omnislash Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αισθάνεσαι περικυκλωμένος από Αλβανούς, Πακιστανούς, λοιπούς μετανάστες, καπιταλιστές, διεθνιστές, άθεους, Εβραίους, Αμερικανούς και προδότες. Τόση μοναξιά και φόβος Γιατί αποκυήματα της φαντασίας μου είναι αυτά?Δεν υπάρχουν?Mου τη σπάει που ενώ έχουμε τις φωτιές έρχεται ο καθε ένας με 0 ποστ και μου ξεθάβει θέματα και να μου αλλαζει και εθνικότητα.Και μου τη σπάει περισσότερο ο καθηγητάκος μιζερος δημόσιος υπάλληλος που πληρώνεται από την τσέπη των γονιών μου να δηλητηριάζει μικρά παιδιά και να τους φυτεύει τον σπόρο του διεθνισμού και της ψευτοφιλίας των λαών.Δεν έχω τπτ με το μουσουλμάνο Της Πόλης που έφτιαξε το σπίτι του οπως όπως όταν ήρθε από την ανατολή και ξέρει πως σε ένα σεισμό θα πέσεο, δεν έχω τπτ με τον Αλβανό που μένει στη χώρα του και δουλευει σκληρά για να τα βγάλει πέρα όμως έχω πρόβλημα με τους αβανταδόρους που η αντεθνική τους μανία τους έχει αρρωστήσει και κυρίως αυτούς που πληρώνουμε όχι για να προπαγανδίζουν αλλά για να διδάσκουν .τέτοιους σαν κι εσένα γνώρισα πολλούς και τους σιχάθηκα(σιχαίνομαι).
erzetgkouv Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 omnislash, βλεπω οτι το μισος και ο φανατισμος σου ξεχειλιζει. Πιστευω οτι μπορουμε να μιλησουμε πολιτισμενα. Πες μου σε παρακαλω σε ποια ακριβως σημεια εχεις προβλημα με τους ξενους και, που ξερεις, σε καποια απ αυτα μπορει και να συμφωνησουμε!
agpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Omnislash(ed), το γελοίο της υπόθεσης είναι πως δεν έχεις συναίσθηση της γελοιότητας των λόγων σου. Δύστυχε, για τις φωτιές θα σου φταίει ο άγνωστος εχθρός, για τη φτώχεια σου ο μετανάστης που σου πήρε τη δουλειά, για όλα θα φταίνε πάντα οι άλλοι. Πάντα θα περπατάς με φόβο, τρομαγμένος θα κοιτάς πίσω από την πλάτη σου και, αφού κλειδώσεις την πόρτα σου, θα ξεσπαθώνεις στα φόρα εναντίον των μεταναστών, των άθεων, των Εβραίων κλπ. Μια ζωή χαμένη.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πάντα θα περπατάς με φόβο, τρομαγμένος θα κοιτάς πίσω από την πλάτη σου και, αφού κλειδώσεις την πόρτα σου, θα ξεσπαθώνεις στα φόρα εναντίον των μεταναστών, των άθεων, των Εβραίων κλπ. Μια ζωή χαμένη. Αν το καλοσκευτείς είναι κοινωνικό φαινόμενο. Άλλοι ξεσπαθώνουν εναντίον "των μεταναστών, των άθεων, των Εβραίων", άλλοι εναντίων των αριστερών, των δεξιών, των μαύρων, των μπάτσων κτλ.
Lucifer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ο φίζηξ δεν είναι κλειστόμυαλος κ δν έχει προκαταλήψεις. τους μισεί όλους το ίδιο.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ο φίζηξ δεν είναι κλειστόμυαλος κ δν έχει προκαταλήψεις.τους μισεί όλους το ίδιο. http://video.google.com/videoplay?docid=7657364725923324468 :mrgreen: Να προσθέσω το λίπος
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εσυ εναντιον ποιου ξεσπαθωνεις? Να χαρείς, βλέπουμε όλη μέρα εκλογικές συμβουλές στις τηλεοράσεις, μην τα βάζεις και στην υπογραφή σου. Ξεσπάθωσα.
kostastnt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αν το καλοσκευτείς είναι κοινωνικό φαινόμενο.Άλλοι ξεσπαθώνουν εναντίον "των μεταναστών, των άθεων, των Εβραίων", άλλοι εναντίων των αριστερών, των δεξιών, των μαύρων, των μπάτσων κτλ. Επιτέλους βρέθηκε και ένας λογικός!
FilipposMD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Προς omnislash: Δεν ξέρω σε τι φάση είσαι, αν σπουδάζεις, αν δουλεύεις κτλ., αλλά, φιλικά και ειλικρινά, θα σου δώσω μια συμβουλή. Προσπάθησε να βγεις για ένα διάστημα στο εξωτερικό. Να δουλέψεις, να κάνεις κανένα erasmus, τέτοια πράγματα. Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πολύ ως άτομο να δεις και κάποια άλλα πράγματα.
agpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ο φίζηξ δεν είναι κλειστόμυαλος κ δν έχει προκαταλήψεις.τους μισεί όλους το ίδιο. Μπααα, αυτό είναι ίδιον άλλου.
antreaslam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 erzetgkouv, καταρχήν συγχαρητήρια για την υπογραφή σου!!! Και κατά δευτερον....προσπαθείς να βγάλεις άκρη,με τον όμνι? Και να μιλήσεις λογικά????
insomniaK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Γενικά, νομίζω πως οι απαντήσεις δεν απευθύνονται στον omnislash, αλλά είναι λογικές απαντήσεις σε κενά περιεχομένου λογικοφανή επιχειρήματα, τα οποία είναι επικίνδυνα και μπορούν να διαμορφώσουν ασυναίσθητα άποψη παρόμοια με του omnislash και σε άλλους συνανθρώπους μας.
astrat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Απορία: Αφού απαγορεύονται τα πολιτικά posts, δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα με την υπογραφή του erzetgkouv;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.