αντιρατσιστης και θα τον στειλει εκει που πηγε ο κ.κ. Χριστοδουλος??? Απλα πεταω εδω το link δε θα τη συνεχισουμε τη συζητηση επ' αυτου μπορουμε να τα πουμε εκει. paredwse για να σε ρωτησω κατι αλλο (ειναι λιγο πολιτικο ερωτημα βεβαια) αλλα πες την αποψη σου αν το επιθυμεις. Γιατι οι πατερες μας (οι 300 των Αθηνων) αποφασισαν να μπει πλαφον του 3% ωστε να μπαινεις στη Βουλη???? Με την αθροα εισροη αλλοδαπων θα αποκτησουν κι αλλα δικαιωματα θα ηθελες ενα κομμα στο μελλον να τα κανει μπαχαλο στη Βουλη μετα απο καμποσα χρονια??? Θα με πειτε ρατσιστη τωρα???? Ή ξενοφοβο???? Θα εμπιστευθειτε (υποθετικα μιλαω) σε καποιον αλλοδαπο την τυχη του ΕΣ???? Καποια πραγματα δεν πωλουνται Δε λεω να μπουν οι αντιληψεις του 1967 και πριν (οσοι εχουν φρονηματα μπαινουν οι αλλοι πανε εξορια) αλλα ο φοβος δε φυλαει τα ερημα???? Παντερημα ειναι τα χωρια μας βγειτε απο το καβουκι της υδροκεφαλης πρωτευουσας να δειτε εξω τι συμβαινει....
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Γιατι οι πατερες μας (οι 300 των Αθηνων) αποφασισαν να μπει πλαφον του 3% ωστε να μπεις στη Βουλη???? Με την αθροα εισροη αλλοδαπων θα αποκτησουν κι αλλα δικαιωματα θα ηθελες ενα κομμα στο μελλον να τα κανει μπαχαλο στη Βουλη μετα απο καμποσα χρονια??? Θα με πειτε ρατσιστη τωρα???? Ή ξενοφοβο???? Θα εμπιστευθειτε (υποθετικα μιλαω) σε καποιον αλλοδαπο την τυχη του ΕΣ???? Καποια πραγματα δεν πωλουνται εθνικιστή. επιβεβαιώνεις απόλυτα τον ανθρωπολογικό ορισμό του.
MrSeanKon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ για το χαρακτηρισμο garnele. Τοτε ποια ειναι η θεση σου???? Για να μη με πεις και στενομυαλο ας γινοντουσαν καποια δημοψηφισματα για επικαιρα θεματα οπως το μεταναστευτικο, το ασφαλιστικο κλπ.... Σας αφηνω τωρα εχω κι αλλες ασχολιες. Οταν ξαναμπω τα λεμε.
slygeo87 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 εθνικιστή.επιβεβαιώνεις απόλυτα τον ανθρωπολογικό ορισμό του. Ώπα ρε ανοιχτόμυαλε! Να χαρώ εγώ ορθολογιστή!Κουπεπε κουπεπε!
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ορίστε, το βρήκα: εθνικισμός: στην ανθρωπολογία ο εθνικισμός ορίζεται ως το είδος εκείνο ιδεολογίας το οποίο υποστηρίζει ότι τα πολιτισμικά όρια πρέπει να ταυτίζονται με τα πολιτικά, πράγμα που σημαίνει ότι το κράτος οφείλει να περιλαμβάνει στις τάξεις του πολίτες του "ίδιου είδους". (πηγή: thomas hylland eriksen "μικροί τόποι-μεγάλα ζητήματα") Ώπα ρε ανοιχτόμυαλε!Να χαρώ εγώ ορθολογιστή!Κουπεπε κουπεπε! και μετά? νταχτιρντι?
slygeo87 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ...του λέγανε και μου το παντρεύανε! Μια πάρα πολύ απλή ερώτηση για 'σενα μιας και είσαι γατόνι. Θεωρείς πως είναι πρέπον να μπαίνει όποιος θέλει σε αυτή τη ρημαδο χώρα? Δε πρέπει να έχουμε ας πούμε...ένα επιτρεπόμενο όριο για όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που αναζητούν μια καλλίτερη ζωή ανάμεσα σε εμάς τους ''μονόφθαλμους''?
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ...του λέγανε και μου το παντρεύανε!Μια πάρα πολύ απλή ερώτηση για 'σενα μιας και είσαι γατόνι. Θεωρείς πως είναι πρέπον να μπαίνει όποιος θέλει σε αυτή τη ρημαδο χώρα? Δε πρέπει να έχουμε ας πούμε...ένα επιτρεπόμενο όριο για όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που αναζητούν μια καλλίτερη ζωή ανάμεσα σε εμάς τους ''μονόφθαλμους''? φυσικά και θα πρέπει να υπάρχει ένα όριο. σε πολλά πράγματα. και τώρα με συγχωρείς, πάω δουλειά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 [...] Προς paredwse (δεν κανω multiquote ειναι επιπονο): 1) Δεν εχω καποιο επισημο στοιχειο ουτε πηγα να ρωτησω καποιον απλα μετεφερα τα οσα βλεπουμε στην TV. Ναι, είναι δεδομένο ότι τον τελευταίο καιρό κάνεις thread εδώ με ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση το προηγούμενο βράδυ και το παρουσιάζεις (όπως και οι αγράμματοι και άσχετοι "δημοσιογράφοι" μας) ως... τρομερό και φοβερό: Ενδεικτικά, τα πέντε τελευταία threads που έχεις ανοίξει στο Μπλα-Μπλα: Τρεις ασθένειες σε έξαρση Προσοχή με τα ΑΤΜ!!! Η κατάρα του τηλεοπτικού Ιησού Κυνήγι άγριων ζώων και τα προβλήματα που προκύπτουν Καποδίστριας νο 2 Παντως αν βρω το χρονο θα επισυναψω κατι στο μελλον. Θα το ήθελα πολύ. Γιατί μόνο έτσι μπορείς να τεκμηριώσεις τα γραφόμενά σου. Όλα τα άλλα είναι πυροτεχνήματα που πετάνε στην τηλεόραση. Χωρις να ξερω τι ηλικια εχεις ρωτησε καποιον μεγαλυτερο σου να σου πει πως ηταν πριν το 1990 (για να μην πω πριν το 1980) και συγκρινε την τωρινη κατασταση. Θυμάμαι πολύ καλά πώς ήταν η κατάσταση πριν το 1990. Και πριν το 1980. Σιγουρα η κοινωνια αλλαζει και να μην ερχονταν οι ξενοι παλι θα υπηρχε μια αλλαγη στα δρωμενα αλλα βαζουν κι αυτοι ενα λιθαρακι.Κατανοητος? Περιμένω τα στοιχεία που (θα'πρεπε να) επικαλείσαι για να σου απαντήσω αν είσαι κατανοητός ή όχι. 2) Αυτο που εσυ λες αστειο (ανεργια) δεν εχει να κανει με θεσεις καρεκλας.Συνεπως μην περιμενεις να βρεθει ενας ξενος να γινει διευθυντης εδω και τωρα. Μιλαω για τον εξωκαρεκλικο χωρο. Για πες μας τι "θέσεις" μας πήραν οι ξένοι στη χειρωνακτική εργασία; Το λες κι εσύ ο ίδιος στη συνέχεια του post σου: θα πάει Έλληνας στο χωράφι για ψίχουλα, χωρίς ΙΚΑ, ΣΥΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ; Όχι βέβαια! Γι'αυτό τις σκ*τοδουλειές αυτές τις παίρνουν οι ξένοι. Που δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις κι άμα λάχει, όταν τελειώσουν το μάζεμα της πατάτας ή του βαμβακιού, καλούμε και το Αλλοδαπών και τους μαζεύει. Που θέλουν και λεφτά τα βρωμόσκυλα! Ή νομίζεις ότι δεν γίνονται αυτά; Ρώτα στη Θήβα. Ρώτα στη Λαμία και στον θεσσαλικό κάμπο. 4) Που παει λεγοντας????Χωρις να υπαρχει το αιτιο δυναται να υπαρξει η αφορμη??? Μπορείς, σε παρακαλώ να αναπτύξεις τη συλλογιστική που σε ώθησε να γράψεις "για τον ρατσισμό φταίνει οι ξένοι"; Θεωρείς ότι για τον βιασμό φταίνε οι γυναίκες επειδή είναι γυναίκες; Θεωρείς ότι για τον φόνο φταίει το θύμα επειδή είναι ζωντανό; Αυτά. Προς το παρόν.
Humphrey Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο τόπικ. Να κοιτάξουμε τα δεδομένα. Ο γηγενής πληθυσμός μειώνεται? Ναι. Οι αλλοδαποί αυξάνονται? Ναι. Ομολογώ ότι δεν διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ, αλλά μιας και δεν γ...με που δεν γ....με, και μια ψιλοανάγκη για δυναμικό την έχουμε, γιατί δεν δοκιμάζουμε να τους αφομοιώναμε με το υπόλοιπο του πληθυσμού? Αν τα κουτσούβελα τους και τα δικά μας μεγαλώναν μαζί και αν σταματούσαμε να τους αποκλείουμε από κάποια project, μήπως θα λύναμε κάμποσα προβλήματα παραπάνω?
Petza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο τόπικ. Να κοιτάξουμε τα δεδομένα. Ο γηγενής πληθυσμός μειώνεται? Ναι. Οι αλλοδαποί αυξάνονται? Ναι. Ομολογώ ότι δεν διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ, αλλά μιας και δεν γ...με που δεν γ....με, και μια ψιλοανάγκη για δυναμικό την έχουμε, γιατί δεν δοκιμάζουμε να τους αφομοιώναμε με το υπόλοιπο του πληθυσμού? Αν τα κουτσούβελα τους και τα δικά μας μεγαλώναν μαζί και αν σταματούσαμε να τους αποκλείουμε από κάποια project, μήπως θα λύναμε κάμποσα προβλήματα παραπάνω? Τι μανία σας έχει πιάσει ορισμένους να αλλάξετε εθνικότητα στους ανθρώπους. λες και επειδή φιλοξενούνται στη χώρα μας θα πάψουν να είναι και να αισθάνονται αλβανοί άγγλοι γάλλοι πορτογάλοι και αν επιτρέπεται σε ποια "project" αναφέρεσαι????
adi32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 τι να πει κανεις???? εδω οι μισοι Ελληνες ειναι στα καφενεια καθονται και κλαιγονται για δουλεια και ψαχνουμε να βολεψουμε και ολους της γης τους κολασμενους Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα το Ελλαδισταν Αν ειχαμε βιομηχανιες οπως ειχε η Γερμανια οταν ζηταγε μεταναστες ας ερχονταν και απο την Αιθιοπια και την Ακτη Ελεφαντοστου Τωρα τι να ερθουν να κανουν οι αλλοδαποι Οι γυναικες καταντανε πορνες ή κρατανε τα παιδια Ελληνιδων "νοικοκυρων" οι οποιες τους δινουν 500ε το μηνα απο τα 550ε που παιρνουν δηθεν δουλευοντας στα τελεμαρκετινγκ ή σε δουλειες της πλακας Οι αντρες βαφτιζονται τεχνιτες παντος ειδους που τους εκμεταλλευονται οι μαγκες Ελληνες σε δουλειες που οι αλλοι μαγκες των καφετεριων δεν καταδεχονται να πανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.