Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δημοτικότητα του omni ανεβαινει γιατι :

βαζει κουτακι με καθε τι που ειπε καποιος και απο κατω την απαντηση που του αξιζει.

Δεν μενει κανεις αναπάντητος (ανικανοποίητος)

Δεν ξεχναει κανεναν

απανταει σε ολους με τα omni special edition sp2 επιχειρηματα

θα ηταν ο ιδανικος καλεσμενος σε panel με παραθυρα ή καλεσμενος του Μακη (ξερετε απ αυτους που καλει επίτηδες για αντιπαράθεση, τους αντιμοριακούς τυπους )

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To thread ειναι τεραστιο αλλα θα παραθεσω κι εγω τις αποψεις/γνωμες/παρατηρησεις μου ωστε να συνεχιστει η κουβεντα.

Οι ξενοι ειναι αιτια για:

1) Αυξηση εγκληματικοτητας.

Ας μη γελιωμαστε οταν ανοιξαν τα συνορα κι η κ**οτρυπιδα (γυρω στο 1990) πλακωσαν ορδες απο τις πρωην ανατολικες χωρες.

Ρωσοι ασχολουνται με ακριβες μπιζνες (πορνεια, ναρκωτικα, οπλα, γουνες).

Αλβανοι καθε τοσο ακουμε για ληστειες και φονους.

Δε θελω να πω οτι οι Ελληνες ειμεθα αγιοι αλλα οι δεικτες τιναχθηκαν στα υψη.

2) Αυξηση της ανεργιας.

Οπως και να το κανουμε κοβουν δουλειες αλλα ειμαστε και τεμπεληδες. Θα το πω στο επομενο part.

3) Προκαλουν ενα σωρο αλυσιδωτα προβληματα τα εχετε πει ηδη οπως ρατσισμος (αν και δεν ειναι σε εξαρση εδω ακομη) αλλα το 87% σε προσφατη poll των Ελληνων πασχει απο ξενοφοβια.

Ποσοι απο αυτους ειναι ασφαλισμενοι, ασε οταν ημουν στον ΕΣ κι εβλεπα κατι προκλητικους που το επαιζαν Ρωσσοποντιοι να μας γραφουν στα @@ τους....

Οι ξενοι οφελησαν ωστε να:

1) Kανουν σχεδον ολες τις βαριες δουλειες.

Κι οχι μονο π.χ. οικιακες βοηθοι.

Ειδικα (μενω σε χωριο μονιμα στο Φαρ Ουεστ) αγροτικα και τα συναφη οι Αλβανοι τα κανουν.

Αν σας ζητησω ποιος απο εσας θα ελθει με 40Ε (8ωρο και μιση ωρα brake για μασα) να ριξει ελιτσες δε νομιζω οτι θα προθυμοποιηθουν πολλοι.

Αναλογιστειτε ποσοι εργαζονται σε κατι f_cking LIDL, f_cking security με <= 600Ε μηνιαιως??

Για να λενε οτι μενουμε στην πολη διοτι τους χαλαει ο καθαρος αερας.

2) Υπαρχει ΧΧΧ!

LOL ο μπαρμπα Κωστας στο καφενειο μου λεει ευτυχως που ηρθανε Ρωσσιδες κι ειδαμε μ***ι

Εγω του απαντησα γιαυτο γκρινιαζεις οτι δε σε φτανει η συνταξη??? :-D

Ξεχωρα απο την πλακα εσεις μενετε Αθηνα ξερετε τι παιζει δε θα σας τα πω εγω.

Xρειαζεται σωστη κι υπευθυνη πολιτικη:

1) Οχι ξεφραγο αμπελι το Ελλαδισταν.

Ποσοι απο τους ξενους εχουν νομιμες αδειες???

Και το κυριοτερο ξερουμε και τα πραγματικα τους στοιχεια?

Πριν 20 ετη επισκεφθηκα το Montreal.

Καποια νυχτα με σταματησαν για ελεγχο και τους εδειξα το διαβατηριο.

Αμεσως ο αρχιcop πηρε τηλεφωνο το αεροδρομιο κι ελεγξε αν ειμαι νομιμα εκει αλλα και συναμα εμαθε ποσες μερες εχω το δικαιωμα να παραμεινω.

Ομως συγκρινουμε Καναδα (χωρα με @@) vs Ελλαδα???

Ε ναι γιατι δηλαδη να ειμαστε μια ζωη πισω???

2) Τοσο η Γαλλια (με το Σαρκοζι) αλλα κι η Αυστραλια βαζουν τους υποψηφιους μεταναστες να συμπληρωνουν ενα multiple choice με πολλες ερωτησεις.

Αν fail τοτε ΓΙΟΚ.

Συνεπως οταν το περασει καποιος δε σημαινει οτι ξερει μονο τη γλωσσα αλλα και να διαβαζει.

Για ρωτηστε ποσοι απο αυτους που μενουν τοσα χρονια εδω αν ξερουν να διαβαζουν την ελληνικη γλωσσα?

3) Να ελθουν μεταναστες εδω αλλα οσοι χρειαζονται.

Κι οχι να γυρνουν δεξια κι αριστερα ως μπολοσκυλα.

Πας να πιεις εναν καφε ερχεται καθε τοσο ενας μελαμψος και σου λεει σιντι, παρε σιντι...

Για ρωτηστε κανεναν που πηγε στις φαμπρικες της Γερμανιας το 60 να σας πει οτι μεχρι και τα δοντια του κοιταγαν....

Εδω????

Ασε δεν παιζει καλα το ΕΣΥ....

Γι' αυτό, πηδ@τε γιατί χανόμαστε...
Ο Πανουσης (ασχετα με τη γνωμη σας για δαυτονε) καλα το εχει πει....
Δημοσ.

...να προσθέσω και κάτι ακόμα.

ΕΓΩ στη γειτονιά που μένω για να μη σου πω πόλη νιώθω μεινότητα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Αν δεν είσαι παθός δε μπορείς να καταλάβεις τα παραπάνω επιχειρήματα που έγραψες.

Δημοσ.

Α μπραβο Χρυσοστομε.

Καλα το ειπες.

Κοιταξε δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα (εως τωρα) μαλιστα εχει τυχει και πινω και καμμια μπυρα με Αλβανους στο καφενειο αλλα θα συμφωνησεις πιστευω οτι το μεταναστευτικο προβλημα ειναι μια ωρολογιακη βομβα.

Καποτε θα κανει μπαμ κι αν κανει μπουμ τοτε την κατσαμε.

Ειμαι ενας απο τους 4 νεους του χωριου (κατω των 35) πας ρε γαμωτο να πιεις εναν καφε κι ολοι μιλανε αλβανικα κοιταει ο μπαρμπας και κουναει το κεφαλι του με απορια...

Το προβλημα αυτο δεν πρεπει να βασιζεται σε πολιτικες αντιληψεις αυτο πρεπει να το συνειδητοποιησουμε ολοι μας.

Οφειλουν λοιπον οι 300 (οχι του Λεωνιδα) να κατσουν κατω και να τα πουν χαρτι και καλαμαρι και να τα βρουν.

Δηλαδη τι θα κανει ενας ο οποιος ειναι ρεστος και ταπι????

Δε θα παρανομησει????

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα θπαρχει μεγαλο προβλημα ειδικα στην επαρχια και ειδικα στην Κρητη ενας ελληνας δεν υπαρχει ολο Αλβανοι

Δημοσ.

Φίλε προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ, μέχρι τώρα στα 20 μου η καλλίτερη σχέση που έχω κάνει ήταν με Αλβανίδα.

Δημοσ.

Έλα ρε κάτσε καλά, μιλάνε τώρα οι Αθηναίοι των Βορείων Προαστίων για ρατσισμό και ίσα δικαιώματα.

Να τους πω εγώ τι σημαίνει φιλότιμο και καλή καρδιά.

Δημοσ.

Αργήτης φίλε.Περιφέρεια.Νομός αργολίδας.Έναντι πλατείας ''Αλβανών'' δίπλα απ' το Δικαστήριο.

• Super Moderators
Δημοσ.
To thread ειναι τεραστιο αλλα θα παραθεσω κι εγω τις αποψεις/γνωμες/παρατηρησεις μου ωστε να συνεχιστει η κουβεντα.

Οι ξενοι ειναι αιτια για:

1) Αυξηση εγκληματικοτητας.

Ας μη γελιωμαστε οταν ανοιξαν τα συνορα κι η κ**οτρυπιδα (γυρω στο 1990) πλακωσαν ορδες απο τις πρωην ανατολικες χωρες.

Ρωσοι ασχολουνται με ακριβες μπιζνες (πορνεια, ναρκωτικα, οπλα, γουνες).

Αλβανοι καθε τοσο ακουμε για ληστειες και φονους.

Δε θελω να πω οτι οι Ελληνες ειμεθα αγιοι αλλα οι δεικτες τιναχθηκαν στα υψη.

Έχεις κάποιο επίσημο στοιχείο; Κανά στατιστικό πχ από την Ελληνική Αστυνομία; :-)

Γιατί άλλα λέει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως:

http://www.mopo.gr/main/Attachments/Attachment17098_eglimatikotita.pdf

Για ρίξε μια ματιά κι αν θες ανάλυση, το ξανασυζητάμε. :-)

2) Αυξηση της ανεργιας.

Οπως και να το κανουμε κοβουν δουλειες αλλα ειμαστε και τεμπεληδες. Θα το πω στο επομενο part.

Εδώ είναι τόσο αστείο το επιχείρημα που δεν χρειάζεται καν να παραθέσω στοιχεία.

3) Προκαλουν ενα σωρο αλυσιδωτα προβληματα τα εχετε πει ηδη οπως ρατσισμος (αν και δεν ειναι σε εξαρση εδω ακομη) αλλα το 87% σε προσφατη poll των Ελληνων πασχει απο ξενοφοβια.

Σωστόοοοο! Για τον ρατσισμό φταίνε οι ξένοι - όχι οι ημεδαποί που είναι ρατσιστές αλλά οι αλλοδαποί που έρχονται!

Με την ίδια λογική:

Για τον βιασμό, φταίνε οι βιασμένες. Αν δεν ήταν γυναίκες, δεν θα τις βίαζαν.

Για τις ληστείες φταίνε τα θύματα. Αν δεν είχαν πορτοφόλι, δεν θα τους λήστευαν.

Για τις ανθρωποκτονίες φταίνε οι νεκροί. Αν δεν ήταν ζωντανοί δεν θα τους σκότωναν.

Και πάει λέγοντας... :-)

Έλα ρε κάτσε καλά, μιλάνε τώρα οι Αθηναίοι των Βορείων Προαστίων για ρατσισμό και ίσα δικαιώματα.

Να τους πω εγώ τι σημαίνει φιλότιμο και καλή καρδιά.

Προτείνω να μας δημοσιεύσεις μια λίστα με αυτούς που επιτρέπεται να μιλάνε. :-)

Όλοι οι άλλοι (συμπεριλαμβανομένων όσων δεν γουστάρεις κι όσων διαφωνούν με τις απόψεις σου) να χαρακτηρίζονται αριστερόφιλοι, προδότες, αλήτες, πρεζάκια και βάζελοι.

;)

Δημοσ.

Oπς! Τι μου θυμισες!

Πρωτοπαρουσιαστηκα στο ΚΕΜΧ!

Παντως η κουβεντα με το slygeo87 μου εκανε καλο (κι ανταλλαξαμε MSN να λεμε prive τις @@ες μας) :lol:

Για να συνεχισουμε στο θεμα δεν ερχονται πλεον τοσοι Αλβανοι οπως παλιοτερα. Εχει ανεβει κι εκει η οικονομια τους εν σχεση με το παρελθον. Οπως κι εμεις δεν παμε Γερμανια, USA, Canada, Australia με τους ρυθμους πλεον του παρελθοντος...

Γιαυτο λοιπον καποιος πολιτικος (δε λεω ονομα) ειχε πει πολυ σωστα (κατα την κριση μου ετσι???) οτι αξιζει να βοηθησουμε κι αυτους τους ανθρωπους να αναδυθουν οικονομικα ωστε να παραμενουν στον τοπο τους

Προς paredwse (δεν κανω multiquote ειναι επιπονο):

1) Δεν εχω καποιο επισημο στοιχειο ουτε πηγα να ρωτησω καποιον απλα μετεφερα τα οσα βλεπουμε στην TV.

Παντως αν βρω το χρονο θα επισυναψω κατι στο μελλον.

Ομως δεν ισχυριστηκα οτι οι Ελληνες ειναι παναγιες ζωγραφιστες.

Τωρα ενας ξενος κακοποιος κολλαει με τον αρχινονο εδω (κυλαει ο τετζερης και παει στο καπακι).

Χωρις να ξερω τι ηλικια εχεις ρωτησε καποιον μεγαλυτερο σου να σου πει πως ηταν πριν το 1990 (για να μην πω πριν το 1980) και συγκρινε την τωρινη κατασταση.

Σιγουρα η κοινωνια αλλαζει και να μην ερχονταν οι ξενοι παλι θα υπηρχε μια αλλαγη στα δρωμενα αλλα βαζουν κι αυτοι ενα λιθαρακι.

Κατανοητος?

2) Αυτο που εσυ λες αστειο (ανεργια) δεν εχει να κανει με θεσεις καρεκλας.

Συνεπως μην περιμενεις να βρεθει ενας ξενος να γινει διευθυντης εδω και τωρα.

Μιλαω για τον εξωκαρεκλικο χωρο.

3) Μας παρακαλεσες να κανουμε edit τα post μας γιατι ανεφερα τι ψηφισα (slygeo87 το ζητησε).

Γιαυτο και δε σου απανταω για τους αριστεροφιλους.

4) Που παει λεγοντας????

Χωρις να υπαρχει το αιτιο δυναται να υπαρξει η αφορμη???

Δημοσ.
Προτείνω να μας δημοσιεύσεις μια λίστα με αυτούς που επιτρέπεται να μιλάνε. :-)Όλοι οι άλλοι (συμπεριλαμβανομένων όσων δεν γουστάρεις κι όσων διαφωνούν με τις απόψεις σου) να χαρακτηρίζονται αριστερόφιλοι, προδότες, αλήτες, πρεζάκια και βάζελοι. ;)

Σιγά μη κάτσω να καταγράψω και λίστα για πάρτη τους.Απλα να ΜΗ μιλάνε αυτοί που το παίζουν αντι-ρατσιστές απ' τη στιγμή που δεν έχουν δει καν αλλοδαπό να περνάει απο δίπλα τους ή δε μένουν μαζί του στα 5 μέτρα απόσταση.

Δεν αντιπαθώ κανέναν απλά η αριστερά θεωρείται της μόδας στις ''φοιτητικές'' ηλικίες συνήθως.Όλες οι άλλες λέξεις είναι δικές σου και λίγα με τη Πανάθα γιατι θα φας ban. :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...