Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Το θεμα ειναι αν εσας σας αρεσει στην πολυκατοικια σας απο τα 20 διαμερισματα οι 18 να ειναι αλβανοι κινεζοι γυφτοι αραβες γερμανοι τουρκοι κουρδοι...........?και οχι το ποιος ειναι πιο στυγνος εγκληματιας Δεν σε αντιλαμβάνομαι. Αν δεν με ενοχλούνε' date=' τι με νοιάζει από πού είναι; Δεν πα να'ναι από το Χονγκ Κονγκ ή από την Καρδίτσα (no offence), το ίδιο μου κάνει. Σάμπως όταν έχω Έλληνες είναι... εγγυημένη η ηρεμία μου; ΥΓ: Τι έγινε, κι οι Γερμανοί (πολίτες ΕΕ) στην ίδια μοίρα με τους "αλβανοι κινεζοι γυφτοι αραβες τουρκοι κουρδοι"; Ούτε ο Λεπέν δεν το λέει αυτό. Way to go. Εν τάξει, μην το μαμήσουμε το θέμα. Ακόμα και για τα ίδια "ποιοτικά" εγκλήματα το *ποσοστό* των αλλοδαπών είναι μεγαλύτερο. Αν υποθέσουμε ότι το 2004 υπήρχανε 2.000.000 αλλοδαποί (και πολλούς λέω) και 8.000.000 ημεδαποί και το "σκορ" των ανθρωποκτονιών είναι 193-64 τότε έχουμε ημεδαποί: (περίπου) ποσοστό 2,4 στους χίλιους αλλοδαποί: (περίπου) ποσοστό 3,2 στους χίλιους Σύμφωνοι αλλά τότε αρχίζουμε να περιπλέκουμε τα πράγματα. Θα έπρεπε να αρχίσουμε να διαχωρίζουμε τις "ενδοκρατικές" ανθρωποκτονίες (πχ Πακιστανός σκοτώνει Πακιστανό) καθώς και τα εγκλήματα εκ προμελέτης από τα εγκλήματα πάθους. Άλλωστε νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε στο ότι μπαίνουν πολλοί παράγοντες σε ένα έγκλημα, τα στεγνά νούμερα δεν λένε όλη την αλήθεια. Όπως έλεγε κι ένας καθηγητής μου στο σχολείο "η στατιστική είναι σαν το μπικίνι: κρύβει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία". Με την παραπάνω παράθεση αριθμών απλώς ήθελα να δείξω ότι, σε αντίθεση με τα όσα λένε σκουπιδοκάναλα και οι "δημ(ι)οσιογράφοι" της γνωστής σχολής «Αίμα και Σπέρμα», η πλειοψηφία των εγκληματικών πράξεων δεν τελείται από τους αλλοδαπούς αλλά από τους ημεδαπούς.
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Με την παραπάνω παράθεση αριθμών απλώς ήθελα να δείξω ότι' date=' σε αντίθεση με τα όσα λένε σκουπιδοκάναλα και οι "δημ(ι)οσιογράφοι" της γνωστής σχολής «Αίμα και Σπέρμα», η πλειοψηφία των εγκληματικών πράξεων δεν τελείται από τους αλλοδαπούς αλλά από τους ημεδαπούς.[/quote'] Ναι, αλλά έπεσες κι εσύ στη "λούμπα" του "τα στεγνά νούμερα δε λένε πάντα την αλήθεια" οπότε πάλι δεν μπορούμε να πούμε αν τελούνται περισσότερα εγκλήματα από αλλοδαπούς ή ημεδαπούς. Τέλος πάντων, το θέμα νομίζω που πρέπει να μας καίει δεν είναι οι αλλοδαποί, αλλά η ανεξέλεγκτη εισροή τους και η (ανύπαρκτη) πολιτική του νεοελληνικού κράτους στο θέμα αυτό.
adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δεν καταλαβατε με ποιο νοημα το λεω αλλα φαινεται οτι ντε και καλα θελετε να το πατε ρατσιστικα η ερωτηση ειναι απλη γουσταρεις να κανεις παρεα με ανθρωπους με τα ιδια ηθη εθιμα γλωσσα............ ή με ολες τις φυλες του κοσμου?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ναι, αλλά έπεσες κι εσύ στη "λούμπα" του "τα στεγνά νούμερα δε λένε πάντα την αλήθεια" οπότε πάλι δεν μπορούμε να πούμε αν τελούνται περισσότερα εγκλήματα από αλλοδαπούς ή ημεδαπούς. Ήλπιζα να μην πέσω. Τα στεγνά νούμερα απλώς λένε ποιός τελεί την πλειοψηφία των αδικημάτων. Τέλος πάντων, το θέμα νομίζω που πρέπει να μας καίει δεν είναι οι αλλοδαποί, αλλά η ανεξέλεγκτη εισροή τους και η (ανύπαρκτη) πολιτική του νεοελληνικού κράτους στο θέμα αυτό. Σε αυτό δεν διαφωνώ - κατ'αρχήν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δεν καταλαβατε με ποιο νοημα το λεωαλλα φαινεται οτι ντε και καλα θελετε να το πατε ρατσιστικα η ερωτηση ειναι απλη γουσταρεις να κανεις παρεα με ανθρωπους με τα ιδια ηθη εθιμα γλωσσα............ ή με ολες τις φυλες του κοσμου? Συνολικά, γύρω στα 9 χρόνια από τη ζωή μου τα πέρασα με όλες τις φυλές του κόσμου γιατί ζούσα στο εξωτερικό - σχολείο, ένα έτος πανεπιστημίου, ένα έτος μεταπτυχιακού και λίγη δουλειά. Σε διαβεβαιώ ότι θέλω να ζω με όλες τις φυλές του κόσμου. Για αυτά που (εμμέσως πλην σαφώς) σε ερωτώ, δεν βλέπω απάντηση. Δεν πειράζει.
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 το παμε ρατσιστικα,γιατι ειναι ρατσιστικο! αν θεωρεις οτι εισαι μελος ανωτερης φυλης,τοτε μπορεις να συνεχισεις να κανεις παρεα με τους αλλους ανθρωπους ανωτερης φυλης,με τα ιδια ηθη κ εθιμα! επισης,εκανες μια ψιλογυριστη στο θεμα της εγκληματικοτητας ή μου φαινεται? η ερωτηση ειναι απλη: οτι καναμε ελληνες-τουρκοι κλπ στη γερμανια, συμβαινει τωρα κ εδω! οτι εκαναν οι ελληνες στο αμερικα,συμβαινει τωρα κ εδω! κ αν θελεις να διωξεις τους ξενους, πρωτα απαιτησε απο ολους τους ελληνες να γυρισουν πισω,κ αν τους ακουσεις να γελανε,μην παραξενευτεις....
adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δηλαδη οταν σου λεει οτι Ελληνικο στοιχειο παει προς εξαφανιση δε σε ενοχλει? γυριστη δεν εκανα απαντησα για τα νουμερα πιο πανω
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δεν καταλαβατε με ποιο νοημα το λεωαλλα φαινεται οτι ντε και καλα θελετε να το πατε ρατσιστικα η ερωτηση ειναι απλη γουσταρεις να κανεις παρεα με ανθρωπους με τα ιδια ηθη εθιμα γλωσσα............ ή με ολες τις φυλες του κοσμου? Ρε συ άντι, φαίνεσαι μυαλομένο παιδί. Ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις παρέα με ανθρώπους ίδιων εθίμων και γλώσσας επειδή υπάρχουνε ξένοι; Επιλογή σου είναι με ποιον θα κάνεις παρέα. Το πρόβλημα ποιό ακριβώς είναι; Ό,τι βλέπεις σχιστομάτηδες και μαυριδερούς στο δρόμο; Ό,τι σου τρώνε τη δουλειά; Ό,τι κάνουνε περισσότερα εγκλήματα; Αν είναι το τελευταίο τότε μη ρίχνεις την ευθύνη στους αλλοδαπούς αλλά στην κυβέρνηση που δε σε προστατεύει και τους άφησε να έλθουνε ανεξελέγκτως. Σκέψου μόνο ότι η κυβέρνηση που τους "έφερε" ήτανε εκλεγμένη από την πλειοψηφία και εκτελούσε τα "έργα" της αντιπροσωπεύοντας την πλειοψηφία ήτοι η πλειοψηφία των νεοελλήνων "έφερε" τους αλλοδαπούς. Άρα μη διαμαρτύρεσαι για κάτι που είναι θέλημα και πράξη της πλειοψηφίας. Είδες που μπλέξαμε;
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δηλαδη οταν σου λεει οτι Ελληνικο στοιχειο παει προς εξαφανιση δε σε ενοχλει? γυριστη δεν εκανα απαντησα για τα νουμερα πιο πανω Τί είναι για εσένα ελληνικό; Σε λίγα χρόνια και αυτοί (νεο)Έλληνες θα είναι ρε συ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δηλαδη οταν σου λεει οτι Ελληνικο στοιχειο παει προς εξαφανιση δε σε ενοχλει? Σε αυτό φταίνε οι εντός επικράτειας αλλοδαποί; Και όχι οι Έλληνες; Θέλω να δω πώς θα αιτιολογήσεις αυτό που ισχυρίζεσαι (με την ερώτησή σου), ειλικρινά είμαι περίεργος...
Rising1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δηλαδη οταν σου λεει οτι Ελληνικο στοιχειο παει προς εξαφανιση δε σε ενοχλει? Ποιος το λέει αυτό; ο Λιακόπουλος;
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 adi, το οτι το ελληνικο στοιχειο οδευει οπως λες προς εξαφανιση, ποιος φταιει? εσυ,εγω κλπ! σε επηρεαζει καπου στο να ΜΗΝ εξαφανιστεις,η παρουσια ή οχι αλλοδαπων? στη γερμανια,γιατι δεν εξαφανιστηκαν?κ εκει πηγαν αλλοδαποι κατωτερου βιοτικου επιπεδου,αντιμετωπιστηκαν ρατσιστικα,εκαναν "βρωμιες",και τελικα αφομοιωθηκαν στην κοινωνια τους.... κ επιτελους, οι ξενοι δε φταινε πουθενα! γκρινιαξε για τις κυβερνησεις μας,που τους φερνουν για ψηφοθηρικους λογους,κ που δεν εχουν τη δυνατοτητα-θεληση να κλεισουν μερικως τα συνορα,ωστε να υπαρχει ελεγχος!
adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 μα δεν ειπα εγω πουθενα οτι φταινε οι αλλοδαποι για κατι εγω προσπαθω να δω τι τελικα συμπερασματα βγαζουμε απο την ερευνα που αναφερεται στο 1ο post "Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας το 2015 Σε 3.500.000 υπολογίζεται ο πληθυσμός των μεταναστών που θα ζουν στην Ελλάδα το 2015, σύμφωνα με τις προβολές των στοιχείων του ΟΗΕ και τη μελέτη που παρουσίασε σήμερα το Ινστιτούτο του Ανθρώπινου Δυναμικού του Παντείου Πανεπιστημίου. Δηλαδή ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας θα είναι αλλοδαπός[ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2003]"
blueviper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Το θεμα ειναι αν εσας σας αρεσει στην πολυκατοικια σας απο τα 20 διαμερισματα οι 18 να ειναι αλβανοι κινεζοι γυφτοι αραβες γερμανοι τουρκοι κουρδοι...........? Μονοχνωτισμός και φοβία ακατανόητη. Δε θα σε μαγαρίσουν φίλε adi32 με τις συνήθειές τους οι άνθρωποι...δε θα σε διαβάλλει η διαφορετικότητά τους...δεν κινδυνεύεις από τα αλλότρια ήθη κι έθιμα. Δε λέω...βολικό να ξέρεις ό,τι όλοι είναι σαν κι εσένα, αλλά πρόκειται για μια ψευδαίσθηση κι όχι για μια εξ ορισμού συνθήκη, μια κι η εντοπιότητα δε σου εξασφαλίζει και τα απαραίτητα. Στο βαθμό που ο καθένας σέβεται αυτή τη διαφορετικότητα, δυσκολεύομαι να εντοπίσω που ακριβώς έγκειται το πρόβλημα. Όταν μάλιστα οι Αλβανοί, Κινέζοι, Γερμανοί, Τούρκοι, Κούρδοι κα αποδέχονται την "πολυκατοικιακή" μας πραγματικότητα αγόγγυστα, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να είμαι ο μαλθάκας της υπόθεσης και ο ορισμός της ξενοφοβίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.