Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχήν δε μένω στα Δυτικά προάστια και όσο μπορώ τα αποφεύγω.

για να τα αποφεύγεις, σημαίνει ότι δεν τα θεωρείς "αντάξια" του επιπέδου σου ε?

Τώρα εμένα μου τη σπάει κάποιος να χαρακτηρίζει ανθρώπους σχετικά με την οικονομική τους προέλευση και το επίπεδο μόρφωσης τους.

Ενώ αν τους χαρακτηρίζεις σύμφωνα με την εθνικότητά τους, είναι καλύτερα? (πχ κωλοαλβανοί,κλπ)!!!

Γιατί σχετικά με τη βρωμιά και τη σαπίλα αυτή κυκλοφορεί περισσότερο στα χλιδάτα σπίτια και όχι στα λαικά.

πριν από ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕΙΡΑ, έγραψες ότι εσένα σου τη σπάει να χαρακτηρίζει ανθρώπους σχετικά με την οικονομική τους προέλευση και το επίπεδο μόρφωσης τους,και τώρα σχολιάζεις για τη βρωμιά και τη σαπίλα των χλιδάτων σπιτιών????

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα εμένα μου τη σπάει κάποιος να χαρακτηρίζει ανθρώπους σχετικά με την οικονομική τους προέλευση και το επίπεδο μόρφωσης τους.Γιατί σχετικά με τη βρωμιά και τη σαπίλα αυτή κυκλοφορεί περισσότερο στα χλιδάτα σπίτια και όχι στα λαικά.

Ρε, αν συνδυάσω την ανικανότητά σου να διακρίνεις βορρά-νότο και αριστερό και δεξί χέρι με την παραπάνω δήλωση, μήπως τελικά είσαι αριστερός και δεν το ξέρεις;

Δημοσ.

Επειδή έχει ξεφύγει εδω και πολλές σελίδες το θέμα, λέω να κάνω ενα σχετικό post...

Το γεγονός του οτι 1/4 είναι αλλοδαπός γιατί μου ακούγεται σαν κατηγορία του "εγγενούς" Έλληνα προς τους αλλοδαπούς;

Δηλαδή μας λένε οτι περίπου 2.5 εκατομμύρια (ή 6854 σε ? :P ) απο τα 10 μύρια είναι αλλοδαποί, οπότε αυτομάτως ο πληθυσμός αυτής της μικρής χώρας, ο οποίος τείνει προς εξαφάνιση, αυξάνεται σημαντικά.

Αυτό θα βοηθούσε πολύ την χώρα, ΑΝ: οι Έλληνες δν ήμασταν τόσο άτιμη φάρα (μακράν χειρότερη απο τους Τούρκους, είμαι Τσαμπίκος και γνωρίζω αρκετούς Τούρκους) που να μην μπορούμε να συμφιλιωθούμε αναμεταξύ μας, έτσι ώστε να απορροφήσουμε τον ξένο πληθυσμο.

Αυτό θα βοηθούσε τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία πηγαίνουν γραμμή για κατάρρευση, την ενδυνάμωση του εργατικού δυναμικού της χώρας (βλ. Γερμανία μετά τον β' παγκόσμιο, είχε 4μύρια Γερμανούς άνεργους και όμως ήθελαν τους μετανάστες για να γίνει πιο γρήγορα η ανασυγκρότηση της χώρας) και την εν μέρη επίλυση του προβλήματος της υπογεννητικότητας.

Μπορεί να ακούγονται χοντροκομμένα όλα αυτά που λέω, αλλά πιστεύω (προσωπική γνώμη η οποία έχει προκύψει και αυτή απο προσωπικές παρατηρήσεις - εμπειρίες), πως σε γενικές γραμμές ισχύουν.

Αν δε μπορούμε να δώσουμε παιδεία (δεν εννοώ μόρφωση στα σχολεία, αν και αυτά ευθύνονται για την παιδεία σε μια χώρα) στα "εγγενή" ελληνόπουλα, πως περιμένουμε να προσαρμοστούν σωστά στη χώρα μας οι μετανάστες;

Και στο κάτω κάτω αυτό που λέγεται για τους Αλβανούς, οτι δλδ μόνο αυτοί δημιουργούν τόσα προβλήματα εγκληματικότητας κτλ στη χώρα, ας δουν πως χαρακτηρίζουν τους δικούς μας μετανάστες ακόμη και σήμερα στη Γερμανία (πέραν του οτι θεωρούν Ελληνα=Τούρκο και τους Τούρκους τους σιχαίνονται περισσότερο απ'οτι κάποιοι απο εμάς τους Αλβανούς) ή στην Αμερική, όταν κατέφθαναν τα πρώτα μεταναστευτικά ρεύματα... Τελικά ίσως όλες αυτές οι ιστορίες φανταστικών και μη φίλων που ακούμε τόσα χρόνια να βγαίνουν απο το στομάχι μας, προκειμένου να αποκτήσει υπόσταση αυτό που φοβόμαστε (ο ίδιος μας ο εαυτός και οι προσωπικές αδυναμίες μας δλδ) και προσωποποιώντας το να νομίζουμε οτι ξέρουμε ποιον πρέπει να νικήσουμε για να γίνει καλύτερη η ζωή μας.

Το πρόβλημα με την μετανάστευση (κυρίως οικονομική) είναι παγκόσμιο. Ο μετανάστης ενσαρκώνει τα προβλήματα και τις αδυναμίες του ιθαγενή (του ντόπιου δλδ). Αν ο μετανάστης είναι φτωχός, ανειδίκευτος, αγράμματος και προέρχεται απο πρώην κομμουνιστικό - διαλυμένο - κράτος, όσο καλός άνθρωπος και αν είναι, όσο ειλικρινείς και πιστός εργάτης, φίλος, εργοδότης, σύζηγος, γείτονας κτλ. απο την στιγμή που δεν είναι καλύτερος (για το κράτος και τους συμπολίτες του) πολίτης απο τον εγχώριο, τότε ειναι αυτός που δημιουργεί ΟΛΑ τα προβλήματα.

Αν πάλι ο μετανάστης είναι Γερμανός, Αμερικανός κτλ τότε αλλάζει το πράγμα, γιατί όσο είρωνας και αν είναι, όσο κουτσομπόλης ή ότι άλλο ελλάτωμα και αν αν έχει, επειδή προέρχεται απο ενα κράτος με πολύ καλύτερες υποδομές και ήρθε στο φτωχό Ελλαδιστάν για να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια με την σύνταξή του, είναι σίγουρα καλύτερος άνθρωπος απο εμάς, διότι εδώ θα φάει τα λεφτά του, σε αντίθεση με τον εργάτη.

Αυτή είναι η πραγματικότητα του Νεο - μαλακα - Έλληνα.

Και όπως λέει και στη νέα του ταινία ο Περάκης: "...θέλεις Βουλγάρα στο κρεβάτι και Αλβανό εργάτη..."

Δημοσ.
.Και στο κάτω κάτω αυτό που λέγεται για τους Αλβανούς, οτι δλδ μόνο αυτοί δημιουργούν τόσα προβλήματα εγκληματικότητας κτλ στη χώρα, ας δουν πως χαρακτηρίζουν τους δικούς μας μετανάστες ακόμη και σήμερα στη Γερμανία (πέραν του οτι θεωρούν Ελληνα=Τούρκο και τους Τούρκους τους σιχαίνονται περισσότερο απ'οτι κάποιοι απο εμάς τους Αλβανούς) ή στην Αμερική, όταν κατέφθαναν τα πρώτα μεταναστευτικά ρεύματα... Τελικά ίσως όλες αυτές οι ιστορίες φανταστικών και μη φίλων που ακούμε τόσα χρόνια να βγαίνουν απο το στομάχι μας, προκειμένου να αποκτήσει υπόσταση αυτό που φοβόμαστε (ο ίδιος μας ο εαυτός και οι προσωπικές αδυναμίες μας δλδ) και προσωποποιώντας το να νομίζουμε οτι ξέρουμε ποιον πρέπει να νικήσουμε για να γίνει καλύτερη η ζωή μας.

Το πρόβλημα με την μετανάστευση (κυρίως οικονομική) είναι παγκόσμιο. Ο μετανάστης ενσαρκώνει τα προβλήματα και τις αδυναμίες του ιθαγενή (του ντόπιου δλδ). Αν ο μετανάστης είναι φτωχός, ανειδίκευτος, αγράμματος και προέρχεται απο πρώην κομμουνιστικό - διαλυμένο - κράτος, όσο καλός άνθρωπος και αν είναι, όσο ειλικρινείς και πιστός εργάτης, φίλος, εργοδότης, σύζηγος, γείτονας κτλ. απο την στιγμή που δεν είναι καλύτερος (για το κράτος και τους συμπολίτες του) πολίτης απο τον εγχώριο, τότε ειναι αυτός που δημιουργεί ΟΛΑ τα προβλήματα.

Αν πάλι ο μετανάστης είναι Γερμανός, Αμερικανός κτλ τότε αλλάζει το πράγμα, γιατί όσο είρωνας και αν είναι, όσο κουτσομπόλης ή ότι άλλο ελλάτωμα και αν αν έχει, επειδή προέρχεται απο ενα κράτος με πολύ καλύτερες υποδομές και ήρθε στο φτωχό Ελλαδιστάν για να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια με την σύνταξή του, είναι σίγουρα καλύτερος άνθρωπος απο εμάς, διότι εδώ θα φάει τα λεφτά του, σε αντίθεση με τον εργάτη.

Αυτή είναι η πραγματικότητα του Νεο - μαλακα - Έλληνα.

Πολλά είναι τα "αν" για να πούμε κάποια πράγματα με σιγουριά, το να συγκρίνεις Γερμανία κλπ. είναι άτοπο στο συγκεκριμένο θέμα.

Πρόβλημα με τους μετανάστες δεν έχω καθώς έχω υπάρξει ξένος σε ξένη χώρα, πρόβλημα έχω με το γεγονός ότι είμαστε μπάστε σκύλοι άλέστε στα θέματα της μετανάστευσης με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει ο κάθε εγκληματίας απο πρώην σοσιαλιστικούς "παραδείσους" χωρίς έλεγχο.

Όχι, το να λες τον Έλληνα (έστω και τον νεοέλληνα) μαλάκα επειδή δε δείχνει εμπιστοσύνη στο κάθε κουμάσι που δε ξέρουμε απο που στο διάολο ήρθε και τι κάνει στη χώρα μας επειδή είναι τις μόδας ο διεθνισμός και οι λοιπές @@ με κάνει να νομίζω οτι κάποιοι απο εμάς έχουν χάσει την μπάλα μεταξύ πραγματικού κόσμου και τον κόσμο των δοκιμίων.

Δημοσ.

Και στο κάτω κάτω αυτό που λέγεται για τους Αλβανούς, οτι δλδ μόνο αυτοί δημιουργούν τόσα προβλήματα εγκληματικότητας κτλ στη χώρα, ας δουν πως χαρακτηρίζουν τους δικούς μας μετανάστες ακόμη και σήμερα στη Γερμανία (πέραν του οτι θεωρούν Ελληνα=Τούρκο και τους Τούρκους τους σιχαίνονται περισσότερο απ'οτι κάποιοι απο εμάς τους Αλβανούς) ή στην Αμερική, όταν κατέφθαναν τα πρώτα μεταναστευτικά ρεύματα... "

Ώστε στην Γερμανία Έλληνας =τούρκος

Κοίτα να δεις τι μαθαίνεις

τρικυμία εν κρανίο φίλε μου αποτέλεσμα πολλαπλής μελέτης τις πατσαβούρας των ιων

Δημοσ.

@Skia11 πολύ φόρα πήραμε και χώνουμε σε όποιον δε συμφωνεί μαζί μας;

Μάλλον - αν όχι σίγουρα - παρερμήνευσες αυτά που είπα.

"Μαλάκα νεοέλληνα" λέω αυτόν που για όλα τα στραβά κατηγορεί τον Αλβανό, Πακιστανό, αφρικανό κτλ.

Δεν είναι καλό να ερμηνεύουμε τα λόγια κάποιου όπως εμείς υποκειμενικά και απο την δική μας πλευρά τα βλέπουμε.

@Petza Σε παρακαλώ μου εξηγείς λίγο τα ειρωνικά σου σχόλια, γιατί δεν τα κατάλαβα. btw η ετεροθαλής αδερφή μου, είναι μισή Γερμανίδα, γεννήθηκε εκεί, πήγε εκεί σχολείο και τώρα πια στα 27 της, ζεί και δουλεύει εκεί (Duisburg), αυτή μου είπε τι εντύπωση έχουν για τους μαυριδερούς look alike Toorkisch leute Έλληνες, και σε γενικές γραμμές πιστεύουν οτι σε νοοτροπία και σε συμπεριφορά μοιάζουμε πάρα πολύ.

Για να μην παρεξηγούμαστε, αυτά που λέω ισχύουν για ενα μεγάλο ποσοστό Γερμανών, όχι για όλους.

Όποια αντίρρηση έχεις επ'αυτου, την ακούω :D

EDIT:

@Lucifer έχω δεί φοτο σου, και δεν μοιάζεις (χωρίς παρεξήγηση) με τον μέσο Έλληνα, οπότε αν τους συστήνεσαι σαν Έλληνας δεν παίζει να σε νομίζουν για τον κλασσικό φωνακλά Έλληνα. Έχουμε στην οικογένεια φίλους Γερμανούς, αν κάποιος απο αυτούς ενστερνίζεται την παραπάνω άποψη δεν σημαίνει πως πιστεύει και το ίδιο για την οικογένειά μου.

Το ίδιο άλλωστε λένε και για μερικούς Αλβανούς: "Άν και Αλβανός είναι καλός άνθρωπος", "1 στους 1000 Αλβανούς είναι καλός" κτλ

Δημοσ.

χμ. τι να σου πω, απλώς δν το 'χω ξανακούσει, γι' αυτό. διαφωνεί και ο πέτζα που απ' ότι ξέρω έχει ζήσει στη γερμανία όσα χρόνια είμαι εγώ ζωντανός, οπότε ξες.

την κρατώ την πισινή πάντως.

Δημοσ.

Τι να πω... δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσετε μαζί μου.

Εξαρτάται Βέβαια που έζησε. Αν ζούσε σε πόλη με τεράστια συνοικία Τούρκων, τότε - κατα τη γνώμη μου - είναι λιγάκι δύσκολο ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού να μην έχει τέτοια γνώμη και για τους Έλληνες.

Δεν έχουν όλοι οι Γερμανοι Γεωπολιτικές γνώσεις ;)

Αρκετοί Έλληνες επίσης θεωρούν Κίνα=Ιαπωνία (αν μου πείτε όχι και σε αυτό, πάω σε νευρολόγο :P)

Δημοσ.
@Skia11 πολύ φόρα πήραμε και χώνουμε σε όποιον δε συμφωνεί μαζί μας;

Μάλλον - αν όχι σίγουρα - παρερμήνευσες αυτά που είπα.

"Μαλάκα νεοέλληνα" λέω αυτόν που για όλα τα στραβά κατηγορεί τον Αλβανό, Πακιστανό, αφρικανό κτλ.

Δεν είναι καλό να ερμηνεύουμε τα λόγια κάποιου όπως εμείς υποκειμενικά και απο την δική μας πλευρά τα βλέπουμε.

Φόρα δε πήρα καθόλου ούτε σου χώθηκα ξαναδιάβασε πιο προσεκτικά τι έγραψα.

Όσο για το "ερμηνεία" όταν λες "μαλάκα νεοέλληνα" το τι εννοείς το ξέρεις μόνο εσύ, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μυριζόμαστε τους συνειρμούς σου γι' αυτό να είσαι πιο συγκεκριμένος ειδικά στον γραπτό λόγο.

Δημοσ.

Να φανταστώ δλδ πως τα παραπάνω απο το πρώτο μου ποστ σε αυτό το thread σαν επιχειρήματα δεν ήταν συγκεκριμένα, έτσι;

Τέλοσπάντων, ούτε ψευτοκουλτουριάρης θα το παίξω, ούτε υπεράνω, ούτε υπερασπιστής των αδυνάτων αλλοδαπών... έχω συχτιρίσει και εγώ Αλβανούς για την καταγωγή τους...

Εκεί που καταλήγω είναι πως φορτώνουμε στους αλλοδαπούς περισσότερα απο αυτά για τα οποία ευθύνονται, απλώς και μόνο για να νοιώσουμε εμείς ανώτεροι και καλύτεροι σαν "άνθρωποι".

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο Lomar για την Γερμανια οτι μας βλέπουν σαν Τούρκους πιστευω οτι συμβαινει απο ακροδεξιους γερμανους κοινως ναζι

θυμαστε που ειχε πει στις ειδησεις οτι μια ομαδα ναζι πλακωσε στο ξυλο εναν ελληνα και τον εσωσε μια ομαδα τουρκων

Παντως σε γενικες γραμμες οταν παρουσιαζεσαι ελληνας χτυπαει καλα στους ξενους.

Δημοσ.

@Lomar

πολλά μπορούν να καταλογιστούν στους συμπατριώτες μας στη γερμανία

αλλά όχι ότι είναι το ίδιο με τους τούρκους

το μεγαλύτερο ποσοστό του τουρκικού πληθυσμού ζει γκετοποιημένο αρνούμενο να αφομοιώσει έστω και στο ελάχιστο κοινωνική συμπεριφορά

απλό παράδειγμα

φαντάσου γυναίκα με 20-30 χρόνια στη γερμανία να κυκλοφορεί στους δρόμους με παντελόνι πάνω στο παντελόνι φούστα και πορτοκαλί μαντίλα

Δημοσ.
και τώρα σχολιάζεις για τη βρωμιά και τη σαπίλα των χλιδάτων σπιτιών????

Για ταξικές αντιθέσεις γνωρίζεις?

για να τα αποφεύγεις, σημαίνει ότι δεν τα θεωρείς "αντάξια" του επιπέδου σου ε?

Οχι μου πέφτουν μακριά και δε γουστάρω να δίνω 3 ευρώ στην αττική οδό

οι Έλληνες δν ήμασταν τόσο άτιμη φάρα

Για ξήγα το.Εγώ νομίζω ότι είναι ένας μίζερος λαός, που ευτύχησε να έχει άξιους ηγέτες Λεωνίδας, Παλαιολόγος,Βενιζέλος,Μεταξάς κλπ.Αν πάλι εννοείς πως πάει με λαμογιές να τα βγάλει πέρα και γλείφει εκεί που έφτυνε ναι συμφωνώ.Και ότι είναι αμόρφωτος και απαίδευτος και τον εξαγοράζεις πανεύκολα.

υτό θα βοηθούσε τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία πηγαίνουν γραμμή για κατάρρευση, την ενδυνάμωση του εργατικού δυναμικού της χώρας

Τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας θα βοηθούσε η καταργηση του part time η μείωση της ανεργίας με δημιουργία εργοστασίων βιομηχανιών.Επιπλέον ένα ποσοστό μεταναστών μόλις έπεσε ο Χότζα ήταν οι φυλακισμένοι που δε νομίζω να είναι καλά κουμάσια.Τις προάλλες (Solun ) βιάστηκε μια Ελληνίδα από 18χρονων από 2 Αλβανούς 19 χρονών.Να βιαζόταν από 40χρονο θα το καταλάβαινα γιατί δεν του καθεται καμια Ελληνίδα.Αλλά από 19χρονο που δε διαφέρει φατσικά με μας?Και που του κάθονται πιο εύκολα?Αρα μήπως πάλι δε γουστάρουμε τους Αλβανούς?Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ότι έγινε στην Ιταλία και Ολλανδία που βάλαν ποσοστωση στους μετανάστες

Και ένα περιστατικό δώρο στη Βέροια.Ως γνωστόν είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που η αναλογία ντόπιων ξένων στα νοσοκομεία είναι 2 προς 1 υπέρ των ξένων(στους αντιΧριστόδουλους και στα μέλη του σωματείου 'Μετανάστες "αγαπήστε μας" δεν τους νοιάζει γιατί ο σωστός αριστερός έχει και τα φράγκα να πάει στο Ιατρικό).Μια γιατρός πρότεινε λοιπόν να εξετάζονται πρώτα οι Ελληνες και μετά οι αλλοδαποί και τα καθίκια της χώρας οι συνδικαλισταράδες πήγαν να τη φάνε.Για ποιο λόγο νομίζετε ,επειδή τους αγαπόυν ή γιατί το φακελάκι πάει διπλάσιο στους Αλβανούς?

Συνοψίζοντας άρα οι μετανάστες είναι χρήσιμοι στην αστική τάξη (γιατροί δικηγόροι για ελληνοποιησεις) στις τράπεζες (συνάλλαγμα) που φεύγει και στους καθε μαγαζάτορες για να τους δίνουν 3 κ 60.Στον Ελληνα τον εργαζόμενο με 580 ευρώ δε νομίζω ότι του χρησιμεύουν σε τπτ

Δημοσ.

Για ξήγα το.Εγώ νομίζω ότι είναι ένας μίζερος λαός, που ευτύχησε να έχει άξιους ηγέτες Λεωνίδας, Παλαιολόγος,Βενιζέλος,Μεταξάς κλπ.Αν πάλι εννοείς πως πάει με λαμογιές να τα βγάλει πέρα και γλείφει εκεί που έφτυνε ναι συμφωνώ.Και ότι είναι αμόρφωτος και απαίδευτος και τον εξαγοράζεις πανεύκολα.

Τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας θα βοηθούσε η καταργηση του part time η μείωση της ανεργίας με δημιουργία εργοστασίων βιομηχανιών.Επιπλέον ένα ποσοστό μεταναστών μόλις έπεσε ο Χότζα ήταν οι φυλακισμένοι που δε νομίζω να είναι καλά κουμάσια.Τις προάλλες (Solun ) βιάστηκε μια Ελληνίδα από 18χρονων από 2 Αλβανούς 19 χρονών.Να βιαζόταν από 40χρονο θα το καταλάβαινα γιατί δεν του καθεται καμια Ελληνίδα.Αλλά από 19χρονο που δε διαφέρει φατσικά με μας?Και που του κάθονται πιο εύκολα?Αρα μήπως πάλι δε γουστάρουμε τους Αλβανούς?Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ότι έγινε στην Ιταλία και Ολλανδία που βάλαν ποσοστωση στους μετανάστες

Και ένα περιστατικό δώρο στη Βέροια.Ως γνωστόν είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που η αναλογία ντόπιων ξένων στα νοσοκομεία είναι 2 προς 1 υπέρ των ξένων(στους αντιΧριστόδουλους και στα μέλη του σωματείου 'Μετανάστες "αγαπήστε μας" δεν τους νοιάζει γιατί ο σωστός αριστερός έχει και τα φράγκα να πάει στο Ιατρικό).Μια γιατρός πρότεινε λοιπόν να εξετάζονται πρώτα οι Ελληνες και μετά οι αλλοδαποί και τα καθίκια της χώρας οι συνδικαλισταράδες πήγαν να τη φάνε.Για ποιο λόγο νομίζετε ,επειδή τους αγαπόυν ή γιατί το φακελάκι πάει διπλάσιο στους Αλβανούς?

Συνοψίζοντας άρα οι μετανάστες είναι χρήσιμοι στην αστική τάξη (γιατροί δικηγόροι για ελληνοποιησεις) στις τράπεζες (συνάλλαγμα) που φεύγει και στους καθε μαγαζάτορες για να τους δίνουν 3 κ 60.Στον Ελληνα τον εργαζόμενο με 580 ευρώ δε νομίζω ότι του χρησιμεύουν σε τπτ

1. are you fucking serius ο Μεταξας "αξιος" ηγετης????

2. Αυτο με την γιατρο ειναι ο ορισμος του ρατσισμου, αν δεν μπορεις να το δεις δεν ξερεις τι σημαινει ρατσισμος.

3. Οργασμο ειχε, ή το γλυτωσε το γκαστρωμα??

4. Στον ελληνα εργαζομενο των 580 ευρω του χρειαζονται μπας και παρει συνταξη ποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...