Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να σας πω μια ιδέα (από τις πολλές που έχω) για το Μπλα Μπλα; :-)

Να μην επιτρέπεται να ποστάρεις αν δεν έχεις συμπληρώσει ένα διάστημα ως μέλος του Ινσόμνια. Ένας χρόνος μου φαίνεται καλή τιμή για αρχή.

Και γιατί να γίνει αυτό? Δεν βλέπω τον λόγο?

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει, γεγονός είναι. Πολύ Αλβανοί την εποχή εκείνη πήραν το μέρος των Ιταλών και Γερμανών. Γιατί δεν τα βάζουμε με τους Ιταλούς και Γερμανούς γι' αυτό το θέμα;

Και τι πάει να πει αυτό.Και οι Πέρσες σε σφάζανε στην αρχαιότητα.Τώρα δε θα στηριζεις τον Αχμα;επιπλέον λίγους Βαρδασκιανούς σφάξαμε εμείς στον εμφύλιο και στο Μακεδονικό Αγώνα;Μήπως να πούμε και για την Τριπολιτσά.Πόλεμος γινόταν οι Αλβανοί γούσταραν να κρατησουν τη β.Ηπειρο.εμείς θέλαμε να την απελευθερώσουμε.

Δημοσ.
Ειπε κανενας οτι δεν ειμαστε ολοι ανθρωποι??Τι?ειναι λογικο οι μεταναστες που ειναι υπο αθλιες συνθηκες να προβαινουν σε εγκληματα???Ποιος τους ειπε να ερθουν στην Χωρα μας??Το 99% των Ελληνων που ειναι στες Ξενες χωρες ξερεις τι κανουνε.Δουλευουνε.Δεν ληστευουνε τον κοσμο!Ξερεις οτι στον Β'Παγκοσμιο πολεμο οι αλβανοι σκοτωναν Ελληνες?Και ανοιξαν οι πολιτικοι τα συνορα με σκοπο να παρουν ψηφους.Αυτη ειναι η Αληθεια!και για αυτους που λενε αν ειδαμε τι γινεται στο εξωτερικο?Ναι,πρεπει να γινουμε και εμεις σαν στο εξωτερικο?Σας αρεσει?Και σταματιστε παρακαλω οι αλβανοι να το παιζετε τα θυματα της Ελλαδας.Σας ληστεψε ποτε Ελληνας?Ηρθε ποτε στο σπιτι σας τη νυχτα και να σας κλησει το στομα?Και αν δεν σας αρεσει η Ελλαδα,η Αλβανια διπλα ειναι.

Φιλε μου ειναι φανερο οτι εισαι καρατζαφερικος ή τουλάχιστον ακροδεξιος ενω λες πραγματα που δε στεκουν για να εκφρασεις το ανοητο μισος σου για τους συνανθρωπους μας μεταναστες. Σου εξηγησα πως αν τυχον τραυματιστεις και περνα καποιος αλβανος, εξισου το ιδιο με ελληνα θα δεχτεις τη βοηθεια του...Δεν απαντησες τιποτα σ αυτο, δε σε συνεφερε εκει.

Ειπα οτι ειναι λογικο οποιοσδηποτε ανθρωπος ειναι υπο αθλιες συνθηκες να προβαινει σε εγκληματα. Οποτε θα επρεπε να ζητας καλυτερες συνθηκες αντι να εκφραζεις μισος & απεχθεια.

Το οτι οι ελληνες μεταναστες ηταν αγιοι αυτο το λεμε εμεις. Αν εμεις δε πεσαμε θυματα ρατσισμου και διακρισεων, το ιδιο πρεπει να ισχυει και για τους αλβανους ή οποια αλλη εθνικοτητα μεταναστες.

Κατα τον Β'Παγκοσμιο Πολεμο(που ειμαι σιγουρος οτι δε θα ξερεις ουτε ποτε συνεβη) η Αλβανια ηταν προτεκτορατο της Ιταλιας.

Εισαι εμετικος...πιστευεις οτι οι ξενοι ερχονται στο ελαντα (τυποι σα κι εσενα κανουν την Ελλαδα μας να φαινεται "ελάντα") με τη θεληση τους για να δημιουργησουν φασαριες? Ερχονται αναγκαστικα.

Οσο οι διαφοροι πολυδωρες θα λενε οτι η "εγκληματικοτητα μειουται" αντι να κανουν σωστα τη δουλεια τους, τοσο οι ληστειες θα συνεχιζονται και οι ακροδεξιοι θα βρισκουν αλλο ενα "πατημα" για τα ανοητα κυρηγματα μισους τους:?

Δημοσ.
Φιλε μου ειναι φανερο οτι εισαι καρατζαφερικος ή τουλάχιστον ακροδεξιος

Πάμε λοιπόν.στην Ελλάδα υπάρχειευτυχώς δημοκρατία και ο καθένας επιλέγει να είναι ότι θέλει.Με το να καυτηριάζεις 200000 συμπολίτες σου δε πετυχαίνεις τπτ απλά καταντάς γραφικός.

Σου εξηγησα πως αν τυχον τραυματιστεις και περνα καποιος αλβανος, εξισου το ιδιο με ελληνα θα δεχτεις τη βοηθεια του

Τι σχέση έχει αυτό με την κουβέντα;Δεν πιστεύω ο ling να είπε περί καθαρότητας και ανωτεροτητας της ελληνικής φυλής έναντι των Ιλλυρίων

Ειπα οτι ειναι λογικο οποιοσδηποτε ανθρωπος ειναι υπο αθλιες συνθηκες να προβαινει σε εγκληματα

Ναι αλλά πρόσεξε.Δεν τον υποχρέωσε κανείς να έρθει εδώ ούτε και τον κάλεσε όπως πχ οι μαύροι στη Γαλλία και οι Ελληνες ή οι Τούρκοι στην Γερμανία.Εχει διαφορά λοιπόν.Δλδ αν δεν είχες να δώσεις γάλα στα παιδιά σου θα κοίταζες το παιδί του γείτονα;Για υατό άσε κατά μέρους τα ευχολόγια για καλύτερες συνθήκες γιατί είναι τόσο γενικόλογο όσο και το όλος ο κόσμος να έχει ειρήνη.Ειναι δυνατόν να έχει ο Παλαιστίνιος ειρήνη με τον Ισραήλ;Ο αντιστασιακός Ιρακινός με τον ταγματασφαλίτη Ιρακινό και τους αμερικάνους;

Το οτι οι ελληνες μεταναστες ηταν αγιοι αυτο το λεμε εμεις. Αν εμεις δε πεσαμε θυματα ρατσισμου και διακρισεων, το ιδιο πρεπει να ισχυει και για τους αλβανους ή οποια αλλη εθνικοτητα μεταναστες.

στο ξαναείπα οι γερμανοί ζητήσν εργατικό δυναμικό.Εμείς όχι.Γιατί μη μου πεις ότι πριν το 90 δεν υπήρχε παραγωγή ελιών και οικοδομική δραστηριότητα.Επίσης και μόνο το γεγονός ότι οι αλλοδαποί είανι περισσότεροι από τους Ελληνες στις επαρχιακές φυλακές (Ναυπλίου κα) τη στιγμή που αποτελούν μόνο το 20-25% ε πρέπει να μας προβληματίσει.

Εισαι εμετικος...πιστευεις οτι οι ξενοι ερχονται στο ελαντα (τυποι σα κι εσενα κανουν την Ελλαδα μας να φαινεται "ελάντα") με τη θεληση τους για να δημιουργησουν φασαριες? Ερχονται αναγκαστικα.

Δε πιστεύω να σε χαρακτήρισε έτσι ο χρήστης στον οποίο απευθύνεις αυτό το χαρακτηρισμό.Ωραία μια μέρα και γω θα μαζέψω την παρέα μου και θα ρθούμε στο σπίτι σου όχι για να το κλέψουμε αλά για να κάνουμε παρτάκι βρε αδερφέ.10 15 άτομα να το γλεντήσουμε.Από ανάγκη θα ρθούμε γιατί στα κλαμπ στριμωχνόμαστε.!:-D

Οσο οι διαφοροι πολυδωρες θα λενε οτι η "εγκληματικοτητα μειουται" αντι να κανουν σωστα τη δουλεια τους,

Σε αυτό συμφωνώ.βγάλε τα περιπολικά στους δρόμους και θα σου πω εγώ αν θα γίνονται ληστείες και βιασμοί.Α μια που το φερε η κουβέντα εντάξει δουλειά να τους δώσουμε δε λέω έχουν ανα΄γκη αλλά μήπως οι Ελληνίδες πρέπει να τους κάθονται κιόλας;Γιατί σου θυμίζω τις περιπτώσεις του Αλβανού με το σκουπόξυλο και τη Μαθήτρια το ζευγάρι στη Χαλακίδα και τον Πακιστανό με το 15χρονο μαθητή.Αυτοί δλδ "αναγκάστηκαν ' να κάνουν αυτές τις ευγενείς πράξεις;

τοσο οι ληστειες θα συνεχιζονται και οι ακροδεξιοι θα βρισκουν αλλο ενα "πατημα" για τα ανοητα κυρηγματα μισους τους

Ναι που μόνο δεν γράφεις στον ΙΟ ούτε στην Αυγή.Συζήτηση κάνουμε:-D

Δημοσ.
Πάμε λοιπόν.στην Ελλάδα υπάρχειευτυχώς δημοκρατία και ο καθένας επιλέγει να είναι ότι θέλει.Με το να καυτηριάζεις 200000 συμπολίτες σου δε πετυχαίνεις τπτ απλά καταντάς γραφικός.
Δεν τους καυτηριαζω. Διαπιστωση κανω. Το δικαιωμα επιλογης χωρου ειναι σεβαστο. Κι εγω ο ιδιος βλεπω με συμαθεια το συγκεκριμενο πολιτικο. Τουλαχιστον αυτος λεει καθαρα τι ειναι ενω οι αλλοι, αν και ειναι το ιδιο, υποκρινονται.
Τι σχέση έχει αυτό με την κουβέντα;Δεν πιστεύω ο ling να είπε περί καθαρότητας και ανωτεροτητας της ελληνικής φυλής έναντι των Ιλλυρίων

Eχει σχεση στο να καταλαβουν καποιοι οτι ολοι μας ειμαστε ανθρωποι.

Ναι αλλά πρόσεξε.Δεν τον υποχρέωσε κανείς να έρθει εδώ ούτε και τον κάλεσε όπως πχ οι μαύροι στη Γαλλία και οι Ελληνες ή οι Τούρκοι στην Γερμανία.Εχει διαφορά λοιπόν.Δλδ αν δεν είχες να δώσεις γάλα στα παιδιά σου θα κοίταζες το παιδί του γείτονα;Για υατό άσε κατά μέρους τα ευχολόγια για καλύτερες συνθήκες γιατί είναι τόσο γενικόλογο όσο και το όλος ο κόσμος να έχει ειρήνη.Ειναι δυνατόν να έχει ο Παλαιστίνιος ειρήνη με τον Ισραήλ;Ο αντιστασιακός Ιρακινός με τον ταγματασφαλίτη Ιρακινό και τους αμερικάνους;
Eμεις ειμαστε διπλα, που θες να πανε? Και τι προτεινεις, να τους γκετοποιησουμε? Με τα γκετο δε λυνονται αντιθετα αυξανουν τα προβληματα. Μετανασταστες υπηρξαμε κι εμεις οποτε ενας λογος παραπανω να δειξουμε ευαισθησια.Γαλα φυσικα θα δωσουμε πρωτα στα δικα μας παιδια(που δε δινουμε ουτως ή αλλως). Τωρα τα περι παλαιστινιων/ιρακινων ειναι ασχετα, δεν εχουμε εμπολεμη κατασταση με την αλβανια. Ανικανοτητα να χειριστουμε το ζητημα και πολιτικες σκοπιμοτητες εχουμε.
Ναι που μόνο δεν γράφεις στον ΙΟ ούτε στην Αυγή...
Εχω δωσει εντυπωση οτι ειμαι στην Αυγη?? Αυτοι ζουνε αιωνες πισω. Τι ειναι το ΙΟ?
Δημοσ.
Φιλε μου ειναι φανερο οτι εισαι καρατζαφερικος ή τουλάχιστον ακροδεξιος ενω λες πραγματα που δε στεκουν για να εκφρασεις το ανοητο μισος σου για τους συνανθρωπους μας μεταναστες. Σου εξηγησα πως αν τυχον τραυματιστεις και περνα καποιος αλβανος, εξισου το ιδιο με ελληνα θα δεχτεις τη βοηθεια του...Δεν απαντησες τιποτα σ αυτο, δε σε συνεφερε εκει.

Ειπα οτι ειναι λογικο οποιοσδηποτε ανθρωπος ειναι υπο αθλιες συνθηκες να προβαινει σε εγκληματα. Οποτε θα επρεπε να ζητας καλυτερες συνθηκες αντι να εκφραζεις μισος & απεχθεια.

Κατα τον Β'Παγκοσμιο Πολεμο(που ειμαι σιγουρος οτι δε θα ξερεις ουτε ποτε συνεβη) η Αλβανια ηταν προτεκτορατο της Ιταλιας.

Οσο οι διαφοροι πολυδωρες θα λενε οτι η "εγκληματικοτητα μειουται" αντι να κανουν σωστα τη δουλεια τους, τοσο οι ληστειες θα συνεχιζονται και οι ακροδεξιοι θα βρισκουν αλλο ενα "πατημα" για τα ανοητα κυρηγματα μισους τους:?

Θα σου απαντησω.Καταρχη εγω εκφραζω την δικη μου αποψη.Με το να με πεις εμετικο τι σημαινει αυτο για μενα?Αν λες απο αυτα που διαβασες μεχρι τωρα οτι εισαι σιγουρος οτι δεν ξερω ποτε συνεβη ο Β'Παγκοσμιος,κανεις λαθος.Δεν εχω ανοητο μισος για κανενα.Εγω θελω απλα να μπορουμε να κυκλοφρουμε(στην ομονοια την νυχτα παραδειγμα)χωρις να πρεπει να σκοτωθουμε με αλλοδαπους.Εγω ποτε δεν θα ενοχλουσα καποιον χωρις να μου κανει κατι η επειδη με κοιταξε.Δουλευω πορτα σε ενα clup και ειδα αμετρητες φορες καυγαδες απο αλλοδαπους για ασκοπους λογους.Τωρα θα μου πεις οι ελληνες ειναι αγιοι?ναι να σου πω ενα παραδειγμα.Κατι που με ενοχλει παρα πολυ ειναι οταν βλεπεις να κανουνε κακο σε ανθρωπους που δεν ενοχλησαν κανενα οπως ειναι μια οικογενοια η ενα παιδι που ξαφνικα τους την πεφτουνε με μαχαιρια για να τους ληστεψουνε η οταν μπαινουν στο σπιτι μιας οικογενοιας και την ληστευουν.Και τις περισσοτερες φορες ειναι αλλοδαποι.Οσο για το αλλο που ειπες,εγω θα ζητουσα την βοηθεια αλβανου αν ηθελα βοηθεια,οπως και θα βοηθουσα ενα αλβανο αν ηθελε την βοηθεια μου. Τι αλλο να σου πω?Το ξερω οτι πολλοι αλλοδαποι ερχονται αναγκαστηκα.Και δεν ειναι ολοι εγκληματιες.Αλλα αυτοι που ειναι, κανουνε και εγκληματα που δεν γινονται συχνα απο ελληνες.Εγκληματα που ειναι εις βαρος του απλου κοσμου που δεν τους εκανε τιποτα.Εδω ειναι που τους ξεχωριζω.Αλλα οπως λεω αυτη ειναι η αποπση μου.

Α και φυσικα θα ηθελα καλυτερες συνθηκες για ολους μας.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση διαμόρφωση μεταναστευτικής πολιτικής με αξιοποίηση των ήδη υπερβολικών κονδυλίων για τις στρατιωτικές δαπάνες σε μορφή συνοριοφυλάκων. Λειτουργικό σύστημα αξιολόγησης όσων επιθυμούν την είσοδο στη χώρα από τη νόμιμη οδό -όριο ηλικίας, ιατρικές εξετάσεις, λόγοι που επιθυμεί να μπει, συμφωνία στους παρακάτω όρους-, υποχρεωτική εκμάθηση της γλώσσας, δημιουργία μικρών διάσπαρτων (προς αποφυγή γκετοποίησης) εστιών, απαραιτήτως βασικός μισθός μέρος του οποίου θα είναι φορολογίσιμος -σε μικρή κλίμακα, και μετά το πέρας κάποιου χρόνου, πχ 7 χρόνια, Ελληνική υπηκοότητα. Μέσα σε αυτό το διάστημα δν υπάρχουν φυσικά δικαιώματα ψήφου και δν μπορεί να δοθεί για κανέναν έκτακτο λόγο υπηκόοτητα. Σε περίπτωση αξιόποινης πράξης, απέλαση. Επιτόπου και σταμπάρισμα μόνιμα. Είπαμε να είμαστε καλοί, αλλά δν θα δίνουμε και 2ες ευκαιρίες στην πείνα του άλλου.

Εναλλακτικά, ξεκινάμε έναν εμφύλιο -τα σκόπια αποκτάνε παραλίες και η κουλτούρα του φραπέ και της αρείας μαυριδερής φυλής με φιατ πούντο μεηντ ιν μπουρνάζι πεθαίνει.

Δημοσ.

Aυτα που ειπες δεν ειναι..."διαμόρφωση μεταναστευτικής πολιτικής"

αλλα φασιστικο λογιδριο... ακου "υποχρεωτικη εκμαθηση της γλωσσας"!

με το στανιο θα τους υποχρεωσεις να μαθουν τη γλωσσα σου ρε παληκαρι? θα τους υποχρεωσεις να παρουν την εθνικοτητα σου μετα απο 7 χρονια?

Και αν ειναι δυνατον να ξεκινησουμε εμφυλιο για χαρη μιας χουφτας ακροδεξιων.

ΥΓ Σε ενοχλει πολυ αν ο αλλος ειναι "μαυριδερος"?

Δημοσ.

Νομιζω η εκμαθηση της γλωσσας ειναι για δικο τους καλο.

Δεν πιστευω οτι θα μπορουν να ζησουν αν δεν ξερουν πως ειναι το φαγακι στα ελλήνικοζ.

Αν πιστευεις οτι μπορουν να ζησουν χρησιμοποιωντας μονο τη δικη τους γλωσσα, σημαινει οτι εχουν ηδη γκετοποιηθει. Καλο ειναι να μην γινει κατι τετοιο.

Εδιτεδ,

Καλο ειναι επισης, οτιδηποτε μας φαινεται διαφορετικο απ'αυτο που εμεις πιστευουμε, να μην χαρακτηριζεται τοσο ευκολα φασιστικο ή ακροδεξιο ή ξερω γω τι.

Αυτααααααααααα.

Κι ο λουσιφερ, αν δε κανω λαθος, θελει να ξεκινησει πολεμος εμφυλιος στην Ελλαδα. Βορειοι Νοτιοι δλδ...Κι οι ακροδεξιοι μαλλον δε το θελουν αυτο ε?

Δημοσ.
Σε πρώτη φάση διαμόρφωση μεταναστευτικής πολιτικής με αξιοποίηση των ήδη υπερβολικών κονδυλίων για τις στρατιωτικές δαπάνες σε μορφή συνοριοφυλάκων.

Και μετά στο Αιγαίο ομιλούν την Τουρκική.

Δημοσ.
θα τους υποχρεωσεις να παρουν την εθνικοτητα σου μετα απο 7 χρονια?

Δε τους υποχρεωνεις.Τους την χαρίζεις όχι μόνο την υπηκοότητα αλλά και την εθνικοτητά σου.Αρχίσαμε και τους κάναμε όλους Έλληνες ξαφνικά μπας και δόυμε κανα ψήφο.ντιπ τσίπα πάνω μας ρε? Οκ να είναι εδώ να δουλέψουν όπως πήγαμε κι εμείς έξω να δουλέψουμε αλλά εμείς δε το παίξαμε Γερμανοί,Αυστραλοί ή Αμερικάνοι.Πάντα υπήρχαν οι χαρακτηρισμοί Ελληνοαμερικάνος,Λαζογερμανός και θα υπάρχουν γιατι δε πουλάμε την εθνικοτητά μας.Αυτοί ομως ξαφνικά βαφτίζονται Έλληνες κι άμα έναν τον πεις Αλβανό σφίγγεται.Και τι περιμένει μετά απο μένα? Σεβασμό? Αφού δε σέβεται την ιστορία του και το background του

Δημοσ.
Σε πρώτη φάση διαμόρφωση μεταναστευτικής πολιτικής με αξιοποίηση των ήδη υπερβολικών κονδυλίων για τις στρατιωτικές δαπάνες σε μορφή συνοριοφυλάκων. Λειτουργικό σύστημα αξιολόγησης όσων επιθυμούν την είσοδο στη χώρα από τη νόμιμη οδό -όριο ηλικίας, ιατρικές εξετάσεις, λόγοι που επιθυμεί να μπει, συμφωνία στους παρακάτω όρους-, υποχρεωτική εκμάθηση της γλώσσας, δημιουργία μικρών διάσπαρτων (προς αποφυγή γκετοποίησης) εστιών, απαραιτήτως βασικός μισθός μέρος του οποίου θα είναι φορολογίσιμος -σε μικρή κλίμακα, και μετά το πέρας κάποιου χρόνου, πχ 7 χρόνια, Ελληνική υπηκοότητα. Μέσα σε αυτό το διάστημα δν υπάρχουν φυσικά δικαιώματα ψήφου και δν μπορεί να δοθεί για κανέναν έκτακτο λόγο υπηκόοτητα. Σε περίπτωση αξιόποινης πράξης, απέλαση. Επιτόπου και σταμπάρισμα μόνιμα. Είπαμε να είμαστε καλοί, αλλά δν θα δίνουμε και 2ες ευκαιρίες στην πείνα του άλλου.

Εναλλακτικά, ξεκινάμε έναν εμφύλιο -τα σκόπια αποκτάνε παραλίες και η κουλτούρα του φραπέ και της αρείας μαυριδερής φυλής με φιατ πούντο μεηντ ιν μπουρνάζι πεθαίνει.

Συμφωνω μαζι σου!Αυτο ειναι πολυ σωστο

Δημοσ.
Aυτα που ειπες δεν ειναι..."διαμόρφωση μεταναστευτικής πολιτικής"

αλλα φασιστικο λογιδριο... ακου "υποχρεωτικη εκμαθηση της γλωσσας"!

με το στανιο θα τους υποχρεωσεις να μαθουν τη γλωσσα σου ρε παληκαρι? θα τους υποχρεωσεις να παρουν την εθνικοτητα σου μετα απο 7 χρονια?

Και αν ειναι δυνατον να ξεκινησουμε εμφυλιο για χαρη μιας χουφτας ακροδεξιων.

ΥΓ Σε ενοχλει πολυ αν ο αλλος ειναι "μαυριδερος"?

Καλα ρε.Τι σοι ελληνας εισαι εσι και διαφωνεις με ολους?ειπαν οι αλλοι τοσα σωστα πραγματα και εσι διαμαρτυρεσαι ακομα.Ευχομαι να σου την επεφταν και εσενα 3 αλλοδαποι και να σε λυστευανε να δουμε τι θα εκανες!Θα τους ελεγες δεν φταιτε εσεις οι συνθηκες της ζωης φταινε?Και τι θελεις εσι δηλαδη?Μηπως να τους δωσουμε την Ελλαδα και να φυγουμε ολοι?Μηπως?Βαλε μιαν φορα τον εαυτουλι σου στην θεση των ελληνων θυματων και μετα ξαναμιλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...