Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η συζήτηση γίνεται με γεγονότα.Τα γεγονότα αυτή τη στιγμή λένε πως η χώρα μας έχει ασιάτες μεταναστες από Πακιστάν Ινδία αλλα και από Αίγυπτο Πλαιστίνη κα.Ελληνες μετανάστες σε αυτές τις χώρες δεν υπάρχουν.Και κανένας δε σε εμποδίζει να πας σε αυτές τις χώρες.

Δεν ειπα οτι καποιος εμποδιζει εμενα ή εσενα να παμε σε αυτες τις χωρες. Αν μας συνεφερε, πχ. αν μας προσφεραν μια καλη δουλεια θα πηγαιναμε. Γιατι να καθομαστε στο ελαντα που δε δουλευει τιποτα?

Ασιατες μεταναστες δεν εχει μονο το ελαντα αλλα και ολες οι χωρες με ανωτερο απο αυτους βιοτικο επιπεδο. Να σου θυμισω οτι λιγες δεκαετιες πριν και οι ελληνες πηγαιναν μεταναστες στη γερμανια, την αυστραλια, τον καναδα, τις ηπα...επρεπε λοιπον οι ομοιοι σου ρατσιστες να τους πεταξουν στη θαλασσα?

Καλά το 1000000 μεταναστες εδώ τι είναι;Η χώρα της ΕΕ που αναλογικά έχει τους περισσότερους μεταναστες αναλογικά με τον πληθυσμό τους.
Τα ειπαμε, ολοι αυτοι ειναι φτωχ/δες που ηρθαν εις αναζητηση μιας καλυτερης ζωης, Οτι δηλαδη ειχε κανει ο παππους μου ή ο παππους σου οταν και οι ελληνες μεταναστευαν. Προσωπικα δε συμφωνω με το ασυδοτο ανοιγμα των συνορων. Το λαθος που κανεις εσυ και οι ομοιοι σου ειναι οτι αντι να καταφερεστε εναντιον των πολιτικων που παιζουν τα παιχνιδια τους, τα βαζετε με τους φουκαραδες. Ακροδεξια και κρετινισμος πανε μαζι.
Ε ναι όλοι οι υπόλοιποι από τους Εσκιμώους μέχρι τους Αργεντίνους και από τους Αυστραλούς μέχρι τους Ρώσους ασχολούνται με την κατάντια μας
Nαι, νομιζες οτι μας εχουν για θεους?

Αν ρωτησεις εναν αμερικανο πολιτη τι γνωμη εχει για την ελλαδα ξερεις τι θα σου πει? τιποτα, δε θα ξερει καν που ειναι, θα εχει μαλιστα την εντυπωση οτι ειμαστε σκουροδερμοι! και αυτο το λεω για σενα που απεχθανεσαι τους "μαυριδερους" (α ρε 'Αρειε:mrgreen: )

Ε στη φυλακή έχει πολλούς χασάν για μικρoκλοπές (όπως και άλλους για βιασμούς φόνους κτλ).Πλήρωσε την εγγυηση του φιλοξένησε τον στο σπίτι σου αφού η μπιπ η κοινωνία δεν κάνει τπτ και βοήθησε εσύ στο να λυθεί το πρόβλημα.Α ξέχασα δεν υπάρχει πρόβλημα.Απλά εμείς είμαστε ρατσιστές και ξενόφοβοι.Αληθεια ρατσιστής ξέρεις τι σημαίνει;
Nαι, αυτο που εισαι εσυ:-D Αυτος που περιφρονει την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και διακατεχεται απο τυφλο μισος για οτιδηποτε διαφορετικο. Με μια λεξη: ο κρετινος. Μονος σου καταδεχεσαι να ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια(και εισαι και περηφανος) Τι να κανουμε, θα σας ανεχτουμε, καθε κοινωνια εχει ενα 5% ακροδεξιων κρετινων που την υποσκαπτουν...παντα στο περιθωριο θα βρισκεστε.

Οσο για τις φυλακες, ειναι γεματες απο ελληνες εγκληματιες αλλα οι περισσοτεροι ειναι εξω γιατι η αστυνομια ειναι ανικανη και διεφθαρμενη.

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειπαμε ολοι την γνωμη μας.Οκ εσεις τοτε μας βαφτισατε ρατσιστες,και εσεις κυριοι αλλοδαποι(για τους εγκληματιες μιλω)να ξερετε οτι δεν σας αγαπουν ολοι!τι να κανουμε υπαρχουμε και εμεις οι μειοψηφεια ενα 5% που δεν μας αρεσει να μας βλεπετε εσεις ρατσιστικα και εμεις να υοθετουμε το ονομα ρατσιστες.

Δημοσ.
Ε αν φτάναμε στο σημείο το 20% να κάνει περισσότερες κλοπές από το 80% ...

Σοβαρευτείτε μη λέτε ότι θέλετε.Αν και νομίζω ότι και στατιστικά είσαι λάθος.Οι περισσότερες μικροκλοπές γίνονατι από μετανάστες.Πες μου μια επαρχιακή φυλακή που οι Ελληνες κρατούμενοι είανι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς.μην ψαξεις άδικα δε θα βρεις.

Ε αφού έχουμε 10 λωποδύτες ας πάρουμε μεταγραφές από το εξωτερικό να δυναμώσει το κίνημα.Να χουμε 20 λωποδύτες.Τώρα γιατί η κοπέλα μου επιμένει πάντα το βράδυ στο λεωφορείο να την περιμένω στη στάση όταν κατεβαίνει γιατι φοβάται μήπως της επιτεθεί κανείς μάλλον πρόκειται περί φαντασμένης ρατσίστριας και ξενόφοβης.(Στην κολλητή της που της άρπαξε την τσάντα ενας μαυριδερός τύπος μυθομανής θα ήταν.Αν και εγώ νομίζω πως επίτηδες βάφτηκε μαύρος για να κατηγορήσει τους μετανάστες.Προβοκάτσια.)

Επρεπε να γλέιψεις τι χλέπα και να τους άφηνε να σε κατουρήσουν ή να τους εδινες την κοπέλα σου.Το ότο θα έπερεπε να τους ταίζες επί ένα μήνα εξυπακούεται.Τότε ίσως δεν ήσουνα ρατσιστής και ξενόφοβος

Μαζι σου!!Σκεφτομαι να παω σε καμια αλλη χωρα να ληστεψω κανενα σπιτι και να με υποστιριζουν ολοι.Και οποιος απο αυτους που θα κανω κακο πει κατι για μενα θα τον πουν ρατσιστη.Ειναι ωραια να εισαι αλλοδαπος στην Ελλαδα.Λει ο αλλος να τα βαλουμε με τους πολιτικους.Φταινε που τους δωσανε ελληνικα διαβατηρια!Αλλα δεν φταινε για τους εγκληματιες.

(Η Κυπρος ηταν παρα πολυ ησυχη χωρα και τωρα τους γα..νε οι γεωργιανοι.Ολα αυτα για μερικα ωραια χρονια του Κ σιμιτη.)

Δημοσ.
Ντροπή ρε παιδιά...μας φταίει ο αλλοδαπός που έχει περισσότερες γνώσεις από εμάς και μας παίρνει τη θέση (που δικαιούται) και εμείς τον βάζουμε τρικλοποδιές με το να του λέμε ότι δεν είναι Έλληνας, με το να σηκώνουν την ελληνική σημαία και να λέμε ότι δεν είναι Έλληνες. Είναι δυνατόν στην Ελλάδα, το έθνος των τεχνών και των γραμματών οι πολίτες του να βάζουν τρικλοποδιές για να αισθάνονται ανώτεροι;;

Έλεος πια...όχι στον ρατσισμό ναι στην μόρφωση...

Χίλιες φορές να πάρουν όλοι οι μετανάστες τις θέσεις στην εργασία μας, να σηκώσουν τις ελληνικές σημαίες αν είναι πιο άξιοι και πιο ικανοί, αφήστε τους να αναδείξουν την χώρα μας αν είμαστε εμείς ανάξιοι να το κάνουμε και ας μην τους βάζουμε άλλες τρικλοποδιές. Όχι εμείς οι νέοι τουλάχιστον, οι προοδευτικοί και οι πιο ανοιχτόμυαλοι..Είναι κρίμα να το κάνουμε...

Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα ας πάρουν οι αλλοδαποί ότι θέση τους αξίζει στην επαγγελματικοί τους ζωή!

Όσον αφοράει την σημαία μάλλον κάνεις ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!

Άν είσαι Έλληνας τότε πολύ πιθανόν οι παππούδες σου να χύσανε αίμα στα Αλβανικά Βουνά για την πατρίδα μας πολεμώντας Αλβανούς. Όπως οι παππούδες μου πολεμώντας Τούρκους!!! Γιαυτό η ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα ας πάρουν οι αλλοδαποί ότι θέση τους αξίζει στην επαγγελματικοί τους ζωή!

Όσον αφοράει την σημαία μάλλον κάνεις ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!

Άν είσαι Έλληνας τότε πολύ πιθανόν οι παππούδες σου να χύσανε αίμα στα Αλβανικά Βουνά για την πατρίδα μας πολεμώντας Αλβανούς. Όπως οι παππούδες μου πολεμώντας Τούρκους!!! Γιαυτό η ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Σωστος!!Φιλε αν θες να βαπτιστεις ρατσιστης μην πεις αλλα:-D

Δημοσ.
επρεπε λοιπον οι ομοιοι σου ρατσιστες να τους πεταξουν στη θαλασσα?

Ναι αλλά αυτές οι χώρες όπως και οι ΗΠΑ ,γερμανιά (ειδικά μετά το ΒΠΠ) ζητήσαν εργατικό δυναμικό.Εμεις ζητήσαμε εργατικό δυναμικό;

Το λαθος που κανεις εσυ και οι ομοιοι σου ειναι οτι αντι να καταφερεστε εναντιον των πολιτικων που παιζουν τα παιχνιδια τους, τα βαζετε με τους φουκαραδες.

Εναντίον των πολιτικών που ανοίξαν τα σύνορα καταφερόμαστε στις εκλογές με την ψήφο μας.Δεν τα βάζουμε με όλους τους μετανάστες.Τα βάζουμε με αυτούς που κλέβουν βιάζουν σκοτώνουν και παίρνουν τις δουλειές από τους Ελληνες.Και με αυτούς που καίνε στα γήπεδα τις σημαίες μας, και όταν μας νίκησαν πριν δυο χρόνια πανηγυρίζοντας έλεγαν είναι σα να πήραμε την Ηπειρο.

τιποτα, δε θα ξερει καν που ειναι, θα εχει μαλιστα την εντυπωση οτι ειμαστε σκουροδερμοι! και αυτο το λεω για σενα που απεχθανεσαι τους "μαυριδερους

Ναι και οι βρεταννοί μας αποκαλούν τουρκόσπορους τι να κάνουμε τώρα.εν έχει σχέση αυτό με τη συζήτηση

Τι να κανουμε, θα σας ανεχτουμε, καθε κοινωνια εχει ενα 5% ακροδεξιων κρετινων που την υποσκαπτουν...παντα στο περιθωριο θα βρισκεστε.

Μπραβο είναι σα να ακούω λογύδρια παραγόντων που το παίζουν προστάτες των μετανστών.Οταν δεν έχουν κάτι να πουν το ρίχνουν στο ακροδεξιοί,ρατσίστες ξενόφοβοι κτλ.

Πες μου όμως εσύ ως προοδευτικό μυαλό τι προτείνεις για να μυθεί το πρόβλημα.Εκτός και αν θεωρέις πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τώρα για ατ ποσοστά σε πληροφορώ ότι οι "ξενόφοβοι" στην Ελβετία αγγίζουν το 30% και χωρίς να έχουν τόσους μεταναστες.

Οσο για το ότι οι φυλακές είναι γεμάτες από Ελληνες ναι είανι γεματες από κατάδικους για απάτες και φοροδιαφυγές.Για μικροκλοπές , φόνους βιασμούς ακι ληστείες πρώτοι είανι οι αλλοδαποί.

Και σε ξαναρωτάω αν έχουμε 10 κακοποιούς εγχώριους πρέπει να φέρουμε και άλλους 10 εισαγόμενους;

Δημοσ.

μα εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα ανεργιας και φερνουμε κι απεξω

να μας βοηθανε στο ρουφηγμα του φραπε

τοσο ανεπτυγμενη χωρα χρειαζεται εργατικα χερια

Δημοσ.
Ναι αλλά αυτές οι χώρες όπως και οι ΗΠΑ ,γερμανιά (ειδικά μετά το ΒΠΠ) ζητήσαν εργατικό δυναμικό.Εμεις ζητήσαμε εργατικό δυναμικό;

Εναντίον των πολιτικών που ανοίξαν τα σύνορα καταφερόμαστε στις εκλογές με την ψήφο μας.Δεν τα βάζουμε με όλους τους μετανάστες.Τα βάζουμε με αυτούς που κλέβουν βιάζουν σκοτώνουν και παίρνουν τις δουλειές από τους Ελληνες.Και με αυτούς που καίνε στα γήπεδα τις σημαίες μας, και όταν μας νίκησαν πριν δυο χρόνια πανηγυρίζοντας έλεγαν είναι σα να πήραμε την Ηπειρο.

Ναι και οι βρεταννοί μας αποκαλούν τουρκόσπορους τι να κάνουμε τώρα.εν έχει σχέση αυτό με τη συζήτηση

Μπραβο είναι σα να ακούω λογύδρια παραγόντων που το παίζουν προστάτες των μετανστών.Οταν δεν έχουν κάτι να πουν το ρίχνουν στο ακροδεξιοί,ρατσίστες ξενόφοβοι κτλ.

Πες μου όμως εσύ ως προοδευτικό μυαλό τι προτείνεις για να μυθεί το πρόβλημα.Εκτός και αν θεωρέις πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τώρα για ατ ποσοστά σε πληροφορώ ότι οι "ξενόφοβοι" στην Ελβετία αγγίζουν το 30% και χωρίς να έχουν τόσους μεταναστες.

Οσο για το ότι οι φυλακές είναι γεμάτες από Ελληνες ναι είανι γεματες από κατάδικους για απάτες και φοροδιαφυγές.Για μικροκλοπές , φόνους βιασμούς ακι ληστείες πρώτοι είανι οι αλλοδαποί.

Και σε ξαναρωτάω αν έχουμε 10 κακοποιούς εγχώριους πρέπει να φέρουμε και άλλους 10 εισαγόμενους;

Σωστα!ακριβως φιλε.Αλλα οταν τους τα βαλουν αυτα στο μυαλο τι περιμενεις να μας πουν?Αφου ειπαμε τοσους λογους και παλι δεν καταλαβαινουν.Παλι καλα που υπαρχουν καπιοι σαν και σενα.Τους χρειαζεται ι Ελλαδα.

Δημοσ.

να μας τα βαλουν στον μυαλο;

αντε πηγαινετε και διωχτε τους ξενους που σας ενοχλουν, εμας τι μας θελετε και μας τα πριζετε στο forum με τον κομπλεξισμο σας;

μιλαμε ειστε πολυ νουμερα...

Δημοσ.
αντε πηγαινετε και διωχτε τους ξενους που σας ενοχλουν, εμας τι μας θελετε και μας τα πριζετε στο forum με τον κομπλεξισμο σας;

Συζήτηση κάνουμε αν εσύ δεν έχεις επιχειρήματα μη συμμετέχεις.Μέχρι στιγμής έχουμε χαρκτηριστει ακροδεξιοί ,φασιστες,κρετίνοι, ρατσιστές και ξενόφοβοι και κοπμλεξικοί αλλά και νούμερα.Τώρα πως αυτό είναι πολιτισμένη συζήτηση δεν το καταλαβαίνω.Κοιτάχτε το ξέρω πως δεν έχετε επιχειρήματα αλλά το καταφεύγετε σε προσωπικές εππιθέσεις δε σας τιμά.Εν κατακλειδι τι προτείνετε εσέις δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.

Ποιος νομιζεις οτι κανει ολες τις χαμαλοδουλειες, οικοδομες, χωραφια κλπ? Οι ελληνες ειναι ολοι δημοσιοι υπαλληλοι. Χωρις τους ξενους εργατες θα ειχαμε φαληρισει! Οι περισσοτεροι ξενοι δεν εγκληματουν οπως νομιζεις, εργαζονται κα μαλιστα υπο συνθηκες εκμεταλλευσης.

Εναντίον των πολιτικών που ανοίξαν τα σύνορα καταφερόμαστε στις εκλογές με την ψήφο μας
δε φαινεται αυτο στα αποτελεσματα των εκλογων.
Δεν τα βάζουμε με όλους τους μετανάστες.Τα βάζουμε με αυτούς που κλέβουν βιάζουν σκοτώνουν και παίρνουν τις δουλειές από τους Ελληνες.
Εγω νομιζω οτι τα βαζεις με ολους ή βρισκεις μεμονωμενα περιστατικα για να χαραχτηριζεις ολοκληρα εθνη, οπως ο φιλος που ειπε για ενα περιστατικο με 2 γεωργιανους. Με αυτους που βιαζουν και σκοτωνουν τα βαζουν ολοι μας.
Και με αυτούς που καίνε στα γήπεδα τις σημαίες μας, και όταν μας νίκησαν πριν δυο χρόνια πανηγυρίζοντας έλεγαν είναι σα να πήραμε την Ηπειρο.
Γιατι εμεις τι κανουμε? δε βριζουμε στο δικο τους υμνο? γιατι κοιτας παντα μονο τη μια οψη του νομισματος? και σιγα μη τους απαγορευσεις να πανυγηρισουν. Εσυ εχεις τη νοοτροπια οτι πρεπει να σου γιαλυζουν τα παπουτσια...
ε οχι να μιλανε και οι αποικιοκρατες! Δεν πολυδιαφερουν οι βρετανοι απ τους συμμαχους τους οθωμανους...

το τι σχεση ειχε η αναφορα θα το καταλαβεις απ τα συμφραζομενα.

Δεν το παιζω πρτοστατης των μεταναστων μονο αλλα ολων των ανθρωπων. Εσυ αν επεφτες θυμα ρατσισμου δε θα ηθελες να υπαρχουν τυποι οπως εγω που να σε στηριζουν?

Αν εσυ και οι ομοιοι σου δεν ειστε ρατσιστες,ακροδεξιοι,ξενοφοβικοι, τοτε ποιοι ειναι??? μονοι σας επιλεγετε να ειστε στη κατηγορια αυτοι και μαλιστα με... περηφανια (αντι για ντροπη)

Δε ξερω τι εννοεις "προοδευτικος" εγω απλως θεωρω τον εαυτο μου λογικο, δημοκρατικο και απλα ανθρωπο. Δε μισω το συνανθρωπο μου οπως εσυ αν ειναι διαφορετικος, δεν εχω προκαταληψεις και ρατσιστικα συνδρομα. Το αν ειναι καλη η κατασταση και το τι προτεινω τα εχω ηδη πει πολλες φορες(διαβαζε και λιγο).

Για μικροκλοπές , φόνους βιασμούς ακι ληστείες πρώτοι είανι οι αλλοδαποί.

Oxι βεβαια, πρωτοι ειναι ο ελληνες αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

Κανεις δεν το θελει αυτο. Αλλα εχεις στρεβλη αντιληψη της πραγματικοτητας, αντιμετωπιζεις καθε φουκαρα μεταναστη ως εισαγομενο κακοποιο.

Αυτο που μπορω να σου ευχηθω ειναι να μη βρεθεις κι εσυ τετοιο θυμα ρατσισμου γιατι... η ζωη γυριζει.

Δημοσ.

Εσύ και εγώ μπορεί να μην ζητήσαμε, αλλά κάποιοι εργολάβοι και επιχειρηματίες ζήτησαν φθηνό εργατικό δυναμικό.

Οπως και στις ΗΠΑ και στην Γερμανία πήγαν πολλοί Ελληνες για να δουλέψουν ως χαμηλόμισθοι.

Φυσικά και αυτοί σε εργοστάσια και οικοδομές δουλεύαν εκείνη την εποχή. Δεν νομίζω να τους πήραν για επιστήμονες και για φιλόσοφους σε αυτές τις χώρες.

Δημοσ.
Ποιος νομιζεις οτι κανει ολες τις χαμαλοδουλειες, οικοδομες, χωραφια κλπ? Οι ελληνες ειναι ολοι δημοσιοι υπαλληλοι. Χωρις τους ξενους εργατες θα ειχαμε φαληρισει! Οι περισσοτεροι ξενοι δεν εγκληματουν οπως νομιζεις, εργαζονται κα μαλιστα υπο συνθηκες εκμεταλλευσης.

Σε ποιους τομείς εργάζονται κυρίως οι μετανάστες;Κυρίως σε χωράφια και οικοδομές.Δλδ πριν το 91 δεν παράγαμε γεωργικά προιόντα ούτε είχαμε οικοδομική δραστηριόττηατ.Φαινεται στην Αθήνα τις πολυκατοικίες από το 60 και μετά τις έχτιζαν φαντάσματα.Οπου δουλευουν οι ξένοι με συνθήκες εκμετάλλευσης δουλεύουν και οι Ελληνες.Εγώ διεκδιδώ ίσα δικαιώματα και για ξένους και για Ελληνες σε αυτές τις δουλειές.Εσύ μόνο για τους ξένους.

δε φαινεται αυτο στα αποτελεσματα των εκλογων.

Ξανατσεκαρε το στις επόμενες.

Εγω νομιζω οτι τα βαζεις με ολους ή βρισκεις μεμονωμενα περιστατικα για να χαραχτηριζεις ολοκληρα εθνη, οπως ο φιλος που ειπε για ενα περιστατικο με 2 γεωργιανους. Με αυτους που βιαζουν και σκοτωνουν τα βαζουν ολοι μας.

Για σένα είναι μεμονωμένα.Δλδ τι έπρεπε να γίνει για να μην είανι μεμονωμένα.Να μας κλέβουν όλους από δυο φορές κάθε μέρα.Ο πατέρας μου έλεγε ότι μέχρι μια 15ετάι δε χρειαζόταν στο χωρίο να κλειδώσουν μόνο τα κοτέτσα φυλασανε.Τώρα γιατί κοιμούνται όλοι κλειδαραμπωμένοι.μη μου πεις ότι είναι φαινόμενο κοινωνικού κομφομισμού.Στη γειτονιά μου (ανατολική Αττική) δεν υπάρχει σπίτι που να μην το έχουν επισκεφτεί άτομα για να το ληστέψουν.Και το κοινό όλων αυτών των επιδρομών;Μιλάγαν σπαστά ελληνικά ή ξένα.Μάλλον για ξεκάρφωμα το κάνανε

Γιατι εμεις τι κανουμε? δε βριζουμε στο δικο τους υμνο? γιατι κοιτας παντα μονο τη μια οψη του νομισματος? και σιγα μη τους απαγορευσεις να πανυγηρισουν. Εσυ εχεις τη νοοτροπια οτι πρεπει να σου γιαλυζουν τα παπουτσια...

Ε κοίτα όταν κάποιος καιει τη σημαία μου όχι τον ύμνο του μόνο θα γιουχαισω αλλά και ξύλο θα του δώσω.Αν εσένα σου έβριζαν τη μάνα τ θα έκανες;Για σενα ύψιστο ιδανικό είναι η μάνα εγώ έχω και τη σημαια.Δεν πρέπει να το σεβαστείς;Και ας πούμε ότι το κάψιμο της σημαίας είανι μεμονωμένη ενέργεια.Στην Ελλα΄δα υπάρχουν δυο Αλβανικές οργανώσεις.Γιατί καμιά δεν έβγαλε ανακοίνωση που να το καταδικάζει;Εσύ γιατί νομίζεις ότι πανηγύρισαν;Γιατί κερδίσαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης;Το ξέρεις ότι τα βιβλία της ιστορίας που διδάσκονται οι Ελληνες της Αλβανίας έχουν ένα χάρτη που δείχνει την Αλβανία μέχρι τα Ιωάννινα;Ε όταν υπαρχουν μισαλλόδοξοι από εκείνη την πλευρά πρέπει να πα΄ρουμε τα μέτρα μας.

Αλλά ας αφήσουμε κατά μέρους τους Αλβανούς μετανα΄στες και ας πάμε στη δεύτερη παροικία .Τους Πακιστανούς οι οποίοι είανι ακίνδυνοι φαινομενικά αλλά θα σου θυμήσω πως στην εισβολή του 74 στην Κύπρο οι μόνοι εθελοντές που βοήθησαν τον τουρκικό στρατό ήταν Πακιστανοί.Συν του ότι αν τους δεις πως περνάνε στα φαναρια θα καταλάβεις γιατί είανι υπευθυνοι πρόκλησς πολλων ατυχημάτων.

Oxι βεβαια, πρωτοι ειναι ο ελληνες αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

Ψέμματα λες.πρώτοι είναι οι αλλοδαποί.Βρε και πρώτοι να είναι Ελληνες δε σου φαίνεται παράξενο που το 20% συναγωνίζεται το 80% του πληθυσμού.:confused:

Εσυ αν επεφτες θυμα ρατσισμου δε θα ηθελες να υπαρχουν τυποι οπως εγω που να σε στηριζουν?

Κοίτα να πέσει Ελληνας τη σήμερον ημέρα θύμα ρατσισμού σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης το βλέπω κομματάκι δύσκολο.Αν θες για ρτασσμό ψάξε τους νεοναζί στη Ρωσία, στη Γερμανία και στην Ιταλία τους νεοφασίστες που χτυπάνε έτσι για πλάκα τους μεταναστες.Α πρόσφατα διάβαζα στη Ναυτεμπορική πως τέτοια φαινόμενα αυξάνονται και στην ιβηρική Χερσόνησο.

Δημοσ.
Σε ποιους τομείς εργάζονται κυρίως οι μετανάστες;Κυρίως σε χωράφια και οικοδομές.Δλδ πριν το 91 δεν παράγαμε γεωργικά προιόντα ούτε είχαμε οικοδομική δραστηριόττηατ.Φαινεται στην Αθήνα τις πολυκατοικίες από το 60 και μετά τις έχτιζαν φαντάσματα.

Και ποιός μπορεί να ξεχάσει την δόξα της Ελληνικής οικονομίας εκείνη την εποχή ε! Πάντως ωραία δεκαετία επέλεξες για παράδειγμα, ταυτίζεται με τα πιστεύω σου γενικότερα?

Ο πατέρας μου έλεγε ότι μέχρι μια 15ετάι δε χρειαζόταν στο χωρίο να κλειδώσουν μόνο τα κοτέτσα φυλασανε.

Εντάξει ρε συ, δν το λέγες απ' την αρχή ότι το είπε ο πατέρας σου να το βουλώσουμε.

Ε κοίτα όταν κάποιος καιει τη σημαία μου όχι τον ύμνο του μόνο θα γιουχαισω αλλά και ξύλο θα του δώσω.

ΕΝΑΣ άνθρωπος καίει τη σημαία, δν γιουχάρεις όλο τον λαό του εξ' αιτίας του. Επίσης τα σπάει η πολιτική "οφθαλμός αντί οφθαλμού", ακτινοβολεί ωριμότητα.

Το ξέρεις ότι τα βιβλία της ιστορίας που διδάσκονται οι Ελληνες της Αλβανίας έχουν ένα χάρτη που δείχνει την Αλβανία μέχρι τα Ιωάννινα;

Αίσχος, άκου εκεί τα ζώα. Όχι σαν εμάς που θελήσαμε να πάμε μόνο ως την Άγκυρα και αυνανιζόμαστε με το πόσο γαμάτος ήταν ο Αλέξανδρος ε.

στην εισβολή του 74 στην Κύπρο οι μόνοι εθελοντές που βοήθησαν τον τουρκικό στρατό ήταν Πακιστανοί.Συν του ότι αν τους δεις πως περνάνε στα φαναρια θα καταλάβεις γιατί είανι υπευθυνοι πρόκλησς πολλων ατυχημάτων.

Σαπούνια επιτόπου. Ακούς εκεί να μη μας υποστηρίξουν και να πάνε με την μεριά των γειτόνων τους. Καλά και αυτό με τα φανάρια εγκληματικό, δν γίνεται να σπιλώνουν οι πάκηδες την ευρωπαϊκή οδηγική παιδεία των ελλήνων.

Κοίτα να πέσει Ελληνας τη σήμερον ημέρα θύμα ρατσισμού σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης το βλέπω κομματάκι δύσκολο.

Τράβα Αγγλία και ζήτα δάνειο.

Αν θες για ρτασσμό ψάξε τους νεοναζί στη Ρωσία, στη Γερμανία και στην Ιταλία τους νεοφασίστες που χτυπάνε έτσι για πλάκα τους μεταναστες.

Τίγκα στους ακροδεξιούς η Γερμανία ε.

Δημοσ.
Και ποιός μπορεί να ξεχάσει την δόξα της Ελληνικής οικονομίας εκείνη την εποχή ε! Πάντως ωραία δεκαετία επέλεξες για παράδειγμα, ταυτίζεται με τα πιστεύω σου γενικότερα?

Γιατί τι παέι να πει σημαίνει.Πως για τα 560 ευρώ που παίρνω και δε φτάνουν ούτε για μπουζούκια πρέπει να κάνω και άγαλμα αφιερωμένο στον Αλαβνό βιοπαλαιστή;Δείξε μου οικονομικές αναλύσεις που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα σου όχι πληρωμένες καταχωρήσες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από οικονομολόγους.

Εντάξει ρε συ, δν το λέγες απ' την αρχή ότι το είπε ο πατέρας σου να το βουλώσουμε.

Ευτυχώς που το κατάλαβες αλλά δεν το έπραξες.

ΕΝΑΣ άνθρωπος καίει τη σημαία, δν γιουχάρεις όλο τον λαό του εξ' αιτίας του

Ε οι διπλανοί του ας το γιουχαραν να τελειωνε το θέμα εκεί.Κοίτα αν εσένα δε σε νοιάζει νο προμπλεμ.Α κοίτα αν εγώ έρθω και βρίσω την κοπέλα σου μετά μη μου πεις τπτ.έρασε με καφεδάκι.Αν εισαι ανεκτικός να σαι ανεκτικός με όλους όχι μόνο με ορισμένες ομαδες του πληθυσμού.

Αίσχος, άκου εκεί τα ζώα. Όχι σαν εμάς που θελήσαμε να πάμε μόνο ως την Άγκυρα και αυνανιζόμαστε με το πόσο γαμάτος ήταν ο Αλέξανδρος ε.

Δε νομίζω να έχουμε σχολικο χάρτη που να περιλαμβάνει στα σημερινά σύνορα της Ελλαδας τις Ινδίες.Και ναι ο Αλέξανδρος ήταν Ελληνας στρατηλατης και έκανε αμυντικό πόλεμο.Σου θυμίζω ότι δεν επιτεθήκαμε εμείς στους Πέρσες αλλά αυτοί.Ε τόσα μαζεύτηκαν γι αυτό και αντεπιτέθηκε

δν γίνεται να σπιλώνουν οι πάκηδες την ευρωπαϊκή οδηγική παιδεία των ελλήνων.

Εξαιτίας ενός Πακη ενα ζευγάρι νέων δε ζει πια.Γιατί πήγε ο οδηγός μιας μηχανής να μην τον πετύχει.

Τίγκα στους ακροδεξιούς η Γερμανία ε.

Πομερανία 10% οι νεοναζί.

στην τελική αν εσύ είσαι απατρης (αλλα΄φασιστας εισαι και το χεις δηλώσει και εσύ και το δειξαν οι πράξεις σου) εγώ δεν είμαι.

αν εσύ γουστάρεις να σου καίνε τη σημαία και να γίνονται αγάλματα προς τιμήν αυτών που σε ξεκληρισαν διακιωμα σου.Αλλά αν είχα μπροστά μου τον Αλβανό που έκαιγε τη σημαια και καποιον προοδευτικοδιεθνιστούλη τον διεθνιστούλη θα έφτυνα πρώτο και μετά θα κανόνιζα το φωτιστή

Και είπαμε όποιος γουστάρει τους μεταναστες ας διοργανώσει συσσίτια να σταματησουν να κλέβουν για να φάνε και να τους δώσει τη γυναίκα/κόρη/γκόμενα για να σταματήσουν να βιάζουν τις κοπέλες μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...