Γηρυόνης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 μα δεν ειπα εγω πουθενα οτι φταινε οι αλλοδαποι για κατιεγω προσπαθω να δω τι τελικα συμπερασματα βγαζουμε απο την ερευνα που αναφερεται στο 1ο post Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να αρχίζουμε να τους αφομοιώνουμε το συντομότερο δυνατόν.
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 προσωπικα,βγαζω το εξης ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ... Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδα !!!!!!!! δεν υπαρχει κανενα αλλο συμπερασμα!!! ψεμματα,υπαρχει ενα ακομα! ειμαστε πολυ ρατσιστες ωστε να τους δεχτουμε,αλλα κ πολυ συμφεροντολογοι ωστε να μην τους δωσουμε δουλεια (στα μισα λεφτα απο οτι θα ζητουσε ο παρεδωσε ας πουμε) που μας συμφερει....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 παρεδωσε,με αντιγραφεις ή μου φαινεται? :smile::smile: Προηγήθηκα, είναι πασιφανές. Θα σου ζητήσω πνευματικά δικαιώματα, θα σου κάνω μήνυση, αγωγή και στο τέλος θα σε βάλω σε πολυκατοικία στην οποία απο τα 20 διαμερίσματα οι 18 θα είναι αλβανοί κινέζοι γύφτοι άραβες γερμανοί τούρκοι κούρδοι και λοιπά "αποβράσματα" της γης... :-P Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να αρχίζουμε να τους αφομοιώνουμε το συντομότερο δυνατόν. Έτσι μπράβο, αυτό είναι το μοναδικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει. Και είναι προς όφελος τόσο της χώρας όσο και των ιδίων των αλλοδαπών.
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Προηγήθηκα' date=' είναι πασιφανές. Θα σου ζητήσω πνευματικά δικαιώματα, θα σου κάνω μήνυση, αγωγή και στο τέλος θα σε βάλω σε πολυκατοικία στην οποία απο τα 20 διαμερίσματα οι 18 θα είναι αλβανοί κινέζοι γύφτοι άραβες γερμανοί τούρκοι κούρδοι και λοιπά "αποβράσματα" της γης... :-P οχι...παρακαλω τους αντμιν να δουν ποτε ΞΕΚΙΝΗΣΑ να γραφω το μηνυμα μου εγω,κ ποτε ο παρεδωσε,γιατι εγραψα περισσοτερα,με αποτελεσμα εεκεινος να ποσταρει πρωτος! επισης,παρακαλω τον site owner, να τον στειλει οχι απλα σε πολυκατοικια,αλλα σε μονοκατοικια με 12 φιλιππινεζους και αλβανους,διαστασεων 60τμ, κ να πληρωνουν νοικι 100 ευρω το κεφαλι, οπως κανουν οι ανωτεροι ελληνες που τους νοικιαζουν αυτα τα διαμερισματα! και θα μεινω στην πολυκατοικια μου ρε,με τους φασιστες μου αγκαλιτσα,να καταριομαστε καθε καταραμενο αλλοδαπο που τολμησε να πατησει το ποδι του στο τιμημενο ελληνικο χωμα!!!!
Rising1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ακριβώς. Να τους ενσωματώσουμε στην ελληνική κοινωνία ώστε να σταματήσουν να νιώθουν δακτυλοδεικτούμενοι και περιθωριοποιημένοι-γκετοποιημένοι. Φυσικά, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, γιατί χάρη στην ξενοφοβία, συντηρείται ένας ολόκληρος μηχανισμός (ήτοι βαθύ κράτος).
adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 καλα ρε παιδια σοβαρολογειτε ? ποιους να ενσωματώσουμε ολους της γης τους κολασμενους που βρισκουν καταφυγιο εδω? τους ασχετους υποτιθεμενους εργατες μαστορους που τους χρησιμοποιουμε για δουλους επειδη ειμαστε τεμπελοχαναδες και την περναμε στις καφετεριες? ή τις εισαγωμενες βουλγαρες Αλβανιδες Ουκρανες Μιλατε σαν να ερχονται ανθρωποι υψηλου επιπεδου και δεν τους θελουμε Με αυτη την τακτικη νομιζει κανεις οτι θα ανεβει το επιπεδο της χωρας? Υπαρχει σοβαρος αλλοδαπος που να αφησει τη χωρα του για να ερθει στο Ελλαδισταν? Εσεις για ποιο λογο νομιζετε οτι πρεπει να ερχεται αερα οποιος θελει εδω? Ειμαστε λιγοι και πρεπει να πληθυνουμε? Ειμαστε τοσο φιλανθρωποι που συμποναμε τους πονεμενους ολης της γης? Θελουμε δουλους φτηνους? Θελουμε ψηφοφορους? Δημοκρατες μου και φιλανθρωποι...........
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μιλατε σαν ερχονται ανθρωποι υψηλου επειπεδου και δεν τους θελουμε Α, εσύ θα είσαι ο αναμάρτητος με τη λίθο! Έχω ακούσει πολλά για σένα!
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ηλιθιε ο αναμρτητος ηλθε απο την Μαλτα Δεν εχεις ακουσει οτι "Ο αναμαρτητος πρωτα ηλθε Βαλετα"
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ερωτηση Στην Αυστραλια,την Γερμανια και την Αμερικη λοιπον πηγαν ολοι οι Ελληνες επιστημονες Γιαυτο μας εμειναν τα ζωα
g1annis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Βλέπω ότι μερικούς "καθαρούς" Έλληνες που έχουμε εδώ ανάμεσά μας, τουςς φοβίζει να ενσωματώσουμε τους Αλβανούς, Κούρδους, γύφτους, ή να ενσωματώσουμε εμείς στοιχεία της κουλτούρας τους... Αλλά δεν είδα κανένα να τον φοβίζει η αμερικάνικη κουλτούρα που ήδη έχουμε ενσωματώσει σε μεγάλο βαθμό. (Hollywood, μουσική, αισθητική--> έγινε και το Hammer μούρη στην Ελλάδα, "μπες σε ένα Lacceti (Daewoo) και θα καταλάβεις τι θα πει Σιεβριολεεεεε (Cevrolet)", φούμπου και τα ρέστα...). Δεν είναι τα καραβάνια των "καταραμένων" που απειλούν αυτό που λέτε "εθνική ταυτότητα", είναι οι ορδές των ούνων που εισβάλλουν βίαια από τα Ster και τα Supermarket. ...και από τη Σούδα καμιά φορά.
utistas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 καλα ρε παιδια σοβαρολογειτε ?1. ποιους να ενσωματώσουμε ολους της γης τους κολασμενους που βρισκουν καταφυγιο εδω? 2. τους ασχετους υποτιθεμενους εργατες μαστορους που τους χρησιμοποιουμε για δουλους επειδη ειμαστε τεμπελοχαναδες και την περναμε στις καφετεριες? ή τις εισαγωμενες βουλγαρες Αλβανιδες Ουκρανες 3. Μιλατε σαν να ερχονται ανθρωποι υψηλου επιπεδου και δεν τους θελουμε Με αυτη την τακτικη νομιζει κανεις οτι θα ανεβει το επιπεδο της χωρας? 4. Υπαρχει σοβαρος αλλοδαπος που να αφησει τη χωρα του για να ερθει στο Ελλαδισταν? 5. Εσεις για ποιο λογο νομιζετε οτι πρεπει να ερχεται αερα οποιος θελει εδω? 6. Ειμαστε λιγοι και πρεπει να πληθυνουμε? 7. Ειμαστε τοσο φιλανθρωποι που συμποναμε τους πονεμενους ολης της γης? Θελουμε δουλους φτηνους? Θελουμε ψηφοφορους? 8. Δημοκρατες μου και φιλανθρωποι........... Χμμ..."Ενδιαφέρουσες" απόψεις... έχουμε και λέμε: 1. Αν θυμάμαι καλά δεν είπαν και δεν λένε όχι οι πολιτικοί στην είσοδο των μεταναστών... 2. Μήπως ο Έλληνας δεν μπορεί πλέον να δουλέψει σ' αυτά τα επαγγέλματα γιατί υποτίθεται ότι είναι "ανώτερος" και πρέπει να έχει ένα κάρο διπλώματα και πτυχία... 3. Το επίπεδο της χώρας αγαπητέ μου δεν ανεβαίνει μόνο από τους μετανάστες αλλά από την παιδεία με την ευρεία έννοια... 4. Δεν ξέρω επίσης Έλληνες να φεύγουν για άλλες "υπό ανάπτυξη" χώρες... 5. Έρχονται αέρα εδώ οι αλλοδαποί επειδή κάποιοι που όλοι εμείς ψηφίζουμε τους το επιτρέπουν... 6. Μέσα είσαι...Υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας στην Ελλάδα...Οι ηγέτες μας λοιπόν βρήκαν την πιο εύκολη λύση...Γνωρίζοντας ότι ο Έλληνας πρέπει να έχει πραγματικά κίνητρα για να κάνει οικογένεια και παιδιά, πράγμα που σημαίνει χρήμα, προτίμησε να φέρει τους αλλοδαπούς (ανάμεσα στους άλλους λόγους) ξέροντας ότι κάνουν πολλά παιδιά... 7. Ούτε τόσο φιλάνθρωποι είμαστε, ούτε νομίζω ότι είναι δούλοι οι αλλοδαποί...Επίσης τους θέλουμς και ως ψηφοφόρους... 8. Καλύτερα δημοκράτης παρά φασίστας... Αυτά...και με το συμπάθιο
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Υπαρχει σοβαρος αλλοδαπος που να αφησει τη χωρα του για να ερθει στο Ελλαδισταν? Αν αλλαξεις το "αλλοδαπος" με το "Αργεντινος" ειναι σαν να ακουω τον Νικολογιαννη να κανει ρεπορταζ για τις μεταγραφες του Παναθηναικου
bandito Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 καλα ρε παιδια σοβαρολογειτε ?ποιους να ενσωματώσουμε ολους της γης τους κολασμενους που βρισκουν καταφυγιο εδω? τους ασχετους υποτιθεμενους εργατες μαστορους που τους χρησιμοποιουμε για δουλους επειδη ειμαστε τεμπελοχαναδες και την περναμε στις καφετεριες? ή τις εισαγωμενες βουλγαρες Αλβανιδες Ουκρανες Μιλατε σαν να ερχονται ανθρωποι υψηλου επιπεδου και δεν τους θελουμε Για ανέβει το επίπεδο της Ελλάδας θέλει μπομπαρμέντο και φτου και απο την αρχή. Πάντως μπορείς και εσυ να προσπαθήσεις, βάζοντας μια αγγελία. "Ζητούνται μετανάστες με Αγγλικά, Γαλλικά, Πιάνο , Μπαλέτο, και phD. Μόνο σοβαρές προτάσεις".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.