Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Όσο αφορά στον Χιτλερ' date=' δεν είδα κανέναν από σας να παίρνει ένα κράτος με τον πληθωρισμό στην στρατόσφαιρα και να το φέρνει μέσα σε μια πενταετία σε οικονομία πολέμου. Τώρα που το σκέφτομαι, ούτε είδα έναν από εσάς να γίνεται από δεκανέας καγκελάριος χωρίς conne. Επίσης όποιος έχει πάρει όλη την Ευρώπη φαλάγγι και έχει μοιράσει Βαλκάνια-Βαλτικές με τον Stalin (που ξέρετε πόσο αδύναμος ήταν, συνέχεια είχε ανάγκη τη διπλωματία) ας σηκώσει το χέρι του.

Είναι όμορφο να καθόμαστε σε ένα PC 70 χρόνια μετά και να λέμε πόσο υπερεκτιμημένος ήταν ο Χίτλερ, αλλά καλό είναι να θυμόμαστε πως ό,τι πετάει ψηλότερα από εμάς φαίνεται και μικρότερο.[/quote']

@ Lucifer:

Άστο, είπαμε, είναι πολύ μεγάλη και κυρίως offtopic κουβέντα.

Αν και θα άξιζε να το συζητήσουμε κάποια στιγμή για να ανοίξουμε και λίγο τα μάτια μας και να μην τρώμε αμάσητα όσα μας σερβίρανε στο σχολείο... ;)

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@ Lucifer:

Άστο' date=' είπαμε, είναι πολύ μεγάλη και κυρίως offtopic κουβέντα.

Αν και θα άξιζε να το συζητήσουμε κάποια στιγμή για να ανοίξουμε και λίγο τα μάτια μας και να μην τρώμε αμάσητα όσα μας σερβίρανε στο σχολείο... ;)[/quote']

Επειδή διαβάζοντας κάποια threads έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ορισμένοι από δω μέσα κατέχετε ιστορία κι επειδή ακριβώς τρώμε αμάσητα όσα μας σερβίρανε στο σχολείο...,μήπως θα μπορούσες να το ανοίξεις??

Έχει ενδιαφέρον..Merci:-D

Δημοσ.
... λοιπoν, υπαρχουν επαγγελματικοι κλαδοι που αλλαξαν λογω των αλλοδαπων, αλλα ΔΕΝ ευθηνονται αυτοι για την ανεργια, αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Για την ανεργια ευθηνη εχουν οι κυβερνησεις. Ειμαστε στην τελευταια θεση στην ευρωπη ως προς τα προνομια για προσελκυση ξενου κεφαλαιου και απο τις χειροτερες χωρες για επειχειρηματικοτητα. Η δημιουργια νεων θεσεων εργασιας απο το κρατος καλυπτει κομματικες αναγκες, ρουσφετια, κτλ. Και επισης εχουμε πολυ πιο αντιεργατικες νομοθεσιες σε σχεση με αλλα κρατη, πχ. περι απολυσεων, υπερωριων κτλ...

Τσού.

Μαυρα μεσάνυχτα.

Οι κυβερνήσεις είναι πάντα πρόθυμες να δώσουν κίνητρα.

Το οτι κανείς δεν θέλει πάρε-δώσε με τους Έλληνες είναι κατόρθωμα του έθνους και οχι των κυβερνήσεων του.

Γράψε εναν ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επιχειρηματικό κλάδο (απο υφάσματα μέχρι πληροφορική) και θα σου πώ γιατι κανένας λογικός επιχειρηματίας δεν θα έμπαινε στον κόπο (tip: Μέτρα επίσημες αργίες, απεργίες, αποχές).

Δημοσ.
Τσού.

Μαυρα μεσάνυχτα.

Το οτι κανείς δεν θέλει πάρε-δώσε με τους Έλληνες είναι κατόρθωμα του έθνους και οχι των κυβερνήσεων του.

Bandito' date=' άλλο να γράφεις τη γνώμη σου και άλλο να υποστηρίζεις οτι ο άλλος έχει μαύρα μεσάνυχτα. Sorry, αλλά έσκασε το χειλάκι μου (να σαι καλά) καθώς διάβαζα το post σου.

Ο Pablo_Hasan έχει απόλυτο δίκιο. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε (ευτυχώς) από τις κυβερνήσεις ελάφρυνση της φορολογίας των επιχειρήσεων, (για τις Α.Ε. θα ισχύει το 25% από 1/1/2007) και αλλαγές στον επενδυτικό νόμο. Τελευταία και το outsourcing (από άλλες χώρες στην Ελλάδα) στις υπηρεσίες (εξαγωγή παραγωγικών διαδικασιών σε χώρες χαμηλού κόστους) αναμένεται να συνεχισθεί, με επόμενους κλάδους στη διαδικασία αυτή τα logistics, τις υπηρεσίες υποστήριξης, διανομής και πωλήσεων. Επίσης, άνοδος των ξένων επενδύσεων αναμένεται σε μηχανολογικό εξοπλισμό-ηλεκτρονικά και μεταλλικά προϊόντα.

Για την μη προσέλκυση επενδύσεων φταίνε οι κυβερνήσεις που δεν είχαν ξυπνήσει λίγο νωρίτερα για να δώσουν κίνητρα.

Ελπίζω να κατάλαβες το λάθος σου και να το ξανασκέφτηκες. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις (μπορεί ίσως να μην έχεις ασχοληθεί ποτέ με το θέμα) οτι (ώ ναι θα επαναλάβω το post σου :mrgreen: )

Αυτά.

Δημοσ.
μήπως θα μπορούσες να το ανοίξεις??

Έχει ενδιαφέρον..Merci:-D

Αστο, το θεμα ζεματαει.

Μπορει να βρουμε πολλες αντιστοιχιες με τα σημερινα δεδομενα...

Δημοσ.
Αστο' date=' το θεμα ζεματαει.

Μπορει να βρουμε πολλες αντιστοιχιες με τα σημερινα δεδομενα...[/quote']

Θέλω να σε καταγγείλω για εσκεμμένη απόκρυψη της αλήθειας!!!!!!!! :-P

Kαλά, είμαι σίγουρη ότι θα τσακωθούν άτομα και ορισμένοι παίζει να πάθουν εγκεφαλικό.Aν κάποιος πήγαινε να μιλήσει για τον Σωκράτη δεν θα πολυενθουσιαζόμουν, αλλά το συγκεκριμένο πρόσωπο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και σε επίπεδο ιστορίας και σε επίπεδο ψυχολογίας.

Άσχετα απ' ό,τι έκανε και τι του καταλογίζεται ήταν μορφή, κακά τα ψέμματα.

Οπότε εκλιπαρώ τους σχετικούς να μιλήσουν.(Εκτός κι αν πιστεύουν ότι θα δημιουργηθεί τόσο σοβαρό πρόβλημα στο forum)

Δημοσ.

Οκ, αμα τ'ανοιξει καποιος το συζηταμε. (εγω να το ανοιξω απο και κλειεται. Καλλιο να σου βγει το ματι που λενε) :evil:

Δημοσ.

Στην ελλαδα μας εχει φαει το οτι ολοι ψαχνουμε δουλεια "γραφειου".Στην τελικοι αν δεν ηταν οι αλλοδαποι στην ελλαδα να εβλεπα ποιος θα εκανε τα χειρονακτικα επαγγελματα.Ημαρτον, μερικοι προτιμουν να μενουν ανεργοι και να διαδιλωνουν και να πηστευουν οτι ειναι "αδιοριστοι" λες και τουσ υπεργαψε κανεις οτι θα διοριστουν και δεν πανε σε μια αλλη εργασια που στην τελικη ο μισθος ειναι ισως αν οχι μεγαλητερος.

Οποτε σαν αποτελεσμα, δεν μπορουμε να υπαρξουμε αθτη την στιγμη και με αυτη την νοοτροπια χωρις αλλοδαπους.

Το μονο πραγμα που ειναι αρνητικο ειναι οτι δεν γινετε αφομιωση των μιονοτιτων, γιατι και στην Γαλλια οι Αφροαμερικανοι λενε οτι ειναι Γαλλοι.Αν ρωτισεις εδω καποιον αλλοδαπο θα σου απαντησει "Ρωσος" "Αλβανος" "Ρουμανος" και τα λειπα και ας ειναι ολοι τους την ζωη στην Ελλαδα.

Δημοσ.
Οταν "πρωτο-ανοικσαν" τα συνορα της χωρας μας' date='τελη 80 - αρχες 90 ουσιαστικα εγινε πραγματικοτητα η "ελευθερη" μετα-ναστευση/κινηση(νομιμη) στην χωρα μας ειναι λογικο οι πρωτοι που θα ερθουν να ειναι οι εγκληματιες καταζητουμενοι στην χωρα τους ωστε να γλιτωσουν(ειτε νομιμα η παρανομα με καποιον τροπο - κατι που δεν ηταν τοσο ευκολο πριν).Απο τοτε μεχρι σημερα πολλα εχουν αλλακσει ομως....

Εχουν ερθει πολοι οικογενειαρχες κ τα παιδια τους μπας κ εχουν μια καλυτερη μοιρα απ'οτι στην χωρα τους(οπως πολυ πιθανο να εκαναν καποιοι δικοι σου συγγενεις,στην αυστραλια,αμερικη,γερμανια κλπ κλπ).

Προσωπικα πιστευω πως μια ειναι η λυση που θα οφελουσε ολους μας : Να τους αποδεκτουμε κ σιγα σιγα να τους αφομοιωσουμε στον πληθυσμο μας κανοντας τους μεσα απο 3-4 γενιες να αισθανθουν ελληνες κ υπεριφανοι που ζουν κ εργαζοντε σ'αυτη την χωρα(βοηθαμε κ το δημοραγφικο :P).[/quote']

Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου.

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα παιδια

αλλα οι περισσοτεροι ειμαστε δημοκρατες του dsl της Βουλας και της Εκαλης καντε καμια βολτα και απο καποιες αλλες περιοχες και τα λεμε

Δημοσ.

θα ήθελα να δω κάποιον από εσάς τους μη ρατσιστές να κυκλοφορεί με την κοπέλα του μεσάνυχτα στα σοκάκια τις Βικτώριας, πλατιάς Αττικής κτλ... :D

Δημοσ.
θα ήθελα να δω κάποιον από εσάς τους μη ρατσιστές να κυκλοφορεί με την κοπέλα του μεσάνυχτα στα σοκάκια τις Βικτώριας, πλατιάς Αττικής κτλ... :D

Πεστα ρε φιλε γιατι ολοι οι απελευθερωμενοι εχουν μαζευτει σε αυτη τη χωρα. Προσωπικα δηλωνω τρομερα ρατσιστης με τους Αλβανους οχι χωρις λογο αλλα επειδη πιστευω οτι ευθυνονται για το 90% της εγκληματικοτητας σημερα καθως και σε μεγιστο βαθμο για το προβλημα των ναρκωτικων, καθοτι πισω απο τις περισσοτερες εγκληματικες ενεργειες, ληστειες, εμποριες ναρκωτικων και δε συμμαζευεται κρυβεται και ενας Αλβανος (τουλαχιστον). Δεχομαι οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις καλων ανθρωπων με οικογενειες αλλα η πειρα μου απο γνωριμιες κλπ εχει δειξει οτι ο Αλβανος εχει στο γονιδιο του την απατεωνια και το πως θα στη φερει. Προσωπικη μου αποψη που δε περιμενω να τη δεχτει κανενας φυσικα ουτε προσπαθω να την επιβαλλω απλα την εκφραζω, για να μη πεσετε να με φατε.

Δημοσ.

Προχώρα Kostelo...τώρα που διαλύθηκε -τάχα μου- η Χρυσή Αυγή, χρειάζεται να αναλάβει κάποιος τα ηνία της ξενοφοβίας. Προσωπική μου άποψη...μην πέσεις να με φας.

@NINJA MOUSE

17 νταν ρε c έχεις σε 12 διαφορετικές πολεμικές τέχνες και σε πτοεί τώρα η Βικτώρια; :P

Και για να σοβαρευτούμε κάποτε...μάλλον έχουμε χάσει την μπάλα σε επίπεδο συσχετισμού ρατσισμού και εγκληματικότητας. Λες κι όταν στην Ομόνοια επικρατούσε το τοπικό περιθωριακό στοιχείο, κάναμε βόλτες αβέρτα.

Δημοσ.

Φιλε μου δε σου ζητησα να δεχτεις την αποψη μου αλλα δε δεχομαι να την ειρωνευτεις. Σεβομαι τη δικη σου και το ιδιο ζητησα και απο σενα. Τελος παντων δε ξαναασχολουμαι με το εν λογω τοπικ γιατι γνωμη μου ειναι οτι δε βγαζει πουθενα η συζητηση περι ξενων-ρατσισμου κλπ παρα μονο σε καβγαδες. 0-2 η Γκανα για να πω και το off topic, αντε γεια η Τσεχια, μιας και το ειδα τωρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...