Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμμια σχεση με αρχαιολατρια, εθνικιστες και δηθεν αριστερους(αν αυτο εννοεις με τον ορο "αριστερος").

Αρα δεν εχω σχεση με τον εν λογω κυριο.

Αντι να απευθυνεις συστασεις σε μενα που ειμαι μια νοτα λογικης και ισορροπιας εδω μεσα, σε αντιθεση με τους περισσοτερους που ειναι των ακρων και της ημιμαθειας, δε θαταν καλυτερα να τις απευθυνεις σ αυτους (και στον εαυτο σου επισης) ?

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να προσθέσουμε και μετριοφροσύνης, πριν εξαντληθούν οι νότες.

ΥΓ Όπου να 'ναι θα δεχθώ και τα πρώτα πυρά για την υπογραφή μου.

Δημοσ.

Εισαι 25 χρονια στους υπολογιστες??!!

Ποιος ηταν ο υπολογιστης σου το 1982?

Και τι εννοεις με το αποφθεγμα της υπογραφης σου? Γινε πιο σαφης.

Δημοσ.
Καμμια σχεση με αρχαιολατρια, εθνικιστες και δηθεν αριστερους(αν αυτο εννοεις με τον ορο "αριστερος").

Αρα δεν εχω σχεση με τον εν λογω κυριο.

Αντι να απευθυνεις συστασεις σε μενα που ειμαι μια νοτα λογικης και ισορροπιας εδω μεσα, σε αντιθεση με τους περισσοτερους που ειναι των ακρων και της ημιμαθειας, δε θαταν καλυτερα να τις απευθυνεις σ αυτους (και στον εαυτο σου επισης) ?

Έτσι, στραβός είναι ο γυαλός. Μην αλλάζεις πορεία!

Εσύ, ώ νότα λογικής!

Δημοσ.

Μολις ελαβα το εξης εξωφρενικο μυνημα απ τον κολλητο σου mad-sk, οποιος αφου πρωτα με ρωταει τι προβλημα εχω με σενα(!), σημειωνει :

"Με το που βρείς ευκαιρία, θα την πεις σε κάποιον βγάζοντας τα κομπλεξάκια σου, κ όταν δεν το κάνεις αυτό θα συνεχίσεις να φέρεσαι σαν γνήσιος ημιμαθής ξερόλας, δείχνοντας καθόλου σεβασμό για τo forum κ για το βήμα που σου προσφέρει.

Στην επόμενη παρόμοια συμπεριφορά φεύγεις μόνιμα."

Μετα απ απ αυτο εχασα τα μαλλια μου! Η γελοιοτητα στο μεγαλειο της...

Δημοσ.

Λενε οι κανονισμοι οτι απογορευεται να δημοσιευουμε τα pm μας?

Σιγουρα ομως δε λενε οτι μπορει ενας mod να προσβαλει και να απειλει τα μελη, ειδικα οταν αναφερει και μου αποδιδει τετοιες έξαλλες μπαρουφες.

Δημοσ.

Από την άλλη δε λένε ότι ΔΕΝ μπορεί. Επίσης αυτό δεν το βλέπω ως απειλή αλλά ως προειδοποίηση.

Και μιας και ο madsc είναι mod, θα το αφήσω στην δική του κρίση για το αν θα πρέπει να τσαντιστεί που δημοσιεύεις προσωπικά του μηνύματα.

Δημοσ.

Kι απο μενα να ληφθει ως προειδοποιηση λοιπον, οτι δεν ανεχομαι να με βριζουν ετσι και δεν αποκλειεται να αποσυρω τη συμμετοχη μου απο το forum.

Δεν απειλω ε... προειδοποιω μονο!

Δημοσ.
Ο omnislash είναι ένας αριστερός, αρχαιολάτρης και εθνικιστής

Tίποτα από τα 3 δεν είμαι.Υπήρξαν αριστεροί όπως ο Μάο ο οποίος ήταν και ιμπεριαλιστής (εισβολές σε ξένα κράτη), ο μιλόσεβιτς ο οποίος για μένα είναι πατριώτης(ξεκλήρισε τους Αλβανούς αλλά το έκανε για το καλό της πατρίδας του) και ο Νετσάγιεφ ο οποίος έλεγε ότι πρέπι να σκοτώνουμε τους χωροφύλακες.Επομένως δεν υπαρχει τέτοια έννοια για μένα.

Κατά τον Ίωνα Δραγούμη οπου τα φασιστοειδή τον έχουν καπηλευτεί ως πατέρα του "εθνικισμού" αν και είχε πολλά αντιεξουσιαστικά στοιχεία (πχ αντιτεθόταν σε ένα αντεθνικό κράτος επομένως σήμερα θα ήταν "κουκουλοφόρος" ,εθνικιστής σημαίνει να θες να ελευθρώσεις σκλαβωμένα εδάφη που κατοικούν αδερφοί πληθυσμοί (πχ Κύπρος ,β.ηπειρος).Δλδ υπα΄ρχει κανάς Ελληνας που θέλει τη Β.Κύπρο στους Τούρκους:confused:

Αν και για μένα ο σωστός πατριώτης είναι πάνω από ολα διεθνιστής.Τελος καμια σχέση δε θα μπορυσα να έχω και με το χιτλερικό εθνικοσοσιαλισμό γιατί ο τύπος ήθελε μια ενωμένη ΕΕ(τα εγκλήματα του δε με πολυαπασχολούν γιατί όλοι κάνανε σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας με αποκορύφωση ένα πατριάρχη της Αλεξάνδρειας που είχε κατασφάξει 300000 εβραίους)

αρχαιολατρης δεν είμαι.Προσωπικά γουστάρω περισσότερο τον Διογένη τον Κυνικό επειδή την έλεγε στον προσκυνημένο τον Πλάτωνα(δεν έχω δει τους αρχαιοκάπηλους βιβλιοπώλεις να πουλανε Διογένη) και το Σπαρτιατικό τρόπο ζωής και όχι τις φλωριές των Αθηναίων.

Σήμερα περισσότερο κλείνω προς τον Λιμόνοφ αν και αναβίωση της Σοβιετικής ένωσης που έχει στο καταστατικό του σε συνδυασμό με τη συμμαχία με τους φιλελευθερους τον νεοταξικό αυτό εχθρό που καταπίνει τα πάντα με προβληματίζουν.

Στο παρελθον ιδανικό για μένα θα ήταν ο συνδυασμός των πατριωτών του NSDAP και των κοινωνιστών του ιδου κόμματος σε συνδυασμό με τον αντισημιτισμό των χιτλεριστών.απορρίπτω βεβαιώς τον παν-ισμό γιατί τέτοια φαινόμενα οδηγούν σε ανάπτυξη ρατσιστικών ιδεωδών (ολοκαύτωμα)με κατώτερους λαούς και κουραφέξαλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...