agpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ναι και οι βρεταννοί μας αποκαλούν τουρκόσπορους τι να κάνουμε τώρα.εν έχει σχέση αυτό με τη συζήτηση Για πες μας πού το βρήκες πάλι αυτό. Έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο . Τουρκόσπορους αποκαλούσαν οι γηγενείς τους πρόσφυγες της Μικρασιατικής καταστροφής. Είσαι πραγματικά απόλαυση. Στο θέμα για τα πανεπιστήμια εμφανίζεσαι αριστερός και εδώ ρατσιστής. Τρικυμία εν κρανίω .
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί τι παέι να πει σημαίνει.Πως για τα 560 ευρώ που παίρνω και δε φτάνουν ούτε για μπουζούκια πρέπει να κάνω και άγαλμα αφιερωμένο στον Αλαβνό βιοπαλαιστή;Δείξε μου οικονομικές αναλύσεις που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα σου όχι πληρωμένες καταχωρήσες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από οικονομολόγους.. Το λέει ο πατέρας μου. Α κοίτα αν εγώ έρθω και βρίσω την κοπέλα σου μετά μη μου πεις τπτ.έρασε με καφεδάκι.. Ε εσένα θα σαπίσω όχι όλους τους ομνισλάσηδες/έλληνες/αεκτζήδες/χολαργιώτες πχ. Και ναι ο Αλέξανδρος ήταν Ελληνας στρατηλατης και έκανε αμυντικό πόλεμο.. Δν έχω να πω κάτι γι' αυτό, απλώς το κουοτάρω για να μην προλάβεις να το κάνεις έντιτ. Εξαιτίας ενός Πακη ενα ζευγάρι νέων δε ζει πια.Γιατί πήγε ο οδηγός μιας μηχανής να μην τον πετύχει.. Κωλοφάρα πακιστανοί, ευτυχώς οι δικοί μας δν προκαλούν τροχαία κ έτσι δν προβληματιζόμαστε για το που να τους απελάσουμε. απατρης (αλλα φασιστας. Επίσης χωρίς σχόλιο, το κρατάω ως μνημείο απλώς. να τους δώσει τη γυναίκα/κόρη/γκόμενα για να σταματήσουν να βιάζουν τις κοπέλες μας. Έλα ρε αφού γουστάρουν, έχουν οργασμούς. Αλλιώς πως μένουν έγκυες?!
omnislash Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Για πες μας πού το βρήκες πάλι αυτό. Ρώτα κάτι βρετανούς ξανθούς που συχνάζουν στο κεντρο του Λονδίνου να σου πούνε.Η ρώτα και τους ακροδεξιούς βρεταννούς να σου πούνε καλύτερα.Δεν τους λένε ακριβώς έτσι αλλά δεν τοους θεωρούνε και 100% Ευρωπαίους. Είσαι πραγματικά απόλαυση. Στο θέμα για τα πανεπιστήμια εμφανίζεσαι αριστερός και εδώ ρατσιστής. Τρικυμία εν κρανίω Ρτασιστής ακόμα δεν κατάλαβα ποιος είναι.Αυτός που θέλει ποσόστωση στη μετανάστευση και δε θέλει να του καίνε τη σημαία.Ε τότε είμαι.Δε γουστάρω να μου καίνε τη σημαία.στο ξαναλέω δε θεωρώ ότι αξίζω περισσότερα παό κανέναν Αλβανό ή Πακιστανό η Ελβετό.Θέλω σωστή μεταναστευτική πολιτική.Και δεν ανέχομαι από κάποιον που φιλοξενώ στη χώρα μου να την βρίζει.Αν δε γουσταρει να φύγει. Αν εσύ βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους τι να πω.Α και ο αριστερός δεν είναι μόνο ο διεθνιστής.εχει παρεξηγηθεί ο όρος Το λέει ο πατέρας μου. ετσι μπράβο.Συνέχισε να μιλας χωρίς επιχειρήματα. Έλα ρε αφού γουστάρουν, έχουν οργασμούς. Αλλιώς πως μένουν έγκυες?! Μπερδεψα μια φορά τα λόγια μου και το λέτε συνέχεια ελλειψη επιχειρηματών.Αφού παραδέξου το.Μπαινεις για να μου τη λες. Ρε luci εσύ και εγώ είπαμε τις προτάσεις μας.Για να μη συνεχίσουμε να τη λέμε ο ένας στον άλλο ας ρωτήσουμε τους υπόλοιπους που συμφωνούν και που διαφωνού.Εσύ agpr τι προτείνεις δλδ
agpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ρτασιστής ακόμα δεν κατάλαβα ποιος είναι.Αυτός που θέλει ποσόστωση στη μετανάστευση και δε θέλει να του καίνε τη σημαία.Ε τότε είμαι.Δε γουστάρω να μου καίνε τη σημαία.στο ξαναλέω δε θεωρώ ότι αξίζω περισσότερα παό κανέναν Αλβανό ή Πακιστανό η Ελβετό.Θέλω σωστή μεταναστευτική πολιτική.Και δεν ανέχομαι από κάποιον που φιλοξενώ στη χώρα μου να την βρίζει.Αν δε γουσταρει να φύγει. Στη γειτονιά μου (ανατολική Αττική) δεν υπάρχει σπίτι που να μην το έχουν επισκεφτεί άτομα για να το ληστέψουν.Και το κοινό όλων αυτών των επιδρομών;Μιλάγαν σπαστά ελληνικά ή ξένα.Μάλλον για ξεκάρφωμα το κάνανε Αλλά ας αφήσουμε κατά μέρους τους Αλβανούς μετανα΄στες και ας πάμε στη δεύτερη παροικία .Τους Πακιστανούς οι οποίοι είανι ακίνδυνοι φαινομενικά αλλά θα σου θυμήσω πως στην εισβολή του 74 στην Κύπρο οι μόνοι εθελοντές που βοήθησαν τον τουρκικό στρατό ήταν Πακιστανοί.Συν του ότι αν τους δεις πως περνάνε στα φαναρια θα καταλάβεις γιατί είανι υπευθυνοι πρόκλησς πολλων ατυχημάτων. Όχι βέβαια, δεν είσαι ρατσιστής, αυτοί είναι Αλβανοί και Πακιστανοί :-D Σε καλό σου, είσαι απόλαυση Ρώτα κάτι βρετανούς ξανθούς που συχνάζουν στο κεντρο του Λονδίνου να σου πούνε.Η ρώτα και τους ακροδεξιούς βρεταννούς να σου πούνε καλύτερα.Δεν τους λένε ακριβώς έτσι αλλά δεν τοους θεωρούνε και 100% Ευρωπαίους. Αυτοί σου είπανε πως οι Έλληνες είναι τουρκόσποροι; :-D Απόλαυση. Αν εσύ βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους τι να πω.Α και ο αριστερός δεν είναι μόνο ο διεθνιστής.εχει παρεξηγηθεί ο όρος Άλλος ζήταγε να μάθει τι είχε ψηφίσει ο συνομιλητής του, για να ξέρει με ποιον έχει να κάνει. Άλλος μοίραζε χαρακτηρισμούς, όπως πασόκος, δεξιός, δαπίτης και πασπίτης. Προσκυνημένους δεν τους χαρακτήριζες; Τέλος πάντων, για μίλησε μας περισσότερο για τη ρατσιστική αριστερά. Είσαι σε φόρμα απόψε .
agpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μπερδεψα μια φορά τα λόγια μου και το λέτε συνέχεια ελλειψη επιχειρηματών.Αφού παραδέξου το.Μπαινεις για να μου τη λες. Ρε luci εσύ και εγώ είπαμε τις προτάσεις μας.Για να μη συνεχίσουμε να τη λέμε ο ένας στον άλλο ας ρωτήσουμε τους υπόλοιπους που συμφωνούν και που διαφωνού.Εσύ agpr τι προτείνεις δλδ Α, όλα κι όλα, τα λόγια σου δεν τα μπέρδεψες. Αργότερα το τσέκαρες και είπες πως έκανες λάθος. Άσε τις ζαβολιές. Η ατάκα ήταν κορυφαία και μας θυμίζει με τι άνθρωπο μιλάμε. Όπως και τα άλλα χαριτωμένα, θυμάσε, έτσι δεν είναι; Αλήθεια θα μας συσχετίσεις πάλι ετυμολογικά την τραγωδία με την κτηνοβασία; Πριν ή μετά από τις παραστάσεις αγγείων; Σύγχυση, ημιμάθεια και δογματισμός είναι τα στοιχεία που διαρκώς προβάλεις. Όσο για το τι προτείνω, για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι νόμοι να τηρούνται, αυτό είναι ευθύνη του κράτους, και οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους και όχι για τις πράξεις των ομοεθνών, ομοθρήσκων ή συγχωριανών. Αυτή είναι οι διαφορά μας, εσύ βλέπεις απλώς Αλβανούς και Πακιστανούς, εγώ ξεχωρίζω ανθρώπους. Εσύ έχεις μέσα από τα στερεότυπα σου αποφασίσει τι είναι ο άλλος, εγώ τον κρίνω από τις πράξεις του. Έλα λοιπόν, διασκέδασε μας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εν κατακλειδι τι προτείνετε εσέις δεν έχω καταλάβει.εσενα θα σου προτεινα αντι να μιλας, να μασας. Εχεις αποψη για πολλα πραγματα που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα και εκτοξευεις μονο ηλιθιοτητες. Kαι εννοω σε ολα τα topic συμμετεχεις.
lucky_strike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Πω πω omni, τι κουφα γραφεις...τελικα δε νομιζω να τα πιστευεις αυτα που λες, μαλλον θες να σκοτωνεις την ωρα σου γραφοντας αντιλογους Τεσπα, να σου διευκρινησω καποια πραγματα για να μην εχεις (περισσοτερες) θολουρες Σε ποιους τομείς εργάζονται κυρίως οι μετανάστες;Κυρίως σε χωράφια και οικοδομές.Δλδ πριν το 91 δεν παράγαμε γεωργικά προιόντα ούτε είχαμε οικοδομική δραστηριόττηατ.Φαινεται στην Αθήνα τις πολυκατοικίες από το 60 και μετά τις έχτιζαν φαντάσματα.Οπου δουλευουν οι ξένοι με συνθήκες εκμετάλλευσης δουλεύουν και οι Ελληνες.Εγώ διεκδιδώ ίσα δικαιώματα και για ξένους και για Ελληνες σε αυτές τις δουλειές.Εσύ μόνο για τους ξένους.Σου εξηγησα οτι εγω δεν το παιζω προστατης των ξενων και πολυ περισσοτερο δεν διεκδικω περισσοτερα δικαιωματα για αυτους στις δουλειες. Αντιθετα: διεκδικω περισσοτερα δικαιωματα για τους δικους μας. Εσυ ειπες ισα... ειδες που εγινα βασιλικοτερος του βασιλεως?... (παρεπιπτοντως, βασιλικος πρεπει να εισαι ε? και μεταξικος υποθετω?)Τη δεκαετια του 60 η οικονομικη ζωη ηταν πολυ χαμηλη, λιγοι ειχαν για να χτισουν σπιτι. Εξαλλου, οπως σου ειπα, μετα το 80 οι ελληνες γιναν δημοσιοι υπαλληλοι, δε πανε πια να μαζεψουν πατατες... Ξανατσεκαρε το στις επόμενες.Eλα μωρε, παλι τους ιδιους θα βγαλετε...πασοκ-νουδου ή ακυρο -αποχη που τους συμφερει.Για σένα είναι μεμονωμένα.Δλδ τι έπρεπε να γίνει για να μην είανι μεμονωμένα.Να μας κλέβουν όλους από δυο φορές κάθε μέρα.Ο πατέρας μου έλεγε ότι μέχρι μια 15ετάι δε χρειαζόταν στο χωρίο να κλειδώσουν μόνο τα κοτέτσα φυλασανε.Τώρα γιατί κοιμούνται όλοι κλειδαραμπωμένοι.μη μου πεις ότι είναι φαινόμενο κοινωνικού κομφομισμού.Στη γειτονιά μου (ανατολική Αττική) δεν υπάρχει σπίτι που να μην το έχουν επισκεφτεί άτομα για να το ληστέψουν.Και το κοινό όλων αυτών των επιδρομών;Μιλάγαν σπαστά ελληνικά ή ξένα.Μάλλον για ξεκάρφωμα το κάνανε Δηλαδη για σενα οταν 2 γεωργιανοι φτυνουν, σημαινει οτι φτυνουν ΟΛΟΙ οι γεωργιανοι!! Απιστευτη αφελεια (εως και επικινδυνη). Οσο για τις ληστειες τα ειπαμε. Απευθυνσου στην ελληνικη αστυνομια και τη δικαιοσυνη. Εχουμε καταντησει να σκοτωνεις και να σε αφηνουν εξω! θα ακουσες στις ειδησεις για καποιον που σκοτωσε μια μητερα, πεταξε το πτωμα της στο ποταμι αλλα αφεθηκε ελευθερος!! Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι οι ξενοι εχουν στο dna τους τη κλεψια και το εγκλημα?? Ποσο κουτος μπορει να εισαι τελοσπαντων :confused: Ε κοίτα όταν κάποιος καιει τη σημαία μου όχι τον ύμνο του μόνο θα γιουχαισω αλλά και ξύλο θα του δώσω.Αν εσένα σου έβριζαν τη μάνα τ θα έκανες;Για σενα ύψιστο ιδανικό είναι η μάνα εγώ έχω και τη σημαια.Δεν πρέπει να το σεβαστείς;Και ας πούμε ότι το κάψιμο της σημαίας είανι μεμονωμένη ενέργεια.Στην Ελλα΄δα υπάρχουν δυο Αλβανικές οργανώσεις.Γιατί καμιά δεν έβγαλε ανακοίνωση που να το καταδικάζει;Εσύ γιατί νομίζεις ότι πανηγύρισαν;Γιατί κερδίσαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης;Το ξέρεις ότι τα βιβλία της ιστορίας που διδάσκονται οι Ελληνες της Αλβανίας έχουν ένα χάρτη που δείχνει την Αλβανία μέχρι τα Ιωάννινα;Ε όταν υπαρχουν μισαλλόδοξοι από εκείνη την πλευρά πρέπει να πα΄ρουμε τα μέτρα μας.Moυ φευγει το καφασι μ αυτα που γραφειςΓια εμενα ειναι υψιστο ιδανικο η σημαια, δεν ξερω αν ειναι και για σενα γιατι με αυτα που λες την πληγωνεις. Το να σεβομαστε και να τιμαμε τη σημαιοα μας δε σημαινει οτι θα φτυνουμε και θα παταμε τις αλλες σημαιες. Σεβεσαι την πακιστανικη ή την αλβανικη σημαια? Παραδεξου πως οχι.Με τι μουτρα λοιπον κανεις και κυρηγμα? Υπερ ολων η Ελλας κι ολοι η αλλοι στη ξεφτιλα? Λοιπον, περιστατικα οπου οι μεν θα καινε τη σημαια των δε, θα υπαρχουν παντα απο ανεγγεφαλους, οποτε δε κολλαμε εκει ουτε βρισκουμε αφορμες για αντεκδικηση... τι θα το κανουμε δηλαδη, -εσυ αρχισες, -οχι εσυ αρχισες?- σε καιω γιατι με καις?...Μπορει αυτοι να μιλανε για συνορα ως τα Γιαννενα αλλα κι εμεις μιλαμε για ελληνικη βορειο Ηπειρο. Ας μην ανακινησουμε εθνικα ζητηματα τωρα ε...(Καπου διαβασα που ειπες οτι ο Μ.Αλεξανδρος εκανε...αμυντικο πολεμο!! πολυ γελιο ) Αλλά ας αφήσουμε κατά μέρους τους Αλβανούς μετανα΄στες και ας πάμε στη δεύτερη παροικία .Τους Πακιστανούς οι οποίοι είανι ακίνδυνοι φαινομενικά αλλά θα σου θυμήσω πως στην εισβολή του 74 στην Κύπρο οι μόνοι εθελοντές που βοήθησαν τον τουρκικό στρατό ήταν Πακιστανοί.Συν του ότι αν τους δεις πως περνάνε στα φαναρια θα καταλάβεις γιατί είανι υπευθυνοι πρόκλησς πολλων ατυχημάτων.Tωρα μου θυμισες την απιστευτη εκεινη ατακα που Πολυδωρα που ειχε πει οτι... το εθνικο σπορ των πακιστανων ειναι οι μεταξυ τους απαγωγες! πραγματικα απιστευτο Παντως πολυ σωστα σου εχει απαντησει και ο lucifer ξαφνιαζοντας με γιατι νομιζα οτι ειστε στο ιδιο στρατοπεδο.
omnislash Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Τη δεκαετια του 60 η οικονομικη ζωη ηταν πολυ χαμηλη, λιγοι ειχαν για να χτισουν σπιτι. Εξαλλου, οπως σου ειπα, μετα το 80 οι ελληνες γιναν δημοσιοι υπαλληλοι, δε πανε πια να μαζεψουν πατατες... καλα δεν έγιναν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι.Εγώ σου λέω πως και πριν το 90 υπήρχε οικοδομικός κλάδος.Θα πρέπει να ανζητήσουμε τα βαθύτερα αίτια.εγώ συμφωνώ πως πολλοί Ελληνες θεωρούνται καλοπερασάκηδες και δεν έκαναν τις δουλειές των μεταναστών από κόπλεξ.βεβαια το πρόβλημα ξεκιναέι απο κει που ο άλλος δεν έχει δουλεια.Εσύ τι θα έκενς αν ήσουν σε ξένη χώρα και δεν έβρισκες δουλειά; Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι οι ξενοι εχουν στο dna τους τη κλεψια και το εγκλημα?? Ποσο κουτος μπορει να εισαι τελοσπαντων Οχι αλλα΄γιατί το κάνουν;Μήπως γιατί δεν έχουν να φανε;Δε συμφέρει και τις δυο πλευρές η απέλαση;Δεν πιστεύω πως προτιμάει ο άλλος τη φυλακή από τη χώρα του; αλλα κι εμεις μιλαμε για ελληνικη βορειο Ηπειρο. Ας μην ανακινησουμε εθνικα ζητηματα τωρα ε Αν εσύ δε θες να ανακινείς μην τα νακινείς.Εγώ θα τα ανακινώ.Και στην τελική υπάρχει ελληνική μειονότητα στη β.Ηπειρο.Αλαβανοί πριν το 91 να κατοικούσαν στην Ηπειρο δεν ξέρω κανένα. Καπου διαβασα που ειπες οτι ο Μ.Αλεξανδρος εκανε...αμυντικο πολεμο!! Το ότι αρχικά ήταν αμυντικός (για να αναπτερώσει τη χαμένη τιμή των Ελλήνων) δεν αναιρεί ότι μετέπειτα έγινεκατακτητικός και ιμπεριαλιστικός Tωρα μου θυμισες την απιστευτη εκεινη ατακα που Πολυδωρα που ειχε πει οτι... το εθνικο σπορ των πακιστανων ειναι οι μεταξυ τους απαγωγες! πραγματικα απιστευτο Ναι στην ισπανία και στο Λονδίνο δεν ήταν πακιστανοί αυτοί που έβαλαν τις βόμβες στο μετρό.
lucky_strike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ναι στην ισπανία και στο Λονδίνο δεν ήταν πακιστανοί αυτοί που έβαλαν τις βόμβες στο μετρό. Στο Αφγανισταν δεν ηταν Ισπανοι εκεινοι που εριχναν τις βομβες πανω στα χωρια και σκοτωναν μαζικα τα γυναικοπαιδα? Ασχετο ομως με τις ατακες του πολυδωρα. Αν εσύ δε θες να ανακινείς μην τα νακινείς.Εγώ θα τα ανακινώ.Και στην τελική υπάρχει ελληνική μειονότητα στη β.Ηπειρο.Αλαβανοί πριν το 91 να κατοικούσαν στην Ηπειρο δεν ξέρω κανένα. Δεν θελω να τα ανακινω τωρα, στη κουβεντα. Αλλα και να τα ανακινησεις τι θα κερδισεις? ενα πολεμο?
agpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Το ότι αρχικά ήταν αμυντικός (για να αναπτερώσει τη χαμένη τιμή των Ελλήνων) δεν αναιρεί ότι μετέπειτα έγινεκατακτητικός και ιμπεριαλιστικός Απόλαυση... Οι περσικοί πόλεμοι τελειώνουν το 480 με νίκη των Ελλήνων και το 336 ο Μ. Αλέξανδρος ξεκινά "αμυντικό" πόλεμο :-D . 150 χρόνια και 5 γενιές μετά ξεκίνησε έναν αμυντικό πόλεμο. Με τι ταχύτητα και άνεση διατρέχεις αιώνες και γεγονότα! Πραγματικά σκέφτομαι να τυπώσω τα μηνύματά σου και να τα χρησιμοποιώ στις τάξεις μου
orionas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Απόλαυση...Οι περσικοί πόλεμοι τελειώνουν το 480 με νίκη των Ελλήνων και το 336 ο Μ. Αλέξανδρος ξεκινά "αμυντικό" πόλεμο :-D . 150 χρόνια και 5 γενιές μετά ξεκίνησε έναν αμυντικό πόλεμο. Με τι ταχύτητα και άνεση διατρέχεις αιώνες και γεγονότα! Πραγματικά σκέφτομαι να τυπώσω τα μηνύματά σου και να τα χρησιμοποιώ στις τάξεις μου Τοτε σε αυτο τον τοπο κατοικουσαν Ελληνες και δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μετα απο 1000 χρονια να ξεχάσει ο Ελληνας Δωριευς τι ειχαν προκαλεσει οι Περσες στους Ελληνες της Ιωνίας.Δεν μπορουσαν να μην σκεφτονται τον κινδυνο που υπερχε για την Ελλαδα στα βαθη της Ασιας(δεν ειναι σαν τωρα που μας αγαπουν και θελουν ολοι το καλο μας).Ουτε βεβαια ειχαν ξεχάσει τις μαχες και τους νεκρους των Θερμοπυλων,Πλαταιων,Μαραθώνα κλπ μετα μια γενια.Εμεις σαν καλοι νενεκοι δινουμε Γη και Υδωρ -και φυσικα ξεχασαμε τι πολιτισμο μας μετεδωσαν οι φωτοδοτες Τουρκοι- στους καλους Τουρκακους που τους ειχε κατασφαξει ο Φασιστας (συγνωμη Γερο) Θεοδωρος Κολοκοτρωνης.Αλλα τι τα θες λαος που εχει την Ελληνικη ιστορια και την πεταει στο καλαθο των αχρηστων ειναι ντροπη και μονο που υπάρχει.Το νεοελληνικο κρατιδιο ειναι ντροπη για τον κοσμο ολοκληρο και μονο που υπάρχει...Ας παω να διαβασω κανα Πακιστανικο Επος του Ησιοδου η καλυτερα μια Τουρκικη τραγωδια του Σοφοκλη. Εσυ δασκαλε(ωιμε) διδαξε τους μαθητες σου για τον ιμπεριαλιστη,φασιστα Μακεδονα(σκοπιανο ετσι) Αλεξανδρο.Α!και το νεο ευαγγελιο να τα διδαξεις καλα.Την ιστορια της ΣΤ Δημοτικου(γραμμενοι απο καλους συνασπισμένους Ελληνες).
insomniaK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Τοτε σε αυτο τον τοπο κατοικουσαν Ελληνες και δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μετα απο 1000 χρονια να ξεχάσει ο Ελληνας Δωριευς τι ειχαν προκαλεσει οι Περσες στους Ελληνες της Ιωνίας.Δεν μπορουσαν να μην σκεφτονται τον κινδυνο που υπερχε για την Ελλαδα στα βαθη της Ασιας(δεν ειναι σαν τωρα που μας αγαπουν και θελουν ολοι το καλο μας).Ουτε βεβαια ειχαν ξεχάσει τις μαχες και τους νεκρους των Θερμοπυλων,Πλαταιων,Μαραθώνα κλπ μετα μια γενια.Εμεις σαν καλοι νενεκοι δινουμε Γη και Υδωρ -και φυσικα ξεχασαμε τι πολιτισμο μας μετεδωσαν οι φωτοδοτες Τουρκοι- στους καλους Τουρκακους που τους ειχε κατασφαξει ο Φασιστας (συγνωμη Γερο) Θεοδωρος Κολοκοτρωνης.Αλλα τι τα θες λαος που εχει την Ελληνικη ιστορια και την πεταει στο καλαθο των αχρηστων ειναι ντροπη και μονο που υπάρχει.Το νεοελληνικο κρατιδιο ειναι ντροπη για τον κοσμο ολοκληρο και μονο που υπάρχει...Ας παω να διαβασω κανα Πακιστανικο Επος του Ησιοδου η καλυτερα μια Τουρκικη τραγωδια του Σοφοκλη.Εσυ δασκαλε(ωιμε) διδαξε τους μαθητες σου για τον ιμπεριαλιστη,φασιστα Μακεδονα(σκοπιανο ετσι) Αλεξανδρο.Α!και το νεο ευαγγελιο να τα διδαξεις καλα.Την ιστορια της ΣΤ Δημοτικου(γραμμενοι απο καλους συνασπισμένους Ελληνες). Πλάκα κάνεις, έτσι;
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Οπότε ο Αλεξ 150 χρόνια αφ' ότου είχαν κάνει ντου οι Πέρσες, λέει "πριν 15 γενιές εγώ υπέφερα στους πολέμους, το νιωσα στο πετσί μου, οπότε ας κάνω ένα ντου στις άλλες Ελληνικές πόλεις και μετά συνενωμένοι και αδερφωμένοι όπως τότε στην Αθηναϊκή συμμαχία, θα πάμε ώστε να φροντίσουμε να μην περάσουμε τα ίδια". Πολλές χιλιάδες χρόνια μετά, ένας τύπος λέει "Πρέπει να προστατεύσω την Ευρώπη από τον κίνδυνο των μπολσεβίκων, οπότε ας την κατακτήσω όλη και μετά συνενωμένοι και αδερφωμένοι, ας πάμε να πάρουμε τη Μόσχα". 10 χρόνια μετά, και για τα υπόλοιπα 30, κάποιοι τύποι αρχίζουν και σκέφτονται "δίκιο είχε ο μπαγάσας, ας φτιάξουμε πυρηνικά και ας δώσουμε ό,τι προϋπολογισμό έχουμε σε εξοπλισμούς για να προλάβουμε το ντου των μπολσεβίκων". 10 χρόνια μετά, ένας πίθηκας από τις Αποικίες λέει "πρέπει να προστατεύσω τον κόσμο από την τρομοκρατία, οπότε συνενωμένοι και αδερφωμένοι κάτω από τη σημαία του ΝΑΤΟ, ας πάμε να σαπίσουμε όλη τη Μέση Ανατολή για να μην μας κάνουν τπτ στο μέλλον." Επίσης, μην ακούω για Ησίοδους και Αντιγόνες όταν παλιότερα σας διορθώναμε τα ορθογραφικά ε.
agpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Τοτε σε αυτο τον τοπο κατοικουσαν Ελληνες και δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μετα απο 1000 χρονια να ξεχάσει ο Ελληνας Δωριευς τι ειχαν προκαλεσει οι Περσες στους Ελληνες της Ιωνίας.Δεν μπορουσαν να μην σκεφτονται τον κινδυνο που υπερχε για την Ελλαδα στα βαθη της Ασιας(δεν ειναι σαν τωρα που μας αγαπουν και θελουν ολοι το καλο μας).Ουτε βεβαια ειχαν ξεχάσει τις μαχες και τους νεκρους των Θερμοπυλων,Πλαταιων,Μαραθώνα κλπ μετα μια γενια. Πάντα απολαμβάνω να παρακολουθώ ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ιστορία να βγάζουν δεκαρικούς. Λοιπόν, ο Έλληνας Δωριεύς το 486 υπέγραψε την ειρήνη του Βασιλέως με την οποία παρέδιδε τις Ιωνικές πόλεις και την Κύπρο στον Πέρση βασιλιά και γινόταν τοποτηρητής του στον ελληνικό χώρο. Ο Έλληνας Ίωνας, ο Αθηναίος Κόνωνας, γύρω στο 395 ξαναέχτισε τα μακρά τείχη με χρήματα που πήρε από τον Πέρση βασιλιά. Ίωνες και Δωριείς το πρώτο μισό του 4ου αιώνα πολεμούσαν μεταξύ τους και διαγκωνίζονταν για την εύνοια και τη στήριξη του Πέρση βασιλιά. Αλλά τι σημασία έχουν αυτές οι λεπτομέρειες, προφανώς δεν άνοιξες βιβλίο αρχαίας ιστορίας, είσαι όμως βέβαιος πως ξέρεις πως αισθανόταν ο Έλληνας Δωριεύς. Άπειρη άγνοια και απόλυτη βεβαιότητα! Εμεις σαν καλοι νενεκοι δινουμε Γη και Υδωρ -και φυσικα ξεχασαμε τι πολιτισμο μας μετεδωσαν οι φωτοδοτες Τουρκοι- στους καλους Τουρκακους που τους ειχε κατασφαξει ο Φασιστας (συγνωμη Γερο) Θεοδωρος Κολοκοτρωνης.Αλλα τι τα θες λαος που εχει την Ελληνικη ιστορια και την πεταει στο καλαθο των αχρηστων ειναι ντροπη και μονο που υπάρχει.Το νεοελληνικο κρατιδιο ειναι ντροπη για τον κοσμο ολοκληρο και μονο που υπάρχει...Ας παω να διαβασω κανα Πακιστανικο Επος του Ησιοδου η καλυτερα μια Τουρκικη τραγωδια του Σοφοκλη. Το παραλήρημα δυσκολεύομαι να το παρακολουθήσω, αλλά γιατί πιστεύεις πως θεωρώ τον Κολοκοτρώνη φασίστα; Για ψάξε να δεις πως χαρακτήριζε ο omnislash την πτώση της Τριπολιτσάς και τι έλεγα εγώ. Νομίζεις πως ξέρεις τι πιστεύω, αλλά δεν έχεις ιδέα. Απαντάς σε πράγματα που ποτέ δεν υποστήριξα. Σου είναι αρκετό ότι εγώ δεν υποστηρίζω πως ο Μ. Αλέξανδρος έκανε αμυντικό πόλεμο. Αλλά και ο ίδιος ο Μ. Αλέξανδρος στο συνέδριο της Κορίνθου (στο οποίο ο Σπαρτιάτης Έλληνας Δωριεύς δεν συμμετείχε) μιλούσε για εκδικητικό πόλεμο. Λεπτομέρειες...δεν έχει σημασία τι συνέβη, σημασία έχει τι νομίζεις ότι συνέβη. Εσυ δασκαλε(ωιμε) διδαξε τους μαθητες σου για τον ιμπεριαλιστη,φασιστα Μακεδονα(σκοπιανο ετσι) Αλεξανδρο.Α!και το νεο ευαγγελιο να τα διδαξεις καλα.Την ιστορια της ΣΤ Δημοτικου(γραμμενοι απο καλους συνασπισμένους Ελληνες). Δύστυχε, εγώ τουλάχιστον γνωρίζω για τι μιλώ. Εγώ κρίθηκα πολλές φορές ήδη επιτυχώς στο αντικειμένο μου και το μελετώ καθημερινά. Εσύ πάλι πότε μελέτησες ιστορία; Είναι φανερό, ποτέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.