lucky_strike Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Σωστος o izerman, δε χρειαζεται να προσθεσω τιποτα εγω, διαβαστε τον με προσοχη. Πολυ καλο το παραδειγμα με την ελληνικη χουντα. Θα διαφωνησω μονο στο οτι ο Χιτλερ ηταν πολυ εξυπνος και καλος στρατιωτικος. Κανεις εξυπνος δεν αιματοκυλει τον κοσμο πιστευοντας σε ματαια ονειρα παγκοσμιας κυριαρχιας. Ενας παραφρων ηταν οπως και ο δασκαλος του ο Μουσολινι. Ουτε και καλος στρατιωτιοκος ηταν, πολλες ηττες του γερμανικου στρατου οφειλονταν αποκλειστικα στις δικες του παρεμβασεις. Οι Αμερικανοί ανατρέφονται από ένα εκπαιδευτκό σύστημα που τους λέει ότι η Αμερική είναι η χώρα του Θεού, ότι βοηθάει όλο τον κόσμο, ότι είναι το κέντρο του κόσμου Α, δηλαδη οτι πιστευουμε κι εμεις εδω στο ελαντα, οτι ειμαστε επισης το κεντρο του κοσμου... Με τη μονη διαφορα οτι αυτο ειναι στα χαρτια, δεν εχουμε τη δυναμη να το επιβαλλουμε οπως οι αμερικανοι. Μη κολλας σε τετοια πραγματα. Να σκεφτεσαι παντα τον απλο βιοπαλαιστη μιοκρομεσαιο πολιτη, οχι τη προπαγαντα της ηγεσιας του που παιζει τα παιχνιδια της.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Πάλι λάθος κάνεις. Αν και συμφωνώ ότι έκανε πολλά στρατηγικά λάθη, μπορεί κάλλιστα κάποιος να είναι και πανέξυπνος και ταυτόχρονα παράφρων. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Για την ταμπακιέρα θα πεις κάτι ή μπα;
lucky_strike Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Τι θες να σου πω για την ταμπακιερα? Τι οριζεις ως ταμπακιερα? Οταν καποιος ειναι και παραφρων και εξυπνος, επικρατει η πρωτη ιδιοτητα...η οποια εξαφανιζει τη δευτερη!
KWSN_Men Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Τι θες να σου πω για την ταμπακιερα? Τι οριζεις ως ταμπακιερα? Το θέμα στο οποίο ισχυρίζεσαι ότι δεν έχω ιδέα. Η ιδεολογία της πλειοψηφίας των Αμερικάνων. Κανένα σχολιάκι; Οταν καποιος ειναι και παραφρων και εξυπνος, επικρατει η πρωτη ιδιοτητα...η οποια εξαφανιζει τη δευτερη! http://en.wikipedia.org/wiki/John_Forbes_Nash Άι ρεστ μάι κέις. Αν και ξέρω από τώρα την απάντησή σου. (Ο ένας ήταν επιστήμονας, ο άλλος σφαγέας, μπλα μπλα μπλα).
nmtray2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παρεδωσε και Λουσιφερ: Η προσωπολατρεια στον Χιτλερ (που ειναι ολοφανερη στην ταινια) δε σας εκανε εντυπωση? Ο εναρκτηριος λογος του Rudolf Hess (προτεινω να τον ξαναδειτε) για τον Χιτλερ δε σας εκανε εντυπωση για την τυφλη υποταγη σ'αυτον? (και τη σχεδον "θεικη" φυση που του κολλησαν) Ακομα κι οταν οι Ρωσοι ηταν σε αποσταση λιγων χιλιομετρων απο τα κεντρικα και ηταν ετοιμοι να τελειωσουν τον πολεμο, ακομα και τοτε, καποιοι ηταν τυφλα υποταγμενοι στο (νεκρο τοτε) Χιτλερ και προτιμησαν να πεθανουν παρα να παραδοθουν (να μη μιλησουμε για τον Γκεμπελς). Φυσιολογικα ολα αυτα? Δε νομιζω. Οπως ειπα, ο Χιτλερ ηρθε σαν καλυψη μιας αναγκης του λαου κι οχι γιατι ο ιδιος αξιζε κατι. Κυκλοφορει ενα βιντεο για τον "ανθρωπο πισω απο τον Χιτλερ" (=Γκεμπελς). Για μενα, αυτος ηταν η μεγαλοφυια που εκανε το Χιτλερ αυτο που ηταν... Παντως, καλα θα ηταν να ψαχτουν καποια πραγματα για τις σχεσεις Χιτλερ-τραπεζιτων και βιομηχανων (που ανηκαν σε ορισμενα ατομα). Με αλλα λογια δλδ, καποιοι ηθελαν να ανεβει ο Χιτλερ στη εξουσια. Και βοηθησαν πολυ στην οικονομια της Γερμανιας (μαζι φυσικα και τους εθελοντες)... Κι επειδη προκειμενου να χαρακτηριστω ρατσιστης, προτιμω να χαρακτηριστω ηλιθιος, το βουλωνω εδω.
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω για αυτό το ζήτημα, ξεχειλίζω υποκειμενικότητα. Αρκούμαι στο να πω πως θεωρώ πως οι κινήσεις του Χίτλερ, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο (δλδ να καταφέρει να γίνει "παμψηφεί" αποδεκτός ως ήρωας) τόσο και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και τακτικών, ήταν μεγαλοφυείς μέχρι κάποιο συγκεκριμένο σημείο -αυτό της μέγιστης επιτυχίας κάπου στο τέλος του '42, κάπου εκεί κ από εκεί και πέρα η επαφή με την πραγματικότητα δείχνει να είναι αντιστρόφως ανάλογη της γιγαντωμένης ευθύνης που είχε τότε η Γερμανική ηγεσία.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παρεδωσε και Λουσιφερ:Η προσωπολατρεια στον Χιτλερ (που ειναι ολοφανερη στην ταινια) δε σας εκανε εντυπωση? Ναι, λοιπόν; Σου θυμίζω ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι προπαγανδιστική ταινία του Κόμματος! Ο Hitler φυσικά παρουσιάζεται ως θεός - σου θυμίζω την εναρκτήρια σεκάνς με τα σύννεφα και το αεροπλάνο του Hitler να κατεβαίνει από τον ουρανό... Ο εναρκτηριος λογος του Rudolf Hess (προτεινω να τον ξαναδειτε) για τον Χιτλερ δε σας εκανε εντυπωση για την τυφλη υποταγη σ'αυτον? (και τη σχεδον "θεικη" φυση που του κολλησαν) Προσωπικά δεν μου έκανε καμία απολύτως εντύπωση - έτσι ήταν. Τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια του Ράιχ υπήρχε τυφλή αφοσίωση και υποταγή. Μην ξεχνάς ότι (εντάξει, πολύ αργότερα, το 1944) οι στρατιωτικοί έδιναν δύο όρκους - έναν στην πατρίδα και έναν προσωπικό όρκο αφοσίωσης στον Adolf Hitler (τα μέλη του Κόμματος, των SA και των SS έδιναν ούτως ή άλλως τέτοιο προσωπικό όρκο εξ αρχής). Κυκλοφορει ενα βιντεο για τον "ανθρωπο πισω απο τον Χιτλερ" (=Γκεμπελς). Για μενα, αυτος ηταν η μεγαλοφυια που εκανε το Χιτλερ αυτο που ηταν... Κοίτα, ο Goebbels ήταν πανέξυπνος και ικανότατος αλλά ταυτόχρονα ήταν ετερόφωτος - οι πρωτοβουλίες άνηκαν στον Hitler (τουλάχιστον στην αρχή). Δεν νομίζω ποτέ να θεωρήθηκε ότι αυτός έδινε στον Hitler "μασημένη τροφή". Και δεν νομίζω να λένε για τον Goebbels ότι ήταν ο άνθρωπος πίσω από τον Hitler - τέτοιος θεωρείτο (και δικαίως) μόνο ο Martin Bormann.
lucky_strike Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Το θέμα στο οποίο ισχυρίζεσαι ότι δεν έχω ιδέα. Η ιδεολογία της πλειοψηφίας των Αμερικάνων. Κανένα σχολιάκι; http://en.wikipedia.org/wiki/John_Forbes_Nash Άι ρεστ μάι κέις. Αν και ξέρω από τώρα την απάντησή σου. (Ο ένας ήταν επιστήμονας, ο άλλος σφαγέας, μπλα μπλα μπλα). Περισσοτερο μου αρεσε το "μπλα μπλα μπα" που επες Εχεις ενα ταλεντο να κανεις χαρουμενο το κοσμο οπως δειχνει και το [very happy] emotion. Θα μπορουσες να κανεις καρριερα ως διασκεδαστης/γελωτοποιος σε κακοφημα/ξεπεσμενα forums, εχεις σκεφτει αυτη την επιλογη? Για τα περι ιδεολογιας των μισητων σου αμερικανων τα εχω πει πολλες φορες, μη λεμε ολο τα ιδια. Τον Τζων Φορμπς που βαλες ακουστα τον εχω μονο, προφανως δεν ηταν καποια ιδιαιτερη προσωπικοτητα. Νομπελ εχουν παρει ακομα και εγκληματιες. Και σχετικα με τη προσωπολατρια, υπαρχουν και χειροτερα πχ. Σταλιν, ο παραφρων δικτατορας (ανεβηκε στην εξουσια εκτελωντας ακομα και στενους συνεργατες του, συνεκκινησε τον β΄Παγκ.Πολεμο με την μοιρασια της Πολωνιας, εστειλε 100δες χιλιαδες ανθρωπους στο θανατο και την εξορια κλπ.) λατρευεται μεχρι και σημερα ως ημιθεος απο τους πορωμενους θαυμαστες του. ΥΓ. Αληθεια, ποιος ειναι ο δικτατορας του αβαταρ σου? Υποθετω ο Αμιν Νταντα? Ποιους αλλους δικτατορες θαυμαζεις? Ο καταλογος πρεπει ναναι μακρυς.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Περισσοτερο μου αρεσε το "μπλα μπλα μπα" που επες Εχεις ενα ταλεντο να κανεις χαρουμενο το κοσμο οπως δειχνει και το [very happy] emotion.Θα μπορουσες να κανεις καρριερα ως διασκεδαστης/γελωτοποιος σε κακοφημα/ξεπεσμενα forums, εχεις σκεφτει αυτη την επιλογη? Τρομερό επιχείρημα. Με κατατρόπωσες. Έχεις και άλλα τέτοια. Σοβαρά μπορείς να μιλήσεις; Για τα περι ιδεολογιας των μισητων σου αμερικανων τα εχω πει πολλες φορες, μη λεμε ολο τα ιδια. Ναι, και επιμένεις στο ίδιο πράγμα που βγάζεις με τη φαντασία σου ενώ υπάρχουν αρκετοί (όχι μόνο εγώ) που έχουν εμπειρία που διαφέρει. Πες μου 1 (ένα) επιχείρημα που έχεις πάνω σε αυτό που δεν προκύπτει από τη φαντασία σου και μόνο. Τους Αμερικάνους δεν τους μισώ διόλου. Έχω αρκετούς φίλους. Ούτε σα λαό τους μισώ. Το ότι δεν καταλαβαίνεις ότι περιγράφω μια πραγματικότητα σε κάνει να νομίζεις ότι τους μισώ. Τον Τζων Φορμπς που βαλες ακουστα τον εχω μονο, προφανως δεν ηταν καποια ιδιαιτερη προσωπικοτητα. Νομπελ εχουν παρει ακομα και εγκληματιες. Δεν ήταν θέμα Νόμπελ, ήταν θέμα της εξυπνάδας που πέταξες ότι δε μπορεί να είναι κάποιος και εφυής και μουρλός ταυτόχρονα. Και ξέχασες να το σχολιάσεις ΚΑΙ αυτό. Και σχετικα με τη προσωπολατρια, υπαρχουν και χειροτερα πχ. Σταλιν, ο παραφρων δικτατορας (ανεβηκε στην εξουσια εκτελωντας ακομα και στενους συνεργατες του, συνεκκινησε τον β΄Παγκ.Πολεμο με την μοιρασια της Πολωνιας, εστειλε 100δες χιλιαδες ανθρωπους στο θανατο και την εξορια κλπ.) λατρευεται μεχρι και σημερα ως ημιθεος απο τους πορωμενους θαυμαστες του. Την προσωπολατρία εσύ τη συνεχίζεις, εγώ έχω αναφερθεί μόνο σε προπαγάνδα. Προφανώς αυτό σε συμφέρει μια δεν έχεις να αντιτείνεις κάτι αξιόλογο. ΥΓ. Αληθεια, ποιος ειναι ο δικτατορας του αβαταρ σου? Υποθετω ο Αμιν Νταντα? Ποιους αλλους δικτατορες θαυμαζεις? Ο καταλογος πρεπει ναναι μακρυς. Ο Αμιν Νταντά είναι. Προσωπικά δε θαυμάζω κανέναν δικτάτορα, αλλά μου αρέσουν τα αντισυμβατικά avatars. Να αρχίσω να ρωτάω αν γουστάρεις τα παραμορφωμένα τέρατα ή αν παραμορφώνεις εσύ ανθρώπους κρίνοντας από το avatar σου; Και για να τελειώνουμε. ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα που να έχεται σε αντίθεση ΕΧΕΙΣ; Αν όχι πες το να μην ασχολούμαστε.
lucky_strike Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Τρομερό επιχείρημα. Με κατατρόπωσες. Έχεις και άλλα τέτοια. Σοβαρά μπορείς να μιλήσεις;Αναλογο του δικου σου. Οταν εσυ εισαι ασοβαρος πως απατεις απ τον αλλον να σοβαρευτει? ακου..."Αν και ξέρω από τώρα την απάντησή σου........μπλα μπλα μπλα":mrgreen: Ναι, και επιμένεις στο ίδιο πράγμα που βγάζεις με τη φαντασία σου ενώ υπάρχουν αρκετοί (όχι μόνο εγώ) που έχουν εμπειρία που διαφέρει. Πες μου 1 (ένα) επιχείρημα που έχεις πάνω σε αυτό που δεν προκύπτει από τη φαντασία σου και μόνο. Τους Αμερικάνους δεν τους μισώ διόλου. Έχω αρκετούς φίλους. Ούτε σα λαό τους μισώ. Το ότι δεν καταλαβαίνεις ότι περιγράφω μια πραγματικότητα σε κάνει να νομίζεις ότι τους μισώ.Εχω πει πολλα επιχειρηματα, μερικα πανω απο μια φορα, αλλα ειτε δεν τα καταλαβαινεις ειτε κανεις πως δεν τα διαβαζεις. Αλλωστε οτι κι αν πω παλι εσυ θα πεις "δεν εχεις επιχειρηματα"... Εαν παρολο που επανειλημμενως σου εξηγησα οτι η προπαγανδα και η ιδεολογια των ηγετων δεν εχουν σχεση με τον απλο πολιτη, και με παραδειγμα την Ελλαδα, εσυ εμενεις στα κοντόφθαλμα/ρατσιστικά σου, τοτε σιγουρα μισεις τους αμερικανους. Και ξέχασες να το σχολιάσεις ΚΑΙ αυτό. Ω με συγχωρεις! Δεν θα επαναληφθει Στο εξης θα σχολιαζω με θρησκευτικη ευλαβεια την καθε σοφια που θα διατυπωνεις. Και θα φροντιζω να εχουμε ταυτοσημες αποψεις για να μη στενοχωριεσαι. Δεν καταλαβα τις προσπαθησες να πεις με αυτον τον Φορμπς. Την προσωπολατρία εσύ τη συνεχίζεις, εγώ έχω αναφερθεί μόνο σε προπαγάνδα. Προφανώς αυτό σε συμφέρει μια δεν έχεις να αντιτείνεις κάτι αξιόλογο.Εγινε λογος περι προσ/τριας και προσθεσα κι εγω κατι.Η προπαγανδα φερνει ΚΑΙ προσοπ/τρια. Τι ακριβως διαφωνια εχεις? Προσωπικά δε θαυμάζω κανέναν δικτάτορα, αλλά μου αρέσουν τα αντισυμβατικά avatars. Να αρχίσω να ρωτάω αν γουστάρεις τα παραμορφωμένα τέρατα ή αν παραμορφώνεις εσύ ανθρώπους κρίνοντας από το avatar σου;Kι εγω θα ηθελα να βαλω αβαταρ τον Χιτλερ αλλα νομιζω οτι θα μου απαγορευοταν(και θελω την απαντηση του mod επ αυτου, αν τολμαει). Εγω δεν κρινω καποιον απ το avatar του. Βεβαια, αν εσυ εβλεπες καποιον με αβαταρ τον Χιτλερ ή τη σβαστικα τι θα σκεφτοσουν?Το συμπερασμα οτι εισαι λατρης των δικτατορων το εβγαλα οχι απ το αβαταρ αλλα απ τα γραφομενα σου. Για τον ετοιμοθανατο δικτατορα Κάστρο τι γνωμη εχεις? Παραδεξου οτι ειναι θετικη Και για να τελειώνουμε. ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα που να έχεται σε αντίθεση ΕΧΕΙΣ;βλ. παραπανω(2η παραγραφο). Να ερχεται σε αντιθεση με τι? Αν όχι πες το να μην ασχολούμαστε. Eδω γελανε χοντρα :mrgreen: Ποιος σου ειπε να "ασχολουσαστε"?
KWSN_Men Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει, δεν έχει νόημα. Ο omnislash μετά από 2 χιλιάδες χρόνια εξέλιξης.
kage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 μιας κ δεν εχω διαβασει τις σελιδες? το οικονομικο θεμα το θεσατε ? δεν πληρωνουν εφορια...οι αλλοδαποι αποδεδειγμενα πια ειναι οι μοναδικοι π δεν χρωστανε σε τραπεζες κ εχουν κ καθε μηνα αποταμιευση!!! σε καθε σπιτι μενουν 2-3 οικογενειες οποτε τα εξοδα ειναι μηδενικα.. δεν βγαινουν δεν τρωνε εξω... κ μετα παιρνουν κ επιχειρησεις κ τις δουλευουν κ ολοι μαζι
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ο omnislash μετά από 2 χιλιάδες χρόνια εξέλιξης. Να σαι καλά ρε! γέλασα ώρα που είναι (με την ατάκα καθεαυτή.)
lucky_strike Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δηλαδη, kage, οι αλλοδαποι ειναι οι πιο πλουσιοι? Το οτι οι περισσοτεροι δουλευουν σα χαμαληδες σε δουλειες που δε καταδεχονται οι ελληνες, χωρις βεβαια ενσημα και ασφαλεια, δε σου λεει κατι? Ποιος ειναι αυτος ο omni και τι κοινο εχουμε?
agpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Η αλήθεια είναι πως δυο μέρες τώρα σπάω το κεφάλι μου ν' αποφασίσω για ποιον ήταν πιο βαρύ, για τον omnislash ή για σένα; Ο omnislash είναι ένας αριστερός, αρχαιολάτρης και εθνικιστής που χαρίζει μια εύθυμη νότα στο forum. Κάνε μια αναζήτηση μηνυμάτων με βάση το nickname και σίγουρα θα το απολαύσεις. Μια φιλική γνώμη θα εκφέρω και σε παρακαλώ να μην το πάρεις στραβά. Δίνεις την εντύπωση πως είσαι διαρκώς τσιτωμένος και δυσκολεύεις τους άλλους να παρακολουθήσουν τα επιχειρήματα σου. Κάποιες φορές μένω με την εντύπωση πως δεν παρακολουθείς και τα επιχειρήματα των συνομιλητών σου. Με πολύ καλή διάθεση (αν και με αγένεια, γιατί κανείς δε ζήτησε τη γνώμη μου) σου προτείνω να εξετάσεις το ενδεχόμενο να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους. Φυσικά μπορεί να κάνω λάθος, αλλά σκέψου το λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.