Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οκ συμφωνώ, αλλά τι αλλοδαποί είναι αυτοί; Πχ. εγώ είμαι αλλοδαπός. Αλλά πήγα εδώ στην έκτη δημοτικού, γυμνάσιο, λύκειο, και θα πάω και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η μάνα μου είναι Ελληνίδα, ο πατέρας μου Γερμανός, εγώ έχω γερμανική υπηκοότητηα. ʼρα ανήκω και εγώ εκεί?

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για δεκαδες διαφορετικους λογους .

Απο που να αρχισεις τωρα και που να τελειωσεις...

Εχει και πολλα καλα βεβαια.

Παντος χρειαζετε ενημερωση, να δουμε τα καλα και τα κακα, και να αποφασισουμε με κανενα δημοψηφισμα,( ας κανουμε κανα poll εδω),ποσους ξενους εκτος ΕΟΚ θελουμε στην χωρα μας, ως ισοτιμους πολιτες και ποσους για εργασια.

Ειναι απαραδεκτο να ερχονται ως παρανομοι,να τους κηνηγαμε στα συνορα και εδω μεσα, αφου τους θελουμε τελικα.

Δημοσ.

Νομίζω πως αν το 2015 ο 1 στους 4 θα είναι αλλοδαπός αυτό θα είναι κατόρθωμα μιας και ο αριθμός των (λαθρο)-μεταναστών αυξάνεται ραγδαία τα τελεταία 2-3 χρόνια,με μια βόλτα στο κέντρο θα πιστείτε πως μάλλον το αντιθετο συμβαίνει,δηλαδή μάλλον 1 στους 4 είναι

Έλληνας.Το ίδιο παρατηρούμε και στα λεωφορεία(το αγαπημενο μεσο συγκοινωνίας των (λαθρο)-μεταναστών),οπότε αν το 2015 ,τοπικά, στην περιοχή του κέντρου έχουμε μόνο 1 αλλοδαπό σε κάθε 4 πολίτες,τότε σιγουρα μιλάμε για μείωση...Κρίμα που δεν επιτρέπονται τα πολιτικά posts το θέμα είναι σοβαρό ανεξάρτητα αν το προσέγγισα με εναν κάπως ευθυμο τόνο...

Δημοσ.

bahahahah, basika to 0ema einai oti nai men einai energoi sthn oikonomia, douleuontas, alla den jodeuoune leuta (ektos tou fageitou malwn...) mias kai ta stelnoune stis oikogenies tous....anyway, pate na deite pws einai h agglia, sto bradford pou eimai egw, den einai agglia, mallwn pakistan einai! :P

Δημοσ.
ODT

said:

Νομίζω πως αν το 2015 ο 1 στους 4 θα είναι αλλοδαπός αυτό θα είναι κατόρθωμα μιας και ο αριθμός των (λαθρο)-μεταναστών αυξάνεται ραγδαία τα τελεταία 2-3 χρόνια,με μια βόλτα στο κέντρο θα πιστείτε πως μάλλον το αντιθετο συμβαίνει,δηλαδή μάλλον 1 στους 4 είναι

Έλληνας.Το ίδιο παρατηρούμε και στα λεωφορεία(το αγαπημενο μεσο συγκοινωνίας των (λαθρο)-μεταναστών),οπότε αν το 2015 ,τοπικά, στην περιοχή του κέντρου έχουμε μόνο 1 αλλοδαπό σε κάθε 4 πολίτες,τότε σιγουρα μιλάμε για μείωση...Κρίμα που δεν επιτρέπονται τα πολιτικά posts το θέμα είναι σοβαρό ανεξάρτητα αν το προσέγγισα με εναν κάπως ευθυμο τόνο...

Και λέω εγώ τώρα... Ζήτησες την άσπρη κάρτα από τους μετανάστες αυτούς και ξέρεις ότι είναι λαθραίοι;

Δημοσ.

Το 2015 ο ένας στους τέσσερις κάτοικους της Ελλάδας θα είναι αλλοδαπός προερχόμενος από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα στοιχεία του ΟΗΕ προκύπτει επίσης ότι η χώρα μας κρατάει τα πρωτεία στα ποσοστά παράνομων μεταναστών.

Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Παρασκευής, η αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών την τελευταία δεκαετία ήταν ραγδαία. Το 2001, οι αλλοδαποί έφτασαν τους 797.093, ενώ δέκα χρόνια πριν ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 167.276.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1999 η αύξηση του πληθυσμού κινήθηκε στα επίπεδα των 18.000 ατόμων, από τα οποία 14.000 ήταν μετανάστες.

Κυριάρχες είναι οι ομάδες μεταναστών μεταξύ 25-44 ετών, ενώ εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα στοιχεία που αφορούν στον αριθμό των μαθητών που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία.

Έτσι, το σχολικό έτος 1995-96 φοιτούσαν 47.500 παιδιά αλλοδαπών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ το 1996-97 ο αριθμός έφτασε στα 67.200 παιδιά.

Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 3,5% του πληθυσμού της ήταν πολίτες τρίτων χωρών, με βάση τα στοιχεία για το έτος 1998. Το υψηλότερο ποσοστό εμφανίζεται σε κράτη της Κεντρικής Ευρώπης, όπως στη Γερμανία (6,7%) και στην Αυστρία (9,3%), ενώ αντίθετα το ποσοστό των αλλοδαπών είναι χαμηλό σε κράτη όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

Δημοσ.

legane mathete agglika kai germanika giati tha erthoun oi aggloi kai oi germanoi kai tha sas paroun tis douleies ...telika makari na erxontousan autoi exontas kai kapoio epipedo kai kanontas ependuseis veltionan ligo tin katastasi stin ellada ...alla anti gia auto erxontai laoi pou den exoun ston ilio moira kai prosthetoun ston topo provlimata opos:

1)auksisi tis anergias twn ellinwn me to na prosferoun ftina xeria

2) dimiourgia provlimatwn stin oikonomia me to na stelnoun ola ta lefta tous eksw i na ta mazeuoun kai na feugoun kai oi idioi

3) auksanoun tin egklimatikotita giati molis ta doun skoura protimoun na to riksoun stis listeies para na gurisoun sta xalia tou topou tous

dustixws ligoi einai oi entimoi, oi merokamatiarides pou leme pou douleuoun xwris na dimiourgoun problimata i xwris na psaxnoun tin katallili eukeria gia kapoiou eidous egklima (apo apli klopi mexri enopli listeia me thimata i ksulodarmo kapoias anuperaspistis giagias).

an eixa tin anagki na paw metanastis na doulepsw se kapoia alli xwra tha sevomoun tin filoksenia pou tha mou proseferan xwris na psaxnw poion tha listepsw. den tous ftanei diladi pou i katastasi tous edw einai dekades fores kaliteri aptin xwra tous? ti allo theloun na mas mamisoun kiolas?

Δημοσ.

TonyMontana ta idia paramithia lene kai oi germanoi agloi gia tous ELLINES metanastes.

I karamela gia na dikaiologoun tin kakomoiria tous ton ratsismo tous kai na proothoun merikoi tis fasistikes Idees.

Zo ekso apo tin Ellada.Akrivos ta idia akouo.

Poies doulies kanoun oi ksenoi stin ELLada aytes sinithos pou den theloun oi ELLINES.Exeis dei pollous Alvanous Diefthides?

Kairos kai stin Ellada na mathetai na menetai, na apodexestai kai ton diaforetiko.

An oxi mi ti allo giati I ELLADA itan proti pou esteile metanastes se olon ton kosmo.

As stamatisei ayti i karamela.Anevainontas to epipedo tis Elladas einai anapofekto na proselkiei metanastes apo ptoxoteres xores. OPOS EKANE I ELLADA KAI KANEI AKOMI MEXRI TORA.

Kai den thelo na akouso to ratsistikotato emeis eimaste kaloi.

TETOIES IDEES EINAI AKROS RATSISTIKES FASISTIKES KAI AKROS EPIKINDINES.

Δημοσ.

Kairos kai stin Ellada na mathetai na menetai, na apodexestai kai ton diaforetiko.

Δέχομαι το διαφορετικό. Δεν θέλω να εξαφανιστεί από την Γή. Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του παραπάνω με το "βάζω στο σπίτι μου" και το θεωρείς ρατσισμό, τότε φίλε μου χρειάζεται να μάθεις να διακρίνεις τις διαφορετικές έννοιες.

Και αφού θες να το ακούσεις, δεν έχουν δίκιο οι ξένοι για τους Έλληνες; Εμείς δεν πάμε στις χώρες τους; Και λοιπόν; Πρέπει να νιώθουν ευτυχισμένοι;

Ακριβώς έτσι πάει και εδώ.

Και τέλος το post σου είναι φασιστικό και άκρως επικίνδυνο, με την ίδια λογική που το post του TM είναι ρατσιστικό.

Δημοσ.

"Δέχομαι το διαφορετικό. Δεν θέλω να εξαφανιστεί από την Γή"

Oxi alla makria apo mena.

Op to sirmatoplegma grigora na profylaxthoume oi politismenoi apo tous Varvarous.

Ante kairos na ftiaksoume xiliades teixei san tou Berolinou.

Empros na ypostiriksoume ta xrista ithi mas enantia stous ksipolitous.

I tromeri koultoura mas ola gia tin parti mas kindinevei.

Vima taxy gia ton MESAIONA.

O Xitler eixe tous Evraious, tora oi mikroastoi atomistes kaloperasakides exoun tous ksenous.Oxi tous ksenous tou Vorra (aytoi eiani ARIOI)alla tous allous tous peinasmenous.

Δημοσ.

PETROSGR:

Και γιατι ρε φιλε να μην πουμε εμεις πως θες να τους εχουμε διπλα μας, για να μπορεις να τους εκμεταλευεσε?

Οπως στο απαρχαιντ, θες εργατες για τις φυτειες σου και συχρονους σκλαβους.

Να τους ανεχονται οι φτωχοι Ελληνες, και εσυ μεσα στο πλουσιο σπιτι σου, με το αυτοκινητο(οχι λεωφοριο)το ιδιωτικο σχολειο,(χωρια απο τους φτωχους)ιδιωτικη υγεια,security κλπ νιωθεις ασφαλης που η περιουσια σου ειναι εξασφαλισμενη με την παγκοσμιοποιηση, και δεν κινδυνευεις ποια να γινεις πιο ισως με τους αλλους Ελληνες.

Η οτι εχεις πιαστει κοροιδο απο αυτους που σκεπτονται ετσι?

Δεν αφηνουμε τις μπουρδες καλλητερα?

Εχουμε δικαιωμα ως Ελληνες, να μοιραστουμε την γη μας με οποιους θελουμε.Δεν ειναι η Ελλαδα κτημα ολου του κοσμου.

Να δουμε ποσους θελουμε, ποσους μπορουμε να βοηθησουμε και να μας βοηθησουνε και να τους καλεσουμε να ερθουν νομιμα και με σωστους ορους.

Δημοσ.

Η ελληνικότητά σου από τι κρίνεται; Από το που γεννήθηκες, από το που γεννήθηκαν οι γονείς σου; Πόσες γενιές πρέπει να πάμε πίσω για να έχουμε τεκμήριο ελληνικότητας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...