Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Όχι δεν κατάλαβες paredwse.Δεν αμφισβητώ τίποτα και κανένα στατιστικό. Απλά λέω το εξής. Εδώ π.χ λέει ότι το 98 οι έλληνες διέπραξαν πιο πολλά εγκλήματα απο αλλοδαπούς. Εδώ λέει ότι το 98 οι αλλοδαποί επικράτησαν στα εγκλήματα απο τους Έλληνες. Γιατί π.χ να πιστεύεις το πρώτο και όχι το δεύτερο. Οι στατιστικές συνήθως βγάζουν λανθασμένα αποτελέσματα. Απο την προσωπική σου εμπειρία εσύ τι γνώμη βγάζεις? Ας μην μιλήσω συγκεκριμένα για την Ελλάδα. Γενικά... Ότι σε μια χώρα που κατοικούν οι χ που πριν έρθουν οι y μετανάστες τα ποσοστά κακουργημάτων ήταν πολύ χαμηλά και όταν τελικά ήρθαν οι y ξαφνικά τα ποσοστά αυξήθηκαν φταίνε οι κάτοικοι? Τα "βέλη" μου δεν κατευθύνονταν σε εσένα αλλά πρωτίστως στον συγγραφέα του περίφημου "Στην Αθηνα και στην Θεσσαλονικη τα 7 στα 10 εγκληματα τα κανουν οι αλλοδαποι!" - ο οποίος, σοφά πράττων, ποιεί την νήσσαν τώρα που βγήκαν τα νούμερα που λένε το αντίθετο απ'όσα αυτός υποστηρίζει. Αν διαβάσεις το άρθρο στο οποίο παραπέμπεις, δεν αναφέρεται σε σύγκριση μεταξύ των ελλήνων και των αλλοδαπών. Άλλα πράγματα λέει "Ναι, οι ξένοι είναι υπεύθυνοι για την αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας." Διάβασέ το ξανά. Για την αύξηση της εγκληματικότητας λέει. Όχι για το ποιός κάνει τα περισσότερα εγκλήματα, όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ελληνόψυχοι και τα "τρομοκρατικά" δελτία ειδήσεων...
Sellers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ε τώρα αυτό είναι χαζό. Δηλαδη τα δελτία ειδήσεων και οι ''ελληνόψυχοι'' τα λένε αυτά χωρίς λόγο? Δηλαδή ήρθαν εδώ οι αλλοδαποί και τα κάποιοι θέλουν να τους διώξουν έτσι χωρίς λογο? Κουβέντα να γίνεται? Συνωμοσίες και τα σχετικά? Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες φίλε μου, και ούτε να αναφέρω περιστατικά που συνέβησαν στην αδερφή μου και στους δικούς μου, (μέχρι και στην δουλειά που είχα πιάσει) αλλά δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα στατιστικά ούτε η πλειοψηφία.Δεν ξέρω σε τι περιοχή μένεις αλλά αν διαβάζαν αυτά που λες άνθρωποι που την πατήσαν άσχημα δεν θα ήταν και τόσο ευτυχείς.
1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 εγω ξερω οτι οσοι το παιζουν υπερ των συγκεκριμενων οικονομικων μεταναστων των αλβανων στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι γιατι ζουν σε περιοχες που δεν τους τρωνε στην μαπα. εγω δεν εχω προβλημα με καμια ρατσα εκτος απο αυτους. τους σιχαινομαι στην κυριολεξια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ε τώρα αυτό είναι χαζό. Δηλαδη τα δελτία ειδήσεων και οι ''ελληνόψυχοι'' τα λένε αυτά χωρίς λόγο? Προφανώς όχι. Η τρομολαγνεία πουλάει. [...]Δεν ξέρω σε τι περιοχή μένεις αλλά αν διαβάζαν αυτά που λες άνθρωποι που την πατήσαν άσχημα δεν θα ήταν και τόσο ευτυχείς. Με το συμπάθειο αλλά δεν με ενδιαφέρει να νιώθουν ευτυχείς οι άνθρωποι με τα γραπτά μου. Διαβάζω τα επίσημα στοιχεία. Τα οποία λένε ότι για κάθε έναν που την πάτησε άσχημα από αλλοδαπούς, υπάρχουν περίπου τρεις που την έχουν πατήσει από Έλληνα. Τόσο απλά.
Ling Quein Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ε τώρα αυτό είναι χαζό. Δηλαδη τα δελτία ειδήσεων και οι ''ελληνόψυχοι'' τα λένε αυτά χωρίς λόγο? Δηλαδή ήρθαν εδώ οι αλλοδαποί και τα κάποιοι θέλουν να τους διώξουν έτσι χωρίς λογο? Κουβέντα να γίνεται? Συνωμοσίες και τα σχετικά? Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες φίλε μου, και ούτε να αναφέρω περιστατικά που συνέβησαν στην αδερφή μου και στους δικούς μου, (μέχρι και στην δουλειά που είχα πιάσει) αλλά δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα στατιστικά ούτε η πλειοψηφία.Δεν ξέρω σε τι περιοχή μένεις αλλά αν διαβάζαν αυτά που λες άνθρωποι που την πατήσαν άσχημα δεν θα ήταν και τόσο ευτυχείς. Συμφωνω με αυτο που λες.Αλλα θελω να προσθεσω οτι τα καναλια δειχνουν παρα πολλες φορες τους καημενους αλλοδαπους που δουλεβουν σε ασχημες συνθηκες και τους υποστηριζουν.Και ειναι λες και φταιμε εμεις.Οι Ελληνες ειναι ολοι πλουσιοι?Δεν εχει ελληνες που δουλεβουν κατω απο ασχημες σθνθηκες? εγω ξερω οτι οσοι το παιζουν υπερ των συγκεκριμενων οικονομικων μεταναστων των αλβανων στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι γιατι ζουν σε περιοχες που δεν τους τρωνε στην μαπα. εγω δεν εχω προβλημα με καμια ρατσα εκτος απο αυτους. τους σιχαινομαι στην κυριολεξια. Μονο αυτοι που την επαθαν θα συμφωνησουν.
Eusebius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Να σας πω μια ιδέα (από τις πολλές που έχω) για το Μπλα Μπλα; Να μην επιτρέπεται να ποστάρεις αν δεν έχεις συμπληρώσει ένα διάστημα ως μέλος του Ινσόμνια. Ένας χρόνος μου φαίνεται καλή τιμή για αρχή. Και άλλη μία: στους λόγους διαγραφής ενός ποστ να προστεθεί και η βαρεία ανορθογραφία. [...] και τα "τρομοκρατικά" δελτία ειδήσεων... Γιατί το βάζεις σε εισαγωγικά;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 [...]Γιατί το βάζεις σε εισαγωγικά; Γιατί μερικοί μπορεί να νομίσουν ότι ομιλώ για τα δελτία "ειδήσεων" που ασχολούνται με τα θέματα της... τρομοκρατίας (ή τέλος πάντων ό,τι είναι μόδα να κυνηγάμε φέτος).
Lucifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ξερεις οτι στον Β'Παγκοσμιο πολεμο οι αλβανοι σκοτωναν Ελληνες? Επίσης, για όσους δν το ήξεραν, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, και οι Γερμανοί σκότωναν Έλληνες. Να τους διώξουμε όλους τους βρωμογερμανούς. Και τους Κροάτες. Και τους Ιταλούς. Και τους Γιαπωνέζους. Και τους Τούρκους για το 1922 και το 1821 και το 1453. Και τους Ιρανούς για τους Περσικούς πολέμους. Και μόλις γίνουμε 200 εκατομμύρια το 2012 και κατακτήσουμε τις χαμένες πατρίδες (Σείριο και Α Κενταύρου) να τσακίσουμε και τους Σπαρτιάτες και τους Μακεδόνες.
Eusebius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί μερικοί μπορεί να νομίσουν ότι ομιλώ για τα δελτία "ειδήσεων" που ασχολούνται με τα θέματα της... τρομοκρατίας (ή τέλος πάντων ό,τι είναι μόδα να κυνηγάμε φέτος). A! OK. Thanks.
insomniaK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης, για όσους δν το ήξεραν, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, και οι Γερμανοί σκότωναν Έλληνες. Να τους διώξουμε όλους τους βρωμογερμανούς. Και τους Κροάτες. Και τους Ιταλούς. Και τους Γιαπωνέζους. Και τους Τούρκους για το 1922 και το 1821 και το 1453. Και τους Ιρανούς για τους Περσικούς πολέμους. Και μόλις γίνουμε 200 εκατομμύρια το 2012 και κατακτήσουμε τις χαμένες πατρίδες (Σείριο και Α Κενταύρου) να τσακίσουμε και τους Σπαρτιάτες και τους Μακεδόνες. Και ποιους εννοείς με το πρώτο πρόσωπο πληθυντικού;
Lucifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Τους Ελ φυσικά. Εδώ δεν είναι το θρεντ που λέμε πόσο πιο λίγα ξέρουν οι χώρες του εξωτερικού που δεν κλείνουν τα σύνορα στους οικονομικούς μετανάστες?
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ξερεις οτι στον Β'Παγκοσμιο πολεμο οι αλβανοι σκοτωναν Ελληνες?εχεις πηγες για αυτο που λες;
KWSN_Men Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει, γεγονός είναι. Πολύ Αλβανοί την εποχή εκείνη πήραν το μέρος των Ιταλών και Γερμανών. Γιατί δεν τα βάζουμε με τους Ιταλούς και Γερμανούς γι' αυτό το θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.