Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ'αρεσει ρε Λουσυ που σε ενοχλουν καποια σχολια περι Τουρκων κτλ κτλ αλλα γουσταρεις εμφυλιο Βορειοι Νοτιοι και βομβιτσα υδρογονου στη Σαλονικη. (Για να μεινει καθαρη η πολη να κατοικηθει)

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα, αν δν είχα πράσινο νικ θα σου έλεγα ένα απ' τα κάτωθι:

1) Γτ θες να ΜΕ πεις ότι μιλλλλλάτε ελλλληνικά στην σαλλλλονίκη?

2) Γι' αυτό για να γλυτώσετε δν φτάνει το καζάν ντιπί, κάντε και άλλες τούρκικες συνταγές "σπεσιαλιτέ" σας.

3α) Επειδή δν αντιπαθώ τους Τούρκους δν σημαίνει πως συμπαθώ και τους Βούλγαρους.

3β) Αυτά τα έλεγα πριν μπείτε στην Ε.Ε.

Επειδή όμως δν μπορώ να τα πω (!) απλώς αγνόησέ τα γτ έτσι κ αλλιώς σπόντες 5χρονου είναι, και μείνε στο ότι αν με ενοχλεί μια να φορτώνουν Τούρκοι επειδή είμαι Έλληνας (δν μου 'χει τύχει) με ενοχλεί δέκα να φορτώνουν ανωμερίτες επειδή είμαι χαμουτζής.

Δημοσ.

οχι δεν λεω οτι κανανε μεγαλυτερο κακο αλλα ουτε μικροτερο,,αλλα πρωτον πρακτικα δεν υπηρχε αυτονομο ελληνικο κρατος,και μιλαμε για μια πιο συγχρονη εποχη(20αιωνα)αλλα οι τουρκοι ειναι στην μπουκα (δικαιως φυσικα)απο τοτε(15 αιωνα),τους αλλους τους μαγαζατορες δεν τους θυματε κανεις!(ξεχνιουντε?!?)!!τι επειδη φτιαχνουν PORSCHE και τα αμαξια με το σημα της ειρηνης μπροστα?εγω δεν μισω κανεναν,αλλα να τα λεμε ολα.οι αμερικανοι τι δουλεια τους κανουν,γιατι δεν λεει κανεις για την σουδα ?γιατι η ελλαδα εδωσε την σουδα??? (σαν να εδωσε ουσιαστικα κωλ0 και τωρα εχει αντιαμερικανικη σταση ο λας μας),και πανε απο κει και κανουνε τους πολεμους που αναφερετε πιο πανω

Δημοσ.
300.000 Ελληνες έχει χτυπήσει η ηπατίτιδα Β

οταν ήμουν πρώτη δημοτικού μας έλεγε ο δάσκαλος πως σε μερικά χρόνια δε θα χρειαστεί να κάνουμε εμβόλιο γιατί μια "παλιά αρρώστια" δεν υπήρχε.μόνο το μαντού μας κάνανε.Η παλία αρρώστιαήταν η φυματίωση που όμως ξαναγύρισε γιατί μας επισκέφτηκαν οι μετανάστες.Επισης για εξηγήστε γιατί το 66% των κλινών των Αθηναικών νοσοσκομείων καταλαμβάνεται από μεταναστες;

τι επειδη φτιαχνουν PORSCHE και τα αμαξια με το σημα της ειρηνης μπροστα?εγω δεν μισω κανεναν,αλλα να τα λεμε ολα.

alfred ρε συ οι Γερμανοί δεν κάνανε κακό μεγαλύτερο απ΄αυτό που κάναν οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι.Και στην τελική σήμερα οι Γερμανοί δεν έχουν επεκτατικές βλέψεις εις βάρος μας.

γω δεν μισω κανεναν,αλλα να τα λεμε ολα.οι αμερικανοι τι δουλεια τους κανουν,γιατι δεν λεει κανεις για την σουδα ?γιατι η ελλαδα εδωσε την σουδα??? (σαν να εδωσε ουσιαστικα κωλ0 και τωρα εχει αντιαμερικανικη σταση ο λας μας),και πανε απο κει και κανουνε τους πολεμους που αναφερετε πιο πανω

Τη Σούδα τη κανανε για να βοήθανε τα αμερικανικά πλοία τους Ισραηλινούς αν ποτέ χρειαστεί.Είναι και κοντά στη Μ.Ανατολή.Ενας κύριος που κάποτε είπε όχι εγώ δεν αφήνω τα βομβαρδιστικά των Ισραηλινών να προσεδαφιστούν στη Σούδα απο κει που τον στηρίζανε τον ρίξανε.

Αλφρεντ κανείς δε μιλάει για

1ον τις συνθήκες που μιλούν οι Βρδασκιανοί στα ελληνικά κάτεργα ( ε σόρρυ επιχειρήσεις) στα Σκόπια

2ον γιατί όλοι αυτοί κάνανε μόκο στο Αφγανιστάν με την αποστολή των Ελληνικών στρατευνμάτων λες και είναι εχθροί μας.

3ον το γεγονός ότι οι Ελληνες μισθοφόροι φυλα΄νε στο Κόσοβο Ελληνικές επιχειρήσεις και

4ον πως ο Μυτηλιναίος χτίζει όλο το Βελιγράδι.Και ξέρεις πόσο ωραια περνάνε οι Σέρβοι εργαζόμενοι

Μας ωφέλησε λοιπόν ως απλούς Ελληνες εργαζόμενους οι διάφορες φιλίες των λαών και το άνοιγμα των συνόρων;

Δημοσ.

Ναι./

4. Βάζε σύμβολα σύνταξης, δε βγαίνει νόημα.

3. Τι εννοείς; Ποιο είναι το επιχείρημα ρωτάω και σε τι απαντάς θα βοήθαγε...

2. Γιατί το όπιο είναι χρήσιμο για να αντέχουμε τους ψευτοπατριώτες και όχι ας πούμε ότι ήταν η πιο απλή συνεισφορά που μπορούσαμε να έχουμε στο ΝΑΤΟ, χωρίς να μας πετάξει το φορέιν οφις(τυχαία ταυτίζεται με το φίδι;;; α ρε Λαικό...) μια ταξιδιωτική οδηγία 2 μέτρα παλούκι.

1. Μα την παναγία, δείξε μου μία βιομηχανία που να μη ρουφάει το μεδούλι των εργαζομένων σε οποιαδήποτε χώρα αυτού του πλανήτη;;;

Δημοσ.

φταιει η ελληνικη εξ πολιτικη σε πολλα θεματα ,τι μας νοιαζει τι κανει ο μεσος αμερικανος,αυτος δεν ξερει που ειναι η ευρωπη,με τους γερμανους δεν εχω προβλημα αλλα το τονισα σαν ιστορικο γεγονος ,για την τουρκια δεν θελω να πω τπτ γιατι ειναι καλυτερα να μιλας με κανα τοιχο παρα με τουρκο πολιτικο/αξιωματικο ή οποιος κανει κουμαντο σε αυτο το μαγαζι ,αλλα με το να βριζουμε τον τουρκο και καθε bush δεν κανουμε το χρεως μας σαν πολιτες,το οποιο πιστευω ειναι να διαλεγουμε πιο σωστους πολιτικους-πιο <αντρες> να το πω λιγο χοντρα

για τις ελληνικες επιχηρησεις δεν γνωριζω τι κανουν στα βαλκανια,μονο ξερω οτι ανοιγουν πολλες σε γειτονικες χωρες..

Δημοσ.

Εγώ αυτό που θέλω να πω insomniak είανι πως η φιλία των λαών είανι ένα ακόμα παραπέτασμα καπνού για να βγάζουν περισσότερο κέρδος οι πολυεθνικές επιχειρήσεις

Οσο για τον όφη ε αν εσύ γουστάρεις να είσαι ραγιάς στο κάθε Αμερικα΄νο ,Ρώσο ,Βρεταννό χωρίς να έχεις αντλάγματα(εκτός ίσως από το 74 που οι ΗΠα σταματήσαν σε κάποιο σημείο τους "καλεσμένους", αν καιθ α μπορούσαν να τους έκοβαν τον αέρα νωρίτερα) εγώ δε γουστάρω να είμαι.

Συμφέρει το βιομήχανο να ονομάζεται η Βαρδάσκα Μακεδονία για να κάνει τις δουλειές του εκεί και να βρίσκει φθηνα εργατικά χέρια.370 μεικτές αποδοχες.Το συμφέρει να ανοίγει εργοστάσια στην τουρκία για τον ίδιο ακριβώς λόγο.Ξέρεις ότι γνωστή αλυσίδα σουπερμαρκετ που έχει εργοστάσιο στα Σκόπια έχει κλειδώσει την πόρτα του εργοστασίου με αλυσίδες για να μη βγουν έξω τα σκυλιά;Ετσι θερεί τους εργαζόμενους.

Με βάση τα παραπανω πως η παγκοσμιιοποιηση και ο πολυπολιτισμός με εκφάνσεις τους την μετανάστευση βοελυουν μόνο τους επιχερηματίες όχι τους μισθωτούς τους αγρότες τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δημοσ.
Μαιστα.

Εσυ κι Φροιντ.

Μια ερωτηση:

Πως διαολο γινεται, μετα απο καθε πολεμο, ολοι οι Αμερικανοι να ειναι εναντιον του πολεμου και μετα απο καποια χρονια να ξαναγινεται πολεμος με τις ευλογιες του κοσμακη? (οπως λες)

Mαιστα.

Εγω κι ο Φρουντ.

Εχε υποψη σου οτι ελαχιστοι αμερικανοι ειναι αιμοδιψεις και πολεμοχαρεις, μονο αυτοι που εχουν συμφεροντα. Τι νομιζες, οτι τους αρεσει να βομβαρδιζουν πιτσιρικια?

Καποιοι απο σας επιμενουν να ταυτιζουν τους λαους με τις ηγεσιες τους, πολιτικες και στρατιωτικες που απλως κανουν τα παιχνιδια τους.

Και κατι αλλο παιδες, ακουσατε στις ειδησεις για την ανατιναξη μιας αμαξοστοιχειας Πακισταν-Ινδιας οπου 66 ατομα καηκαν ζωντανοι(ξερω βεβαια οτι ο φιλος μου ο omni που βγαζει χολη για τους πακιστανους θα τριβει τα χερια του) Ιδου τα αποτελεσματα του μισους και της παραλογης βιας των ακροδεξιων. Ποσα θυματα ακομα?

Δημοσ.

Εχε υποψη σου οτι ελαχιστοι αμερικανοι ειναι αιμοδιψεις και πολεμοχαρεις, μονο αυτοι που εχουν συμφεροντα. Τι νομιζες, οτι τους αρεσει να βομβαρδιζουν πιτσιρικια?

Καποιοι απο σας επιμενουν να ταυτιζουν τους λαους με τις ηγεσιες τους, πολιτικες και στρατιωτικες που απλως κανουν τα παιχνιδια τους.

Οι υπερδυνάμεις από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα (βλέπε Ελληνες,Ρωμαίοι,Αγγλοι,Γερμανοί,Σοβιετικοί και σήμερα οι ΗΠΑ) πάντοτε προσπαθούσαν να επιβάλουν τα συμφέροντα τους στους πιο αδύναμους λαούς.

Συμφέρει το βιομήχανο να ονομάζεται η Βαρδάσκα Μακεδονία για να κάνει τις δουλειές του εκεί και να βρίσκει φθηνα εργατικά χέρια.370 μεικτές αποδοχες.Το συμφέρει να ανοίγει εργοστάσια στην τουρκία για τον ίδιο ακριβώς λόγο.Ξέρεις ότι γνωστή αλυσίδα σουπερμαρκετ που έχει εργοστάσιο στα Σκόπια έχει κλειδώσει την πόρτα του εργοστασίου με αλυσίδες για να μη βγουν έξω τα σκυλιά;Ετσι θερεί τους εργαζόμενους.

Με βάση τα παραπανω πως η παγκοσμιιοποιηση και ο πολυπολιτισμός με εκφάνσεις τους την μετανάστευση βοελυουν μόνο τους επιχερηματίες όχι τους μισθωτούς τους αγρότες τους ελεύθερους επαγγελματίες.[/Quote]

Με λίγα λόγια προσπαθούμε να γίνουμε οι Αμερικάνοι των Βαλκανίων (σε ένα πιο μικρό βαθμό επιρροής και πολιτικής ισχύς βέβαια).

Δημοσ.

Δεν ειμαστε σε θεση να γινουμε τιποτα... τα συνορα μας βαλλονται απο παντου, οι συμμαχοι δισευρετοι. Με τους πολιτικους που εχουμε, εχουμε καταντησει ο Περιγελως των βαλκανιων......

Αντε να δουμε και τον αγωγο Μπουργκας

Δημοσ.
Με λίγα λόγια προσπαθούμε να γίνουμε οι Αμερικάνοι των Βαλκανίων (σε ένα πιο μικρό βαθμό επιρροής και πολιτικής ισχύς βέβαια).

ναι μόνο που εμάς στα Βαλκάνια δε μας παέι κανείς.Εν αντιθέσει όλες αυτές οι χώρες Αλβανία ,Σκόπια κλπ γουστάρουν τρελά τους Αμερικάνους.Και δε βλέπω πως θα ωφεληθεί ο μικρομεσαίος Ελληνας από αυτή την κατάσταση.

ξερω βεβαια οτι ο φιλος μου ο omni που βγαζει χολη για τους πακιστανους θα τριβει τα χερια του)

Απλα ένα ακόμη παράδειγμα προς στήριξη των λόγων μου.Εκτός και αν θεωρείς πως οι εδώ Πακιστανοί είνι καλά παιδιά

Δημοσ.
ναι μόνο που εμάς στα Βαλκάνια δε μας παέι κανείς.Εν αντιθέσει όλες αυτές οι χώρες Αλβανία ,Σκόπια κλπ γουστάρουν τρελά τους Αμερικάνους.Και δε βλέπω πως θα ωφεληθεί ο μικρομεσαίος Ελληνας από αυτή την κατάσταση.

Και τους αμερικάνους οι γείτονες τους (οι νοτιο-αμερικάνοι) δεν θα έλεγα οτι τους συμπαθούν ιδιαίτερα. Εκεί να δεις καθε πότε καίνε αμερικανικές σημαίες και γιουχάρουν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Δεν ξέρω όμως αν είναι σωστή λύση να κλειστεί και να περιοριστεί η Ελλάδα μέσα στα συνορά της. Τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι αυτάρκης. Ασε που καμία χώρα με τα σημερινά δεδομένα ειδικά δεν μπορεί να επιβιώσει με τα δικά της μόνο μέσα.

Ολοι κοιτάνε να επεκταθούν σε ξένες αγορές, αν εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα αυτό τα καταστραφούμε.

Εφόσον δεν μπορούμε να επενδύσουμε στην αγορά της Γερμανίας, των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, θα περιοριστούμε σε μικρότερες αγορές όπως των Σκοπίων και της Βουλγαρίας.

Δημοσ.
Mαιστα.

Εγω κι ο Φρουντ.

Καλα τα ευχολογια.

Αλλα δε μου απαντησες:

Πως διαολο γινεται μετα απο καθε πολεμο οι Αμερικανοι να ειναι εναντιον του πολεμου, και μετα απο λιγα χρονακια να ξαναγινεται πολεμος με τις ευλογιες του 80% του κοζμακη? (οπως ειπες)

Ε? Πως γινεται? Πως?

Δημοσ.
Κοίτα, αν δν είχα πράσινο νικ θα σου έλεγα ένα απ' τα κάτωθι:

1) Γτ θες να ΜΕ πεις ότι μιλλλλλάτε ελλλληνικά στην σαλλλλονίκη?

2) Γι' αυτό για να γλυτώσετε δν φτάνει το καζάν ντιπί, κάντε και άλλες τούρκικες συνταγές "σπεσιαλιτέ" σας.

3α) Επειδή δν αντιπαθώ τους Τούρκους δν σημαίνει πως συμπαθώ και τους Βούλγαρους.

3β) Αυτά τα έλεγα πριν μπείτε στην Ε.Ε.

Επειδή όμως δν μπορώ να τα πω (!) απλώς αγνόησέ τα γτ έτσι κ αλλιώς σπόντες 5χρονου είναι, και μείνε στο ότι αν με ενοχλεί μια να φορτώνουν Τούρκοι επειδή είμαι Έλληνας (δν μου 'χει τύχει) με ενοχλεί δέκα να φορτώνουν ανωμερίτες επειδή είμαι χαμουτζής.

Δε μπορείς να τα πεις αλλά τα έγραψες όμως οπότε η μπηχτή πέρασε πλαγίως αν όχι ευθέως.

1.Μιλάμε ότι ελληνικά μιλάτε κι εσείς.

Σε περίπτωση που μιλάμε Βουλγάρικα έχω να πώ ότι είναι πιο έυηχα απ τα Αλβανικά σλασ αρβανίτικα.

2.Τις "τούρκικες σπεσιαλιτέ" γουστάρει τρελά ο νότος όταν τις υιοθετεί.

Επίσης προτιμάει να είσάγει στο στομαχάκι του και ψαγητά φιαγμένα απο πλαστικό (καλάμακια τα λένε δεν είμαι σίγουρος...)

3."Ανωμερίτες" δε σε φορτώνουν επειδή είσαι "χαμουτζής" (όρος ο οποίος δεν ασπάζομαι) αλλά επειδή βάζεις την ταμπέλα του ανωμερίτη σε κάποιους.

Κι επειδή τα γράμματα στο nick μου δεν είναι πράσινα αυτά που λεώ τα εννώ και δε θα θελα να αγνοηθούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...