Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mαιστα.

Εγω κι ο Φρουντ.

Εχε υποψη σου οτι ελαχιστοι αμερικανοι ειναι αιμοδιψεις και πολεμοχαρεις, μονο αυτοι που εχουν συμφεροντα. Τι νομιζες, οτι τους αρεσει να βομβαρδιζουν πιτσιρικια?

Καποιοι απο σας επιμενουν να ταυτιζουν τους λαους με τις ηγεσιες τους, πολιτικες και στρατιωτικες που απλως κανουν τα παιχνιδια τους.

Θες να σου το πω αλλιώς; Ο μέσος Ευρωπαίος κεντροδεξιός στην Αμερική θα θεωρούνται αριστερός.

Και όπως ξαναείπα, η επικρατούσα θεωρία είναι ότι η Αμερική είναι μια μεγάλη καλή χώρα που βοηθάει όλον τον κόσμο να γίνει καλύτερος.

Μήπως έτυχες να δεις την εκπομπή του Παπαχελά πριν κάνα μήνα για τους βετεράνους του Ιράκ;

Δε μπορείς να τα πεις αλλά τα έγραψες όμως οπότε η μπηχτή πέρασε πλαγίως αν όχι ευθέως.

1.Μιλάμε ότι ελληνικά μιλάτε κι εσείς.

Σε περίπτωση που μιλάμε Βουλγάρικα έχω να πώ ότι είναι πιο έυηχα απ τα Αλβανικά σλασ αρβανίτικα.

2.Τις "τούρκικες σπεσιαλιτέ" γουστάρει τρελά ο νότος όταν τις υιοθετεί.

Επίσης προτιμάει να είσάγει στο στομαχάκι του και ψαγητά φιαγμένα απο πλαστικό (καλάμακια τα λένε δεν είμαι σίγουρος...)

3."Ανωμερίτες" δε σε φορτώνουν επειδή είσαι "χαμουτζής" (όρος ο οποίος δεν ασπάζομαι) αλλά επειδή βάζεις την ταμπέλα του ανωμερίτη σε κάποιους.

Κι επειδή τα γράμματα στο nick μου δεν είναι πράσινα αυτά που λεώ τα εννώ και δε θα θελα να αγνοηθούν.

Έλα όμως που εμείς δεν ασχολούμαστε... Ενώ στο βορρά όλο την Αθήνα βρίζουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Θες να σου το πω αλλιώς; Ο μέσος Ευρωπαίος κεντροδεξιός στην Αμερική θα θεωρούνται αριστερός.

+1

Σωστά.

Ο κεντρώος/κεντροδεξιός Ευρωπαίος, στις ΗΠΑ είναι αριστερός.

Ο κεντροαριστερός Ευρωπαίος, στις ΗΠΑ είναι επικίνδυνος κομμουνιστής.

Δημοσ.
+1

Σωστά.

Ο κεντρώος/κεντροδεξιός Ευρωπαίος, στις ΗΠΑ είναι αριστερός.

Ο κεντροαριστερός Ευρωπαίος, στις ΗΠΑ είναι επικίνδυνος κομμουνιστής.

Είπα να μη γράψω το δεύτερο μέρος και με πάρουν για υπερβολικό.

Και φυσικά αν δηλώσεις και κομμουνιστής, παίζει να βρεις το αμάξι σου σπασμένο, βαμμένο ή κάτι τέτοιο. Στην καλύτερη. Και όχι, δεν υπερβάλλω.

Αυτά σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής, που είναι φιλελεύθερες. Γιατί στις μικρές...

• Super Moderators
Δημοσ.

Στον κατά τα άλλα μαγευτικό νότο (ο οποίος ελάχιστα διαφέρει σε νοοτροπία από το Midwest), οποιοσδήποτε πέραν του ευρωπαϊκού κεντροδεξιού είναι επικίνδυνος και προδότης.

Δημοσ.

Ρε παιδια,

κινδυνευετε να χαρακτηριστειτε φασιστες, μισαλλοδοξοι κτλ κτλ.

Ολοι πρεπει να λεμε οτι αι ΗΠΑι αγωνιζονται για την παγκοσμια κυριαρ...συγνωμη ειρηνη, αγαπη, ευδαιμονια.

Δημοσ.

Εγώ γιατί θεωρώ πως στην ευρώπη και οι κεντροαριστεροί και οι κεντροδεξιοί είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα;Και από κοντά οι δήθεν πράσινοι και οι φιλελευθεροι που περιέργως στο ευρωκοινοβούλιο ψηφίζουν τα ίδια(πχ γενοκτονία αρμενίων).Η μόνη αντίσταση από τους κομμουνιστές των πρώην ανατολικών χωρών όχι τους Γιαλαντζί δυτικούς και από κάποιους ακροδεξιούς στυλ λεπέν.

Δημοσ.

Εδώ δε μπορείς να διακρίνεις πότε μια γυναίκα οργάζει και πότε χασμουριέται, θα μπορούσες να διακρίνεις κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Εδώ δε μπορείς να διακρίνεις πότε μια γυναίκα οργάζει και πότε χασμουριέται, θα μπορούσες να διακρίνεις κάτι τέτοιο;

Αφού και οι δυο είναι υπέρ της μεταναστευσης φανατικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ ενάντια στα απελευθερωτικά κινήματα (πχ Παλαιστίνη) υπέρ της ανταγωνιστικότητας και της ελεύερης οικονμίας ,υπέρ του καπιταλιστικού συστήματος ενάντια σε Βενεζουελα ,Ιράν τις μόνες χώρες που αντιστέκονται στις ΗΠΑ και στον αφέντη τους.

Με έχει πιάσει νευρικό με αυτούς που ψήφισαν να εξοντοθούν οι Αρμένιοι στο Ευρωκοινοβούλιο

Ενώ πρώτοι οι κύριοι αυτοί είναι υπέρ της φίμωσης του λόγου όταν πρόκειται για τους Ισραηλινούς για τους Αρμενίους μόκο.

Δημοσ.
Αφού και οι δυο είναι υπέρ της μεταναστευσης φανατικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ ενάντια στα απελευθερωτικά κινήματα (πχ Παλαιστίνη) υπέρ της ανταγωνιστικότητας και της ελεύερης οικονμίας ,υπέρ του καπιταλιστικού συστήματος ενάντια σε Βενεζουελα ,Ιράν τις μόνες χώρες που αντιστέκονται στις ΗΠΑ και στον αφέντη τους.

Ενώ πρώτοι οι κύριοι αυτοί είναι υπέρ της φίμωσης του λόγου όταν πρόκειται για τους Ισραηλινούς για τους Αρμενίους μόκο.

Ποιοι δύο, εννοείς τη γυναίκα που χασμουριέται και τη γυναίκα που οργάζει;;; Τι υποστηρίζεις δηλαδή πως όσες έχουν οργασμό είναι υπέρ της μεταναστευσης, της Παλαιστίνης, της ελεύερης (χωρίς θ) οικονομίας, της ανταγωνιστικότητας και του καπιταλιστικού συστήματος και κατά της Βενεζουέλας και του Ιράν;;;

Το μαγκίτικο της φίμωσης "του λόγου" (αυτά είναι ελληνικά τώρα;) είναι μόκο, αυτό το ξέρω, το πως συνδυάζεις τα "για" με τους Ισραηλινούς και τους Αρμένιους, δεν το καταλαβαίνω...

~ Ποτέ δεν έχω κάνει σχόλιο για τη γλώσσα που χρησιμοποιεί κάποιος, αλλά εκπλήσσομαι που ελληνομανείς (αν όχι κάπηλοι) διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους υπέρ της αμόλυντης, της μοναδικής, της ανεπανάληπτης Ελλάδας και γίνονται ρόμπες ξεκούμπωτες μην μπορώντας να εκφράσουν 2 γραμμές επιχείρημα, νοηματικά, συντακτικά και ορθογραφικά σωστές σε απλά ελληνικά...

Πραγματικά ρε αδερφέ omnislash, απάντησε μου: Μήπως είσαι προβοκάτορας των θεοσεβούμενων/κομμουνιστών/μεταναστών Πακιστανών που ζουν σπουδάζουν και εργάζονται στην Ελλάδα με το όνειρο τους να ασκήσουν θατσερική πολιτική στο Πακιστάν;

Δημοσ.

Μα τι λες? Την γενοκτονία μόνο η Τουρκική πλευρά την αρνείται, όλοι οι υπόλοιποι την έχουν αναγνωρίσει.

Δημοσ.
Εντάξει, ελπίζω να ενοχληθείς που δν θα το συζητήσω καθώς είναι εντελώς εύφλεκτο ζήτημα.

No hard feelings...απλά δε μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστo:D

Δημοσ.
Το μαγκίτικο της φίμωσης "του λόγου" (αυτά είναι ελληνικά τώρα είναι μόκο, αυτό το ξέρω, το πως συνδυάζεις τα "για" με τους Ισραηλινούς και τους Αρμένιους, δεν το καταλαβαίνω...

Αν καποιος Τούρκος αρνηθεί το ολοκαύτωμα των Αρμενίων νο προμπλεμ.Αν ένας άλλος αρνηθεί το ολοκαύτωμα των Εβραίων τρώει φυλακή.Εκεί είανι η ένστασις μου.

Τα άλλα ιnsomniak είναι ανάξια λόγου να σχοληθώ μαζί τους.Και σαν δε γουστάρεις βάλε με στην ignore list να μη διαβαζεις τα ποστ μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...