lucky_strike Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Και όπως ξαναείπα, η επικρατούσα θεωρία είναι ότι η Αμερική είναι μια μεγάλη καλή χώρα που βοηθάει όλον τον κόσμο να γίνει καλύτερος. Kαι σε μας η επικρατουσα αντιληψη ειναι οτι ειμαστε ο πιο καπατσος λαος και οτι οι αμερικανοι ειναι... "αμερικανακια"(δηλ.ηλιθιοι) Μα ειναι δυνατον να παιρνουμε σοβαρα αυτα τα πραγματα? Ειμαστε ενηλικες ή νηπια? Εσυ θεωρεις οτι οντως οι αμερικανοι ειναι αμερικανακια?...Μηπως επισης πιστευεις οτι οι ποντιοι ειναι χαζοι και δικαιολογουν τα ποντιακα ανεκδοτα? Παντως, για να χαριτολογησουμε να ενα σιγουρο: θεωρεις τους σκωτσεζους τσιγγουνηδες, και αυτη η μυθοπλασια εχει περασει για τα καλα στη συνειδηση του κοσμου.
mandate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Kαι σε μας η επικρατουσα αντιληψη ειναι οτι ειμαστε ο πιο καπατσος λαος και οτι οι αμερικανοι ειναι... "αμερικανακια" κοίτα οι αμερικάνοι είναι υπερήφανοι για τη χώρα τους [μάλλον κάτι παραπάνω από υπερήφανοι] το ''αμερικανάκια'' το λέγανε παλιά, πολύ παλιά
lucky_strike Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα οι αμερικάνοι είναι υπερήφανοιγια τη χώρα τους [μάλλον κάτι παραπάνω από υπερήφανοι] το ''αμερικανάκια'' το λέγανε παλιά, πολύ παλιά Και καλα κανουν βεβαια. Οι αμερικανοι υπερηφανοι που ειναι αμερικανοι, οι αλβανοι υπερηφανοι που ειναι αλβανοι, οι τουρκοι υπερηφανοι που ειναι τουρκοι κ.ο.κ... Θα ηθελες κατι διαφορετικο? Οσο για τα "αμερικανακια", για τη περιπτωση που δε το γνωριζεις ειναι ο χαρακτηρισμος των οποιον δινουμε εμεις οι ελληνες στους αμερικανους πολιτες θεωροντας τους συλληβδην ηλιθιους.... Απλα ένα ακόμη παράδειγμα προς στήριξη των λόγων μου.Εκτός και αν θεωρείς πως οι εδώ Πακιστανοί είνι καλά παιδιά Eλα τωρα που δεν καταλαβες τι ηθελα να πω... Οτι τετοιες ενεργειες υπαγορευονται απ το τυφλο ρατσιστικο μισος που εχεις κι εσυ και τις κανουν παρομοια ακροδεξια στοιχεια. Οι σχεσεις Ινδιας-Πακισταν ειναι σα να λεμε Ελλας-Τουρκια και ενω υπαρχουν προσπαθειες συμφιλιωσης παντα βρισκονται θερμοκεφαλοι να τις δυναμιτιζουν με τετοιες ενεργειες. Εσυ εχεις τετοιο μισος για αλβανους και πακιστανους(τα περι εγκληματικοτητας ειναι απλως προφαση) που τετοια νεα για το τραγικο θανατο 66 αθωων ανθρωπων σε κανουν να τριβεις τα χερια σου απο ικανοποιηση, σωστα?
mandate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα σχεδόν όλοι είναι εθνικιστές η τάδε φυλή λέει εμείς ήμαστε και οι άλλοι είναι ζώα η άλλη φυλή λέει εμείς ήμαστε και οι άλλοι είναι βάρβαροι κτλπ
lucky_strike Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Aυτα τα λενε ΜΟΝΟ οι εθνικιστες (έστω και οι ανοητοι, αλλα εθνικιστες=ανοητοι ετσι κι αλλιως οποτε...)
mandate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Τα ενδοσπόρια είναι αφυδατωμένα κύτταρα με ανθεκτικά τοιχώματα και χαμηλούς μεταβολικούς ρυθμούς. Όταν οι συνθήκες του περιβάλλοντος ξαναγίνουν ευνοϊκές, τα ενδοσπόρια βλαστάνουν δίνοντας το καθένα ένα βακτήριο.
lucky_strike Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ω ξειν, αγγελειν Λακεδεμονιοις, οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Ελληνων προμαχουντες Αθηναιοι χρυσοφορων Μηδων εστορευσαν δυναμιν.
mandate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 θέλω να πώ ότι οι συνθήκες που επικρατούν σε ένα περιβάλλον επηρεάζουν άμεσα ό,τι ζει μέσα σε αυτό
lucky_strike Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγω θελω να πω οτι οι Αρχαιοι Ελληνες ηταν πιο αποτελεσματικοι και σοβαροι απο τους σημερινους Ελληνες που ειναι μαλλον ανοητοι.
The_Judas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Kαι σε μας η επικρατουσα αντιληψη ειναι οτι ειμαστε ο πιο καπατσος λαος και οτι οι αμερικανοι ειναι... "αμερικανακια"(δηλ.ηλιθιοι)Μα ειναι δυνατον να παιρνουμε σοβαρα αυτα τα πραγματα? Ειμαστε ενηλικες ή νηπια? Εσυ θεωρεις οτι οντως οι αμερικανοι ειναι αμερικανακια?...Μηπως επισης πιστευεις οτι οι ποντιοι ειναι χαζοι και δικαιολογουν τα ποντιακα ανεκδοτα? Παντως, για να χαριτολογησουμε να ενα σιγουρο: θεωρεις τους σκωτσεζους τσιγγουνηδες, και αυτη η μυθοπλασια εχει περασει για τα καλα στη συνειδηση του κοσμου. Ετσι είναι, αλλά μερικοί προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο μέσος Αμερικανός είναι χαζός, χοντρός,μισαλλόδοξος και περνάει ολη την μερα του στην τηλεόραση. Ενώ ο μέσος Ελληνας διαβάζει βιβλία όλη την μέρα, γυμνάζεται συχνά και δεν έχει προκαταλήψεις ενάντια σε κανέναν λαό.
agpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ετσι είναι, αλλά μερικοί προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο μέσος Αμερικανός είναι χαζός, χοντρός,μισαλλόδοξος και περνάει ολη την μερα του στην τηλεόραση. Ενώ ο μέσος Ελληνας διαβάζει βιβλία όλη την μέρα, γυμνάζεται συχνά και δεν έχει προκαταλήψεις ενάντια σε κανέναν λαό. Θλιβερή, αλλά εύστοχη παρατήρηση.
omnislash Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 έστω και οι ανοητοι, αλλα εθνικιστες=ανοητοι ετσι κι αλλιως οποτε Εθνικισμός αν δεν κάνω λάθον σημαίνει κάποιον που αγπαέι υπερβολικά τη χώρα του με μόνη διαφρά του πατριώτη ότι ο εθνικστής κανει πόλεμους ιμπεριιαλιστικούς για να μεγαλώσει τα σύνορα της χώρας του.Πχ εθνικιστές ήταν αυτοί που το 22 θέλανε να φτάσουμε στην Αγκυρα(καθόλου ελληνικός πληθυσμός).Πατριώτες ήταν οι αξιωματικοί του ΜΑΒΗ (Β.Ηπειρος εχει ελληνικό πληθυσμό) η οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ(όχι β).Αυτοί κάνανε εθνικοαπελεθευρωτικό αγώνα
KWSN_Men Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Kαι σε μας η επικρατουσα αντιληψη ειναι οτι ειμαστε ο πιο καπατσος λαος και οτι οι αμερικανοι ειναι... "αμερικανακια"(δηλ.ηλιθιοι)Μα ειναι δυνατον να παιρνουμε σοβαρα αυτα τα πραγματα? Ειμαστε ενηλικες ή νηπια? Εσυ θεωρεις οτι οντως οι αμερικανοι ειναι αμερικανακια?...Μηπως επισης πιστευεις οτι οι ποντιοι ειναι χαζοι και δικαιολογουν τα ποντιακα ανεκδοτα? Παντως, για να χαριτολογησουμε να ενα σιγουρο: θεωρεις τους σκωτσεζους τσιγγουνηδες, και αυτη η μυθοπλασια εχει περασει για τα καλα στη συνειδηση του κοσμου. Μπορεις να μου εξηγήσεις τι σχέση έχουν αυτά που λέω με αυτά που λες εσύ; Εγώ σου λέω τι πιστεύουν και πώς συμπεριφέρονται για αυτό. Εσύ μιλάς για ανέκδοτα. Χαρακτηριστικό νομίζω ότι την 9/11 το 90% των Αμερικάνων δε μπορούσε να καταλάβει γιατί θα μπορούσε να έχει γίνει αυτό.
orionas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Οπότε ο Αλεξ 150 χρόνια αφ' ότου είχαν κάνει ντου οι Πέρσες, λέει "πριν 15 γενιές εγώ υπέφερα στους πολέμους, το νιωσα στο πετσί μου, οπότε ας κάνω ένα ντου στις άλλες Ελληνικές πόλεις και μετά συνενωμένοι και αδερφωμένοι όπως τότε στην Αθηναϊκή συμμαχία, θα πάμε ώστε να φροντίσουμε να μην περάσουμε τα ίδια". Πολλές χιλιάδες χρόνια μετά, ένας τύπος λέει "Πρέπει να προστατεύσω την Ευρώπη από τον κίνδυνο των μπολσεβίκων, οπότε ας την κατακτήσω όλη και μετά συνενωμένοι και αδερφωμένοι, ας πάμε να πάρουμε τη Μόσχα". 10 χρόνια μετά, και για τα υπόλοιπα 30, κάποιοι τύποι αρχίζουν και σκέφτονται "δίκιο είχε ο μπαγάσας, ας φτιάξουμε πυρηνικά και ας δώσουμε ό,τι προϋπολογισμό έχουμε σε εξοπλισμούς για να προλάβουμε το ντου των μπολσεβίκων". 10 χρόνια μετά, ένας πίθηκας από τις Αποικίες λέει "πρέπει να προστατεύσω τον κόσμο από την τρομοκρατία, οπότε συνενωμένοι και αδερφωμένοι κάτω από τη σημαία του ΝΑΤΟ, ας πάμε να σαπίσουμε όλη τη Μέση Ανατολή για να μην μας κάνουν τπτ στο μέλλον." Επίσης, μην ακούω για Ησίοδους και Αντιγόνες όταν παλιότερα σας διορθώναμε τα ορθογραφικά ε. Επιδι η εξιπναδα φενετε οτι σου ξεχιλιζει απο τα μπατζακια θα σου δωδσω εγω ο χαζος μια συμβουλι.Δεν πειραζει μεγαλειοτατε να την διαβασετε γιατι τοσο πολυ επαρση μαζεμενη σε εναν εχω καιρο να δω.κλεισε τον υπολογιστη και βγες και καμια βολτα να ξελαμπικαρεις.Η χηρα με τα πεντε ορφανα και η αριστη γνωση του wordi δεν μας κανει και εξυπνους.Απλα δειχνει ποσο κομπλεξικος μπορει να γινει ο ανθρωπος οταν η μονη τρυπα που ξερει ειναι αυτη του usb.A! μεγαλειοτατε Αυναν εχω και ΕΝΑ ορθογραφικο λαθος.Βρητε το.Δωρο η ταπεινωση.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Έλα όμως που εγώ βλέπω πάνω από 50 λέξεις με ορθογραφικά λάθη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.