Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παει μετά από ένα χρόνο το κράτος στον εργολάβο.εργολάβε πως ήταν τα παιδιά.Εξαίσιο παιδί ο χασάν και δούλευε και τίμιος εξαίρετος.Ελα δω κυρ Χασάν.Πάρε δικαίωμα ψήφου πλήρωνε φόρους γράψου και στο συνδικαλιστικό όργανο των οικοδόμων και αγωνίσου γιατα δικαιώματα σου.

Καταπληκτική μέθοδος. Αν ο εργολάβος μάλιστα έχει και γυναίκα, έχουμε τσάκα-τσάκα έτοιμη δικαστική επιτροπή περιφέρειας.

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι εστι "τυχερος μπαφος"?

Καλά αν δεν ξέρεις από που προέρχεται το ψευδώνυμο σου δε φταίω γω.

Αυτό που κατάλβα είανι ότι μόνο εγώ και ο παντοτινός φωτιστής προτείναμε κάτι .Οι υπόλοιποι το μόνο που θέλετε είναι να ανοίξουμε τα σύνορα να ρθουνε όλοι οι ανατολικοί και οι ασιάτες εδώ να κάθονται και να τους πληρώνουμε εμείς απο πάνω.Η απλά έχετε συμπλέγμα στο θέμα της μετανάστευσης τι να πω;

Καταπληκτική μέθοδος. Αν ο εργολάβος μάλιστα έχει και γυναίκα, έχουμε τσάκα-τσάκα έτοιμη δικαστική επιτροπή περιφέρειας.

Εννοείται ότι θα υπάρχει και ελεγκτική επιτροπή για τον εργολάβο

Δημοσ.

Αυτό που κατάλβα είανι ότι μόνο εγώ και ο παντοτινός φωτιστής προτείναμε κάτι .Οι υπόλοιποι το μόνο που θέλετε είναι να ανοίξουμε τα σύνορα να ρθουνε όλοι οι ανατολικοί και οι ασιάτες εδώ να κάθονται και να τους πληρώνουμε εμείς απο πάνω.Η απλά έχετε συμπλέγμα στο θέμα της μετανάστευσης τι να πω;

Εννοείται ότι θα υπάρχει και ελεγκτική επιτροπή για τον εργολάβο

Καλά μάγκα χαλάρωσε...μην βρεθείς στη θέση να σε πληρώνει εσένα ο ασιάτης..και τον παρακάλας στην πολυπολύτιμη χώρα σου! Αν είσαι άξιος και μάγκας ok...αλλά με ρατσιστικές διαθέσεις δεν υπερβαθμίζεσαι!! :-? :-?

Δημοσ.
αλλά με ρατσιστικές διαθέσεις δεν υπερβαθμίζεσαι!!

πρώτον αυτά πεστα στους οπαδούς της ομάδας σου και μετά αν βγεις μη δαρμένος από το γήπεδο το συζητάμε.Ο ρατσισμός ποιος είναι δλδ;

Το ότι δε λέω μπάτε σκύλο αλεστε.Α και αφού όλοι εσείς κόπτεστε για τα δικαιώματα των μεταναστών δώστε κάτι από το υστέρημα σας να τους βοηθήσετε.Φτιάξτε επιτροπές που να δέχονται χρήματα.

προτάσεις περιμένω ακόμα αλλά δεν τις βλέπω...

Δημοσ.
Καλά αν δεν ξέρεις από που προέρχεται το ψευδώνυμο σου δε φταίω γω.

Aπο ποτε αποκτησα και ψευδωνυμο?

Και γιατι να ερθουν οι ασιατες εδω? Ας παμε εμεις εκει.

Αλλωστε εδω ειναι τρελλοκομειο, γιατι να θελει καποιος να ερθει? Μονο αν ειναι φτωχωμ/νες αλβανος ή αλλος απελπισμενος.

Εσυ εχεις την εντυπωση οτι κανουμε χαρη σε ολο το κοσμο. Πρεπει ομως να ξερεις οτι ο υπολοιπος κοσμος μας εχει(και δικαιως) για τη ξεφτιλα του.

Παντως προσωπικα, προτιμω τον "εξαισιο" χασαν απο εσενα τον ρατσιστα ξενοφοβο.

Δημοσ.
πρώτον αυτά πεστα στους οπαδούς της ομάδας σου και μετά αν βγεις μη δαρμένος από το γήπεδο το συζητάμε.Ο ρατσισμός ποιος είναι δλδ;

Το ότι δε λέω μπάτε σκύλο αλεστε.Α και αφού όλοι εσείς κόπτεστε για τα δικαιώματα των μεταναστών δώστε κάτι από το υστέρημα σας να τους βοηθήσετε.Φτιάξτε επιτροπές που να δέχονται χρήματα.

προτάσεις περιμένω ακόμα αλλά δεν τις βλέπω...

Τι προτασεις?Αφου οτι και να πουμε ειμααστε ρατσιστες.Ειπε σωστες προτασεις ο λουσιφερ και Εσυ αλλα παλι δεν συμφωνουν(εγω προσωπικα συμφωνω)

Οτι και να πεις ρατσιστη θα σε πουν.Τους περασανε για τα καλα το αντιρατσιστηκο αισθημα στην συνειδηση τους και τους βλεπουν ολους ρατσιστες.Τι να πεις?Θες να βοηθησεις να γινει και εισαι ρατσιστης.

Δημοσ.
Και γιατι να ερθουν οι ασιατες εδω? Ας παμε εμεις εκει.

Η συζήτηση γίνεται με γεγονότα.Τα γεγονότα αυτή τη στιγμή λένε πως η χώρα μας έχει ασιάτες μεταναστες από Πακιστάν Ινδία αλλα και από Αίγυπτο Πλαιστίνη κα.Ελληνες μετανάστες σε αυτές τις χώρες δεν υπάρχουν.Και κανένας δε σε εμποδίζει να πας σε αυτές τις χώρες.

Αλλωστε εδω ειναι τρελλοκομειο, γιατι να θελει καποιος να ερθει? Μονο αν ειναι φτωχωμ/νες αλβανος ή αλλος απελπισμενος.

Καλά το 1000000 μεταναστες εδώ τι είναι;Η χώρα της ΕΕ που αναλογικά έχει τους περισσότερους μεταναστες αναλογικά με τον πληθυσμό τους.

Πρεπει ομως να ξερεις οτι ο υπολοιπος κοσμος μας εχει(και δικαιως) για τη ξεφτιλα του.

Ε ναι όλοι οι υπόλοιποι από τους Εσκιμώους μέχρι τους Αργεντίνους και από τους Αυστραλούς μέχρι τους Ρώσους ασχολούνται με την κατάντια μας:mrgreen:

Παντως προσωπικα, προτιμω τον "εξαισιο" χασαν απο εσενα τον ρατσιστα ξενοφοβο.

Ε στη φυλακή έχει πολλούς χασάν για μικρoκλοπές (όπως και άλλους για βιασμούς φόνους κτλ).Πλήρωσε την εγγυηση του φιλοξένησε τον στο σπίτι σου αφού η μπιπ η κοινωνία δεν κάνει τπτ και βοήθησε εσύ στο να λυθεί το πρόβλημα.Α ξέχασα δεν υπάρχει πρόβλημα.Απλά εμείς είμαστε ρατσιστές και ξενόφοβοι.Αληθεια ρατσιστής ξέρεις τι σημαίνει;

Δημοσ.

Ε στη φυλακή έχει πολλούς χασάν για μικρoκλοπές (όπως και άλλους για βιασμούς φόνους κτλ).Πλήρωσε την εγγυηση του φιλοξένησε τον στο σπίτι σου αφού η μπιπ η κοινωνία δεν κάνει τπτ και βοήθησε εσύ στο να λυθεί το πρόβλημα.Α ξέχασα δεν υπάρχει πρόβλημα.Απλά εμείς είμαστε ρατσιστές και ξενόφοβοι.Αληθεια ρατσιστής ξέρεις τι σημαίνει;

Σωστα!Ναι ειμαστε ρατσιστες επειδει θελουμε την ελλαδα ασφαλη.Δηλαδη οι αλλοι που δεν συμφωνειτε σας αρεσει οπως ειμαστε τωρα?Εγω εχω ενα πολυ καλο μου φιλο βουλγαρο και κανω παρεα και με 2 αλβανους.Αλλα επιμενω σε αυτα που ειπαμε.Η αληθεια να λεγεται.Πηγατε ποτε στην Ομονοια νυχτα να δειτε αν σας αγαπανε αυτοι οπως τους αγαπατε εσεις?

Οταν με ξαναληστεψουν θα τους πω παρτε τα ολα δεν ειμαι ρατσιστης!

Δημοσ.

Πηγαινα σε ενα γυμναστηριο παλια και ειχε 2 γεωργιανους εξω και τους λεω 'γεια σας.'Και γυρισανε με αγριοκοιταξανε λες και τους σκοτωσα την μανα

και ο ενας εφτυσε κατω μπροστα μου.Εγω τοτε τι επρεπε να κανω?Πως να μην πω κολορατσες και να μην τους κτυπησω?

Δεν απαντησε κανενας σε αυτο.Φιλε δεν εισαι ο μονος πιστεψε με.Επρεπε να τους πεις 'εγω δεν ειμαι ρατσιστης ευχαριστω που με μισατε'.'Μην προσπαθειται να μου δειξετε οτι με μισατε,εγω δεν ειμαι ρατσιστης'.

Δημοσ.

αν ο λογος που εγινε καποιος ρατσιστης με τους ξενους ειναι οτι τον ληστεψαν, τοτε πρεπει να γινει και με τους ελληνες. Οι περισσοτερες κλοπες γινονται απο ελληνες.

Ομονοια περναω πολυ συχνα βραδυ με τα ποδια, και το μονο που βλεπω ειναι τα "δικα μας" πρεζακια...

Δημοσ.
αν ο λογος που εγινε καποιος ρατσιστης με τους ξενους ειναι οτι τον ληστεψαν, τοτε πρεπει να γινει και με τους ελληνες. Οι περισσοτερες κλοπες γινονται απο ελληνες.

Ε αν φτάναμε στο σημείο το 20% να κάνει περισσότερες κλοπές από το 80% ...

Σοβαρευτείτε μη λέτε ότι θέλετε.Αν και νομίζω ότι και στατιστικά είσαι λάθος.Οι περισσότερες μικροκλοπές γίνονατι από μετανάστες.Πες μου μια επαρχιακή φυλακή που οι Ελληνες κρατούμενοι είανι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς.μην ψαξεις άδικα δε θα βρεις.

Ομονοια περναω πολυ συχνα βραδυ με τα ποδια, και το μονο που βλεπω ειναι τα "δικα μας" πρεζακια...

Ε αφού έχουμε 10 λωποδύτες ας πάρουμε μεταγραφές από το εξωτερικό να δυναμώσει το κίνημα.Να χουμε 20 λωποδύτες.Τώρα γιατί η κοπέλα μου επιμένει πάντα το βράδυ στο λεωφορείο να την περιμένω στη στάση όταν κατεβαίνει γιατι φοβάται μήπως της επιτεθεί κανείς μάλλον πρόκειται περί φαντασμένης ρατσίστριας και ξενόφοβης.(Στην κολλητή της που της άρπαξε την τσάντα ενας μαυριδερός τύπος μυθομανής θα ήταν.Αν και εγώ νομίζω πως επίτηδες βάφτηκε μαύρος για να κατηγορήσει τους μετανάστες.Προβοκάτσια.)

Εγω τοτε τι επρεπε να κανω?Πως να μην πω κολορατσες και να μην τους κτυπησω?

Επρεπε να γλέιψεις τι χλέπα και να τους άφηνε να σε κατουρήσουν ή να τους εδινες την κοπέλα σου.Το ότο θα έπερεπε να τους ταίζες επί ένα μήνα εξυπακούεται.Τότε ίσως δεν ήσουνα ρατσιστής και ξενόφοβος

Δημοσ.
Ε αν φτάναμε στο σημείο το 20% να κάνει περισσότερες κλοπές από το 80% ...

Σοβαρευτείτε μη λέτε ότι θέλετε.Αν και νομίζω ότι και στατιστικά είσαι λάθος.Οι περισσότερες μικροκλοπές γίνονατι από μετανάστες.Πες μου μια επαρχιακή φυλακή που οι Ελληνες κρατούμενοι είανι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς.μην ψαξεις άδικα δε θα βρεις.

Ε αφού έχουμε 10 λωποδύτες ας πάρουμε μεταγραφές από το εξωτερικό να δυναμώσει το κίνημα.Να χουμε 20 λωποδύτες.Τώρα γιατί η κοπέλα μου επιμένει πάντα το βράδυ στο λεωφορείο να την περιμένω στη στάση όταν κατεβαίνει γιατι φοβάται μήπως της επιτεθεί κανείς μάλλον πρόκειται περί φαντασμένης ρατσίστριας και ξενόφοβης.(Στην κολλητή της που της άρπαξε την τσάντα ενας μαυριδερός τύπος μυθομανής θα ήταν.Αν και εγώ νομίζω πως επίτηδες βάφτηκε μαύρος για να κατηγορήσει τους μετανάστες.Προβοκάτσια.)

Επρεπε να γλέιψεις τι χλέπα και να τους άφηνε να σε κατουρήσουν ή να τους εδινες την κοπέλα σου.Το ότο θα έπερεπε να τους ταίζες επί ένα μήνα εξυπακούεται.Τότε ίσως δεν ήσουνα ρατσιστής και ξενόφοβος

Συμφωνω απολυτως φιλε!

Αυτα τα αντιρατσιστικα αισθηματα περασανε του κοσμου και δεν βλεπει την αληθεια.Μαζι σου!

Δημοσ.

εσυ επρεπε τοτε να αντιδρασεις, τωρα σου εχει μεινει απωθημενο και τα βαζεις ολους τους ξενους λες και ειναι ολοι ιδιοι.

Κατι παρομοιο δεν σου εχει τυχει απο ελληνες;

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτως φιλε!

Αυτα τα αντιρατσιστικα αισθηματα περασανε του κοσμου και δεν βλεπει την αληθεια.Μαζι σου!

Γκετ ε ρουμ.

Μια μέρα, με μια φίλη μου, βρεθήκαμε σε μια παραλία στην Πελοπόνησο, και αποφασίσαμε να περάσουμε το βράδυ. Κοντά στην παραλία, ύπηρχε ένα χωριό και κάνοντας βόλτα το απόγευμα μας έπιασαν κουβέντα δυο κυρίες που κάθονταν σε ένα παγκάκι (σαν τους γέρους στην Κορσίκη περίπου). Ρωτήσαμε αν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα από τους ντόπιους αν μέναμε το βράδυ. Η μια κυρία παρανόησε αυτά που είπαμε και μας είπε, 'κανένα πρόβλημα, έχουμε κάποιους ξένους στο χωριό αλλά είναι πολύ ήσυχοι. Έδω που τα λέμε τους Έλληνες θα πρέπει να φοβάστε περισσότερο!' Και έβαλαν τα γέλια.

Τώρα, πως γίνεται κάτι τόσο απλό να το καταλαβαίνουν δυο 90χρονες γιαγιάδες σε χωριό της Πελοπονήσου και όχι εσείς... εντύπωση μου κάνει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...