punky Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Για δες τόπικ που διάλεξε ο φίδις να σερφάρει Μην το χαλάς τώρα. Εδώ μιλάμε για τις αδερφές των άλλων.
insomniaK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Κοίτα εδώ τι μας έκανε ο Γερμαναράς, τα εγγόνια του μάλλον θα οφείλονται για την πρόβλεψη του slygeo87!!! Και ως Γερμανός και (όχι Αλβανός για παράδειγμα), έχει την τεχνογνωσία να καταλάβει και τον Σείριο, άμα λάχει./
Cromb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Φαντάσου blueviper να επιτρέπαμε στους αλβανούς να κάνουν παρέλαση, όπως κάνουμε εμείς στην αμερική.... ε ρε γλέντια...
marios1957 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Νταξ,τσιγκλίστε τον μπας και πάρει φόρα μιας και έσκασε μύτη...
Fivos1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 οι πιο πολλοί έχετε πρόβλημα με τους Αλβανούς επειδή ένα μεγάλο ποσοστό είναι παράνομοι και έτσι έχετε βγάλει το "Καλά αυτός είναι Αλβανός,άρα ρεμάλι."Γιατί,εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε ληστές,δολοφόνους και τσαντάκιδες;Ποιος φταίει που όλοι έχουν καταφύγει στην παρανομία;Η φτώχια!Εμένα ο καλύτερος μου φίλος είναι Αλβανός και μου έχει πει ότι όχι μόνο όσοι έρχονται στην Ελλάδα αλλά και όσοι είναι στην Αλβανία κατα μεγαλύτερο ποσοστό είναι πάμφτωχοι.Αλλά ειδικά εδώ στην Ελλάδα επειδή εμείς είμαστε ρατσιστές και τους έχουμε του κλότσου και του μπάτσου δεν τους δίνουμε την ευκαιρία να πλούτίσουν λιγάκι.Ακόμα και αν έχουν πτυχείο με το που βλέπουν ότι είναι Αλβανοί τους πετάνε έξω με τις κλοτσιές.Μόνο καθαριστές του παίρνουνε ή σε μεταφορές επίπλων και τέτοιες μικροδουλιές.Άρα για σκεφτείτε ποιος ευθύνεται για τη φτώχια τους που ευθύνεται για την καταφυγή τους στην παρανομία;Εμείς οι Έλληνες,οι ρατσιστές,οι μ*λ*κ*ς.Εγώ μόνο για ένα λόγο δε θα 'θελα να είμαι Αλβανός.Γιατί 99% θα είμουνα φτωχός.Μπορεί να είμαι μόνο 13 χρονών αλλά ξέρω πολύ περισσότερα απο σας στο τι σημαίνει ο σημερινός Έλληνας.Σημαίνει ρατσιστής.Σκεφτείτε το.
omnislash Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 @fivos η διαφορά μεταξύ όλων των λαών κόσμου και των Αλβανών είναι η εξή.Εγώ δε θα μπαινα σε forum ως Αλβανός να βρίζω τους Αλβανούς Και στην τελική ένα κωλοκαθίκι Αλβανός καίει τον τόπο.Εχουμε άλλα προβλήματα τώρα και όχι τους Αλβανούς μετανάστες:twisted:
agpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Είναι καταπληκτικό πως ένας τόσο μικρός εγκέφαλος χωρά τόσους πολλούς εφιάλτες.
erzetgkouv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ολες οι χωρες εχουν ξενους. Γιατι αυτο ειναι κακο? Εξαλου η ανθρωποι0 ειναι εδω αναγκαστικα. Και οι Ελληνες, ειδικα τις δεκαετιες 50-60 ηταν/ειναι μεταναστες. Αρα, σεβασμος στους μεταναστες.
omnislash Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Είναι καταπληκτικό πως ένας τόσο μικρός εγκέφαλος χωρά τόσους πολλούς εφιάλτες. Εγώ λυπάμαι πραγματικά τα παιδιά που δηλητηριάζεις με τα διεθνιστικα σου λογύδρια:twisted: αυτόκλητε προστάτη των μεταναστών.Για τις φωτιές δε σε είδα να ποστάρεις.Φαίνεται δε σε ενδιαφέρει το θέμα.Και να σου πω και κάτι θα καθόμουνα να του απαντήσω αλλά έχουμε αλλα ζητήματα τώρα γιατί σε κάποια που λέει έχει δίκιο.Και στην τελική όποος γουστάρει τους μετανάστες και τους λυπάται ας τους φιλοξενεί σπίτι τους και όχι να το παίζει προστάτης των αδυνάτων εκ του ασφαλούς. Πάντως αν σε είχα καθηγητή και έβλεπα πως αβαντάρεις αλβανούς χωρίς να το αξίζουν ε ..:twisted:
erzetgkouv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Γιατι πιστευεις οτι οι Αλβανοι δεν αξιζουν? Toυς θεωρεις κατωτερους? Τι παραπανω εχεις εσυ απ αυτους?
Petza Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Τελικά θα το ξαναπώ άλλη μια φορά Είναι περίεργο η όχι που έχει γεμίσει τις τελευταίες μέρες το Forum από περίεργους "κομήτες"
agpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Εγώ λυπάμαι πραγματικά τα παιδιά που δηλητηριάζεις με τα διεθνιστικα σου λογύδρια:twisted: αυτόκλητε προστάτη των μεταναστών.Για τις φωτιές δε σε είδα να ποστάρεις.Φαίνεται δε σε ενδιαφέρει το θέμα.Και να σου πω και κάτι θα καθόμουνα να του απαντήσω αλλά έχουμε αλλα ζητήματα τώρα γιατί σε κάποια που λέει έχει δίκιο.Και στην τελική όποος γουστάρει τους μετανάστες και τους λυπάται ας τους φιλοξενεί σπίτι τους και όχι να το παίζει προστάτης των αδυνάτων εκ του ασφαλούς.Πάντως αν σε είχα καθηγητή και έβλεπα πως αβαντάρεις αλβανούς χωρίς να το αξίζουν ε ..:twisted: Omnislash(ed), πρέπει να είναι είναι φρικτή η ζωή σου. Αισθάνεσαι περικυκλωμένος από Αλβανούς, Πακιστανούς, λοιπούς μετανάστες, καπιταλιστές, διεθνιστές, άθεους, Εβραίους, Αμερικανούς και προδότες. Τόση μοναξιά και φόβος ! Γαμώτο, ποτέ δε σου φέρθηκαν με αγάπη και σεβασμό στην παιδική σου ηλικία; Φαντάζομαι πως θα σου είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις: η ζωή είναι μικρή και δεν αξίζει να τη ζεις με φόβο και μίσος. Διασκέδασε, ανέπτυξε την κοινωνικότητά σου, ερωτεύσου [δε θέλω σχόλια περί...εχμ... σύλληψης] και θα νιώσεις καλύτερα. Όσο για τα παιδιά μου, άσ΄το καλύτερα.
erzetgkouv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 +1 Μακρυα απ τη ξενοφοβια και το τυφλο μισος στον συνανθρωπο μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.