Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 blueviper εφτά σε παίρνει αριστερά αλλιώς πας καρφί στον ύφαλο της Ματαιότητας.
blueviper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Που την είδες την ειρωνία; Με απόλυτη επίγνώση των όσων γράφω, σου κοινοποιώ την προτροπή μου να στραφείς με ηγετικές διαθέσεις στο χώρο εκείνο που αγκαλιάζει τέτοιους ακριβώς γονιδιακής προελεύσεως διαχωρισμούς. Αναρωτιέμαι πάντως πως αλήθεια αισθάνονται οι "εξαιρέσεις" των Αλβανών, από τη στιγμή που γονιδιακά κάπου σφάλλουν και δεν ακολουθούν τον "ορθό" γονότυπο της φυλής τους. Πόσο Αλβανός είναι ο καλός Αλβανός;
NINJA_MOUSE Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Προχώρα Kostelo...τώρα που διαλύθηκε -τάχα μου- η Χρυσή Αυγή' date=' χρειάζεται να αναλάβει κάποιος τα ηνία της ξενοφοβίας. Προσωπική μου άποψη...μην πέσεις να με φας. @NINJA MOUSE 17 νταν ρε c έχεις σε 12 διαφορετικές πολεμικές τέχνες και σε πτοεί τώρα η Βικτώρια; Και για να σοβαρευτούμε κάποτε...μάλλον έχουμε χάσει την μπάλα σε επίπεδο συσχετισμού ρατσισμού και εγκληματικότητας. Λες κι όταν στην Ομόνοια επικρατούσε το τοπικό περιθωριακό στοιχείο, κάναμε βόλτες αβέρτα.[/quote'] xaxaxaaxaxa! ναι καλά που μου το θύμισες! Κοίταξε όντως στην ομόνοια ποτε δεν μπορούσες να κανεις βόλτα άνετα! Αλλα αυτό ήταν κάτι που λυνόταν με τρεις κλούβες και 20 αστυνομικούς...και μετά από ένα μηνα "φτου" και από την αρχή... Τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα όμως, προσωπική μου άποψη είναι ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.Οι Έλληνες που δηιουργούν πρόβλημα είναι πολλοί, οι αλλοδαποί ακόμα περισσότεροι! Προσωπικά αν είχα να κάνω μονο με τους έλληνες δεν θα με χάλαγε. άσχετα αν αυτό πλέον δεν γίνεται μιας και μας έχει πάρει η κάτω βόλτα.δηλώνω ρατσιστής μέσα σε εισαγωγικά, μιας και έχω κάνει παρέα με Αλβανούς και γνωρίζω ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Το ιδανικό θα ήταν όλοι να γύριζαν στις πατρίδες τους..κάτι μη εφικτό για άπειρους λόγους. Όπως και να έχει οι ανθρωποί αυτοί ήρθαν στην πλειοψηφία τους, για να εργαστούν και πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς μαζί τους σε ορισμένα θέματα. Η προκατάληψη είναι άσκημο πράγμα στις περισσότερες των περιπτώσεων αλλα καμια φορα ... άνθρωπος είσαι ...παρασύρεσαι. Θα ήθελα την πατρίδα μου όπως ήταν 15 χρονια πριν τότε που κοιμόμουν με τον πατέρα μου στην παραλια....
kostelo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 xaxaxaaxaxa! ναι καλά που μου το θύμισες! Κοίταξε όντως στην ομόνοια ποτε δεν μπορούσες να κανεις βόλτα άνετα! Αλλα αυτό ήταν κάτι που λυνόταν με τρεις κλούβες και 20 αστυνομικούς...και μετά από ένα μηνα "φτου" και από την αρχή... Τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα όμως' date=' προσωπική μου άποψη είναι ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.Οι Έλληνες που δηιουργούν πρόβλημα είναι πολλοί, οι αλλοδαποί ακόμα περισσότεροι! Προσωπικά αν είχα να κάνω μονο με τους έλληνες δεν θα με χάλαγε. άσχετα αν αυτό πλέον δεν γίνεται μιας και μας έχει πάρει η κάτω βόλτα.δηλώνω ρατσιστής μέσα σε εισαγωγικά, μιας και έχω κάνει παρέα με Αλβανούς και γνωρίζω ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Το ιδανικό θα ήταν όλοι να γύριζαν στις πατρίδες τους..κάτι μη εφικτό για άπειρους λόγους. Όπως και να έχει οι ανθρωποί αυτοί ήρθαν στην πλειοψηφία τους, για να εργαστούν και πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς μαζί τους σε ορισμένα θέματα. Η προκατάληψη είναι άσκημο πράγμα στις περισσότερες των περιπτώσεων αλλα καμια φορα ... άνθρωπος είσαι ...παρασύρεσαι. Θα ήθελα την πατρίδα μου όπως ήταν 15 χρονια πριν τότε που κοιμόμουν με τον πατέρα μου στην παραλια.... [/quote'] Συμφωνω φιλε μου μαζι σου γιατι και γω εχω κανει παρεα με Αλβανους και συμφοιτητες Αλβανους εχω και εχω κανει συζητησεις περι του θεματος της προκαταληψης εναντιον τους αλλα πιστευω ο κοσμος δεν εχει αδικα αυτη την "ξενοφοβια" οπως λεει ο φιλος blueviper (ασχετα που με κραζει πιο πανω δε με πειραζει). Μεσα απ τα γεγονοτα εχει δημιουργηθει που στην πλειοψηφια τους ειναι αρνητικα οπως ειπα και πριν, ληστειες βιασμοι ναρκωτικα κλπ. Δε παραβλεπω οτι το γεγονος οτι και μεις οι Ελληνες καπως ετσι αντιμετωπιζομαστε στο εξωτερικο τουλαχιστον πιο παλια και χειροτερα ισως απ οτι εχω ακουσει οποτε δεν εκπλησομαι που συμβαινει και αυτο με τους Αλβανους. "Ρατσιστης" οχι κου-κλουξ-κλαν (αν το γραφω και σωστα) ειμαι απεναντι στο εγκληματικο κομματι των Αλβανων. Θα μου πεις δεν εχουμε και μεις τετοιες περιπτωσεις στη ρατσα μας? Ναι εναντια και σ αυτους. Δε μου καναν τπτ προσωπικα οι Αλβανοι απλα νομιζω οτι η πλειοψηφια των παρανομων ενεργειων σημερα ισως οφειλεται και σ αυτους. Μακαρι να μπορουσαμε να χουμε τα σπιτια μας ανοιχτα τα βραδια και χωρις να χρειαζεται να κλειδωνομαστε με πορτες και παραθυρα κλειδαμπαρωμενα.
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 τα στατιστικα στοιχεια που εδωσε η ιδια η αστυνομια για το 2004 (για το 05 δεν ξερω), ειναι οτι η εγκληματικοτητα (κ ολα τα συναφη της),για τους αλλοδαπους κατοικους της ελλαδας, κυμανθηκε περιπου στο 40%. αυτο σημαινει οτι για τους ελληνες,εμεινε ενα 60%. (ειναι στοιχεια απο την εφημεριδα ημερησια) καθε ανεξιχνιαστο εγκλημα,για τις ειδησεις μας ειναι "πιθανοτατα αλβανος δολοφονος"... καθε παρανομη δραστηριοτητα ελληνα : "ο αντρεας ο στυγερος εγκληματιας" γιατι οχι ο ελληνας εγκληματιας??? σας το ξαναειπα! επιε 3 μηνες,μας πιπιλουσαν το μυαλο για τους αλβανους ληστες της μυτιληνης,που αποδειχθηκε οτι ηταν ελληνες ΜΠΑΤΣΟΙ! φυσικα και η πρωτη φουρνια αλλοδαπων,εφερε ολη τη σαρα κ τη μαρα μαζι τους. εχει γινει πια ενα πολυ καλο ξεκαθαρισμα ομως,εχουν μεινει ελαχιστα "κακοποια" στοιχεια απο αυτους! (το μαγαζι των δικων μου το εχουν ληστεψει 3 φορες....κ τις 3,ηταν μεσα ο πατερας μου....κ τις 3,ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ)! ξαναρωταω: το βαψιμο του σπιτιου σας,τις ελιες σας στο χωριο,την οικοδομη που χτισατε, τα εργα των ολυμπιακων αγωνων για τους οποιους φανταζομαι εισαστε υπερηφανοι,τα εργα οδοποιιας κ χιλιες δυο δουλειες ακομα, φανταζομαι οτι τις δινετε σε ελληνες ΜΟΝΟ ετσι?κ οπου υπαρχει αλβανος, αντιδρατε,δε το δεχεστε , δε το χαιρεστε,ετσι? (με το χερι στην καρδια, ποσοι απο εσας χαρηκατε οταν επαιρναν χρυσα μεταλλια οι ελληνες αρσιβαριστες μας? ο καχιασβιλι ας πουμε,που 8 χρονια μετα,ουτε τον υμνο δεν ξερει?)?
adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 το αρχικο θεμα δεν ειναι ποσο εγληματικη ειναι η καθε φυλη ουτε αν ειμαστε ρατσιστες ή οχι ειναι αν θελουμε να εξαφανιστει το Ελληνικο στοιχειο απο τη χωρα μας και να γινουμε πυργος της Βαβελ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 [...] πιστευω ο κοσμος δεν εχει αδικα αυτη την "ξενοφοβια" οπως λεει ο φιλος blueviper (ασχετα που με κραζει πιο πανω δε με πειραζει). Μεσα απ τα γεγονοτα εχει δημιουργηθει που στην πλειοψηφια τους ειναι αρνητικα οπως ειπα και πριν' date=' ληστειες βιασμοι ναρκωτικα[/b'] κλπ. [...] Δε μου καναν τπτ προσωπικα οι Αλβανοι απλα νομιζω οτι η πλειοψηφια των παρανομων ενεργειων σημερα ισως οφειλεται και σ αυτους. Μακαρι να μπορουσαμε να χουμε τα σπιτια μας ανοιχτα τα βραδια και χωρις να χρειαζεται να κλειδωνομαστε με πορτες και παραθυρα κλειδαμπαρωμενα. Ιδού λοιπόν τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας (σε αρχείο Excel): http://www.ydt.gr/main/Attachments/Attachment15158_epikrateia.xls Ας πάρουμε τα τρία τελευταία χρόνια: - Το 2004, σε σύνολο 257 εγκληματικών ενεργειών, οι 193 πραγματοποιήθηκαν από ημεδαπούς (Έλληνες) και οι υπόλοιπες 64 από αλλοδαπούς (όχι μόνο Αλβανούς φυσικά). - Το 2005, σε σύνολο 286 εγκληματικών ενεργειών, οι 195 πραγματοποιήθηκαν από ημεδαπούς και οι υπόλοιπες 91 από αλλοδαπούς. - Το 2006, σε μέχρι τώρα σύνολο 117 εγκληματικών ενεργειών, οι 84 πραγματοποιήθηκαν από ημεδαπούς και οι υπόλοιπες 33 από αλλοδαπούς. Αυτά για τα περί πλειοψηφίας που τόσο αβίαστα λέμε...
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ευχαριστω πολυ παρεδωσε,τα στοιχεια ειναι περισσοτερο "συντριπτικα" απο οτι θυμομουν!!!!!!!
adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 και τι λενε αυτα τα στοιχεια? ποσοι ειναι ολοι οι αλλοδαποι? ειναι το 1/10 των Ελληνων? δηλ το 1/10 κανει τα μισα εγκληματα απο οσο κανουν τα 10000000 Ελληνων οπως ειπα και πιο πριν το θεμα μας δεν ειναι αυτο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 και τι λενε αυτα τα στοιχεια?ποσοι ειναι ολοι οι αλλοδαποι? ειναι το 1/10 των Ελληνων? δηλ το 1/10 κανει τα μισα εγκληματα απο οσο κανουν τα 10000000 Ελληνων [...] Μάλλον δεν διάβασες τους πίνακες. Το θέμα είναι η ποιοτική κατάταξη των εγκλημάτων, πέραν της ποσοτικής. Δηλαδή: οι Έλληνες φέρονται κατά πλειοψηφία δράστες των πιο ειδεχθών εγκληματικών πράξεων: ανθρωποκτονίες, (όπου το "σκορ" για το 2004 είναι 193-64) ή βιασμοί (138-87 για το 2004) ή ληστείες (553-321) ενώ οι αλλοδαποί υπερτερούν των ελλήνων στα λιγότερο ειδεχθή εγκλήματα: επαιτεία (2004: "σκορ" 121-178) ή λαθρεμπορία (2004: 96-120) ή παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας (οι γνωστοί "μαύροι" με τα CD/DVD - 2004: 243-1479). Παρουσιάζεται επίσης μια σταθερή τάση της εγκληματικότητας κατά τα έτη 1998-2005 (με μικρές αυξομειώσεις), σε αντίθεση με όσα κραυγάζουν τα διάφορα κανάλια προς άγραν ακροαματικότητας και οι "δημ(ι)οσιογράφοι" του κωλ...
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 κ παλι με καλυψε ο παρεδωσε! παντως,πρεπει να κατανοησετε ολοι το οτι δεν πρεπει να μασατε αυτα που σας σερβιρουν τα μμε αμασητα! υπηρετουν σκοπους,σερβιρουν γεγονοτα οπως θελουν,και διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα (αποκρυψη αληθειας)! (εγω δεν θεωρω ΚΑΝ εγκλημα την πωληση απο μαυρους,ασχετα αν με εκνευριζει οταν ειμαι για καφε που σκανε καθε 3 κ λιγο)! και τελος,συμφωνω ιδιαιτερα με την τελευταια παρατηρηση του παρεδωσε, αν προσεξεις οτι και Π.Α. (προ αλβανων!!!), η εγκληματικοτητα των ελληνων ηταν παλι σε παρομοια επιπεδα!!
adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Το θεμα ειναι αν εσας σας αρεσει στην πολυκατοικια σας απο τα 20 διαμερισματα οι 18 να ειναι αλβανοι κινεζοι γυφτοι αραβες γερμανοι τουρκοι κουρδοι...........? και οχι το ποιος ειναι πιο στυγνος εγκληματιας
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 σωστα! προτιμω να εχω στην πολυκατοικια μου τον πασσαρη, τον κουφοντινα,τον παλιοκωστα και την μαργιετα γιαννακου (ολοι λιγο πολυ ειναι εγκληματιες), απο το να εχω αλβανους κινεζους κ γερμανους!!!! αλλο το επιπεδο του ελληνα παιδι μου!!!!! (μου αρεσε η "κωλοτουμπα" παντως , που απο τα εγκληματα που κανουν οι κακοι ξενοι,βλεποντας τα επισημα στοιχεια των smurfs,αλλαξαμε πολιτικη)!
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Το θεμα ειναι αν εσας σας αρεσει στην πολυκατοικια σας απο τα 20 διαμερισματα οι 18 να ειναι αλβανοι κινεζοι γυφτοι αραβες γερμανοι τουρκοι κουρδοι...........?και οχι το ποιος ειναι πιο στυγνος εγκληματιας Σε κανά δυο δεκαετίες και αυτοί νεοέλληνες θα είναι, αν τους το επιτρέψουμε και δε τους κάνουμε να μας μισήσουνε.
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μάλλον δεν διάβασες τους πίνακες. Το θέμα είναι η ποιοτική κατάταξη των εγκλημάτων' date=' πέραν της ποσοτικής. Δηλαδή: οι Έλληνες φέρονται κατά πλειοψηφία δράστες των πιο ειδεχθών εγκληματικών πράξεων: ανθρωποκτονίες, (όπου το "σκορ" για το 2004 είναι 193-64) ή βιασμοί (138-87 για το 2004) ή ληστείες (553-321) ενώ οι αλλοδαποί υπερτερούν των ελλήνων στα λιγότερο ειδεχθή εγκλήματα: επαιτεία (2004: "σκορ" 121-178) ή λαθρεμπορία (2004: 96-120) ή παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας (οι γνωστοί "μαύροι" με τα CD/DVD - 2004: 243-1479). [/quote'] Εν τάξει, μην το μαμήσουμε το θέμα. Ακόμα και για τα ίδια "ποιοτικά" εγκλήματα το *ποσοστό* των αλλοδαπών είναι μεγαλύτερο. Αν υποθέσουμε ότι το 2004 υπήρχανε 2.000.000 αλλοδαποί (και πολλούς λέω) και 8.000.000 ημεδαποί και το "σκορ" των ανθρωποκτονιών είναι 193-64 τότε έχουμε ημεδαποί: (περίπου) ποσοστό 2,4 στους χίλιους αλλοδαποί: (περίπου) ποσοστό 3,2 στους χίλιους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.