Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό είναι μία βούρτσα:

vourtsa.jpg

Για τη διαφορά της, με άλλες ομοιοκατάληκτες λέξεις, μπορείς να κοιτάξεις στο http://www.bangbros.com/

Επίσης, για τη διαφορά ανάμεσα στο "φιλοξενούμενος" και στο "εργαζόμενος", μπορείς να κοιτάξεις ένα οποιοδήποτε λεξικό από αυτά που μοιράζουν οι εφημερίδες.

Φιλοξενούμενος είναι αυτός που του βγάζουμε φοντύ όταν τον καλούμε στο σπίτι μας.

Εργαζόμενος είναι αυτός που δεν του δίνουμε το φοντύ, αν πρώτα δεν τελειώσει τη δουλειά που του έχουμε αναθέσει.

Ο πρώτος μας χρωστάει να μας ανταποδώσει τη φιλοξενία στο δικό του σπίτι.

Ο δεύτερος δεν μας χρωστάει τίποτα.

δεν μας χρωσταει τιποτα αλλα και εγω δεν του χρωσταω τιποτα να μου εχει κανει την περιοχη αλβανικη παροικια αν και αυτος βρηκε πορτα και μπηκε σιγα μαλακας ηταν να μην μπει και να ακουω αλβανικα κλαρινα και ουρλιαχτα γιδοβοσκου ολο το καλοκαιρι ανεξαρτητου ωρας και να μην ξερω ποιον να βαρεσω γιατι δεν τον βρισκω. τεσπα εγω δεν θελω ουτε να τους βλεπω μπροστα μου μου προκαλουν αποστροφη και δεν με νοιαζει ουτε ο χαρακτηρισμος ξενοφοβικος η οτιδηποτε αλλο. δεν τραβαω ζορι με κανεναν αλλον λαο με αυτον τραβαω απιστευτο.

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και να ακουω αλβανικα κλαρινα και ουρλιαχτα γιδοβοσκου ολο το καλοκαιρι ανεξαρτητου ωρας και να μην ξερω ποιον να βαρεσω γιατι δεν τον βρισκω.

Ε, άλλο αυτό ρε. Δηλαδή άμα πας μια βόλτα από τις δυτικές συνοικίες, τι διαφορετικό θα δεις από τους ομοεθνείς; Ένα μάτσο κάγκουρες στο δρόμο να πρήζουν τους αδένες των κατοίκων.

Ο μαλάκας ο άνθρωπος δεν έχει εθνικότητα. Όπως οι άγγελοι δεν έχουν φύλλο, σύμφωνα με το λογοτεχνικό αριστούργημα της Χειλουδάκη.

Εμένα δεν με κάνει πιο ανεκτικό στην καγκουριά, το γεγονός ότι η μάνα του κάγκουρα γονιμοποιήθηκε από χριστιανό ορθόδοξο, σε ελληνικό έδαφος.

Το ίδιο μου τα σπάει.

Δημοσ.
Ε, άλλο αυτό ρε. Δηλαδή άμα πας μια βόλτα από τις δυτικές συνοικίες, τι διαφορετικό θα δεις από τους ομοεθνείς; Ένα μάτσο κάγκουρες στο δρόμο να πρήζουν τους αδένες των κατοίκων.

Ο μαλάκας ο άνθρωπος δεν έχει εθνικότητα. Όπως οι άγγελοι δεν έχουν φύλλο, σύμφωνα με το λογοτεχνικό αριστούργημα της Χειλουδάκη.

Εμένα δεν με κάνει πιο ανεκτικό στην καγκουριά, το γεγονός ότι η μάνα του κάγκουρα γονιμοποιήθηκε από χριστιανό ορθόδοξο, σε ελληνικό έδαφος.

Το ίδιο μου τα σπάει.

σε αυτο εχεις δικιο. ο ελληνας καγκουρας με νευριαζει αλλα δεν μου βγαζει τοσο θυμο. Απλα και ξενος και γιδοβοσκος και καγκουρας μου βγαζει κατι αλλο που ειλικρινα με τρομαζει. αν και παλι αδικο ειναι αυτο απο την στιγμη που αναφερομαι σε μια συμπεριφορα.ο θυμος που νοιωθω γιαυτον τον λαο δεν ειναι καλο για την ψυχολογια μου μου βγαζει κατι πολυ ασχημο που δεν το εχω ξανανοιωσει. Μιλαμε οτι ακουγες κατι κραυγες σαν τους ανθρωπους των σπηλαιων. εμαθα και κατι αλλα ωραια οτι τραβανε κλωτσιες στις γυναικες τους και κατι τετοια και εδεσε το γλυκο.

Δημοσ.

Χωρίς να ειρωνεύομαι και όντας ειλικρινής, έχεις σκεφθεί να πεις σε έναν ψυχολόγο, τα συναισθήματα που σου προκαλούν;

Δημοσ.

Eνώ στα ΒΠ βλέπεις γκλαμουριά ε .Πας Γλυφάδα, Κεφαλάρι βλέπεις όλους τους κουστουμαρισμένους γιάπηδες και σου ανοίγει το μάτι:twisted:Στο λήμμα νεοταξίτης πρέπει να βάλει η φρικιπαίδεια τη φωτογραφία σου.:evil:

Δημοσ.
Mόλις θα κάνουν γυάλα οι Αλβαναραίοι απ' το Πύργο για πόλη μεριά και αρχίσουν το πλιάτσικο στα σπιτικά σας θα δούμε ποιός είναι και δεν είναι ρατσιστής.

Χριστός και παναγία.

Δημοσ.
Eνώ στα ΒΠ βλέπεις γκλαμουριά ε .Πας Γλυφάδα, Κεφαλάρι βλέπεις όλους τους κουστουμαρισμένους γιάπηδες και σου ανοίγει το μάτι:twisted:Στο λήμμα νεοταξίτης πρέπει να βάλει η φρικιπαίδεια τη φωτογραφία σου.:evil:

Σου πάτησε τον κάλο ε; Bullseye!

Δημοσ.
...Στο λήμμα νεοταξίτης πρέπει να βάλει η φρικιπαίδεια τη φωτογραφία σου.:evil:

Ρε τσόγλανε,δεν μπορείς και συ να μιλήσεις όπως τα άλλα παιδάκια,"ήρεμα κι απλά";Είναι ανάγκη να βρίζεις τους συνομιλητές σου;:evil:

Δημοσ.
Eνώ στα ΒΠ βλέπεις γκλαμουριά ε .Πας Γλυφάδα

Όπως και άλλοι μεγάλοι ποντοπόροι που ξεκίνησαν για τις Ινδίες και βγήκαν καρφί στην Αμερική, έτσι κι εσύ φαντάζομαι ξεκίνησες για τα βόρεια προάστεια αυτής της πόλης και βγήκες στη Γλυφάδα, την Αργυρούπολη και το Σούνιο.

Βίοι παράλληλοι, μεγάλων ανδρών.

"Κι εδώ παιδιά, στη Δροσιά φτιάχνουν το καλύτερο πεϊνιρλί της πόλης" μουρμούρισε ο ομνιβλαξ καταμεσής της μπιφτεκούπολης, ενώ πάλευε να διπλαπαρκάρει το κωλοφτιαγμένο του χιουντάι.

Το αυτοκόλλητο Sparco στην πόρτα του οδηγού, αν και λίγο ξεφτισμένο, συνέχισε να φλερτάρει με το φως και να λαμπιρίζει παιχνιδιάρικα.

Δημοσ.

πάνκυ, wellcome back! Εσύ ήσουν η ασυμμετρη απειλή για την εύβοια μωρή κουφάλα?

δεν πιστεύω να υποννοείς ότι υπάρχουν έλληναρες, που είναι ιδίου ή κατωτέρου επιπέδου με τους αλήτες τους ξένους, γιατί θα βάλω τον όμνι να σου εξηγήσει επιστημονικά, πως γεννιέται ένα παιδί μέσα από ένα βιασμό, και ένα οργασμό....

Δημοσ.
πάνκυ, wellcome back! Εσύ ήσουν η ασυμμετρη απειλή για την εύβοια μωρή κουφάλα?

I guess, μπορείς να το πεις αυτό, από τη στιγμή που έχω λίγο στραβά πόδια.

Αλλά για τις φωτιές, έχω τη λογική εξήγηση από τον πατέρα μου: τις βάλαν βάζελοι ώστε να παιχτεί πρώτα η δεύτερη αγωνιστική και να σβηστεί η κόκκινη του Σαλπιγγίδη.

Στο θέμα μας τώρα, απλά πιστεύω ότι μια δυνατή ντόπια κουλτούρα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Τρανή απόδειξη πως και οι Αλβανοί ακούνε Έφη Σαρρή.

Δημοσ.

Καταρχήν δε μένω στα Δυτικά προάστια και όσο μπορώ τα αποφεύγω.Τώρα εμένα μου τη σπάει κάποιος να χαρακτηρίζει ανθρώπους σχετικά με την οικονομική τους προέλευση και το επίπεδο μόρφωσης τους.Γιατί σχετικά με τη βρωμιά και τη σαπίλα αυτή κυκλοφορεί περισσότερο στα χλιδάτα σπίτια και όχι στα λαικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...