Socratis_g Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 1. are you fucking serius ο Μεταξας "αξιος" ηγετης???? Καραδικτάτορας ήτανε. Αλλά το ακυρό του το έριξε στους ιταλούς.
Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 @Petza έχεις δίκιο σε αυτό που λες, σκέψου όμως οτι κάτι παρόμοιο κάνουμε και στην Ελλάδα, δλδ κάνουν οι εγκληματίες Αλβανοι ληστείες, βιασμούς, ξυλοδαρμούς κτλ και τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι. Κάτι τέτοιο είπα πως γίνεται και στην Γερμανία. Δηλαδή κάποιοι Γερμανοί συγχέουν Τούρκους και Έλληνες, όχι ως προς την καταγωγή, αλλά ως προς την νοοτροπία και τη συμπεριφορά. Αυτό είναι το λάθος - κατά τη γνώμη μου - και το 2ο ακόμη πιο σημαντικό λάθος, πιστεύω πως είναι να φορτώνουμε στους Αλβανούς πράγματα τα οποία δεν έχουν κάνει (κατι πολύ συγκεκριμένες ιστορίες που τις ακούς σε όλη την Ελλάδα να έχουν συμβεί ξεχωριστά σε κάθε πόλη σε γνωστούς γνωστών, φίλων, μπατζανάκιδων κτλ.), απλά και μόνο για να στηρίζουμε τα - κατά τη γνώμη μας - σωστά επειχηρήματα μας κατά των Αλβανών.
omnislash Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 are you fucking serius ο Μεταξας "αξιος" ηγετης???? Ναι καθιέρωσε το ικα, την εργατική εστία, το 8ωρο έχτισε στον Πειραιά τουλάχιστον που ξέρω ένα Θεμιστοκλειο , ένα νοσοκομείο και τον ηλεκτρικό.Σε σχέση με κάποιους άλλους πολύ καλύτερος.Και το κυριότερο κυνήγησε κάτι κόκκινους απάτρηδες που θέλαν να φύγει το 19 ο στρατός από τη Μ.Ασία.Και γω να έφευγε γιατί τι κάναμε μέσα στην έρημο αλλά αυτοί το λέγαν επειδή ήταν προδότες.(ιστορικό είναι το παραπάνω όχι πολιτικό) Καραδικτάτορας ήτανε. Γιατί υπήρχε γαμισοαπαγόρευση τότε?Πήρε εργατικά μέτρα αυτό να κοιτάς.δε ναι τυχαίο που ο "πρόγονος"του Λάτση ο Ποδοσάκης βγήκε μετά τον εμφύλιο.Γιατί Ποδοσάκηδες και Λάτσηδες σε δικτατορίες δεν ευδοκιμούν.Καλά βέβαια εκεί ´οταν οι εργάτες πήγαιναν στον πόλεμο οι αρχιΕΟΝιτες ήταν πίσω και μαζευαν τρόφιμα σε αποθήκες.Τετοια καλά παιδιά ήταν.Ριψασπιδες.Και επιπλέον κάποιος κύριος που έπρεπε να πολεμήσει τότε έφυγε στο εξωτερικό Αυτο με την γιατρο ειναι ο ορισμος του ρατσισμου, αν δεν μπορεις να το δεις δεν ξερεις τι σημαινει ρατσισμος. Κοίτα όταν πας σε ένα κομμωτήριο χωρίς να κλείσεις ραντεβού δεν εξυπηρετείσαι εσύ αλλά αυτός που έκλεισε ραντεβού.Ετσι λοιπόν εσύ ή οι γονείς σου πληρώνουν ασφάλιση.Ε οΑλβανός που δεν πληρώνει μπορεί να περιμένει.Ρατσισμός φίλε μου σημαίνει να θεωρείς ότι η φυλή σου είναι ανώτερη από κάποιαν άλλη.Βέβαια στις μέρες μας σημαίνει να μην ανέχεσαι τον κάθε Αλβανό να σου πηδάει τη γκόμενα. Ο Ελληνας δεν μπορεί μπορεί ο Αλβανός Οργασμο ειχε, ή το γλυτωσε το γκαστρωμα?? αν βιάζαν τη γκόμενα σου θα λεγες το ίδιο.?Μαλλον θα φευγες γιατί ξέρεις μικροί στο λύκειο στα φλωράκια που μετά γίναν αριστεροί (δεν το ξέραμε τότε) όταν μιλάγαν με κοπέλες πηγαίναμε και τις χουφτώναμε για πλακα και τα φλωράκια δε λέγαν τπτ.Οπότε...Παντως αν θυμάσαι είχε γίνει ένα θέμα που ξεπαρθενέψανε μια πουτάνα Βουλγάρα.Οταν Ελληνας βιάζει ξένη γίνεται χαμός, όταν Ελληνίδα βιάζεται κανένα πρόβλημα Στον ελληνα εργαζομενο των 580 ευρω του χρειαζονται μπας και παρει συνταξη ποτε. Κάτσε πριν τους μετανάστες δεν παίρναν σύνταξη
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως αν θυμάσαι είχε γίνει ένα θέμα που ξεπαρθενέψανε μια πουτάνα Βουλγάρα. Είναι 9.05. Θέλω μέσα σε 24 ώρες να μου βρεις πηγές για το αν όντως ήταν ιερόδουλη και αν ναι, αν αυτό χρησίμευσε ως ελαφρυντικό στη δίκη. Αλλιώς λέω να μπανάρω ένα μαλάκα Έλληνα.
marios1957 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ...Αλλιώς λέω να μπανάρω ένα μαλάκα Έλληνα. Και πoυ το ξέρεις εσύ αυτό;
omnislash Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλιώς λέω να μπανάρω ένα μαλάκα Έλληνα. Πω πω επιχείρημα με βούλωσες τώρα.Και κομμένα τα μαλάκα.:twisted:Δεν είσαι κολλητός μου.Μπάτσος του forum είσαι :twisted: Θέλω μέσα σε 24 ώρες να μου βρεις πηγές για το αν όντως ήταν ιερόδουλη και αν ναι, αν αυτό χρησίμευσε ως ελαφρυντικό στη δίκη. Μπες σε κανα hub και ψάξε κανά βιντεάκι.Η μπορεί να σου ρθε στο κινητό.Λες και συ όταν ήσουν 17 δε σου κωλοτριβιόντουσαν τα 15χρονα.Εγώ σου λέω γιατί στο ένα έγινε χαμός και στο άλλο τπτ.
DIMITRISG Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε γαμώτο ολο θελω να παρω μερος σε αυτο το thread αλλα καθε post με αποπροσανατολιζει Récapitulation Το θεμα ειναι αν υπαρχει ρατσισμός στην ελλάδα ; ή αν το προβλημα ειναι οι αλβανοι; αν τα ελληνακια ειναι πιο τζογλανια απο τα αλβανακια ή βουλγαράκια; οι ταξικες διαφορες στην ελλαδα; οι χλυδατοι δημοι της αθήνας ; Σαράφης Τρίκαλα
Petza Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 @Petza έχεις δίκιο σε αυτό που λες, σκέψου όμως οτι κάτι παρόμοιο κάνουμε και στην Ελλάδα, δλδ κάνουν οι εγκληματίες Αλβανοι ληστείες, βιασμούς, ξυλοδαρμούς κτλ και τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι. Κάτι τέτοιο είπα πως γίνεται και στην Γερμανία. Δηλαδή κάποιοι Γερμανοί συγχέουν Τούρκους και Έλληνες, όχι ως προς την καταγωγή, αλλά ως προς την νοοτροπία και τη συμπεριφορά. Αυτό είναι το λάθος - κατά τη γνώμη μου - και το 2ο ακόμη πιο σημαντικό λάθος, πιστεύω πως είναι να φορτώνουμε στους Αλβανούς πράγματα τα οποία δεν έχουν κάνει (κατι πολύ συγκεκριμένες ιστορίες που τις ακούς σε όλη την Ελλάδα να έχουν συμβεί ξεχωριστά σε κάθε πόλη σε γνωστούς γνωστών, φίλων, μπατζανάκιδων κτλ.), απλά και μόνο για να στηρίζουμε τα - κατά τη γνώμη μας - σωστά επειχηρήματα μας κατά των Αλβανών. Για το θέμα των λαθρομεταναστών έχω πει αρκετές φορές την άποψή μου και δεν θα ήθελα στην παρούσα στιγμή να την επαναλάβω Πάντως να είσαι σίγουρος ότι στη Γερμανία δεν πήγε ούτε βρίσκεται κανένας παράνομα εκεί (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για ένα κράτος). Το γιατί συμβαίνει αυτό νομίζω είναι εύκολο να το καταλάβεις αν συγκρίνεις την σοβαρότητα που διακρίνει τις 2 χώρες.
Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πω πω επιχείρημα με βούλωσες τώρα.Και κομμένα τα μαλάκα.:twisted:Δεν είσαι κολλητός μου.Μπάτσος του forum είσαι :twisted: Μπες σε κανα hub και ψάξε κανά βιντεάκι.Η μπορεί να σου ρθε στο κινητό.Λες και συ όταν ήσουν 17 δε σου κωλοτριβιόντουσαν τα 15χρονα.Εγώ σου λέω γιατί στο ένα έγινε χαμός και στο άλλο τπτ. δε με νοιάζει γτ το πες ρε παλικάρι μου. με νοιάζει ότι βιάσαν μια κοπέλα και εσύ τη βγάζεις πόρνη. κ γενικά, άμα δε τα πάω καλά με τους βιαστές, σκέψου πως τα πάω με τους ευνούχους που τους κάνουνε πλάτες. έχεις 19.5 ώρες.
1980 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 και αμα του ριξεις μπαν θα αλλαξει τιποτα μεσα στο κεφαλι του? το ιδιο θα πιστευει και η μαλακια ειναι οτι δεν κανει πλακα η το λεει πανω σε συνχυση οποιασδηποτε μορφης, το πιστευει.
FilipposMD Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε συ omni, έχεις πατήσει ποτέ σε νοσοκομείο και λες ότι οι ξένοι είναι διπλάσιοι απ'τους Έλληνες; Πρέπει να καταλάβεις κάποτε ότι από ένα περιστατικό δεν μπορείς να κάνεις γενικεύσεις. Ωραία, επειδή δηλαδή κάποιοι Αλβανοί βίασαν, οι Αλβανοί είναι βιαστές. Όταν βιάζουν οι Έλληνες όμως, είναι οι Βουλγάρες πόρνες. Φοβερή λογική. Τέλος πάντων, ελπίδα δε βλέπω να υπάρχει μαζί σου, αλλά σου το ξαναλέω. Επιδίωξε να βγεις στο εξωτερικό. Όταν γίνεις φιλαράκι με Πακιστανούς, Βέλγους, Κινέζους, Νιγηριανούς κτλ. θα μάθεις ότι η μαλακία δεν έχει εθνικότητα, ούτε η εγκληματικότητα ούτε τίποτα απ'όλα αυτά. Πήγαινε στην Αυστραλία, τον Καναδά ή κάποια άλλη πολυεθνική κοινωνία ή ρώτα κάποιον που έχει πάει να σου πει τι ωραία που όλες οι φυλές του κόσμου φέρονται εξίσου καλά ή εξίσου εγκληματικά όταν γεννιούνται στις ίδιες κοινωνικές συνθήκες. Η πλάκα είναι ότι είσαι και καλά αγωνιστής κατά των ταξικών διακρίσεων, αλλά με τις εθνικές διακρίσεις δε βλέπω να έχεις πρόβλημα. Αν η γιατρός έλεγε δηλαδή να εξετάζονται πρώτα οι πλούσιοι και μετά οι φτωχοί, επειδή καταβάλλουν περισσότερες εισφορές, θα το θεωρούσες λογικό ή θα μας άρχιζες στο κήρυγμα; Τρικυμία εν κρανίω μιλάμε...
Petza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι 9.05. Θέλω μέσα σε 24 ώρες να μου βρεις πηγές για το αν όντως ήταν ιερόδουλη και αν ναι, αν αυτό χρησίμευσε ως ελαφρυντικό στη δίκη. Αλλιώς λέω να μπανάρω ένα μαλάκα Έλληνα. μη με παρεξηγήσεις ρε Omni αλλά αυτό που θέλει να κάνει ο έξω-απ εδώ μου ακούγεται σαν να αποβάλει ο διαιτητής τις από τον αγώνα
omnislash Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 με νοιάζει ότι βιάσαν μια κοπέλα και εσύ τη βγάζεις πόρνη Εμένα πάλι δε με ενδιαφέρει τι σε νοιάζει.Και όχι δεν πήρε λεφτά γι αυτό που έκανε αν αυτό σε ικανοποιεί.Γιατί αν εσύ θεωρείς ως πόρνη αυτή που πληρώνεται εγώ θεωρώ κάθε γυναίκα που κωλοτρίβεται σε κάποιον χωρίς πρώτα να της την πέσει εκείνος.Και σε ξαναρωτάω γιατί στο ένα φάγαμε τόσες σελίδες ποστ και το άλλο πέρασε στα ψιλά Ρε συ omni, έχεις πατήσει ποτέ σε νοσοκομείο και λες ότι οι ξένοι είναι διπλάσιοι απ'τους Έλληνες; Ρε γμγ γιατρός είσαι πήγαινε στο Τζάνειο, στο Μεταξά στο Αγιά Σοφιά να δεις την αναλογία.Σαφώς και δε γίνεται να ναι περισσότεροι ανα είναι το 1/4 του πληθυσμού.Αλλά όταν ένας Αλβανός είναι σε νοσοκομείο φέρνει μαζί του και όλη τη φαμελιά του.Και ξέρεις κάτι μακάρι να μη μένει κανείς στα ράντζα αλλά αν ο Τούρκος επιτεθεί καμιά φορά εγώ και συ θα πάμε να πολεμήσουμε , εγώ και συ πληρώνουμε φόρους ο μετανάστης στ αρχίδια του παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και φεύγει.Θες παράδειγμα?Οταν τα καθάρματα οι Εβραίοι βομβάρδιζαν πέρσι οι Ελληνες που ζουν εκεί την έκαναν για εδώ.Δεν κάθησαν να "υπερασπιστούν" τις δουλείες τους εκεί ούτε να βοηθήσουν τους Λιβανέζους αλλά με τις εθνικές διακρίσεις δε βλέπω να έχεις πρόβλημα Η άποψη μου εμένα είναι μια λέξη ποσόστωση.Οι καλοί χρειάζονται οι εγκληματίες και οι βιαστές όχι.Και πρόσεξε αν εσύ έχεις να πηδήξεις 6 μήνες τι θα κανεις?Δε θα χεις ορμές?Αν δεν έχεις να φας δε θα κλέψεις? Και επειδή έχεις μεσάνυχτα από Ευρώπη πες μου μια χώρα που δεν έχει ξενόφοβα κίνήματα.Ιταλία, Ολλανδία αντιμεταναστευτικοι νόμοι.Αγγλία οι συντηρητικοί θέλουν το ίδιο.Μέρκελ το ίδιο.Βέλγιο ας μη μιλήσουμε εκεί υπάρχουν γκετο Φλαμανδών ακόμα και οι Ρώσσοι ξυπνήσανε.Δεν είναι πολιτική η τελυταία παράγραφο διαπίστωση κάνω και αμα του ριξεις μπαν θα αλλαξει τιποτα μεσα στο κεφαλι του? το ιδιο θα πιστευει και η μαλακια ειναι οτι δεν κανει πλακα η το λεει πανω σε συνχυση οποιασδηποτε μορφης, το πιστευει. Τουλάχιστον εγώ δεν είμαι της άποψης 'Εγω ζω στην Κυψέλη, γαμιέμαι καθε μέρα να βγάλω το μεροκάματο και ας το Λάτση να με κλέβει και να ζει σε βιλάρα".Και να το θαυμάζω από πάνω Και δε νομίζω να τον επείραξε αυτό.Αυτό εδώ τον επείραξε μικροί στο λύκειο στα φλωράκια που μετά γίναν αριστεροί (δεν το ξέραμε τότε) όταν μιλάγαν με κοπέλες πηγαίναμε και τις χουφτώναμε για πλακα και τα φλωράκια δε λέγαν τπτ
Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα πάλι δε με ενδιαφέρει τι σε νοιάζει.Και όχι δεν πήρε λεφτά γι αυτό που έκανε αν αυτό σε ικανοποιεί.Γιατί αν εσύ θεωρείς ως πόρνη αυτή που πληρώνεται εγώ θεωρώ κάθε γυναίκα που κωλοτρίβεται σε κάποιον χωρίς πρώτα να της την πέσει εκείνος.Και σε ξαναρωτάω γιατί στο ένα φάγαμε τόσες σελίδες ποστ και το άλλο πέρασε στα ψιλά δν ξέρω ποιο πέρασε στα ψιλά. γενικά κάθε βιασμός για μένα θα έπρεπε να τιμωρείται με σωματικά βασανιστήρια και θάνατο. συνοπτικά. αν δν σχολιάζω κάτι, είναι επειδή δν το ξέρω, το άλλο ήταν πιο "περίεργο" επειδή η όλη φάση παίχτηκε σε σχολείο και βρέθηκαν πλάτες για τα καμάρια μας (σαν εσένα!!!!) επειδή η άλλη ήταν βουλγάρα και όχι άρεια ελληνίδα. γενικά ρε παλικάρι μου, 18.5 ώρες. Τουλάχιστον εγώ δεν είμαι της άποψης 'Εγω ζω στην Κυψέλη, γαμιέμαι καθε μέρα να βγάλω το μεροκάματο και ας το Λάτση να με κλέβει και να ζει σε βιλάρα".Και να το θαυμάζω από πάνωΚαι δε νομίζω να τον επείραξε αυτό.Αυτό εδώ τον επείραξε αυτό δν ξέρω αν το λέμε για μένα.
punky Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή οι πραγματικοί πρωταγωνιστές ενός φόρουμ είναι οι χρήστες του, ας δούμε τι συνέβει σε όσους διάβασαν το τελευταίο ποστ του ομνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.