kage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 μιας κ δεν εχω διαβασει τις σελιδες?το οικονομικο θεμα το θεσατε ? δεν πληρωνουν εφορια...οι αλλοδαποι αποδεδειγμενα πια ειναι οι μοναδικοι π δεν χρωστανε σε τραπεζες κ εχουν κ καθε μηνα αποταμιευση!!! σε καθε σπιτι μενουν 2-3 οικογενειες οποτε τα εξοδα ειναι μηδενικα.. δεν βγαινουν δεν τρωνε εξω... κ μετα παιρνουν κ επιχειρησεις κ τις δουλευουν κ ολοι μαζι Δηλαδη, kage, οι αλλοδαποι ειναι οι πιο πλουσιοι? Το οτι οι περισσοτεροι δουλευουν σα χαμαληδες σε δουλειες που δε καταδεχονται οι ελληνες, χωρις βεβαια ενσημα και ασφαλεια, δε σου λεει κατι? Ποιος ειναι αυτος ο omni και τι κοινο εχουμε? πιο πλουσιοι απο τους φτωχους ελληνες ναι... ενας φτωχος αν χρωσταει θα σημαινει οτι δεν εχει να τα πληρωσει... ενας πλουσιος θα χρωσταει μονο γιατι δεν θελει να βγαλει απο την τσεπη του.. δεν καταδεχονται τα λεφτα π τους προσφερουν για την εργασια κ οχι την εργασια π τους προσφερουν... οι αλλοδαποι ερχονται απο υποδεεστερες οικονομικα χωρες π τα μ εροκαματα ειναι το 1/4 με αυτα π τους δινουν εδω... καπως ετσι βγαζαν λεφτα κ οι Ελληνες μεταναστες στο εξωτερικο,καναν δουλειες π οι αλλοι τις θεωρουσαν ξεπεσμο να τις καναν.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μολις ελαβα το εξης εξωφρενικο μυνημα απ τον κολλητο σου mad-sk, οποιος αφου πρωτα με ρωταει τι προβλημα εχω με σενα(!), σημειωνει : "Με το που βρείς ευκαιρία, θα την πεις σε κάποιον βγάζοντας τα κομπλεξάκια σου, κ όταν δεν το κάνεις αυτό θα συνεχίσεις να φέρεσαι σαν γνήσιος ημιμαθής ξερόλας, δείχνοντας καθόλου σεβασμό για τo forum κ για το βήμα που σου προσφέρει. Στην επόμενη παρόμοια συμπεριφορά φεύγεις μόνιμα." Μετα απ απ αυτο εχασα τα μαλλια μου! Η γελοιοτητα στο μεγαλειο της... Απλά να αναφέρω ότι αν και πλειστάκις έχω πατήσει το κουμπάκι 'report' για μηνύματα που θεωρούσα ότι έχρηζαν της προσοχής των υπεύθυνων του forum, δεν το έχω πατήσει καμία (από όσο θυμάμαι) για θέματα που αφορούσαν εμένα. Προτιμούσα πάντα να απαντώ μόνος μου. Πράγμα που μου έχει στοιχίσει και μπανάκι(α) στη θάλασσα. Αυτά.
insomniaK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Εμένα προσωπικά πάντως, με ενδιέφεραν τα παραπάνω. Αποκλείεται να είναι ο ίδιος...
temeteron Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Κάποιος χρήστης με το όνομα "deserd" έγραψε προσβλητικά λόγια για τους Έλληνες. Παιδία μια προσπάθεια να τον ψάξουμε αν το βρώ θα τον γδάρω ζωντανό τον π...στη!!!
antreaslam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Κάποιος χρήστης με το όνομα "deserd" έγραψε προσβλητικά λόγια για τους Έλληνες. Παιδία μια προσπάθεια να τον ψάξουμε αν το βρώ θα τον γδάρω ζωντανό τον π...στη!!! ας ξεκινησουμε με το γεγονός ότι,ανέσυρες ένα παλιό θέμα,για να γράψεις κάτι που δεν έχει άμεση σχέση με αυτό (εκτός αν ο "deserd" είναι αλλοδαπός, και προσπαθείς να αποδείξεις κάτι)! επίσης,η αλήθεια είναι ότι δείχνεις ένα ανώτερο επίπεδο,όταν απειλείς ότι θα τον γδάρεις ζωντανό! Ακόμα, τι εννοεί ο καθένας ως προσβολή, είναι ΠΟΛΥ σχετική εννοια! Θέλεις ένα παράδειγμα? Ας καλέσουμε τον φιλτατο πάνκυ στην παρέα μας, και να του πούμε να διαλέξει μια από τις 2 προσβολές: "πάνκυ, είσαι ο αντίχριστος" "πάνκυ, έχεις το IQ του όμνι"... εσένα,ίσως να σε πείραζε το 1ο...τον πάνκυ όμως?
punky Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Με φώναξε κανείς; Βασικά δεν θα είχα πρόβλημα με καμία από τις δύο ατάκες. Στην πρώτη περίπτωση, θα με λάτρευαν και θα θυσίαζαν για πάρτη μου παρθένες (αν έβρισκαν), πράγμα που το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον από τη ζωή ενός ιδιωτικού υπαλλήλου. Στη δεύτερη περίπτωση, θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκουραστεί λίγο το μυαλό μου. Και τέλος, πιστεύω ότι δεν υπάρχουν παλιά τόπικ. Μόνο παλιάνθρωποι
antreaslam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Με φώναξε κανείς;Βασικά δεν θα είχα πρόβλημα με καμία από τις δύο ατάκες. Στην πρώτη περίπτωση, θα με λάτρευαν και θα θυσίαζαν για πάρτη μου παρθένες (αν έβρισκαν), πράγμα που το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον από τη ζωή ενός ιδιωτικού υπαλλήλου. Στη δεύτερη περίπτωση, θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκουραστεί λίγο το μυαλό μου. Και τέλος, πιστεύω ότι δεν υπάρχουν παλιά τόπικ. Μόνο παλιάνθρωποι απάντησες 6 λεπτά μετά από εμένα... αν βαλεις κ πόση ωρα σου πήρε να πληκτρολογήσεις, τότε πρέπει να πατάς το κουμπί του ριφρες,τουλάχιστον 2 φορές το λεπτό (εκτός αν είσαι τόσο ψώνιο που κάνεις search στο γουγλι, με το όνομά σου)!!!! (και εγώ τόση δουλειά έχω,γιαυτό το λέω)!!! στην 1η περίπτωση,είναι μλκια,γιατί οι παρθένες πρέπει να παραμείνουν παρθένες ως το θάνατό τους,και στη 2η,κινδύνευες να κρασαρει το μυαλό σου απο την απραξία! απλά προσπάθησα να εξηγησω,ότι το είναι προσβολή κ το τι όχι,είναι πολύ σχετική εννοια! (πχ ο νταλάρας θεωρησε εαυτόν προσβεβλημένο από τον πανούση, εγώ θεώρησα τον νταραλα κόπανο που μηνυσε την σάτιρα)!
desolatorXT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας το 2015 Σε 3.500.000 υπολογίζεται ο πληθυσμός των μεταναστών που θα ζουν στην Ελλάδα το 2015, σύμφωνα με τις προβολές των στοιχείων του ΟΗΕ και τη μελέτη που παρουσίασε σήμερα το Ινστιτούτο του Ανθρώπινου Δυναμικού του Παντείου Πανεπιστημίου. Δηλαδή ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας θα είναι αλλοδαπός[ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2003] ε 3,5 εκατομμύρια ψήφοι θα είναι αυτοί... Πως θα διατηρηθεί αλλιώς η ολιγαρχία στην Ελλάδα?
marmegap Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ....και στη 2η,κινδύνευες να κρασαρει το μυαλό σου απο την απραξία!!!! Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού....
punky Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 απάντησες 6 λεπτά μετά από εμένα...αν βαλεις κ πόση ωρα σου πήρε να πληκτρολογήσεις, τότε πρέπει να πατάς το κουμπί του ριφρες,τουλάχιστον 2 φορές το λεπτό (εκτός αν είσαι τόσο ψώνιο που κάνεις search στο γουγλι, με το όνομά σου)!!!! (και εγώ τόση δουλειά έχω,γιαυτό το λέω)!!! να, είδες που πηδάς σε συμπεράσματα; (κι εδώ οφείλω να σε ενημερώσω ότι τα συμπεράσματα δε δείχνουν καθόλου ευχαριστημένα με τη σεξουαλική σας ζωή, αλλά δεν πειράζει. όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους) πρώτον, έτυχε να περνάω απέξω τη στιγμή που πόσταρες. και δεύτερον, επειδή οι αλλοδαποί μας έχουν φάει όλες τις καλές δουλειές σε αυτό τον τόπο (οικοδομή, τρύγος, ράντισμα για το δάκο και τη μουχρίτσα), αναγκάστηκα κι εγώ να ασχοληθώ αρκετά με τους υπολογιστές. με φυσική συνέπεια να πληκτρολογώ γρήγορα. στην 1η περίπτωση,είναι μλκια,γιατί οι παρθένες πρέπει να παραμείνουν παρθένες ως το θάνατό τους,και στη 2η,κινδύνευες να κρασαρει το μυαλό σου απο την απραξία!απλά προσπάθησα να εξηγησω,ότι το είναι προσβολή κ το τι όχι,είναι πολύ σχετική εννοια! (πχ ο νταλάρας θεωρησε εαυτόν προσβεβλημένο από τον πανούση, εγώ θεώρησα τον νταραλα κόπανο που μηνυσε την σάτιρα)! Κατάλαβα τι ήθελες να εξηγήσεις. αλλά ρε παιδί μου τι να κάνω; Εσένα σου αρέσει να πηδάς σε συμπεράσματα, εμένα μου αρέσει να πηδάω την κουβέντα, και σε άλλον του αρέσει να τραγουδάει αφιλοκερδώς για την Κύπρο.
21century Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Παιδιά η πραγμαιτκότητα ειναι οτι η χωρα αλλαζει αλλα οι πολιτικες ευθυνες για το μπατε σκυλοι αλεστε ειναι μεγαλες. Θελουμε νεους ανθρωπους αλλα υπο ορους. Θελουμε σωστους ανθρωπους και οχι εγκληματιες που συχνα πυκνα απασχολουν την ειδησεογραφια. Θελουμε μια καλυτερη Ελλαδα χωρις πολιτικους να κοιτουν μονο την πολιτκη του επιβιωση..
omnislash Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Παιδιά η πραγμαιτκότητα ειναι οτι η χωρα αλλαζει αλλα οι πολιτικες ευθυνες για το μπατε σκυλοι αλεστε ειναι μεγαλες. Α ακου να σου πω.Αντί να χαρείς που αυτοί μας προτιμούν όπως λέει και ο υπουργός εσωτερικών έσυ λες ότι έχεις και πρόβλημα από πάνω.Γιατί υπονοείς πως οι αλλοδαποί είναι εγκληματίες και όταν έπεσε ο Χότζα και ανοίξαν οι φυλακες όλα τα βλαστάρια ήρθαν εδώ?Το ξέρεις πως πριν από το 90 δεν υπήρχε οικοδομική δραστηριότητα?Αφού όλοι οι οικοδόμοι είναι Αλβανοί άρα πως φτιάχτηκε η Αθήνα και οι άλλες πόλεις?Αμ οι Πακιστανοί δε βοήθησαν τη γεωργία?Γιατί πριν να έρθουν ποιος καλλιεργούσε? Θελουμε μια καλυτερη Ελλαδα χωρις πολιτικους να κοιτουν μονο την πολιτκη του επιβιωση.. Γιατί βλέπεις κανέναν να βάζει το γιο του ?:twisted:
Γηρυόνης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Εν τάξει omnislash, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν φταίνε οι αλλοδαποί που το Ελλαδιστάν είναι μπουρδέλο.
IOSTEFO Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Για την αλλοιωση του Ελληνικου στοιχειου κανενας δεν αναφερει τιποτα, αυτο δεν ειναι σοβαρο προβλημα?
DarkKnight Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ποιο ελληνικό στοιχείο καλέ? ο σταρχιδισμός ή ο βολεψακισμός?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.